- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.961
Toplu yaziyorum kizlar evlenip de ev tamamlamaya calismak ayri bir olay malum balayina kadar bir oh dihebilsem her an bir eksik fark ediyorum mesela evde yemek pismediginden fark etmemistim aksam tavada bir sey yaptik e yagli dondu sicak su muslugunu actim su akmiyor musluklari degistirecektik kullanissiz oldugu icin ama sicak akittigi icin esim kapatmis meger altini dedim bu degisene oadar yemek yok evde:))
Dun kac yerde camasir kurutmalik aldik cubuklari saglam ve aluminyum olsun falan yok yok, alez de bellona var yakindaq yok, tac bayiilerinde yok ustu havlu olanlardan bize yakin tedi acilmis bir girdik annemle havlu sivi gecirmez alez ve camasir kurutmalik hem de istedigimiz gibi ve cok uyguna bulduk aksam tam umidimi yitirmisken alezden cok sey beklemiyorum yine bakicam istikbal ve bellonaya bunu 21 tl ye aldim:)
Su anda esim nette tv sehpasi ariyor ben camasirin bitmesini bekliyorum duj catal bicak takimini actik tek tek paketliymis ben acip makineye dizecegim saniyordum gina geldi paket acmaktan:)
Tepsi manyagi olmusum baska tepsi almamak icin zor tutuyorum kendimi:) balayini 4 gozle bekliyorum bugun bir seyler bakmaya çıkacağız malum bizim dugun balayimiz:) kolilerim hurclarim acilmadi evden laptop laptop sehpami ve askidaki kiyafetlerimi getirmemiz lazim 10 gunum var bu ev nasil ev olacak allahim imdaaat:))))
Dun kac yerde camasir kurutmalik aldik cubuklari saglam ve aluminyum olsun falan yok yok, alez de bellona var yakindaq yok, tac bayiilerinde yok ustu havlu olanlardan bize yakin tedi acilmis bir girdik annemle havlu sivi gecirmez alez ve camasir kurutmalik hem de istedigimiz gibi ve cok uyguna bulduk aksam tam umidimi yitirmisken alezden cok sey beklemiyorum yine bakicam istikbal ve bellonaya bunu 21 tl ye aldim:)
Su anda esim nette tv sehpasi ariyor ben camasirin bitmesini bekliyorum duj catal bicak takimini actik tek tek paketliymis ben acip makineye dizecegim saniyordum gina geldi paket acmaktan:)
Tepsi manyagi olmusum baska tepsi almamak icin zor tutuyorum kendimi:) balayini 4 gozle bekliyorum bugun bir seyler bakmaya çıkacağız malum bizim dugun balayimiz:) kolilerim hurclarim acilmadi evden laptop laptop sehpami ve askidaki kiyafetlerimi getirmemiz lazim 10 gunum var bu ev nasil ev olacak allahim imdaaat:))))
güle güle kullan canım ben istikbalein su geçirmez alezini aldım lastikli çarşaf gibisini aldım kaymasın diye en iyisi o dediler önerdilerde[/QUOTE]mısır çarşısından çıkınca düz yukarı doğru devam et canım hemen sağda küçük bir dükkan var çiçekçi ordaki çiçeklerde güzel biraz daha yukarı çıkınca soldada çiçekçi var orası biraz daha pahalı ama esas güzeller orda canım
yarin birinci haftamiz bitiyor ilk 2 gun beraberdik sonra dun aksam tasindim tam olarak komik bir evliligimiz olacak insallah hep boyle devam etsin boyle olacagini bilsem daha once evlenirdim senle diyorum esime epey beklettigim icin kendisini:)
cokmdogru demissin tekrari yok o gunun kizlar icinizden geldigi gibi yasayin, sagir olun etrafta konusulanlara her gun daha iyi anliyorum ben cok iyi bir karar verip istedigimiz gibi nikah yaptigimiz icin sizin mutlulugunuzu isteyenler zaten her sartta yaninizda!gerisini de sallayin gitsin
Kızlar hepimiz artık çok yoğunuz. Lütfen kimse alınmasın tebrik edemediğimiz zaman.
O yuzden şimdiden herkesin evlilikleri hayırlı olsun. Umarım hepimiz çok güzel evlilikler yapar. Mutlu Mesut yaşarız hayatımızı.
Evet yumusatici cok guzel kokuyo bide :) benimde haftaya pazar ceyizim gidiyo bu hafta ne varsa bitiricem isim cok
aynen canim herkes cok yogun zaten buraya yazma sayilarimiz dustu :) herkes mutlu mesud olsun artik dugunlerimiz balayilarimizdan sonra uzun uzun konusuruz :)