- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.921
Sn kema eskiden bu topictemiydiniz bilmiyorum ya da bircok kisi gibi uzaktan takip edenlerdendiniz belki de. Simdi sana ne diyebilirsiniz ancak siz de gelip yorumlari okuyup yorum yaptiginiza gore benim yorum yapmami da garipsemezsiniz herhalde?
kayinvalideden cekmeyi bizzat tecrube etmis cok genc yasta yaptigim evliligi 1 yil ancak surdurebilmis ve yillarca kayinvalide fobisi denebilecek bir duygu yasamis ve birkac gun once 2. Evliligini yapmis biriyim.
burada verilen sabir, iyi niyet onerilerini yillar once olsa sizin gibi yorumlayabilirdim. Dugun oncesi esyalarla ilgili yillardir cok sevdigim nisanlimin annesinin sozleri bile yer uer batmisti ancak burada arkadaslarla paylaşarak insan kendine de ayna tutabiliyor. Belki bir anda bir mesaj görerek ve tahmin ettigim nedenlerle boyle olaylari desme ihtiyaci hissettiniz. Umarim siz de bu psikolojiden kurtulup daha objektif bakar hale gelebilir siniz.
Elifcim kk da eski degilim ancak baska forumlarda ktif uyeliklerim olmustu ve maalesef internet uzerinden bu tip ortamlarda o an okuyan kisinin ruh hali, desarj olma istegi ve konularin oncesini bilmeden takndiye bir mesaja takilmalar ayrica mimik ve ses tonu olmamasi bu tip sorunlara yol acabiliyor, sana dedigim gibi ben zamanind cok cekmis olsam da, tersi durumu da gordugum icin 2 dusunup 1 hareket ediyorum ama hep dedigim gibi esimin aileme yaklasimi belki de esas olan ne ekersen onu biciyorsun gerçekten
çok güzel özetlemişsin canım... yani ben kime yorum yaptım konu nereye geldi onu da çözemedim. neyse sıkıntısı olan birini desarj etiysem ne mutlu bana. benim yorum yaptığım kişi nişanlı bile değildi yani hayali bir kaynana varsayımı üzerine o örnekleri vermiştim hepsi cadı değildir bu kadar önyargılı olmayın diye. neyse biz topiğimize dönelim nasıl gidiyor evlilik:)