• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Selam kızlar,
14 eylül gelini olarak katılıyorum aranıza. Benim de çeyiz hazırlığı tamam sayılır, pazar günü gidecek çeyizim.
Ama eksikler var tabiki. Aksesuar almaya vaktimiz olmadı, alabilirsek alıcaz bişyler olmadı düğünden sonra bakıcaz.
Çok da ıvır zıvır sevmem evde ama, çeyizde tv ünitesi boş kalacak diye de korkuyorum:)
Mobilya sorununu çoğu kişi yaşamıştır herhalde, bize de yalnış berjer getirmişler, ayna kırık gelmiş, onları değiştirdiler.
Seçtiğimiz sehpa görselindeki gibi değildi onu iade ettik. Salonumda sehpam yok şu anda:)
Ben çeyizin serilmesini heyecanla beklemekteyim:) siz de öyle misiniz?
Nasip olursa aynı gün düğünlerimiz

Nikah şekerim kızlar :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 77
Selam kızlar,
14 eylül gelini olarak katılıyorum aranıza. Benim de çeyiz hazırlığı tamam sayılır, pazar günü gidecek çeyizim.
Ama eksikler var tabiki. Aksesuar almaya vaktimiz olmadı, alabilirsek alıcaz bişyler olmadı düğünden sonra bakıcaz.
Çok da ıvır zıvır sevmem evde ama, çeyizde tv ünitesi boş kalacak diye de korkuyorum:)
Mobilya sorununu çoğu kişi yaşamıştır herhalde, bize de yalnış berjer getirmişler, ayna kırık gelmiş, onları değiştirdiler.
Seçtiğimiz sehpa görselindeki gibi değildi onu iade ettik. Salonumda sehpam yok şu anda:)
Ben çeyizin serilmesini heyecanla beklemekteyim:) siz de öyle misiniz?

benim de çeyizim c.tesi gidicek inşallah bende heyecanla beklıyorum:) benim de koltuğum yırtık gelmişti neyseki yenisi 3 günde geldi rahatladık üstümüzden yük kaldı. şuan perdelerimiz dışında tüm eşyalarımız var gibi. benim de aksessuarım hiç yok canım. düğünden sonra yavaş yavaş gözüme çarpan şeyleri alırım diyorum.

canım teşekkür ederim.. biz en başından beri ev eşyası alışverişlerinde önce nişanlımla gezip beğendik alıcağımız şeyin kodunu vs. mağaza kartının arkasına yazdırdık ertesi gün kayın pederim o kartla gidip ödemeyi yaptı siparişi verdi. benim kendi annem de hala evimdeki eşyaları canlı olarak görmedi çeyiz için gittiğimiz de görücek mesela. ben arkadaşlarımla bile alışveriş yapmayı sevmiyorum ev konusunda. sonuçta o ev eşimle benim olucak. kendi aramızla tartısıp fikir birliğine varıyoruz ortak zevkimiz olan şeyleri alıyoruz yani 3. sahısların fikirleri benim için son derece gereksiz. oturma odamın halısı bugün alındı kayın pederim bana bedava verseniz evime sokmam ama siz beğenmişsiniz dedi geçtik olayı. yani kimse almayın çirkin demiyor sonuçta bizim evimiz. sen kayınvalideye fazla takılmışsın akışına bırak şimdiden sıkma canını. senin ki anne de o kayınvalide diye neden öcüymüş gibi korkuyosun istemiyosun ki. zamanında benim abimde eşinden gizli annemle koltuk rengi seçtiler eve ayrı ayrı girdiler gelin korkusundan annem seçti desek asla o koltuğu almazdı abim ben seçtim deyince çok beğendim dedi gelin hanım kolduğu aldı....
kusura bakmayın ama şu yazdığın yazını okuyunca dikkatimi çeken bazı şeyler
oldu açıkçasıbiz evimizin eşyasını kendimiz seçtik demişsin ne güzel
kayınpederim gidip ödedi falan nizşanlınızla ortak beğenip karar verip
alıyomuşsunuz falan halı almışsınız kayınpederiniz beğenmemiş bedava verseler
ben evime sokmam demiş sonuçta yani sizin nişanlınızla fikirleriniz önemli
olanmışta sizin de gelininize karşı bi takıntınız varmış gibi geldi bana
sizce annenizde abinizle eşya beğenirken 3. şahıs olmuyomu sizin
kayınpederinizin beğenmediğini sonuçta siz beğeniyosunuzda gelininizin
annenizin beğendiği koltuğu beğenmesini nasıl beklediğiniz çok enteresan
geldi bana sonuçta annnenizde 3 şahıs

canım detayı kaçırmışsın sanırım ya da ben yüzeysel aktarmışım. gelinimiz kaçarak evlendi. düğününe tek akrabası gelmedi. kına da düğün de yaptık. olayın özeti şu abim ve eşi bellonaya gidiyo kotuk modeli beğeniyo döşeme rengi konusunda anlaşamıyolar. koltuğu almadan eve gelmişler. ertesi gün abim annemi mobilyacıya çağırmış anne sen olsan hangi kumaşı seçerdn demiş annem de haberi olmadan abimle aynı şeyi göstermiş durum 2-1 olmuş. sonrasında abim aman sankın eşime söyleme anne koltuğu gördüğünü yoksa asla aldırmaz demiş. ve eve ayrı ayrı 10 dk arayla girmişler. sence bu durumda ben mi takıntılıyım. abimin anneme eve ayrı girmeyi talep etmesi koltuğun yarı parasını ödediğini de sakın eşime söyleme demesinin altında ne olabilir?

canım detayı kaçırmışsın sanırım ya da ben yüzeysel aktarmışım. gelinimiz kaçarak evlendi. düğününe tek akrabası gelmedi. kına da düğün de yaptık. olayın özeti şu abim ve eşi bellonaya gidiyo kotuk modeli beğeniyo döşeme rengi konusunda anlaşamıyolar. koltuğu almadan eve gelmişler. ertesi gün abim annemi mobilyacıya çağırmış anne sen olsan hangi kumaşı seçerdn demiş annem de haberi olmadan abimle aynı şeyi göstermiş durum 2-1 olmuş. sonrasında abim aman sankın eşime söyleme anne koltuğu gördüğünü yoksa asla aldırmaz demiş. ve eve ayrı ayrı 10 dk arayla girmişler. sence bu durumda ben mi takıntılıyım. abimin anneme eve ayrı girmeyi talep etmesi koltuğun yarı parasını ödediğini de sakın eşime söyleme demesinin altında ne olabilir?
detayı kaçırdığımı düşünmüyorum ben orada kaçak gelin yazılmamıştı ayrıca
kaçak gelin ne güzel ki sizn her halinizi kabul etmiş gelmiş demektir
karşılıklı evliliklerde çok fazla masraf olur bunu herkez bilir koltuk
meselesinde abinizin annenizi fikir olarak çağırmasıda güzelde sonuçta
o kaltuklarda gelininiz oturacak yani onlar beğenseler yada gelinin
tercihi olsa zaten kaçan bir gelin üzgün daha iyi olurdu bence ki bide
ne güzel bak sizin kayınpederiniz öderken abinizde koltuklarını
ödemiş yani bence gelinizi örnek vermeniz hiç hoşolmamış

canım kendi yorumumu tekrar okudum olayı farklı aktarmışım ama ola
detayı kaçırdığımı düşünmüyorum ben orada kaçak gelin yazılmamıştı ayrıca
kaçak gelin ne güzel ki sizn her halinizi kabul etmiş gelmiş demektir
karşılıklı evliliklerde çok fazla masraf olur bunu herkez bilir koltuk

meselesinde abinizin annenizi fikir olarak çağırmasıda güzelde sonuçta
o kaltuklarda gelininiz oturacak yani onlar beğenseler yada gelinin
tercihi olsa zaten kaçan bir gelin üzgün daha iyi olurdu bence ki bide
ne güzel bak sizin kayınpederiniz öderken abinizde koltuklarını
ödemiş yani bence gelinizi örnek vermeniz hiç hoşolmamış

canım biz kaçak diye nikah yapıp kulübede oturtmadık. gelin kaçak olabilir ama benim başka erkek kardeşim yok tek mürüvetimiz diye kına gecesi ve düğün yaptık. bohça alışverişini yaptık, altınını aldık, çeyiz olarak gelmesi gerekenleri de aldık, ev aldık, eşya aldık, balayına yolladık. neresi ekonomik anlamadım. benimde 18 gün sonra düğünüm var erkek tarafının yarı masrafını da ben yaptım.bu konuda katılmıyorum sana. neyse ailemi aklayıp gelinimizi karalama peşinde değilim sadece kayınvalideleri öcü gibi gören arkadaşlara küçük bir olay örnek vermiştim. sende olayın tüm detaylarını bilmediğin için bu şekilde yorumlamışsın saygı duyarım. tek gelinimizle ortada sebep yokken bu şekilde olmak bizim tercihimiz değildi ama yıldızlar tutmadı demekki sevmedi annemi . koltuk meselesinde asıl söylemek istediğim annem beğendi diye birşeyi beğense bile almaz. kaynanası beğendi olmasın diye. şimdi bu örneğimde ne gibi bir kötülük var anlamadım olanı söylüyorum sadece.

canım kendi yorumumu tekrar okudum olayı farklı aktarmışım ama ola

canım biz kaçak diye nikah yapıp kulübede oturtmadık. gelin kaçak olabilir ama benim başka erkek kardeşim yok tek mürüvetimiz diye kına gecesi ve düğün yaptık. bohça alışverişini yaptık, altınını aldık, çeyiz olarak gelmesi gerekenleri de aldık, ev aldık, eşya aldık, balayına yolladık. neresi ekonomik anlamadım. benimde 18 gün sonra düğünüm var erkek tarafının yarı masrafını da ben yaptım.bu konuda katılmıyorum sana. neyse ailemi aklayıp gelinimizi karalama peşinde değilim sadece kayınvalideleri öcü gibi gören arkadaşlara küçük bir olay örnek vermiştim. sende olayın tüm detaylarını bilmediğin için bu şekilde yorumlamışsın saygı duyarım. tek gelinimizle ortada sebep yokken bu şekilde olmak bizim tercihimiz değildi ama yıldızlar tutmadı demekki sevmedi annemi . koltuk meselesinde asıl söylemek istediğim annem beğendi diye birşeyi beğense bile almaz. kaynanası beğendi olmasın diye. şimdi bu örneğimde ne gibi bir kötülük var anlamadım olanı söylüyorum sadece.
neyse ben bu saydıklarınızı sizin ailenizin yaptığınıza pek inanamadım abinizbile koltukları ödediğine göre

neyse ben bu saydıklarınızı sizin ailenizin yaptığınıza pek inanamadım abinizbile koltukları ödediğine göre
ayrıca bir gelin hakkında her ne olursada olsun bukadar arkadan konuşmalar bence sizin haksızlığınızın bende daha da arttırdı eğer normalde de butarzsanız okız değil herkez sizden köşe bucak kaçar

illa anlatıcam tüm olayı içime dert oldu gece gece. kına düğün balayı, yatak odası tk çeyiz vs. ilk etapta alınanlar. ev ilk yıl alınmadı çünkü abim askere gitmemişti eşinin ayrı evde tek başına olmasını istemedi. neyse askerlik sonrası babam kredi çekti ev aldı eşyalarının da %80 ni aldı. annem koltuğun yarısını ödedi diyorum çünkü annem de çalışan biri ve maaşı ayrı sonuçta. paylaşıma göre koltuğu abim alıcaktı ama annem kıyamadığı için babamın dışında kendi de çalışan bir kadın olduğu için abime yardım etti.bu arada düğünde takılan tüm takılar da salon ücreti dışında abim ve eşine verildi yatırım ypsınlar diye. o zmaan 23 yaşında muhasebeci olan abim şuan 31 yaşında malimüşavir. bahsi geçen konu yıllar önce gerçekleşiyor. neyse sen yine de inanıp inanmamak da serbestsin. ben ne dersem diyeyim sen ön yargılısın zaten. gerçek olmayan birşeyi neden anlatıyım aklımdan zorum mu var benim imanız bu mudur? aylardır forumda yazışıyorum ama ilk defa bu şekilde bir polemiğin ortasına düştüm.

ayrıca bir gelin hakkında her ne olursada olsun bukadar arkadan konuşmalar bence sizin haksızlığınızın bende daha da arttırdı eğer normalde de butarzsanız okız değil herkez sizden köşe bucak kaçar
pardon sizin derdiniz ne gece gece? burası eylül gelinleri topiği ve ben başkasına yaptığım yorumla yargılanıyorum tarafınızdan. konu başından beri kibarca iface ediyorum olayı detaylandırıp açıklıyorum , yanlış aktarmışımdır diyorum şöyledir diyorum saygı duyarım yorumunuza diyorum ama hala üstüme geliyorsunuz. verdiğim örnekle gene anlamda beni nasıl yargılarsınız? benden köşe bucak kaçarlarmış falan? pardon ama karakter analizimi yapmak haddinize mi düştü?

Düğünü yaklaşan insanların ortasında polemiğe hiç gerek yok bence de..
Elif kendinden örnekler vermiş oturup kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışın diye ortaya konu açmamış ki. Ayrıca kimsenin de kimseye birbirini tanımadan sen iyi gelinsin sen kötü görümcesin demeye hakkı yoktur.

pardon sizin derdiniz ne gece gece? burası eylül gelinleri topiği ve ben başkasına yaptığım yorumla yargılanıyorum tarafınızdan. konu başından beri kibarca iface ediyorum olayı detaylandırıp açıklıyorum , yanlış aktarmışımdır diyorum şöyledir diyorum saygı duyarım yorumunuza diyorum ama hala üstüme geliyorsunuz. verdiğim örnekle gene anlamda beni nasıl yargılarsınız? benden köşe bucak kaçarlarmış falan? pardon ama karakter analizimi yapmak haddinize mi düştü?
hanımefendi ben sizin yorumunuzu okurken dikatimi çeken bazı gerçekleri ön plana çıkarmak istedim ve bunuda sizin kendinizi anlatırken aynı zamanda gelinize neden kafayı taktığınız bana anlamsız geldi ki şunuda unutmayın herkezin kendince haklı sebepleri vardır ben bunun derdimdeyim ne gelinizin nede sizin aile hayatıınızın derdine düşmedim

Düğünü yaklaşan insanların ortasında polemiğe hiç gerek yok bence de..
Elif kendinden örnekler vermiş oturup kimin haklı kimin haksız olduğunu tartışın diye ortaya konu açmamış ki. Ayrıca kimsenin de kimseye birbirini tanımadan sen iyi gelinsin sen kötü görümcesin demeye hakkı yoktur.

canımcım konuyubu kadar dağıttığım için kusura bakma dayanamadım belki arkadaşın yanlış anlaşılmasını düzeltirim dedim ama nafile. neyse kızlar hazırlıklar ne alemde bugün:)

canımcım konuyubu kadar dağıttığım için kusura bakma dayanamadım belki arkadaşın yanlış anlaşılmasını düzeltirim dedim ama nafile. neyse kızlar hazırlıklar ne alemde bugün:)
Estağfurullah canım.. Bugün gelinliğimle bindallımı aldım odamda asılı duruyolar cancağızlarım :)
Şimdilik eksiklerim yok gibi sadece konuşma balonu yaptırmam lazım en kısa zamanda. Yaptıramazsam da artık sağlık olsun :) benm ilk düğün pazar günü artık şafak tek haneli rakama düştü :)

Sn kema eskiden bu topictemiydiniz bilmiyorum ya da bircok kisi gibi uzaktan takip edenlerdendiniz belki de. Simdi sana ne diyebilirsiniz ancak siz de gelip yorumlari okuyup yorum yaptiginiza gore benim yorum yapmami da garipsemezsiniz herhalde?

kayinvalideden cekmeyi bizzat tecrube etmis cok genc yasta yaptigim evliligi 1 yil ancak surdurebilmis ve yillarca kayinvalide fobisi denebilecek bir duygu yasamis ve birkac gun once 2. Evliligini yapmis biriyim.

burada verilen sabir, iyi niyet onerilerini yillar once olsa sizin gibi yorumlayabilirdim. Dugun oncesi esyalarla ilgili yillardir cok sevdigim nisanlimin annesinin sozleri bile yer uer batmisti ancak burada arkadaslarla paylaşarak insan kendine de ayna tutabiliyor. Belki bir anda bir mesaj görerek ve tahmin ettigim nedenlerle boyle olaylari desme ihtiyaci hissettiniz. Umarim siz de bu psikolojiden kurtulup daha objektif bakar hale gelebilir siniz.

Elifcim kk da eski degilim ancak baska forumlarda ktif uyeliklerim olmustu ve maalesef internet uzerinden bu tip ortamlarda o an okuyan kisinin ruh hali, desarj olma istegi ve konularin oncesini bilmeden takndiye bir mesaja takilmalar ayrica mimik ve ses tonu olmamasi bu tip sorunlara yol acabiliyor, sana dedigim gibi ben zamanind cok cekmis olsam da, tersi durumu da gordugum icin 2 dusunup 1 hareket ediyorum ama hep dedigim gibi esimin aileme yaklasimi belki de esas olan ne ekersen onu biciyorsun gerçekten;)

Estağfurullah canım.. Bugün gelinliğimle bindallımı aldım odamda asılı duruyolar cancağızlarım :)
Şimdilik eksiklerim yok gibi sadece konuşma balonu yaptırmam lazım en kısa zamanda. Yaptıramazsam da artık sağlık olsun :) benm ilk düğün pazar günü artık şafak tek haneli rakama düştü :)
ayy canımm çok az kalmış heyecan doruktadır o zaman :KK36:bende cuma alıcam gelinliğimi haftaya perşembe foto çekimi var. hafta sonu da çeyiz gidicek ev yerleşicek falan benim de baya kolaylanmış olucak inşallah:)

18 adet koli odamd yigin halinde ve yari hurclari bitirecegiz aksam nisanlim yani esim gelecek kamyonet gelecek ve artiktatamamen Esimin yanina gececegim bugun cok garip duygular nikah oncesi bile daha rahattim nasil olsa toplanmak icin yine kalacagim annemin evinde diye:( esim acrim oortalığı bekliyorum hadi diyor bir yandan:)
Senin nikah dugun ne zamandi canim artik kafa gitti bende tarihlet karisiyor kafamda:)
simdiden mutluluklar canim, gule gule giy cancagizlarini;)

Back