- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.861
Kizlaar alintilar arasinda kaybolmamak icin toplu yazıyorum idare edin:) guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler darisi basiniza cook guzelbir duyguymus. Diyeceksiniz belki senin bilmen lazimdi ama ben bu duygulari yasayamamistim maalesef en guzel olmasi gereken gunumu zehir etmislerdi o yuzden nikahimda bile benzer bir sey istemedim gelinlik gormek istemedim, allaha sukur 11 ay sonra kabul etti fikrimi de gonlumee gore oldu ve persembe aksamina kadar nisanlim yani esim:) hani pisman olmayiz umarim vb diyip duruyordu son aksam tam bize gore olacak dedi ve dunden beri oyle guzel tepkiler aliyoruz ki ben bile taahmin etmemistim tam bizlik oldugunu soyluyorlar ve herkes cok egleniyor:)
arzuuuu supersiniz siz de 1 kartal 1 kartalicesiniz bizim gibi ortak yonlerimiz iyice cogaldi:)))
10 kisi olmasaniz bitmezdi o ceyizin acilmasi caanim ama tabii ben 2 anneyle bile kafayi yemistim seni dusunemiyorum aheste aheste kendine gore dizersin ben simdi gelip gectikce evde bir seyleri atiyorum yerini degistiryorum ileride atmak uzere saga sola tikiyorum:)))
Veee bugun isbir, yatsan, istikbal, yatas ve bellona arasi mekik dokuduktan sonra saat 8 de magaza kapanmak uzereyken yatagimizi aldik:))))
kizlar internete bakmayin oneri icin gidip yatin sagaa solaa donun sonraa netten yorumlara bakin biz rahatsizliklarimiza gore kac model yazdik hicbiri uymadi tam yatsan switzerland alacaktik cok sert degil gibi gelmisti diger baktiklarimiza gore cunku visko istemiyorduk, son anda bellonaya girdik grand comfort bayildim ben tekrar yatsan a gittik ya bina zaten tas gibi geldi 10 dakika once yumusak gelen yatak:))) yakin olunca magazapar cok iyi oldu:))
Ben cok uzun yillardir bir seyler dusunmeden yasyamamisim bugün o kadar hostu ki hicbir ey dusunmeden esine guvenerekgezmek yaninda tabii sol elde yuzuge hala alisamadik zamanla alisirz herhalde bir de simdi evliyiz ya eski yataginiz neydi diyorlar eski yatak yok ki dedim:)))
arzuuuu supersiniz siz de 1 kartal 1 kartalicesiniz bizim gibi ortak yonlerimiz iyice cogaldi:)))
10 kisi olmasaniz bitmezdi o ceyizin acilmasi caanim ama tabii ben 2 anneyle bile kafayi yemistim seni dusunemiyorum aheste aheste kendine gore dizersin ben simdi gelip gectikce evde bir seyleri atiyorum yerini degistiryorum ileride atmak uzere saga sola tikiyorum:)))
Veee bugun isbir, yatsan, istikbal, yatas ve bellona arasi mekik dokuduktan sonra saat 8 de magaza kapanmak uzereyken yatagimizi aldik:))))
kizlar internete bakmayin oneri icin gidip yatin sagaa solaa donun sonraa netten yorumlara bakin biz rahatsizliklarimiza gore kac model yazdik hicbiri uymadi tam yatsan switzerland alacaktik cok sert degil gibi gelmisti diger baktiklarimiza gore cunku visko istemiyorduk, son anda bellonaya girdik grand comfort bayildim ben tekrar yatsan a gittik ya bina zaten tas gibi geldi 10 dakika once yumusak gelen yatak:))) yakin olunca magazapar cok iyi oldu:))
Ben cok uzun yillardir bir seyler dusunmeden yasyamamisim bugün o kadar hostu ki hicbir ey dusunmeden esine guvenerekgezmek yaninda tabii sol elde yuzuge hala alisamadik zamanla alisirz herhalde bir de simdi evliyiz ya eski yataginiz neydi diyorlar eski yatak yok ki dedim:)))
ALLAH ım bir ömur boyu mutlu etsin utandırmasın inşallah
ne çok alıntı yapmışım bee.. neyse sıradan başlıyoruz efenim...
bana hiç zevkli gelmedi vallahi arzu oraya arzu buraya dolap beygiri gibi dönüp durdum 10 kişiyle gittik doğal olarak herkes ayrı yerden seslendi onu oraya mı koyalım bunu burayamı diye.. kutuları boşaltırken arada bazı malzemelerde çöpe gitmiş eksikleri gördükçe gidip araştırıp buldukça hepten dellendim estim gürledim biraz terör estirip herkesi çileden çıkartıp döndüm.. anamm ne zormuuş.. bi ara gidip kendi düzenimi oturtmam lazım evimde..
yok canımcım düğünüm 7 eylülde bugün çeyiz götürdük..
ayyyy o avizeler ne sinir şeyleeer.. dükkanlarda tavana bakarak gezmekten ağrıyan boyun, hiç güzel içine sinen bişi bulamamanın verdiği huzursuzluk, seninle gelenlerin gösterdikleri aslında beğenmeyipte bian evvel seçesin diye güzel diyerek yaptıkları ikna çalışmaları... ve sonunda olduğu kadar diyerek hışımla bişeyler alarak çıkmak... bu ara bende kimseye esirgemiyorum halılar konusunda estim bugün mesela... boydan boya halı ölçüsü almış kayınvalidemler ya mutfakta halı dışında boş kalan yerler toplamda 20 cm.. halıfleks kullanıyo onlar ve banada öyle istiyolardı ama ben kabul etmedimdi halılarımı o şekil ölçü almışlar anlaşılan... işim yok halı silip dururum artık... napıcam ben bu sinirle bilmiyorum ama çok çok gerginim patlayacağım artık...
ya hak vermeden geçemiycem az önce esip gürlediğimi yazıp üstüne bunları söylemem garip olcak ama ben hiç bişeyde gönülleri kalsın istemem bu yüzden herşeyimde onlarıda götürdüm hatta gelinlikçiyi bile birlikte bastık yapamamışlar diye saolsunlar herşeyde arkamdan oldular bende onları tüm alışverişlerimde yanımda tuttum.. taştanda olsa ana anadır öyle davranmak gerek eşimin anası benimde anamdır ayıramam.. beni çok doldurmaya çalışıyolar bu konuda çevrem yok öyle yapcaklar görürsün böyle yapcaklar o zaman anlarsın.. ya ben uygun dille yaklaştıktan sora niye benim zıttım bişi yapsınlar durup dururken değil mi ama..
amaaan kuzum salla kendileri düşünsünler sen niye geriliyosun onların sorunu bu sen kendini evine iyi bi hanım olmaya adapte et o gün hiç kimseyi görmicek zaten gözün.. şuan biz hepimiz çok gergin günler geçiriyoruz o yüzden en ufak şeyler gözümüzde büyüyo sakin kalmaya ve elinden geldiğince herkesten uzak durmaya bak çünkü kalp kırma ihtimalimiz çok çok yüksek ki ben çok fazlasını kırdım bile şimdiden..
tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr... Allah bi yastıkta kocatsın çok çok mutlu olun inşallah rabbim yüzünüzü hep güldürsün ilk gün heycanınız hiç bitmesin inşallah...
hala yatağınızı almayarak rekor kırdınız bunun içinde ayrıca tebrikler.. e bi karar verin alın artık daaa
Kızlar yatak alan var mı ya ay ne aldınız kaça aldınız bi yardımcı olun bana
canımm hayırlı olsun allah bir ömür mutlu mesut yaşlanmayı nesip etsin inşallah.. darısı başımıza
istikbal aldım sleepwell energy.. bi tarafı sert bi tarafı yumuşak.. fiyatlar konusunda netten veya kişilerden fikir alma başa çıkamassın git pazarlık yap indirim iste kaç derse desin sana uygun gelse bile indirim de bi kere.. verebileceği en dip fiyatı versin katolog fiyatından uzak dursun yanınada hediye iste yastık mastık bişi versin öle boş boş vermesin gittikçe anneme benziyorum ben galiba yaaa..
Tebrik ederim canim bir omur mutlu olursun insallahh cok sevindimmm :) Allah mesud etsin