- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.841
Bu kaynananla arandaki iliskiye bagli.. KayinValidem gelmek istemedi zaten ayri sehirde ama gelmek istese benm icin sorun olmazdi cunku karismaz etmez hem gonlu de olurdu.Gelinlik provanıza kayınvalideniz gelmek istese peki kızlar?Yani gelmesi mantıklı mı kaynananın?
sana katılıyorum canım. benim kayınvalidem alzeimer mesela keşke sağlıklı olsaydı da bana karışsaydı. tek geliniyim o kadar çok seviniyor ki oğlu evlenicek diye. şuan tepkileri biraz çocuklaştı her olaya masumca yaklaşıyo hoşlanmadığım şeyler söylese bile o kadar iyi niyetli ki asla kızamıyorum kötülüğünden söylemiştir diyemiyorum. bence de çok katı olmamak lazım. biraz empati kurmalı..... benim annem de kaynana 1 gelini var ve gelini kapımızı açmaz bayramdan bayrama gelirler annemin ne kadar üzüldüğünü gördüm 9 senedir ve ben bunu başka bir anneye yaşatamam.Ya kizlar biraz once yazilanlari okudum. Kayinvalide ile ilgili olanlari telefondan girdigim icin geri donup alinti yapmaya usendim genel cevap veriyim dedim.
Biraz kati dusunmuyor musunuz? Yani herseye kendi anneniz gelsin istiyorsunuz sonucta o da esinizin annesi. Nasil ki kendi anneniz heves ediyor her seyinizi gormek isiyor o da anne yani gormek heveslenmek hakki degil mi :) yanlis anlamayin herseye karisan eden kisileri istisna sayiyorum ama bazen biz gelinler aradaki dengeyi korumaliyiz.
Ama kaynananin ne isi var gelmesin etmesin diyoruz da bizim annemizde esimizin kaynanasi. Hele bi esimiz kendi annemizicin gelmesin dese kiyametleri kopaririz ne demek o diye. Empati yapalim arkadaslar insanlara pozitif enerji yollarsak pozitif tepkiler goruruz :) dugun oncesi bu kadar doldurmayin kendinizi :)
Cok cok gecmis olsun tatlim Allah sifasini versin insallah.. Ne guzel dusunuyorsun iste kendi gelininizin yaptiklarini baska bir aileye yasatmiyorsunuz valla masallah diyorum :)sana katılıyorum canım. benim kayınvalidem alzeimer mesela keşke sağlıklı olsaydı da bana karışsaydı. tek geliniyim o kadar çok seviniyor ki oğlu evlenicek diye. şuan tepkileri biraz çocuklaştı her olaya masumca yaklaşıyo hoşlanmadığım şeyler söylese bile o kadar iyi niyetli ki asla kızamıyorum kötülüğünden söylemiştir diyemiyorum. bence de çok katı olmamak lazım. biraz empati kurmalı..... benim annem de kaynana 1 gelini var ve gelini kapımızı açmaz bayramdan bayrama gelirler annemin ne kadar üzüldüğünü gördüm 9 senedir ve ben bunu başka bir anneye yaşatamam.
bişey kalmamış senin canım hallolmuş herşey olsun kurulu düzen olduğu için evde şuan acil gerekli değil daha sonra istersen değiştirirsin
güzelmiş canım iyi günlerde kullan inşallah :)
vallahi sana bişi diyimmi kimsenin dırdırı çekilmiyor elimde olsaydı çekirdeğimi aldırmazdım ne aileme ne karşı tarafa en güzeli herşeyini kendin yapmak.. da işte oda bi yere kadar gidiyor.. eğer planını düzgünce ilerletebilceksen gayet güzel görünüyor umarım herşey güzel olur senin için.. çekilcek gibi değil bu para mevzuları umarım çabuk atlatırsın..
hiç heyecanlı değil aksine çok gerginim terör estiriyorum yazık yeğenim yanımda kalıyo bi kaç gündür etmediğim eziyet kalmadı garibana herşeye bağırır oldum..nişanlımda benden aşağı kalır değil oda bana esiyo gürlüyo sonra bi iyi olur gibi oluyo bida esiyo gürlüyo bi garip.. saçma sapan bi haldeyiz... çabuk atlatırız umarım bu günleri..
yukarida detayli yazdim canim heyecaniniz olsun ama pozitif olsun stres yapmayin tadini cikarin ve kimseyi dinlemeyin bizi sevenler cok mutlu oldu anneler bile gelmedihi icin de kims alinmadi haTta bayildilar yaptigimiza cunku mutlu olacagimiz seyi yaptik:))Ya gercekten bu surede okadar is varken insanbide bunlatla ugrasinca esas bunlara sinirleniyo hallolur bi sekilde ama yok yere insan geriliyo canim klask olarak uzme kndini dicem ama elde degil
vayyyy vayyyy evleniyosun he o duyhulari detayli isterizzz :) cok heyecanli ya Allah mutlulugunuzu bozmasin canim
cok sevindim ama zaten belliydi cnm 2 gun once ben de iptal edelim diyordum dusun:)))selam kızlar dün gece şükürler olsun çözduk sorunlarımızı ikimizde çok gerginiz ama inşallah düğünden sonra gececek bunlar...
kararsız canım evleniyorsun bugün ALLAH ım mutlu etsin bizi unutma tamam mı :)
elfsgn benimde eşyalarım geldiğinde koltuklar havada duruyordu :) adamlar hemen orda düzelttiler hep bu sorunlar oluyor yani üzme boşa kendini...
kızlar ya artık günler az kaldı kararsızım evleniyor tam bir hafta sonra naip olursa hem fotograf çekimim hemde nikahım var hayal rüya gibi bu arada solaryum delisi oldum baya rengi değişti son bir hafta rengimi korumak ve resimlerde bembeyaz olmak istemiyorum
evet buyuk gunu gecirdik cnm simdi balayini bekliyoruz buyuk haftayi yani 10 una kadar evle ilgili cogu seyi halledebilirsem cok iyi olacak. Saci cikarma saca cikarma guzelmis cnm tek tek bekarliga veda gibi:)Saçı cikarmak tatlim gelin kizin dugunune az kala evine misafir olarak alirlar yemekli olarak mutlu olsun diye hediye falanda verirler
Veee bugun buyuk gun demi nikahin var demi yanlis hatirlamiyorsam
Selaaam kizlar, dün evlendik:) her sey icimize sindi, bu kadar seneye yasimiza ve her seyi cok minimal yapmamiza ragmen heyecanliydik bir de kalabalik olsaydi ne yapardik bilemiyorum:)
Bizden once nikahi olanlar gelmeyince isterseniz kiyabiliriz dediler hatta 3 sahidimizin 3 u de tatli, esprili arkadaşlarımızdi basladilar oradan oraya kosturmaya iyi eglendik. Nikah memuru da tatli biriydi, isten geldikleri icin uzaga gidemedik evlendirma dairesinin kafesinde oturduk muhabbet ettik, sahitlerden 1 i cok saskindi nisanlim ne kadar dese de nasil olacağını:))) sonra basbasa fenerbahce de deniz kiyisinda kafeye gittik, eve donup ustumuzu degistirdIk, aksam icin daha hafif bir makyaj yaptim rahat etmek icin ve aksam da fasil a gittik.
sabah evde yumurta var ama tarihi belli dolapta ekmek 1 ay onceden kalma:))) nisanlim gidip haha hala nisanlim diyorum silmedim demin yanlis yazinca:))) pogaca su boregi alip geldi sandalye tepesinde elimizdekileri kutu ustune koyup yedik arka oda serin oldugu icin salonda durulmuyor cok fena sabah erken.
Ve evliligimizin ilk guNu yatak bakmaya gidecegiz :))))
yukarida detayli yazdim canim heyecaniniz olsun ama pozitif olsun stres yapmayin tadini cikarin ve kimseyi dinlemeyin bizi sevenler cok mutlu oldu anneler bile gelmedihi icin de kims alinmadi haTta bayildilar yaptigimiza cunku mutlu olacagimiz seyi yaptik:))
cok sevindim ama zaten belliydi cnm 2 gun once ben de iptal edelim diyordum dusun:)))
evet buyuk gunu gecirdik cnm simdi balayini bekliyoruz buyuk haftayi yani 10 una kadar evle ilgili cogu seyi halledebilirsem cok iyi olacak. Saci cikarma saca cikarma guzelmis cnm tek tek bekarliga veda gibi:)
Yani kaynanam da oğluşunun alışverişine çıksın pijamasıydı terliğiydi damatlığıydı...Benim annem eğer evlenirsem kocamın alışverişine karışmaz da kendi de yapmaz annesiyle halletsin beni sadece kızım ilgilendirir der..Ya kizlar biraz once yazilanlari okudum. Kayinvalide ile ilgili olanlari telefondan girdigim icin geri donup alinti yapmaya usendim genel cevap veriyim dedim.
Biraz kati dusunmuyor musunuz? Yani herseye kendi anneniz gelsin istiyorsunuz sonucta o da esinizin annesi. Nasil ki kendi anneniz heves ediyor her seyinizi gormek isiyor o da anne yani gormek heveslenmek hakki degil mi :) yanlis anlamayin herseye karisan eden kisileri istisna sayiyorum ama bazen biz gelinler aradaki dengeyi korumaliyiz.
Ama kaynananin ne isi var gelmesin etmesin diyoruz da bizim annemizde esimizin kaynanasi. Hele bi esimiz kendi annemizicin gelmesin dese kiyametleri kopaririz ne demek o diye. Empati yapalim arkadaslar insanlara pozitif enerji yollarsak pozitif tepkiler goruruz :) dugun oncesi bu kadar doldurmayin kendinizi :)
Allah kolaylik versin tatlim 2 gun once mutfağı yerlestirdik bizde dehset yorucu ama inan alisverislerden cok cok daha zevkli. Heycan yaptim ben bi ara:))
Canım düğünün yarın mı...
ayni sorun bizdede var canim. Avizeler tam bi kaostu herkese esip gurluyorum bende. Biraz cadi gelin oldum bide kayinvalideme kaynatama hepsine lafimi sozumu esirgeyemiyorum su ara pat diye cikiveriyo agzimdan. Cok zor dönemler gercekten sag salim atlatalim hepimiz guzelliklerle inşallah
Ya kizlar biraz once yazilanlari okudum. Kayinvalide ile ilgili olanlari telefondan girdigim icin geri donup alinti yapmaya usendim genel cevap veriyim dedim.
her gün olay her gün bir tartışma artık dayanamıyorum şimdiki soru düğün için kız evinde kalkacak olan otobus kimse umursamıyor nasıl bir rahatlık anlamıyorum
Selaaam kizlar, dün evlendik:) her sey icimize sindi, bu kadar seneye yasimiza ve her seyi cok minimal yapmamiza ragmen heyecanliydik bir de kalabalik olsaydi ne yapardik bilemiyorum:)
Bizden once nikahi olanlar gelmeyince isterseniz kiyabiliriz dediler hatta 3 sahidimizin 3 u de tatli, esprili arkadaşlarımızdi basladilar oradan oraya kosturmaya iyi eglendik. Nikah memuru da tatli biriydi, isten geldikleri icin uzaga gidemedik evlendirma dairesinin kafesinde oturduk muhabbet ettik, sahitlerden 1 i cok saskindi nisanlim ne kadar dese de nasil olacağını:))) sonra basbasa fenerbahce de deniz kiyisinda kafeye gittik, eve donup ustumuzu degistirdIk, aksam icin daha hafif bir makyaj yaptim rahat etmek icin ve aksam da fasil a gittik.
sabah evde yumurta var ama tarihi belli dolapta ekmek 1 ay onceden kalma:))) nisanlim gidip haha hala nisanlim diyorum silmedim demin yanlis yazinca:))) pogaca su boregi alip geldi sandalye tepesinde elimizdekileri kutu ustune koyup yedik arka oda serin oldugu icin salonda durulmuyor cok fena sabah erken.
yukarida detayli yazdim canim heyecaniniz olsun ama pozitif olsun stres yapmayin tadini cikarin ve kimseyi dinlemeyin bizi sevenler cok mutlu oldu anneler bile gelmedihi icin de kims alinmadi haTta bayildilar yaptigimiza cunku mutlu olacagimiz seyi yaptik:))
cok sevindim ama zaten belliydi cnm 2 gun once ben de iptal edelim diyordum dusun:)))
evet buyuk gunu gecirdik cnm simdi balayini bekliyoruz buyuk haftayi yani 10 una kadar evle ilgili cogu seyi halledebilirsem cok iyi olacak. Saci cikarma saca cikarma guzelmis cnm tek tek bekarliga veda gibi:)
Ayni sorun bizde var tatlim kimsenin umrunda degil lafi hic gecmiyoher gün olay her gün bir tartışma artık dayanamıyorum şimdiki soru düğün için kız evinde kalkacak olan otobus kimse umursamıyor nasıl bir rahatlık anlamıyorum
ben bellonadan aldım canım yatak 1000 tl gibi bişeydi az küsüratı da olabilir. bioenergy active yatak.Kızlar yatak alan var mı ya ay ne aldınız kaça aldınız bi yardımcı olun bana
Kızlar yatak alan var mı ya ay ne aldınız kaça aldınız bi yardımcı olun bana
Bugun aldim canim istikbalden pure touch hosuma gitti iyi bi yatak dediler sleepwell alicaktim bu daha iyi dedi onu aldim 1100 nakit fiyatiydi yattim rahattiKızlar yatak alan var mı ya ay ne aldınız kaça aldınız bi yardımcı olun bana
Canim o bizimkilerdede var kac kisi olur gerekvarmi gbi sorulari duyunca ayri sinirleniyorum hic bisey umurlarinda degilher gün olay her gün bir tartışma artık dayanamıyorum şimdiki soru düğün için kız evinde kalkacak olan otobus kimse umursamıyor nasıl bir rahatlık anlamıyorum
Tebrik ederim canim bir omur mutlu olursun insallahh cok sevindimmm :) Allah mesud etsinSelaaam kizlar, dün evlendik:) her sey icimize sindi, bu kadar seneye yasimiza ve her seyi cok minimal yapmamiza ragmen heyecanliydik bir de kalabalik olsaydi ne yapardik bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?