• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bizde de durum ayni
Biz hic borçsuz evlendik. Kredi karti benim çok düşük limitli var internet alisverisi için. Herşeyi peşin aliyoruz ondan mi bilmiyorum para çok zor birikiyor.
Tek maaş sikintisi da var.
Bir ay arabanın vergisi
Diğer ay sigortası
Bir yakinimizin dugunu
Bir ay komur parasi
Bir ay tatile gidiyoruz
Başka bir ay cep telefonu kirildi onu yenileşim
Derken gidiyor para

Nedense verdiğimiz kiraya çok üzülüyorum birde. Elimizde düğünden kalan altinlar var onlari pesinat olarak kullanip ev alabiliriz ama kalanini kredi cekmemiz gerekecek. Kredi cekmeyip birikim yapalim öyle ev alalim dedik ama hem kira öde hem birikim yap olmuyor 2.5 yilda tecrübe ettik
Herkes kendi geçim derdinde borç alinacakta büyük miktar
Sanirim bundan sonraki tayin yerimizde kredi çekip ev alacagiz :KK43:

Birde cevremce gördüğüm kadarıyla insan borcu varsa ödüyor kalaniyla bir şekilde idare ediyor. Yoksa para nereye gidiyor kimse anlamiyor.

Size onerim evdeki gereksiz harcamalar için alisverisinizi aylik yapin. Ve elinizde liste mutlaka olsun. Ben buzdolabinin üstüne nor kagidi yapistiriyorum eksiklerini eksildikce yaziyirum ayda bir kez alisverise gidiyoruz. Ay ortasında da çok acil biten bir ihtiyaç yoksa ay sonunu bekliyorum. Mesela ay ortasında pirinç bitti, ay sonuna kadar bulgurlu yemek yapip o stoğu tüketmeye calisiyorum.

Kiyafet konusunda bu uygunmus alayim diyerek baka dolap doldurmusum. Yaz basinda ihtiyacı olan birine belki giyerim dediklerimi bile toplayıp verdim. İçinde bir suru etiketi sokulmemis ürünler vardi.

Artik.bir şeyi begenince gerçekten ihtiyacim var mi diye sorguluyorum kendimi. Hatta bazen o gün almiyorum. 2 gün sonra hevesim isteğim hala varsa gidip aliyorum. Dolaptaki daha az kiyafet insanin daha çok seçenek sunuyor bize. Yoksa hangisini giysem diye düşünüp sonra hep ayni şeyleri giyiyoruz.

Unutmayalim.arkadaşlar. sadece yoklukla imtihan olmaz. Varlikla da olur. Bol sukurumuzu yapip israf etmeden harcamaliyiz.

safransarım canım ne güzel anlatmışsın sen durumu..
biz de pek borcumuz olmadan evlendik..toplamda baksam düğün için 7bini geçmez...
altınalrımızın bir kısmını bozdurup araba aldık ...
kredi çekip faize girmek istemiyoruz bu yüzden de evimzi kira..610 tl gidermz kira+aidat...birikim yapıp alabilirz evi..
kıyafete verilen para gerçek anlamda israf...ne kadar çoksa o kadar dert....ben de snin gibi kendimin eşimin annemlerin hem kıyafet hem ayakkabılarımı toparladım kullanmadıklarımız ve de hala yeni olan ; kaymakamlığa bağlı sosyal ayrdımlaşma vakfına verdim..orada bir çok insan başvuru yapıp bekliyor..
evde ki kurallarında gayyet akla uygun..

uygulayacam inşallah bugünden itibaren harcamalarımı not edeceğim inşaallah :))

esevgileirmle safransarıcım :))

kızlar biz acayip para harcıyoruz eşimle..sürekli eksik bişey çıkıyor onu alıyoruz..her ay bu ay dikkatli harcicaz biriktirecez diyoruz ama maalesef yine bi dünya harcama yapıoruz...

birikimi geç bi sonraki aya bi dünya kredi kartı borcu birikiyor...

yeni ev kurduk diye mi böyle...
bu durum geçicidir inşallah..

sizin durumlar nasıl_?

AYNI DURUMDAYIZ KREDİ KARTLARI ARTIK LİMİTSİZ OLDU ANLŞAMIYORUM İKİMİZ ÇALIŞIYORUZ AMA GENEDE AY SONU ZOR GELİYOR VE DEVAMLI BİŞEYLER ALIYORUZ EKSİK BİTMIYOR
BELKİDE LUZUMSUZ EVDE İKİ TV VARDI BU PAZAR 1 TANE DAHA ALDIK MUFTAKTA İZLEMEK İÇİN
AMA COK IYI OLDU YEMEK YAPARKEN İYİ GELDİ DÜN AKŞAM BANA ÇÜNKÜ EŞİM ARTIK GEÇ GELIYOR EVE
BENDE MUTFAKTA ZAMAN GECIRIYORUM

AYNI DURUMDAYIZ KREDİ KARTLARI ARTIK LİMİTSİZ OLDU ANLŞAMIYORUM İKİMİZ ÇALIŞIYORUZ AMA GENEDE AY SONU ZOR GELİYOR VE DEVAMLI BİŞEYLER ALIYORUZ EKSİK BİTMIYOR
BELKİDE LUZUMSUZ EVDE İKİ TV VARDI BU PAZAR 1 TANE DAHA ALDIK MUFTAKTA İZLEMEK İÇİN
AMA COK IYI OLDU YEMEK YAPARKEN İYİ GELDİ DÜN AKŞAM BANA ÇÜNKÜ EŞİM ARTIK GEÇ GELIYOR EVE
BENDE MUTFAKTA ZAMAN GECIRIYORUM
hayırlı olsun tv niz:)
artık kendimize gelip paramızı elimizde tutmamızgerek...
saçma sapan yerlere para harcicamıza kenara ayırıp yaz tatiline çıkabiliriz....:)
ufak tefek atalım kenara yoksa bereket olsun inşallah :))

her şey ateş pahası haklısın..ama en büyük sorun bizde... ihtiyacımız varmış gibi her şeye sahip olmaya çalışıyoruz..artık eşyalar mutlu eder oldu bizleri...aa bu yemek takımı yeni modaymış; bu kahve takımı iki kişilik yok bu tupper sağlıklı bunlardan alalım vs.....
zorunlu olmayan ihtiyaçlarımız arttı genelde lüx :..
biraz gerçekci olursak aslında öneml olan şeyin ''çok şeye sahip olmak değil en az şeye ihtiyaç duymak' olduğunu anlayabiliriz...
cimrilik değil dediğim...ah ahh destek olalım biraz birbzimizeeee...şu ahrcamalarımıza dikkat edelim:110:

kız bizim öle şeylerimizde yok hani öle şunuda alalım buyumuzda olsun demiyoruz oturma odasına tv alcaktık onu bile beleşe getirttik telefon olarak kardeşinin eski telefonunu kullanıyorum alcam diyo aldırtmıyorum gerek yok diye hakkaten nasıl gidiyo hiç anlamıyorum.. ben elimden geldiğince az harcıyorum hatta dışarı bile çıkmıyorum bi pazara gidince hunharca harcıyorum o kadar oda evimin ihtiyacına yani keyfi değil.. bi bizimkinin spor salonu var lükse kaçan ama abur cuburumuz çok işte boyuna taşıyo benim herif eve ıvır zıvır yemekte yemiyo sora hep eşim yüzünden bitiyo bizim paralarımız işte..:63: şimdide tutturmuş papağan alcam diye... 120 lira yazık yav..

Bizde de durum ayni
Biz hic borçsuz evlendik. Kredi karti benim çok düşük limitli var internet alisverisi için. Herşeyi peşin aliyoruz ondan mi bilmiyorum para çok zor birikiyor.
Tek maaş sikintisi da var.
Bir ay arabanın vergisi
Diğer ay sigortası
Bir yakinimizin dugunu
Bir ay komur parasi
Bir ay tatile gidiyoruz
Başka bir ay cep telefonu kirildi onu yenileşim
Derken gidiyor para

Nedense verdiğimiz kiraya çok üzülüyorum birde. Elimizde düğünden kalan altinlar var onlari pesinat olarak kullanip ev alabiliriz ama kalanini kredi cekmemiz gerekecek. Kredi cekmeyip birikim yapalim öyle ev alalim dedik ama hem kira öde hem birikim yap olmuyor 2.5 yilda tecrübe ettik
Herkes kendi geçim derdinde borç alinacakta büyük miktar
Sanirim bundan sonraki tayin yerimizde kredi çekip ev alacagiz :KK43:

Birde cevremce gördüğüm kadarıyla insan borcu varsa ödüyor kalaniyla bir şekilde idare ediyor. Yoksa para nereye gidiyor kimse anlamiyor.

Size onerim evdeki gereksiz harcamalar için alisverisinizi aylik yapin. Ve elinizde liste mutlaka olsun. Ben buzdolabinin üstüne nor kagidi yapistiriyorum eksiklerini eksildikce yaziyirum ayda bir kez alisverise gidiyoruz. Ay ortasında da çok acil biten bir ihtiyaç yoksa ay sonunu bekliyorum. Mesela ay ortasında pirinç bitti, ay sonuna kadar bulgurlu yemek yapip o stoğu tüketmeye calisiyorum.

Kiyafet konusunda bu uygunmus alayim diyerek baka dolap doldurmusum. Yaz basinda ihtiyacı olan birine belki giyerim dediklerimi bile toplayıp verdim. İçinde bir suru etiketi sokulmemis ürünler vardi.

Artik.bir şeyi begenince gerçekten ihtiyacim var mi diye sorguluyorum kendimi. Hatta bazen o gün almiyorum. 2 gün sonra hevesim isteğim hala varsa gidip aliyorum. Dolaptaki daha az kiyafet insanin daha çok seçenek sunuyor bize. Yoksa hangisini giysem diye düşünüp sonra hep ayni şeyleri giyiyoruz.

Unutmayalim.arkadaşlar. sadece yoklukla imtihan olmaz. Varlikla da olur. Bol sukurumuzu yapip israf etmeden harcamaliyiz.

bi laf vardırya gelirin kadar giderin olur diye hakkaten öyle oluyo ne geliyosa eline o kadarda ihtiyaç çıkıyo işte.. gerçektende borcu olan kendini daha iyi idare ediyo buna cidden inanırım.. çünkü nereye ne harcıycağını ince eleyip sık dokuyup ayırıyosun bu şuraya şu buraya diye kalanıyla napıyosan yapıyosunki genelde kalmıyor dolayısıyla gereksiz harcama yapmıyosun ama elinde az bişey kaldımı nereye harcasam diye bakıyor insan.. Allahım yardımcımız olsun yuvalarımıza tabiri caizse halil ibrahim bereketi versin inşallah...

kız bizim öle şeylerimizde yok hani öle şunuda alalım buyumuzda olsun demiyoruz oturma odasına tv alcaktık onu bile beleşe getirttik telefon olarak kardeşinin eski telefonunu kullanıyorum alcam diyo aldırtmıyorum gerek yok diye hakkaten nasıl gidiyo hiç anlamıyorum.. ben elimden geldiğince az harcıyorum hatta dışarı bile çıkmıyorum bi pazara gidince hunharca harcıyorum o kadar oda evimin ihtiyacına yani keyfi değil.. bi bizimkinin spor salonu var lükse kaçan ama abur cuburumuz çok işte boyuna taşıyo benim herif eve ıvır zıvır yemekte yemiyo sora hep eşim yüzünden bitiyo bizim paralarımız işte..:63: şimdide tutturmuş papağan alcam diye... 120 lira yazık yav..

bi laf vardırya gelirin kadar giderin olur diye hakkaten öyle oluyo ne geliyosa eline o kadarda ihtiyaç çıkıyo işte.. gerçektende borcu olan kendini daha iyi idare ediyo buna cidden inanırım.. çünkü nereye ne harcıycağını ince eleyip sık dokuyup ayırıyosun bu şuraya şu buraya diye kalanıyla napıyosan yapıyosunki genelde kalmıyor dolayısıyla gereksiz harcama yapmıyosun ama elinde az bişey kaldımı nereye harcasam diye bakıyor insan.. Allahım yardımcımız olsun yuvalarımıza tabiri caizse halil ibrahim bereketi versin inşallah...

aslında papağan alabilir eşin hani hobi babında ama dediğin gibi birikim de yapmanız gerekiyor..başka şeylerden kısmak gerekiyor :))
bi de bol bereket duası okumak gerekiyor..sabah namazından sonra ve ikindi namazı vaktinde uyumak bereketi azaltırmış :..dikkat edelim bol dua edelim...

aslında papağan alabilir eşin hani hobi babında ama dediğin gibi birikim de yapmanız gerekiyor..başka şeylerden kısmak gerekiyor :))
bi de bol bereket duası okumak gerekiyor..sabah namazından sonra ve ikindi namazı vaktinde uyumak bereketi azaltırmış :..dikkat edelim bol dua edelim...

bakcaksa alsın valla o kadar kolay değil onun bakımı banane.. muhabbet kuşum var benim oda konuşuyo onu istemiyo beyefendi illa papağan olcakmış.. :KK59:
ya namaz dedinde ben evlendim evleneli namaza bi türlü başlayamadım şeytan dürtüyor hep kalıyor benim namazlar nolcak benim halim böyle bilmiyorum eşimde bıraktı... :KK43: halbuki ben ondan heveslenerek başlamıştım offf..:KK43:

a
bakcaksa alsın valla o kadar kolay değil onun bakımı banane.. muhabbet kuşum var benim oda konuşuyo onu istemiyo beyefendi illa papağan olcakmış.. :KK59:
ya namaz dedinde ben evlendim evleneli namaza bi türlü başlayamadım şeytan dürtüyor hep kalıyor benim namazlar nolcak benim halim böyle bilmiyorum eşimde bıraktı... :KK43: halbuki ben ondan heveslenerek başlamıştım offf..:KK43:
ah canım benim ..namazlarımızı eksiksiz kılalım...kalk bi abdest al güzelce başla...
zamanla oturur alışkanlık kaznarısın inşallah sana bakıp eşinde başlar...mis gibi..buarada sen örtülü müsün?

a

ah canım benim ..namazlarımızı eksiksiz kılalım...kalk bi abdest al güzelce başla...
zamanla oturur alışkanlık kaznarısın inşallah sana bakıp eşinde başlar...mis gibi..buarada sen örtülü müsün?

ya evlenmeden önce kılıyorduk ikimizde ne olduysa evlenmeden bi hafta evvel başladı benim adet düzenim bi garip oldu hap kullanmaya başlamıştım ara kanamalarım oluyodu emin olamıyodum abdestimden o ara bi bıraktım dahada toparlayamadım şu gün başlıcam diyorum kalıyorum sürekli... :KK43: geçen gün bi başladım eşimede özene bezene namazlık çıkardım koydum güzel tesbih falan seçtim yüzüne bile bakmadı dışarı çıktı benimde bütün hevesim kaçtı resmen.. evet kapalıyım hemde çok çok uzun zamandır..

Luzumsuz harcamada uzerimize yok sanirim. Benim esimde evde daha gerekli ihtiyaclarimiz varken gidip oyun konsolu aldi dunya para verip.sonra icinden tek kol cikti dedi bi kol daha alalim dedi. Sonraki hafta bu kollarin pili cabuk biter sarj aleti de almak lazim dedi sonra oyunda alalim dedik aaa bu sefer de gold uyelik yapmak lazimmis yillik online futbol icin onu da yapalim dedi derken derken haftalardir butun parayi su sacma alete yatiriyor sinirlen olucem

Luzumsuz harcamada uzerimize yok sanirim. Benim esimde evde daha gerekli ihtiyaclarimiz varken gidip oyun konsolu aldi dunya para verip.sonra icinden tek kol cikti dedi bi kol daha alalim dedi. Sonraki hafta bu kollarin pili cabuk biter sarj aleti de almak lazim dedi sonra oyunda alalim dedik aaa bu sefer de gold uyelik yapmak lazimmis yillik online futbol icin onu da yapalim dedi derken derken haftalardir butun parayi su sacma alete yatiriyor sinirlen olucem

tarhana çorbasıda yapıyormuymuş bari oyun konsolu... ya sinir olmakta sonuna kadar haklısın bacım ben olsam bende sinirden patlardım heralde... zaten gereksşz harcamayı bayanlar değil hep erkekler yapıyor.. özellikle elektornik eşyalar konusunda hepsinin ayrı bi zaafı var niyeyse..

Kizlar sizden akil istiyorumm... Esimle iki gundur konusmuyoruz. Ben sabah kahvaltisini hazirliyorum tek kelime etmeden o da yiyip gidiyor. Aksam da yemek hazir diyorum yine yyip kalkiyor. Bende pc alip baska odada oturuyorum o yataga gelmeden uyuyorum... Neden boyle oldu diye soracak olursaniz... Ego savasi, evin reisi beni benim dedigimi yapicaksin meselesi... Ehliyet cikartmak icin dosyami emniyete teslim etmem gerekyodu kendisi evde olmadigi icin ust kattaki babasina haber verip onunla gidicekmisim.emniyette bi ton erkek suclu gaspci it kopuk olabilir beni takip edebilirmis. Bende sinir olum tabiki babasiyla gtme olayina tartistik. Sonuc olarak ben tek basima gittim ve hallettim olayi. İste o andan beri de konusmuyo. Baktim o konusmuyo ben hic muhattp olmiyim dedim. Ozur dilememi bekliyo sanirim sozunden ciktim afffet fln mi dicegimi saniyo anlamadim. Not: ben baska bir sehirde 5 sene yasamis her seyini kendi halletmis ozguveni bu yzden yuksek biriyim.yuksek lisansim yeni bitti suan is ariyorum. Emir almaya tahammulm yok. Aiem beni hic kisitlamadi hep canim nasil istiiyosa oyle yasadim. Esim ozel br universitede yabanci dil ogrt. Aslinda olduka acik goruslu avrupa kafaliydii evlenmeden once. Ama simdi ben kocanim bu evin reisi benim sende benimsin havalarina girdi anlamiyrm. Buna gore yorm yapip bana akil verirseniz sevinirim.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ;)))

yarın kayıunvalıdemler gelcek inşallah evi temizlemem gerek :(
arşaflar yatakalr ..çamaşır atıp yıkadım bi kısmını yine yıkayacam snra katlama olayları...mutfak dolabını düzenlicem silecem..buzdolabını da aynı şekilde..
market ve pazar alışverişim var ..
bulaşıklar yıkanıyor sabah çalştrdm makineyi akşam yerleştirecem...

bir de haftasonu gelin mevliidm var ona hazırlık yapacam...baya bi kalablaık olcak 30-40 kişilik yeme içme vs....
nerden nasıl başlicam bilemiyorum :((

Kizlar sizden akil istiyorumm... Esimle iki gundur konusmuyoruz. Ben sabah kahvaltisini hazirliyorum tek kelime etmeden o da yiyip gidiyor. Acsam da yemek hazir diyorum yine yyip kalkiyor. Bende pc alip baska odada oturuyorum o yataga gelmeden uyuyorum... Neden boyle oldu diye soracak olursaniz... Ego savasi, evin reisi beni benim dedigimi yapicaksin meselesi... Ehliyet cikartmak icin dosyami emniyete teslim etmem gerekyodu kendisi evde olmadigi icin ust kattaki babasina haber verip onunla gidicekmisim.emniyette bi ton erkek suclu gaspci it kopuk olabilir beni takip edebilirmis. Bende sinir olum tabiki babasiyla gtme olayina tartistik. Sonuc olarak ben tek basima gittim ve hallettim olayi. İste o andan beri de konusmuyo. Baktim o konusmuyo ben hic muhattp olmiyim dedim. Ozur dilememi bekliyo sanirim sozunden ciktim afffet fln mi dicegimi saniyo anlamadim. Not: ben baska bir sehirde 5 sene yasamis her seyini kendi halletmis ozguveni bu yzden yuksek biriyim.yuksek lisansim yeni bitti suan is ariyorum. Emir almaya tahammulm yok. Aiem beni hic kisitlamadi hep canim nasil istiiyosa oyle yasadim. Esim ozel br universitede yabanci dil ogrt. Aslinda olduka acik goruslu avrupa kafaliydii evlenmeden once. Ama simdi ben kocanim bu evin reisi benim sende benimsin havalarina girdi anlamiyrm. Buna gore yorm yapip bana akil verirseniz sevinirim.

öncelikle erkekler her daim ister belediye başkanı olsun ister hoca ister işsiz maddi durum hiç önemli değildir ki ''her daim ben öndeyim'' havasını yaşamak isterler...o yüzden eşinin bu davranışını anlayabiliyorum ve bana artık normal geliyor ama bu demek değildir ki ''bu doğru bir davranış'' ; asla değil ...ama eşindir konuşup anlaşmanız gerek...
bir orta yol bulup anlaşmanız gerek; aynı evde küslük olmaz maalesef..bence aranız çok açılmadan bir şeyler kırılıp dökülmeden güzelce konuşmaya çalışın lütfen :))
dik başlı olmamak gerekir ...her daim ilk adımı karşıdan beklememek gerekir ; bence sen bu defalık bir adım at ama suçlu gibi değil haklı olduğunu bilen ama anlaşma yolunu da bulabilen sevgi dolu bir eş gibi davranın...
akşam güzel bir yemek hoş geldin derken güzel bir tebessüm:))
ve de bize anlattığın gibi ''ben yıllardır alışmışım her işimmi kendim yapabilirm; bak sıkıntı erdecek bir şey olmadı kendim halledebldim..babanı da yormamış olduk''
ama sen gspcı vs bu kadar derin düşünürsen sokağa çıkamayız falan de..
kırgın gibi anlat kızgın gibi değil...
....................inşallah aranız düzelir...sen haklısın bence ama tatlı dilli olup ilişkinizi incitmemeniz gerekir...

Kizlar sizden akil istiyorumm... Esimle iki gundur konusmuyoruz. Ben sabah kahvaltisini hazirliyorum tek kelime etmeden o da yiyip gidiyor. Aksam da yemek hazir diyorum yine yyip kalkiyor. Bende pc alip baska odada oturuyorum o yataga gelmeden uyuyorum... Neden boyle oldu diye soracak olursaniz... Ego savasi, evin reisi beni benim dedigimi yapicaksin meselesi... Ehliyet cikartmak icin dosyami emniyete teslim etmem gerekyodu kendisi evde olmadigi icin ust kattaki babasina haber verip onunla gidicekmisim.emniyette bi ton erkek suclu gaspci it kopuk olabilir beni takip edebilirmis. Bende sinir olum tabiki babasiyla gtme olayina tartistik. Sonuc olarak ben tek basima gittim ve hallettim olayi. İste o andan beri de konusmuyo. Baktim o konusmuyo ben hic muhattp olmiyim dedim. Ozur dilememi bekliyo sanirim sozunden ciktim afffet fln mi dicegimi saniyo anlamadim. Not: ben baska bir sehirde 5 sene yasamis her seyini kendi halletmis ozguveni bu yzden yuksek biriyim.yuksek lisansim yeni bitti suan is ariyorum. Emir almaya tahammulm yok. Aiem beni hic kisitlamadi hep canim nasil istiiyosa oyle yasadim. Esim ozel br universitede yabanci dil ogrt. Aslinda olduka acik goruslu avrupa kafaliydii evlenmeden once. Ama simdi ben kocanim bu evin reisi benim sende benimsin havalarina girdi anlamiyrm. Buna gore yorm yapip bana akil verirseniz sevinirim.
selam bana bu davranış evin reisliğinden çok sizi sahiplenme ve koruma iç güdüsünden kaynaklandığını düşündürttü bi nevi haklı artık ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor sizi güvende tutmayı düşünmesi bence güzel bişey :)

öncelikle erkekler her daim ister belediye başkanı olsun ister hoca ister işsiz maddi durum hiç önemli değildir ki ''her daim ben öndeyim'' havasını yaşamak isterler...o yüzden eşinin bu davranışını anlayabiliyorum ve bana artık normal geliyor ama bu demek değildir ki ''bu doğru bir davranış'' ; asla değil ...ama eşindir konuşup anlaşmanız gerek...
bir orta yol bulup anlaşmanız gerek; aynı evde küslük olmaz maalesef..bence aranız çok açılmadan bir şeyler kırılıp dökülmeden güzelce konuşmaya çalışın lütfen :))
dik başlı olmamak gerekir ...her daim ilk adımı karşıdan beklememek gerekir ; bence sen bu defalık bir adım at ama suçlu gibi değil haklı olduğunu bilen ama anlaşma yolunu da bulabilen sevgi dolu bir eş gibi davranın...
ve de bize anlattığın gibi ''ben yıllardır alışmışım her işimmi kendim yapabilirm; bak sıkıntı erdecek bir şey olmadı kendim halledebldim..babanı da yormamış olduk''
....................inşallah aranız düzelir...sen haklısın bence ama tatlı dilli olup ilişkinizi incitmemeniz gerekir...[/QUOTE
bu gune dek hep ilk adimi o atti hakli olsa bile ama bu defa kesin burnumu surtmeye kararli. Ben yokmusum gbi davraniyo tv de bisey izliirum geldiginde sormadan degistiriyo, sadece kendine meyve hazirlayip tek basina oturup yiyo bunu gorunce bende kendimi cektim onunla otrmuyorum.hep benim dikkafali ve inatci oldugumu soylerdi bu defa kendine hakim oluyo benden bekliyo iste. Yoksa konusmadan duramazdi simdiye kadar.guzel bi sofra hazirlamak ise yaramaz bence ikigundur sevdigi seyleri yapiyorum eline saglik der operek kalkardi nornalde simdi agzinin ucuyla bile eline saglik demeden kalkiyo.cok moralim bozuluyo:( guzel cevabin icin tesekkur ederm uygulamaya calisicam insallah bazilarini

....................inşallah aranız düzelir...sen haklısın bence ama tatlı dilli olup ilişkinizi incitmemeniz gerekir...

İki gundur sevdigi seyleri yapiyorm ama normalde eline saglik deyip beni operek kalkardi sofradan simdi tek kelime etmeden kalkiyo.Ben yokmusum gibi davraniyo tv de bisi izliyosam geldiginde sormadan degistiyo kendine meyve tabagi yapip tek basina yiyo, sabah pijamalarini bile katlatip gidiyo(normalde asla yapmaz) sana ihiyacim yok havalarinda..ilk gun boyle yaptigini gorunce bende ayri oturmaya basladim bende hic konusmuyorm artik hatta yemek disinda onunde dolasmiyorm gormemek icin. Simdi bu kadar suskunluktan sonra ilk adimi atmak da cok zor geliyo bu defa benim yapmam lazim.simdiye kadar hakli bile olsa hep ilk adimi esim atti hep cozumcu davrandi konusarak cozulur sorunlar der her zaman. Gel gelelim ben yapamiyorm kendimde en sevmeydigim huy bu belkide...destegin icin cok sagol canim uygulamaya calisicam insallah:(

Tipik erkek işte, sırf benim sözümü dinlesin bana sorsun benden habersiz iş yapmasın diye baştan sıkı tutuyor bence eşin. taviz tavizi doğurur mantığındaysa eğer ilk adımı o atmaz diye düşünüyorm. ben de aynı senin gibiyim üniversiteyi başka şehirde okudum yurt dışında tek başıma 4 ay kaldım kimse yoktu yanımda, ama bunlar aklına bile gelmiyor bizimkinin...

Bizim barışmalarımız kendiliğinden oluyor ama bir haftayı buluyor maalesef :( inatçı keçiyiz ikimizde. ama sen benim gibi yapma :) alttan al demiyorum canım ama ılıman bir şekilde koruyup kollamak istemesinin hoşuna gittiğini ama yetişkin bir insan olduğunu, bakıcıya ihtiyacın olmadığını söyle bence. baktın yanaşmıyor sende taktik değiştir konuşmazsa konuşmasın yaa :) :) :)

Tipik erkek işte, sırf benim sözümü dinlesin bana sorsun benden habersiz iş yapmasın diye baştan sıkı tutuyor bence eşin. taviz tavizi doğurur mantığındaysa eğer ilk adımı o atmaz diye düşünüyorm. ben de aynı senin gibiyim üniversiteyi başka şehirde okudum yurt dışında tek başıma 4 ay kaldım kimse yoktu yanımda, ama bunlar aklına bile gelmiyor bizimkinin...

Bizim barışmalarımız kendiliğinden oluyor ama bir haftayı buluyor maalesef :KK43: inatçı keçiyiz ikimizde. ama sen benim gibi yapma :) alttan al demiyorum canım ama ılıman bir şekilde koruyup kollamak istemesinin hoşuna gittiğini ama yetişkin bir insan olduğunu, bakıcıya ihtiyacın olmadığını söyle bence. baktın yanaşmıyor sende taktik değiştir konuşmazsa konuşmasın yaa :) :) :)
Bende cok inatciyim alttan alma huyum neredeyse hic yok. Bugune kadar hep adimi an esim oldu bana kalsa hala kustuk eski kavgalarda.ama kavgalarimizn ana sebebi hep ayni benim istedigim olacakkk. Dr gidicem babam gotursun yada ablama soyle diyor sikildim bende bu baba muhabbetinden. Kiz arkadaslarmla rahatca bulustm bu gune kadar son kavgamizda onu da bir lutufms gibi soyledi.bak ona bile izin veriyorum daha ne istiyosun dedi. Bu bana cok komik geliyo ben ev kizi degildim ki hep disarda olan aktif calisan biriydim. Simdi bak arkadarinla bile gorusuyosun demeler fln cok dokunuyo bana.kendimi kafeste gibi hissetmeye basladim:(

Bende cok inatciyim alttan alma huyum neredeyse hic yok. Bugune kadar hep adimi an esim oldu bana kalsa hala kustuk eski kavgalarda.ama kavgalarimizn ana sebebi hep ayni benim istedigim olacakkk. Dr gidicem babam gotursun yada ablama soyle diyor sikildim bende bu baba muhabbetinden. Kiz arkadaslarmla rahatca bulustm bu gune kadar son kavgamizda onu da bir lutufms gibi soyledi.bak ona bile izin veriyorum daha ne istiyosun dedi. Bu bana cok komik geliyo ben ev kizi degildim ki hep disarda olan aktif calisan biriydim. Simdi bak arkadarinla bile gorusuyosun demeler fln cok dokunuyo bana.kendimi kafeste gibi hissetmeye basladim:KK43:
canım seni çok iyi anlıyorm ama çözümü bulamıyorum ben de, bi lütufmuş gibi sunmaları beni de deli ediyor. Haklı görüyorlar kendilerini. Bazen diyorum köyden okumamış ev kızı alsaydın diyorum sesi çıkmıyor tabi

İki gundur sevdigi seyleri yapiyorm ama normalde eline saglik deyip beni operek kalkardi sofradan simdi tek kelime etmeden kalkiyo.Ben yokmusum gibi davraniyo tv de bisi izliyosam geldiginde sormadan degistiyo kendine meyve tabagi yapip tek basina yiyo, sabah pijamalarini bile katlatip gidiyo(normalde asla yapmaz) sana ihiyacim yok havalarinda..ilk gun boyle yaptigini gorunce bende ayri oturmaya basladim bende hic konusmuyorm artik hatta yemek disinda onunde dolasmiyorm gormemek icin. Simdi bu kadar suskunluktan sonra ilk adimi atmak da cok zor geliyo bu defa benim yapmam lazim.simdiye kadar hakli bile olsa hep ilk adimi esim atti hep cozumcu davrandi konusarak cozulur sorunlar der her zaman. Gel gelelim ben yapamiyorm kendimde en sevmeydigim huy bu belkide...destegin icin cok sagol canim uygulamaya calisicam insallah:KK43:
boşver bu defada o kaçsın sen kovala ..sabret çabala...meyve tabağı hazrladysa al bi tane sende ye..:))
sen hazrla ona yedir:)))

çaabaaaalaaa :D

Back