2014 eylül gelinleri de buraya:))

ahh ahh bizim evde fena durumda bir yanda yıkanmış kurumayı bekleyen eşyalar, ütü masası açık ütülenenler diğer yanda, kenara dizilmiş koliler vs.. ben havlularımı yıkadım ama sertleşmedi gibi yarın daha net görücem şuan az nemliler, nevresimleri de yıkamamaya karar verdim sadece ilk gün kullanacağımı yıkamayı düşünüyorum.

kızlar davetiye koşturması başlamış bulunuyor ben iyice soğudum bu işten son 10 hatta 9 günüm kaldı inanamıyorum.. kafayı yemek üzereyim artık çok sıkıştı işler.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah ne zormuş yahu...

ah çok sevindim beğenmene.. :) benim dibim düşmüştü o süpürgeye ama bana kısmet olmadı sen güle güle kullan benim yerimede süpür emi.. annem toz torbasız olsun diye tutturmasa kesindi benim uğur böcüküde.. (bende ona benzetmiştim ama hakkaten benziyor şekli yaa) çok güzel çekim gücü var ama ya ve ses gerçekten çok çok az çıkıyo bulabileceğin en sessiz süpürge oydu zaten inşallah zamanla performanstan düşmezde benim yüzümü kara çıkarmaz.. artık süpürgelerin yenilenme vakti gelmiş yani iyi olmuş işte annecinde beğenmiş madem bu fırsattan istifade hemen yenilesin hemen sende de ona bak bu yok satıyomuş kalmaz de bulamassın de yoksa hiç atma huyları yok bizim annelerin hiiiç.. bizim evdede yenilenecek öyle çok şey var ki bu aralar iyice fitil olmaya başladım ah bi ikna edebilsem ilk çamaşır makinasını atacağım zaten biz atmazsak yakında kendisi çıkıp gidicek yürümeyi öğrendi özerkliğini ilan etmesi an meselesi kanımca..
haklısın senin o asansöre %100 ihtiyacın var.. sağlam bir temizlik için şart sana..

Mutfak esyalarimin hepsini yikadim beyaz kagit almistim karsidan ona sarip koliledim ah yika yika bitmediler :) davetiyem cok sukur hazir:) dun kina elbisemide aldim onu halletmeme daha cok sevindim zaten :) nikah sekeri ve kina ayakkabim kaldi simdilik. Evde adim atmaya yer yok resmen

yahu hangi makinaymış bu alasım geldi :) :) Ben süpürge almıycam şimdilik, hediye geldi hem şarjlı hemde uzayan süpürgelerden. İlerde alıcam markasını modelini söyleyin kızlar bana da lazım olacak :)

Kizlar dun kazasiz belasiz tasindim cok sukur nakliyeciler de iyi cikti esim kartlarini gozu gibi sakliyor bir daha tasinirsak bunlari bulalim diye:)
Bugun bos oldugum icin dun aksami ayarlamistik, sabah ise yolcu ettim simdi arda nin mutfaginda somon tarifi izliyorum hehe yarin sabah ayni saatlerde çıkacağız evden bakalim nasil olacak banyoyu kapma falan :)
Bugun erenkoy pazarina gidecegiz annemle guzel kirlent kiliflari vardi istediklerim 2 hafta once kalmamisti insallah bulurum pazar arabasi almam lazim bugun anneminkini odunc alicam:)

Bir de alezi unutmusum alan var mi kizlar su gecirmez olanlarin alti naylon ama ustu havlu diyorlar annemin evinde yillar once bellona almistik yine oraya mi baksam bilemedim.
bu arada evde yiyecek bir sey yok biskuviyle kahvalti edicem bir de market alisverisi yapmam lazim acilen:)
şafak kına için 15 düğün için 17
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret:))

canim benim elektronik isi tamamen sans ne paralara neler aliyoruz da ariza cikiyor hem sen bana tavsiye ettin hani elektronik forumu var ya f..d..h.. orada da baktim sessizliginden memnundu millet kullanici yorumlari da vardi simdimsu asamada beni kurtarsin da gerisi muhim degil, 390 tl ye sessiz supurge almis oldum en az 700 lerden basliyordu diger torbali sessizler:)
gun yaklastikca insan bunaliuor bir de dugun dernek olunca dusunemiyorum bile:) esime diyorum omur boyu basina kakabilirim bak yatagim olmadan evlendim senle diye guluyor:)

gozuj aydin canim gule gule giy, annem de o beyaz kagitlari soyluyor hani evde gormek istemedigim ama yatili kalabalik misafir geldiginde gerekecek bardaklari onlara sar koy dedi kokmuyor di mi o beyazlar?
a

selam kızlar benimde 28 eylülde nişanım 29 eylülde nikahım var :) :)
varmı benmle aynı tarihte olan :)

Kizlar evlilik ne demekmis diye komik notlarimizi yazalim mi gun geçtikçe:)
Evlilik, pazara gidecekken kocanin temiz tisortu kalmadigini fark edip makineyi doldurmakmis:))
Tabii benim duzenimde bu olamaz yedekliyimdir hep ama bekar evi gibiydi malum dune kadar:)))
Canim fakir prestige 2000 hepa 13 filtreli. Bu model avrupa uretimi, su anda teknosa ve media marktlarda grana modeli var o cin uretimi mesela ve sessizlik ozelliigi yok yanlis anlama olmasin her seyimiz cin uretimi alistik bunun bonusu oldu:) toz torbalari ucuz hepa filtresi de 1 yildan fazla gidiyormus 30-35 tl, hepalinalrken filtre ucretini de arastirmak lazim cok sikayet vardi bazi markalardan supurge ucuz filtresi pahali diye:)

pes pese epey hizli olacak anlasilan ben eylul derken agustosta evlendim darisi hepinizin basina, sen de hos geldin aramiza:)

merhaba kızlar ....
bekarlığın son günündeyim ALLAH ım nasip ederse yarın nikahım var...
nasıl garip bir duygu sanki boşluktayım heyecan stres üzüntü hepsi bir arada , sabah işe gelirken uzaklara gitmek istedim neden bu duygu oysa sevdıgım evlenmek için mücadele ettiğim adamla nikah masasına oturacam..

pes pese epey hizli olacak anlasilan ben eylul derken agustosta evlendim darisi hepinizin basina, sen de hos geldin aramiza:)[/QUOTE]

Hoşbuldum teşekkür ederim :) yeni ewlsiniz galiba nasıl gidiyor :)

sağol canım önerilerin için aldığım zaman aklımda olsun bunlar :*

Tuğçeeee bugün son bekar günün demekk.. nasıl garip duygular hem mutluluk hem üzüntü hem giderim hem ağlarım diye boşuna dememişler.. Herşey mükemmel olur inşallah canım.. Canını sıkan birşey olursada suratını asma sakın, o gün senin günün bir daha yaşanmayacak.. Mutluluklar :*

Kızlar birşey sormam gerekiyor. Gelin çiçeğim hala yok. Eminönünden alan arkadaşlar vardı. Geçen haftasonu gittim. Sultanhamam, kürkçü han, Hürriyet Çarşısı falan çoğu yere gittim ama bahsettiğiniz çiçekçileri bulamadım. Yardım edin nasıl bulurum çiçekçileri B bambay çiçeğini ordan almıştın yanlış hatırlamıyorsam?

Annemle kosturmali bir gunun sonunda,
pazar arabam,
mikser kabim,
tam bize gore baskili kirlent kiliflarim
kaplumbağa li kapi stoperlerim:)
aklimda olan kucuk dikdortgen tepsim
yedek olarak lastikli carsafim oldu:)

Alez ara ara bulamadim tac inkini hicbir yerde yarin bellona dan alacagim sanirim agustos yindaa indirimdeydi sanirim sivi geçirme z uzeri havlu lastikli carsaf gibi kenarlari inşalllah kulanislidir fiyati uygunsa hapa alayim gitsin bari:/

canim sonsuz mutluluklar! O duygu isin dogasinda sanirim hani evimizde mutlu olmasak belki sadece aileevinden kurtuluyorum diye sevinirdik cok sukur boyle duygulara:)
Bu arada fotografci tam imza atarken bakin dese de ben bakmadim cunku tam imza atarken yukari bakinca dogal bir ifade olamazdi yuzumde kendime dinleme fotografciyi demistim cokmguzel, dogal ve anlamli oldu ikimizin de boylesi tabii kisisel tercih yanlis anlama sadece aklinda olsun diye dedim son aksam esimle nikah bideolari izleyince boyle bir karara vardim :)

pes pese epey hizli olacak anlasilan ben eylul derken agustosta evlendim darisi hepinizin basina, sen de hos geldin aramiza:)

Hoşbuldum teşekkür ederim :) yeni ewlsiniz galiba nasıl gidiyor :)[/QUOTE]

yarin birinci haftamiz bitiyor ilk 2 gun beraberdik sonra dun aksam tasindim tam olarak komik bir evliligimiz olacak insallah hep boyle devam etsin boyle olacagini bilsem daha once evlenirdim senle diyorum esime epey beklettigim icin kendisini:)
cokmdogru demissin tekrari yok o gunun kizlar icinizden geldigi gibi yasayin, sagir olun etrafta konusulanlara her gun daha iyi anliyorum ben cok iyi bir karar verip istedigimiz gibi nikah yaptigimiz icin sizin mutlulugunuzu isteyenler zaten her sartta yaninizda!gerisini de sallayin gitsin

yok canım kokmuyor çok hijyenik oluyo onlar benim çok hoşuma gitti bide fiyatlarıda iyi oluyo ben herşeyimi yıkadım sardım şimdi sır kolileri paketlemede haftaya pazar çeyizim gidicek bu hafta halledicem onları
28 eylülde nişan 29 u nikahmı ?
çok heyecanlıııı adaşş :) yarın için sana mutluluk huzur sabır diliyorum yüzün bol bol gülsün :) Allah mesud etsin

mısır çarşısından çıkınca düz yukarı doğru devam et canım hemen sağda küçük bir dükkan var çiçekçi ordaki çiçeklerde güzel biraz daha yukarı çıkınca soldada çiçekçi var orası biraz daha pahalı ama esas güzeller orda canım

yarin birinci haftamiz bitiyor ilk 2 gun beraberdik sonra dun aksam tasindim tam olarak komik bir evliligimiz olacak insallah hep boyle devam etsin boyle olacagini bilsem daha once evlenirdim senle diyorum esime epey beklettigim icin kendisini:)

cokmdogru demissin tekrari yok o gunun kizlar icinizden geldigi gibi yasayin, sagir olun etrafta konusulanlara her gun daha iyi anliyorum ben cok iyi bir karar verip istedigimiz gibi nikah yaptigimiz icin sizin mutlulugunuzu isteyenler zaten her sartta yaninizda!gerisini de sallayin gitsin[/QUOTE]
güle güle kullan canım ben istikbalein su geçirmez alezini aldım lastikli çarşaf gibisini aldım kaymasın diye en iyisi o dediler önerdilerde

ay canım resmen bizim evi anlattın şuanda yap yap bitmiyor çok yoruldm ya

Evet oradan aldım ben. Mercana çıktın mı bütün çiçekçileri mercanda

merhaba kızlar epey bı yazamadım neler yapıyorsunuz kımler var burada sımdı
bızım de dun akşam dını nikahımız oldu :)
yarın marangoz dekı esyalarımız gelcek gardolap sıfonyer masa ayakkabılık vs snra orta sehpa almısdık o ses sıtemımız yataklar bazalar kucuk oda ıcın gardolap almısdık o :) çok mu işim var ne :)

ay canım resmen bizim evi anlattın şuanda yap yap bitmiyor çok yoruldm ya

yumusatıcı koyunca sert olumuyor tatlım bızde yıkadık bızım ev de yanı bnm odamda senınkıyle aynı durumda hersey ust ustte ama allahdan bz bıtrdk annemle sadece suan gıydıkleırm kaldı o kdr onu da artık son zaman da toplama yaparım aa ayakkabılarım var onları ayarlama yapmm gerekuyr cizmelrımı unutmusudm ıyı hatrladım bakın sımdı :) hmn not alıyorum yapılcakalra böle kontrollu gıdınce guzl oluyr

Kızlar hepimiz artık çok yoğunuz. Lütfen kimse alınmasın tebrik edemediğimiz zaman.

O yuzden şimdiden herkesin evlilikleri hayırlı olsun. Umarım hepimiz çok güzel evlilikler yapar. Mutlu Mesut yaşarız hayatımızı.

Evet yumusatici cok guzel kokuyo bide :) benimde haftaya pazar ceyizim gidiyo bu hafta ne varsa bitiricem isim cok

aynen canim herkes cok yogun zaten buraya yazma sayilarimiz dustu :) herkes mutlu mesud olsun artik dugunlerimiz balayilarimizdan sonra uzun uzun konusuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…