• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

selam bana bu davranış evin reisliğinden çok sizi sahiplenme ve koruma iç güdüsünden kaynaklandığını düşündürttü bi nevi haklı artık ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor sizi güvende tutmayı düşünmesi bence güzel bişey :)

canım seni çok iyi anlıyorm ama çözümü bulamıyorum ben de, bi lütufmuş gibi sunmaları beni de deli ediyor. Haklı görüyorlar kendilerini. Bazen diyorum köyden okumamış ev kızı alsaydın diyorum sesi çıkmıyor tabi

boşver bu defada o kaçsın sen kovala ..sabret çabala...meyve tabağı hazrladysa al bi tane sende ye..:))
sen hazrla ona yedir:)))

çaabaaaalaaa :D
Kizlar baristik:) hepinize desteginiz icin tesekkur ederim. hala ozur dilemedim o ayri:)

kızlarrrrrrrrrr çok şükür :)
evimi bitirdim tertemiz oldu elhamdülillah :)) annemin de yardımıylaaaaaaaaa :KK15:

sizler neler yaparsınız :))

gelinleeeeeeeeeeeer alıştınız mı evinize ..hem çalışan hem ev hanımı olanalr ne alemdeler...
geçim durumunuz nasılll :D

kızlarrrrrrrrrr çok şükür :)
evimi bitirdim tertemiz oldu elhamdülillah :)) annemin de yardımıylaaaaaaaaa :KK15:

sizler neler yaparsınız :))

gelinleeeeeeeeeeeer alıştınız mı evinize ..hem çalışan hem ev hanımı olanalr ne alemdeler...
geçim durumunuz nasılll :D

eve alıştım ama hem çalışıp hem ev hanımı olmaya alışamadım :) müthiş bir enerji gerekiyor çocuk olunca halimi düşünemiyorum

ben sanki kendımı yarışmada gibi göruyorum akşam 9 eve gelip yemek yap bulasık çamasır evi topla sabah 7 kalk robot gibiyim
canım bu tempoya ben alıştım sanki, akşam gelip beraber yemek hazırlıyorz sonra çay çekirdek cips faslı başlıyor, ben 12 gibi yatıyorum. bu normal günler :) bazı günler yemekten sonra tatlı falan yapıyorum, çamaşır yıkıyorum, ütü yapıyorum. her akşam birini yapıyorum. bu akşam evi süpürüp lavaboları yıkamayı düşünüyorm. haftasonuna iş bırakmıycam yatıcam ohhh :)

canım bu tempoya ben alıştım sanki, akşam gelip beraber yemek hazırlıyorz sonra çay çekirdek cips faslı başlıyor, ben 12 gibi yatıyorum. bu normal günler :) bazı günler yemekten sonra tatlı falan yapıyorum, çamaşır yıkıyorum, ütü yapıyorum. her akşam birini yapıyorum. bu akşam evi süpürüp lavaboları yıkamayı düşünüyorm. haftasonuna iş bırakmıycam yatıcam ohhh :)

bende aynen öyle her akşam bir iş yapma peşindeyım ama iki dündür kayınvalidemdeyım dünde annemler vardı bu hafta hep işlerim kaldı yanı :( bu akşam ne yapabilirsem artık

İsler gucler ugrasip duruyorum canim.zaman cok cabuk geciyo gun nasil bitiyo anlamiyorum evde olmama ragmen:) sizler nasilsiniz bakalim keyifler yerinde mi kizlar

evde olmak nasıl bir duygu acaba :)) ben full çalışıyorum önumuzdeki 1 sene boyuncada çalısmam gerekiyor o yğzden evimi özluyorum ve temızlık filan çok zor oluyor

evde olmak nasıl bir duygu acaba :)) ben full çalışıyorum önumuzdeki 1 sene boyuncada çalısmam gerekiyor o yğzden evimi özluyorum ve temızlık filan çok zor oluyor
Evde oturmak hem guzel hem sıkıcı.bir gunumu ozetlemek gerekirse sabah 6.30 da esime kahvalti hazirlamak icin kalkiyorm o gittikten sonra 8gibi tekrar uyuyorum 10.30 da uyaniyorum. Klasik olarak yatak topla,mutfagi topla,oturma odasi vs topla iki gunde bir supur sil, 12 gibi islrrm bitmis oluyo kahvalti yapiyorum tam yayilmak uzereyken esim isten geliyo .saat 2 den sonra gozum kapida her an gelebiliyo o yzden islermi ogleden ince bitiriyorum. Erken geldigi icin erken yemek yiyoruz gece uzun oluyo haliyle surekli ye ic dagit topla:(

Evde oturmak hem guzel hem sıkıcı.bir gunumu ozetlemek gerekirse sabah 6.30 da esime kahvalti hazirlamak icin kalkiyorm o gittikten sonra 8gibi tekrar uyuyorum 10.30 da uyaniyorum. Klasik olarak yatak topla,mutfagi topla,oturma odasi vs topla iki gunde bir supur sil, 12 gibi islrrm bitmis oluyo kahvalti yapiyorum tam yayilmak uzereyken esim isten geliyo .saat 2 den sonra gozum kapida her an gelebiliyo o yzden islermi ogleden ince bitiriyorum. Erken geldigi icin erken yemek yiyoruz gece uzun oluyo haliyle surekli ye ic dagit topla:KK43:

eşin öglen 2 demı geliyor ne güzel işi var eniştenin mesleği neyki
benım eşim akşam 11-12 gıbı gelıyor neyseki bu hafta hep erken cıktıda biraz yüzünü gördum

Back