- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.981
Canim ele karismak dedikleri olsa gerek, bu tip durumlarda yine kendi cocuklarina toz kondurmamak icin en kolayi geline damada kulp takmak oluyor bazi aileler icin. Bak gecenlerde uzulmustun belki de esinin kafasi bunlara bozuktu o yuzden sana yansimisti.
Daha oncesinde ilgili olduklarini sandigim icin acaba gorumcenin nisanlisiyla senin adin gecen bir tartisma mi oldu daannesi oyle bir sey dedi hani olumlu dusunmeye calsiyorum senin tabii ki olayla ilgin yok ama erkekler boyle konularda cok hassas malum, sık yasanan konular duyuyoruz nisanlisi kiz kardesiyle bir plani olur esin engel olur falan o da sen tugceyle giderdin vb bir sey dediyse hatlar kopmus olabilir, bu tip tartismalari daha once duydugum icin birden acaba dedim canim.
Kayinvaliden esin gorusmediginde direk sen dolduruyorsun diye dusunecektir, sakin zamanda esine bunu soyleyebilirsin belki ama sakin olmasi lazim. Ve sakin bir anda sen de eger o tarz biriyse kayinvalidene yanlis anlama oldugunu ve buna uzuldugunu annenin de uzuldugunu acikca belirtmelisin 2 gun sonraana ogul yine sarmas dolas olur sen bosuna huzursuz kalma derim ortamda.
Dugununi kinani agiz tadiyla gecirmenize engelolunmasina izin verme sakin sonrasinda kisilerin tutumuna gore hareket edersin dolduranlar varsa kayinvalideni, ekmeklerine yag surme canim ve mutlu bak mutlu olsun!
Canim kelin ilaci olsa diyecegim biz hala dr.a gitmedik ve sanki kacamak sevgili gibi yasiyoruz dusun artik anlamissindir esimin hakkini odeyemem tabii bunca yil sabrettik tehlikeye atmama konusunda tam destek zavallim:))
Tabii ben surekli ilaclari da arastiriyorum ve ara kanamalari cok okuyorum canim ve anladihim kadariyla ara verilen haplari ara vermeden kullanirsan aynen ara verene kadar regl olmuyorsun diye anladim ben de. Bir de 28 gunluk araliksiz kullanilanlar varmis ama sen onlardan kullanmiyorsun sanirim. Kk da kullandiin ilacin basligina baktin mi canim en dogru yorumlari onlar yapacaktir ya da vakit kaybetmeden saglik ocagina ya da eczaciya sorsan ? Ama ara kanama olma ihtimali yuksek canim cunku he bu sikayetleri okudum simdiolduguna sukret dugune denk gelmez. Bu arada cok sancin oluyor mu regl olunca yoksakanamayi mi dusunuyorsun zaten kabarik gelinlik allah korusun denk gelirse diye orkid gece pedini hazir et canim en feci zamanlarimda cesme gibi oldugunda bile en sadik dostum olmustur aklinda olsun e mi marka ve turunegore cok degisiyor cunku
ya ben önceki ay sağlık ocağından aldığım ilaca başlamıştım hap daha bitmeden önce ara kanama gibi az az oldu sonra baya dolu dolu oldum korkup gittim sağlık ocağına daha hapımın bitmesine 4 gün vardı hatta gittiğimde sen adet olmuşsun dediler o zamanki tarihe göre 31inde olmam gerekiyordu ama ben hapımı düzenli kullanmak durumunda olduğumdan devam ettim bitti yeni kutuda kadın doğum doktorundan başka ilaç aldım ona devam ettim bunda öyle bi sorun yaşamıcaksın hap biticek 4 gün sonra olcaksın geciktirmek istiyosan hapın bitince hemen ara vermeden yeni kutuya geç dedi ama bu kutuda bugün bitiyo ve yne aynı başlangıç kanaması.. yeni kutuya başlıcam ama fayda edicekmi bilmiyorum çünkü öbürüde bitmeden başladı.. ve sökülmem 4 5 günü bulmuştu yine aynı olursam muhtemelen ayın 5i 6sı gibi tam en yoğun günüm olucak ve mahfolucam.. fotoğraf çekimim olduğundan erkenden gelinliği giyicem ve akşama kınaya gelinlikle çıkıcam nerden baksan en az 12 saat üstümde olucak oy ben napıcam.. yarın hemen topuklayıp gidicem doktoruma geciktirici ilaç alıcam gerekirse.. oo orkid gece olmassa olmazım zaten başka bişi kullanamıyorum ben alıştım ona hatta bu ara o mor paketleri favorim.. stok yapıcam daha tükandan evime