- Konu Sahibi Dentistanbul
- #5.161
o kadar haklısınki.. süper güçlerimiz var sanki he herşeyi evdeki kadından beklemek adetleri olmuş.. ay bide bana annem 5 kişiyle uğraşıyodu diyo.. neden evlendin o zaman dedim ananla kalaydın! daha dün bir bugün iki ben ev hanımlığı mı yapmışım şimdiye kadar benimde evimde annem yaptı herşeyimi senin annen varsa benimde vardı.. ama yok bundan sora öle ağzının içine bakmak ne isticek diye.. önce verdiği sözleri tutmayı öğrensin.. dizimin dibinde oturacak bundan sora madem annesini çok özledi bende annelik yaparım o nereye bende elinden tutup peşine.. yeterince sessiz kaldım bundan sora evde arzular şelale... :)
aynen benimde hemen hemen bütün kolilerimden çıkmıştı cesetleri tiskiniyo insan ya heryerden çıkınca.. inşallah bi an evvel kurtulursunuz hepsinden... ayyyy kabusum olduğu günleri bilirim ben bi keresinde duvara yaslanmış ders çalışıyodum nerden geldiyse boynumda bi gıdıklanma eşliğinde üzerimde yakalamıştım kendimi bi çamaşır suyuna yatırmadığım kalmıştı hala içim gıdıklanır aklıma geldikçe o günden beri kendilerine karşı aşırı bi tiskinti nefret şiddet her türlü kötü duyguyu besliyorum... çabucak temizlenir inşallah.. benimde şuan en büyük korkum akrep.. iki defa denk geldim biri yavru diğeri yetişkin olmak üzere apartmanda evime girerler diye aklım gidiyo vallah...
Annelerimiz adi ustunde eski toprak, once bunun altini cizmek lazim canim. Eski esim annesini ilah sanirdi her seyi oyle beklerdi sacma bile olsa esimi yillar boyu izlemistim bu konuda bu yuzden 2. Ayni vakayi kaldiramazdim tabii arada annem soyle yapardi vb der ama bazen kendi bazen de ben bizde de boyle yapilir diyince bazen kolay bazen zor anliyor cok sukur. En basitinden ben mesela catal bicak takimi aldim, ayrica meyve bicagi vb dedi ki biz her seye sunlari kullanirdik e bekar evi annesi idare etmis tabii geldiginde memlekete gecen gun de peynir bicagi alacagim annem almis cok guzel dedim baktim ses yok dun anneme yemege gitmistik servisnkasiklarini gordu oo canim sizde gercekten farkli seylervarmis hic gormemistim boyle kasik diyor bak dedim neleri teptim de geldim senle evlendim nasil guluyor:)
Mutfak tartisi aldim diye sasirmisti annesinde gormemis hic bayramda memlekete gittik annesinde 35 yillik en az bir rondo var ne dese simdi annen 40 yil once bile rondo kullaniyormus hicbir sey deme diyorum:))) yurtdisindalarmis o zaman burada var miydi bilmiyorum:)
Ay deme deme sus narenciye kokusu sevmezmis bi de bunlar canim limon yagi aldim suyla sprey yapip saga sola doktum limonlu sabun rendesi her koseye bir de parke aralarini dolduracak bir sey bulsam rahatliycam cam macunu bile geciyor aklimdan arka odalara:))