• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bilmiyorum ki :KK43: İşe sabahın 6:25inde gidip akşam 8 buçuğunda eve geliyorum, yemek çamaşır bulaşık offf bunlardan bunalmaktan evliliğin ne olduğunu anlayamadım pek :KK43:
senin nasıl gidiyor
bütün zaman yolda geçıyor aynı benım gibisin :( evim üsküdar iş yerim kartal sabah trafiği inanılmaz kötu :( akşamda aynen öyle

bütün zaman yolda geçıyor aynı benım gibisin :KK43: evim üsküdar iş yerim kartal sabah trafiği inanılmaz kötu :KK43: akşamda aynen öyle
of tuğçeye sormaa ya yol yüzünden hayatımdan bezdim :( ben de avcılar esenyurttan zincirlikuyuya geliyorum. sabahın 6.25inde servise binip 8. bçkta evde oluyorm :(((( trafik traf,k trafik :( herşey güzel olacak inş :)

selam milleeett sonunda bilgisayarıma kavuştum çok şükür.. ev işleriyle anlaşılan hepimizin başı dertte cidden bitmek bilmiyor.. bu duruma alışabilen var mı ya.. :KK57: havalar gittikçe soğuyor ve ben çok üşüyorum bu evi nasıl ısıtacağım konusunda hiç bir fikrim yok üst katım boş inşaat halinde ev kocaman ısınmak bilmezki burası :KK61:bu kış bolca hasta olacağım gibi görünüyor.. :KK51:

selam milleeett sonunda bilgisayarıma kavuştum çok şükür.. ev işleriyle anlaşılan hepimizin başı dertte cidden bitmek bilmiyor.. bu duruma alışabilen var mı ya.. :KK57: havalar gittikçe soğuyor ve ben çok üşüyorum bu evi nasıl ısıtacağım konusunda hiç bir fikrim yok üst katım boş inşaat halinde ev kocaman ısınmak bilmezki burası :KK61:bu kış bolca hasta olacağım gibi görünüyor.. :KK51:
selam canım :) benim evimde kocaman orta kattayım ama sadece ikimiz olduğumuz için evde ısınmıyor ev. haftasonu annemler geldi kalabalık olduk ev o kadar sıcak oldu ki anlatamam, iki kişi birbirinize sarılıp ısınırsınız artık :) Ben petekleri yakmayı düşünmüyorum pek. Bir odayı kullanırız orda da ufo yakarız diyorum. Zaten akşamdan akşama evde olucaz.

selam canım :) benim evimde kocaman orta kattayım ama sadece ikimiz olduğumuz için evde ısınmıyor ev. haftasonu annemler geldi kalabalık olduk ev o kadar sıcak oldu ki anlatamam, iki kişi birbirinize sarılıp ısınırsınız artık :) Ben petekleri yakmayı düşünmüyorum pek. Bir odayı kullanırız orda da ufo yakarız diyorum. Zaten akşamdan akşama evde olucaz.

aynı şekilde düşünerekten salondan oturma odasına geçiş yaptık bizde salonum çok büyük orda değil petek üç tane soba kursam ancak ısınırım ben.. ki peteklerden hiç haz etmiyorum.. oturma odasına doğalgaz sobası yaptırdık onu yakıyoruz dünden beri odadayken iyide çıkınca buz kesiyorum resmen :KK43: ufo da çok elektrik yakmaz mı ya. . gerçi akşamdan akşama diyosun çok olmaz heral.. uffff bian evvel yaz gelsin kışı sevmiyom ben yaaa... :mad:

Canım bayadır denk gelemedik nasılsın ...ev işini hiç sorma valla akşam 8:30 evde oluyorum sadece pazar izinliyim bişey anlamıyorum zaten

Hos geldin nerelerdesin? Bizim evde 2 iklim yasaniyor. Salon ve mutfak sabah gunesi aliyor ogleden sonra da yansimayla gelmeye devam ediyor cok sasirmistim basta:) amaaa yatak odasi ve depo odaya girerken resmen ici urperiyor insanin. Kose odamiz bir yandan isiniyor bir yandan esiyor orta karR. Kombi varsa ve evde olan olacaksa annemin evinde 22 derecede falan 24 saat acik olurdu acip kapamaktan daha az yakiyordu aklinizda olsun kizlar.
Evde cok az zaman gecireceginiz icin belki bu daha ekonomik olur. Benim islerim cok az su anda isler cok olunca da evden de calistigim ve cok kolay hasta oldugum icin dr, ilac ve calisamadigimda para kaqzanamadigim icin 24 saat 22 derece gibi acik olmasi lazim esimi alistirmaya calisiyorum havaya ucagimiza inaniyor gece acik kalirsa yavas yavas alisiyor ama hala kombi ac kapa konusu gundemde:)))

Isler kotu para kazanamiyorum kazandigim taksitlere gidiyor, evde her eksik sorun asiri gozume batiyor. Bir yandan saglik olsun elbet acilacak evini duzenle bu arada diyorum surekli gel git gun boyu somra aksam esime patliyorum, senin hayatin degismedi isi ayni devam ediyor benim gibi surekli evi dusunmek zorunda degilsin camasir bulasik ortalik toplama bu mu evlilik diye cildiriyorum cunku issizlikten asiri ev isine vuruyorum kendimi canim cikiyor:(

Canım bayadır denk gelemedik nasılsın ...ev işini hiç sorma valla akşam 8:30 evde oluyorum sadece pazar izinliyim bişey anlamıyorum zaten
Esin de gec mi geliyor canim, ben kirsta calistigim icin yillarca sorun oldu cok gec ciktigim icin simdi egitim alamaiyorim aksamlari bu yuzden islerim cok azaldi esim 6 gibi geliyor eve:( keske o da gec gelseydi ben de eskisi gibi isimi devam ettirseydim diyorum:(

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.. :) off çokta geç çıkıyomuşun nasıl yetiştiriyosun ya.. Allah yardımcın olsuun... bende iş aramaktayım daha boştayken bitmek bilmiyor iş bide çalışsam b.. götürür benim evi heral..

Hos geldin nerelerdesin? Bizim evde 2 iklim yasaniyor. Salon ve mutfak sabah gunesi aliyor ogleden sonra da yansimayla gelmeye devam ediyor cok sasirmistim basta:) amaaa yatak odasi ve depo odaya girerken resmen ici urperiyor insanin. Kose odamiz bir yandan isiniyor bir yandan esiyor orta karR. Kombi varsa ve evde olan olacaksa annemin evinde 22 derecede falan 24 saat acik olurdu acip kapamaktan daha az yakiyordu aklinizda olsun kizlar.

Evde cok az zaman gecireceginiz icin belki bu daha ekonomik olur. Benim islerim cok az su anda isler cok olunca da evden de calistigim ve cok kolay hasta oldugum icin dr, ilac ve calisamadigimda para kaqzanamadigim icin 24 saat 22 derece gibi acik olmasi lazim esimi alistirmaya calisiyorum havaya ucagimiza inaniyor gece acik kalirsa yavas yavas alisiyor ama hala kombi ac kapa konusu gundemde:)))

Isler kotu para kazanamiyorum kazandigim taksitlere gidiyor, evde her eksik sorun asiri gozume batiyor. Bir yandan saglik olsun elbet acilacak evini duzenle bu arada diyorum surekli gel git gun boyu somra aksam esime patliyorum, senin hayatin degismedi isi ayni devam ediyor benim gibi surekli evi dusunmek zorunda degilsin camasir bulasik ortalik toplama bu mu evlilik diye cildiriyorum cunku issizlikten asiri ev isine vuruyorum kendimi canim cikiyor:KK43:

eh evde internet ancak oldu yoksam bırakırmıyım ben hiç buraları.. bizim evde iklim bi oturma odasında sağlam geri kalanında donuyom ben güneş istediği kadar girsin bana yetmiyor.. daha kış gelmeden böyleysem zaten aralık ocak gibi bi kaç diş dökerim ben garanti titremekten... doğalgaz sobası hakket iyi ısıtıyor ama iyiki akıl edip onu yaptırmışız tavsiye ederim petekle olcak gibi değil çünkü..
aynı dert bendede var anacım işim yokya kendimi temizliğe vurdum bende.. bugün eşim eve geldi çekmişim eldivenlerimi bi elimde cif bi elimde sünger mutfakta yerleri ovuyorum kafayı yemişsin sen dedi bana.. :KK57: geldim geleli temizlik yapıyorum tozu pisliği bitmiyor bu evin çamaşır bulaşık neysede banyo tuvalet temizliği öldürüyor beni en çok.. ah anacım ah kimse toplamıyor artıkın arkamdan döküntülerimi..:KK61:

Evleneli bir buçuk ay oldu daha yeni internetimiz oldu bende yeni girebildim. en son evlilik telaşlarını konuşuyorduk :) şimdi hepimiz evlendik eminim ki her biriniz çok güzel gelin olmuşsunuzdur. şöyle bir bakındım herkez ev işlerinden ve yetiştirememkten şikayetçi bende evlenmeden işten çıkmıştım şimdi başka bir iş bakıyoruz izmirden.
Bende aynı sizin gibi diyorum kendi kendime ben ev işlerini yapıyorum da çalışınca nasıl yetiştireceğim diyorum kendime :(
Sonra diyorum ki kendi ayaklarının üzerinde durmalısın geleceğini garanti altına almalısın iyide çocuk olunca nasıl olacak diyorum :) sonra herşey olacağa varır diyorum yani kızlar iki arada bir derede kaldım ama gerçekten evin temiz bakımlı olsun vaktinde yemeğini eşinle ye aynı zamanda pasta börek çörek yap çok zor vallahi mucize bir şey hatta üstüne birde çocuk gelince (ileride tabiki) . Ancak işin evine yakınsa ve çalışma saatlerin çok değilse herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun :) :*

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor.. :) off çokta geç çıkıyomuşun nasıl yetiştiriyosun ya.. Allah yardımcın olsuun... bende iş aramaktayım daha boştayken bitmek bilmiyor iş bide çalışsam b.. götürür benim evi heral..

eh evde internet ancak oldu yoksam bırakırmıyım ben hiç buraları.. bizim evde iklim bi oturma odasında sağlam geri kalanında donuyom ben güneş istediği kadar girsin bana yetmiyor.. daha kış gelmeden böyleysem zaten aralık ocak gibi bi kaç diş dökerim ben garanti titremekten... doğalgaz sobası hakket iyi ısıtıyor ama iyiki akıl edip onu yaptırmışız tavsiye ederim petekle olcak gibi değil çünkü..
aynı dert bendede var anacım işim yokya kendimi temizliğe vurdum bende.. bugün eşim eve geldi çekmişim eldivenlerimi bi elimde cif bi elimde sünger mutfakta yerleri ovuyorum kafayı yemişsin sen dedi bana.. :KK57: geldim geleli temizlik yapıyorum tozu pisliği bitmiyor bu evin çamaşır bulaşık neysede banyo tuvalet temizliği öldürüyor beni en çok.. ah anacım ah kimse toplamıyor artıkın arkamdan döküntülerimi..:KK61:

sen bide benı düşün sadece pazar evdeyım diğer günler akşamları sadece yemek yapabılıyorum bazen iş bunaltıyor ama mecburum işte evde temizlik yapmadan olmuyor

of tuğçeye sormaa ya yol yüzünden hayatımdan bezdim :KK43: ben de avcılar esenyurttan zincirlikuyuya geliyorum. sabahın 6.25inde servise binip 8. bçkta evde oluyorm :KK43:((( trafik traf,k trafik :KK43: herşey güzel olacak inş :)

Isler kotu para kazanamiyorum kazandigim taksitlere gidiyor, evde her eksik sorun asiri gozume batiyor. Bir yandan saglik olsun elbet acilacak evini duzenle bu arada diyorum surekli gel git gun boyu somra aksam esime patliyorum, senin hayatin degismedi isi ayni devam ediyor benim gibi surekli evi dusunmek zorunda degilsin camasir bulasik ortalik toplama bu mu evlilik diye cildiriyorum cunku issizlikten asiri ev isine vuruyorum kendimi canim cikiyor:KK43:

hey kızlar nerelerdesiniz
alıntı yaptım kı bildirim gelsin diye

hey kızlar nerelerdesiniz
alıntı yaptım kı bildirim gelsin diye

geldi valla :)
Ben buralarda takılıyordum valla sıkıntıdan ama kimse yazmayınca benimde yazasım gelmedi :/

Kizlar ben de kimse ugramiyor diye bakmiyordum siz gelirseniz ben de buralardayim ev isleriyle basi dertte olanlar topiclerine bakiyorum artik sikintidan kimsecikler kalmadi diye yeniden canlandiralim konumuzu;)

yaz kuzum bana yaz ben de buralardayım kızlar kocişlerini bulunca bizi unuttu
Valla düğün telaşı bitti herkes hayatın koşuşturmasına geri döndü :/
nasıl gidiyor evlilik canım
Kizlar ben de kimse ugramiyor diye bakmiyordum siz gelirseniz ben de buralardayim ev isleriyle basi dertte olanlar topiclerine bakiyorum artik sikintidan kimsecikler kalmadi diye yeniden canlandiralim konumuzu:KK66:
evet canım canlandıralım, akşama ne yemek var anlat bakalım :)

Back