Hos geldin nerelerdesin? Bizim evde 2 iklim yasaniyor. Salon ve mutfak sabah gunesi aliyor ogleden sonra da yansimayla gelmeye devam ediyor cok sasirmistim basta:) amaaa yatak odasi ve depo odaya girerken resmen ici urperiyor insanin. Kose odamiz bir yandan isiniyor bir yandan esiyor orta karR. Kombi varsa ve evde olan olacaksa annemin evinde 22 derecede falan 24 saat acik olurdu acip kapamaktan daha az yakiyordu aklinizda olsun kizlar.
Evde cok az zaman gecireceginiz icin belki bu daha ekonomik olur. Benim islerim cok az su anda isler cok olunca da evden de calistigim ve cok kolay hasta oldugum icin dr, ilac ve calisamadigimda para kaqzanamadigim icin 24 saat 22 derece gibi acik olmasi lazim esimi alistirmaya calisiyorum havaya ucagimiza inaniyor gece acik kalirsa yavas yavas alisiyor ama hala kombi ac kapa konusu gundemde:)))
Isler kotu para kazanamiyorum kazandigim taksitlere gidiyor, evde her eksik sorun asiri gozume batiyor. Bir yandan saglik olsun elbet acilacak evini duzenle bu arada diyorum surekli gel git gun boyu somra aksam esime patliyorum, senin hayatin degismedi isi ayni devam ediyor benim gibi surekli evi dusunmek zorunda degilsin camasir bulasik ortalik toplama bu mu evlilik diye cildiriyorum cunku issizlikten asiri ev isine vuruyorum kendimi canim cikiyor