kızlar dün erkek arkadaşımla kütahyada bi tur şirketine gittik. acaba öyle daha mı uygun olur diye.. tur şirketleri otellerde daha fazla indirim sağlıyor ve uçaklı paket avantajları sunuyor. daha uygun oluyor sanırım. (ben sadece uçaklara bakmadım net birşey demiyeyim) bir de normal şekilde otelde balayı odası isterseniz nikahın bir ay öncesinde kıyılmış olması gerekiyormuş fakat tur şirketi ile böyle bi olay yokmuş. ayarlanıyormuş. üstelik balayı çiftlerine yapılan jestler de tamamen ücretsiz oluyormuş =)
ben kıbrısa öncelik vererek sessiz sakin, çocuk gürültüsü olmayan bir otel istediğimizi söyledim. kıbrısta nuhun gemisi diye bir otel tavsiye edildi. gerçekten mest oldum diyebilirim. nete nuhun gemisi yazın çıkıyor.
şubatta fiyatlar açılacakmış ve ½40a varan indirimler oluyormuş.
bu arada bir şey sormak istiyorum cevaplamak isteyen arkadaşlara. balayı bütçeniz ne kadar ? biz tüm balayı masraflarımız için 2000 en fazla 2500 tl ayırdık ama orada gezme tozma masraflarımız da dahil. nasıl sizce ?
ben kıbrısa öncelik vererek sessiz sakin, çocuk gürültüsü olmayan bir otel istediğimizi söyledim. kıbrısta nuhun gemisi diye bir otel tavsiye edildi. gerçekten mest oldum diyebilirim. nete nuhun gemisi yazın çıkıyor.
şubatta fiyatlar açılacakmış ve ½40a varan indirimler oluyormuş.
bu arada bir şey sormak istiyorum cevaplamak isteyen arkadaşlara. balayı bütçeniz ne kadar ? biz tüm balayı masraflarımız için 2000 en fazla 2500 tl ayırdık ama orada gezme tozma masraflarımız da dahil. nasıl sizce ?