• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Kizlaar alintilar arasinda kaybolmamak icin toplu yazıyorum idare edin:) guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler darisi basiniza cook guzelbir duyguymus. Diyeceksiniz belki senin bilmen lazimdi ama ben bu duygulari yasayamamistim maalesef en guzel olmasi gereken gunumu zehir etmislerdi o yuzden nikahimda bile benzer bir sey istemedim gelinlik gormek istemedim, allaha sukur 11 ay sonra kabul etti fikrimi de gonlumee gore oldu ve persembe aksamina kadar nisanlim yani esim:) hani pisman olmayiz umarim vb diyip duruyordu son aksam tam bize gore olacak dedi ve dunden beri oyle guzel tepkiler aliyoruz ki ben bile taahmin etmemistim tam bizlik oldugunu soyluyorlar ve herkes cok egleniyor:)

arzuuuu supersiniz siz de 1 kartal 1 kartalicesiniz bizim gibi ortak yonlerimiz iyice cogaldi:)))
10 kisi olmasaniz bitmezdi o ceyizin acilmasi caanim ama tabii ben 2 anneyle bile kafayi yemistim seni dusunemiyorum aheste aheste kendine gore dizersin ben simdi gelip gectikce evde bir seyleri atiyorum yerini degistiryorum ileride atmak uzere saga sola tikiyorum:)))
Veee bugun isbir, yatsan, istikbal, yatas ve bellona arasi mekik dokuduktan sonra saat 8 de magaza kapanmak uzereyken yatagimizi aldik:))))
kizlar internete bakmayin oneri icin gidip yatin sagaa solaa donun sonraa netten yorumlara bakin biz rahatsizliklarimiza gore kac model yazdik hicbiri uymadi tam yatsan switzerland alacaktik cok sert degil gibi gelmisti diger baktiklarimiza gore cunku visko istemiyorduk, son anda bellonaya girdik grand comfort bayildim ben tekrar yatsan a gittik ya bina zaten tas gibi geldi 10 dakika once yumusak gelen yatak:))) yakin olunca magazapar cok iyi oldu:))
Ben cok uzun yillardir bir seyler dusunmeden yasyamamisim bugün o kadar hostu ki hicbir ey dusunmeden esine guvenerekgezmek yaninda tabii sol elde yuzuge hala alisamadik zamanla alisirz herhalde bir de simdi evliyiz ya eski yataginiz neydi diyorlar eski yatak yok ki dedim:)))

ALLAH ım bir ömur boyu mutlu etsin utandırmasın inşallah

ne çok alıntı yapmışım bee.. neyse sıradan başlıyoruz efenim...

bana hiç zevkli gelmedi vallahi arzu oraya arzu buraya dolap beygiri gibi dönüp durdum 10 kişiyle gittik doğal olarak herkes ayrı yerden seslendi onu oraya mı koyalım bunu burayamı diye.. kutuları boşaltırken arada bazı malzemelerde çöpe gitmiş eksikleri gördükçe gidip araştırıp buldukça hepten dellendim estim gürledim biraz terör estirip herkesi çileden çıkartıp döndüm.. anamm ne zormuuş.. bi ara gidip kendi düzenimi oturtmam lazım evimde..

yok canımcım düğünüm 7 eylülde bugün çeyiz götürdük..

ayyyy o avizeler ne sinir şeyleeer.. dükkanlarda tavana bakarak gezmekten ağrıyan boyun, hiç güzel içine sinen bişi bulamamanın verdiği huzursuzluk, seninle gelenlerin gösterdikleri aslında beğenmeyipte bian evvel seçesin diye güzel diyerek yaptıkları ikna çalışmaları... ve sonunda olduğu kadar diyerek hışımla bişeyler alarak çıkmak... bu ara bende kimseye esirgemiyorum halılar konusunda estim bugün mesela... boydan boya halı ölçüsü almış kayınvalidemler ya mutfakta halı dışında boş kalan yerler toplamda 20 cm.. halıfleks kullanıyo onlar ve banada öyle istiyolardı ama ben kabul etmedimdi halılarımı o şekil ölçü almışlar anlaşılan... işim yok halı silip dururum artık... napıcam ben bu sinirle bilmiyorum ama çok çok gerginim patlayacağım artık...

ya hak vermeden geçemiycem az önce esip gürlediğimi yazıp üstüne bunları söylemem garip olcak ama ben hiç bişeyde gönülleri kalsın istemem bu yüzden herşeyimde onlarıda götürdüm hatta gelinlikçiyi bile birlikte bastık yapamamışlar diye saolsunlar herşeyde arkamdan oldular bende onları tüm alışverişlerimde yanımda tuttum.. taştanda olsa ana anadır öyle davranmak gerek eşimin anası benimde anamdır ayıramam.. beni çok doldurmaya çalışıyolar bu konuda çevrem yok öyle yapcaklar görürsün böyle yapcaklar o zaman anlarsın.. ya ben uygun dille yaklaştıktan sora niye benim zıttım bişi yapsınlar durup dururken değil mi ama..

amaaan kuzum salla kendileri düşünsünler sen niye geriliyosun onların sorunu bu sen kendini evine iyi bi hanım olmaya adapte et o gün hiç kimseyi görmicek zaten gözün.. şuan biz hepimiz çok gergin günler geçiriyoruz o yüzden en ufak şeyler gözümüzde büyüyo sakin kalmaya ve elinden geldiğince herkesten uzak durmaya bak çünkü kalp kırma ihtimalimiz çok çok yüksek ki ben çok fazlasını kırdım bile şimdiden..

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr... Allah bi yastıkta kocatsın çok çok mutlu olun inşallah rabbim yüzünüzü hep güldürsün ilk gün heycanınız hiç bitmesin inşallah...:KK68:
hala yatağınızı almayarak rekor kırdınız bunun içinde ayrıca tebrikler.. e bi karar verin alın artık daaa :KK48:

Kızlar yatak alan var mı ya ay ne aldınız kaça aldınız bi yardımcı olun bana

canımm hayırlı olsun allah bir ömür mutlu mesut yaşlanmayı nesip etsin inşallah.. darısı başımıza:KK36:

istikbal aldım sleepwell energy.. bi tarafı sert bi tarafı yumuşak.. fiyatlar konusunda netten veya kişilerden fikir alma başa çıkamassın git pazarlık yap indirim iste kaç derse desin sana uygun gelse bile indirim de bi kere.. verebileceği en dip fiyatı versin katolog fiyatından uzak dursun yanınada hediye iste yastık mastık bişi versin öle boş boş vermesin :KK53: gittikçe anneme benziyorum ben galiba yaaa.. :KK57:

Tebrik ederim canim bir omur mutlu olursun insallahh cok sevindimmm :) Allah mesud etsin

Kizlaar alintilar arasinda kaybolmamak icin toplu yazıyorum idare edin:) guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler darisi basiniza cook guzelbir duyguymus. Diyeceksiniz belki senin bilmen lazimdi ama ben bu duygulari yasayamamistim maalesef en guzel olmasi gereken gunumu zehir etmislerdi o yuzden nikahimda bile benzer bir sey istemedim gelinlik gormek istemedim, allaha sukur 11 ay sonra kabul etti fikrimi de gonlumee gore oldu ve persembe aksamina kadar nisanlim yani esim:) hani pisman olmayiz umarim vb diyip duruyordu son aksam tam bize gore olacak dedi ve dunden beri oyle guzel tepkiler aliyoruz ki ben bile taahmin etmemistim tam bizlik oldugunu soyluyorlar ve herkes cok egleniyor:)

arzuuuu supersiniz siz de 1 kartal 1 kartalicesiniz bizim gibi ortak yonlerimiz iyice cogaldi:)))
10 kisi olmasaniz bitmezdi o ceyizin acilmasi caanim ama tabii ben 2 anneyle bile kafayi yemistim seni dusunemiyorum aheste aheste kendine gore dizersin ben simdi gelip gectikce evde bir seyleri atiyorum yerini degistiryorum ileride atmak uzere saga sola tikiyorum:)))
Veee bugun isbir, yatsan, istikbal, yatas ve bellona arasi mekik dokuduktan sonra saat 8 de magaza kapanmak uzereyken yatagimizi aldik:))))
kizlar internete bakmayin oneri icin gidip yatin sagaa solaa donun sonraa netten yorumlara bakin biz rahatsizliklarimiza gore kac model yazdik hicbiri uymadi tam yatsan switzerland alacaktik cok sert degil gibi gelmisti diger baktiklarimiza gore cunku visko istemiyorduk, son anda bellonaya girdik grand comfort bayildim ben tekrar yatsan a gittik ya bina zaten tas gibi geldi 10 dakika once yumusak gelen yatak:))) yakin olunca magazapar cok iyi oldu:))
Ben cok uzun yillardir bir seyler dusunmeden yasyamamisim bugün o kadar hostu ki hicbir ey dusunmeden esine guvenerekgezmek yaninda tabii sol elde yuzuge hala alisamadik zamanla alisirz herhalde bir de simdi evliyiz ya eski yataginiz neydi diyorlar eski yatak yok ki dedim:)))
Ay ne guzelvanlatmissin canm hahah onceki yayaginiz neydiye koptum :) bende dun aldim istikbalden cikti aradan. Canim bosver eskiyi dusunme bile artik mutlu gunler seni bekliyo sen hakettigin mutlulugu yasicaksin canim bnim

Kizlar dun catal bicagimi aldim temizleme icin gondetmislerdi ya kutahyaya aldigim adam diyoki bunu boylede kullanabilirdin polisaj lekesi vardi nasil kullaniyim dedim catalin aralati simsiyah hey Allahim dedim neyse ciktim . Ceyiz kolilerimi paketlemek icin beyaz kagit aldim hepsi beyaz olmali kirmizi kurdele ve suslerim hazir zaten yatak ve bazamida aldim istikbalden pure touch baza krem kumas kapli sectim bide annem havlu aldi yine igneoyasi kenarlari dikicekmis hic yoktu ya hahah iyi oldu aldigi :) ve nisanlimda dun tartistik kayinvalidemde tuzu biberi oldu. Evkurdan almistim yatakodami kurulumu icin dun geliceklerdi atadim nisanlimi adamlar 8 e kadar gun icinde geliceklermis saat vermediler dedim benim evde isim nezaman biterse ozamn giderim onlati bekleyemem dedi ya zaten ordasin isin var neyi sorun ettin dedim bekleyemem dedi annesini aradim umut bekleyemezmis adamlari, sen evkuru ara hemen gelsin dedin diye arafim sonucundada beklemicegni soyledi dedim e oda napsn yoruluyo sicakta orda durmak istememistir dedi sok oldum anne yatakodasi kurulucak farkindamisiniz dedim bidaha nezaman gelicek dedim biz eve gideriz onlar aradiginda taksiye atlar gideriz dedi on dakkada onlar beklesin canim dedi tamam anne sorun degil ben hallederim pazartesi gunu dedim ben eminonune catallarimi almaya gitmiyo olsam bn gelirdim size zahmet vermezdim zaten dedim bna diyemedi ya kizim sen sknti yapma isini hallet biz hallederiz diye neyse pzt gelsin dedim. Nisanlim hla tamam ara gelsin diyo olsem o bugun gelmez dedim bni nekadar uzdunuz farkindamisiniz dedim kndi keyiflerini dusunduler resmen ben bukadar cabalarken bnim karsi karsiya kaldigim tepki cok uzucu :( bozuldum ama cok anladida kayinvalidem bundan sonra benim isime karismicak kimse dedim

Selaaam kizlar, dün evlendik:) her sey icimize sindi, bu kadar seneye yasimiza ve her seyi cok minimal yapmamiza ragmen heyecanliydik bir de kalabalik olsaydi ne yapardik bilemiyorum:)
Bizden once nikahi olanlar gelmeyince isterseniz kiyabiliriz dediler hatta 3 sahidimizin 3 u de tatli, esprili arkadaşlarımızdi basladilar oradan oraya kosturmaya iyi eglendik. Nikah memuru da tatli biriydi, isten geldikleri icin uzaga gidemedik evlendirma dairesinin kafesinde oturduk muhabbet ettik, sahitlerden 1 i cok saskindi nisanlim ne kadar dese de nasil olacağını:))) sonra basbasa fenerbahce de deniz kiyisinda kafeye gittik, eve donup ustumuzu degistirdIk, aksam icin daha hafif bir makyaj yaptim rahat etmek icin ve aksam da fasil a gittik.
sabah evde yumurta var ama tarihi belli dolapta ekmek 1 ay onceden kalma:))) nisanlim gidip haha hala nisanlim diyorum silmedim demin yanlis yazinca:))) pogaca su boregi alip geldi sandalye tepesinde elimizdekileri kutu ustune koyup yedik arka oda serin oldugu icin salonda durulmuyor cok fena sabah erken.
Ve evliligimizin ilk guNu yatak bakmaya gidecegiz :))))

yukarida detayli yazdim canim heyecaniniz olsun ama pozitif olsun stres yapmayin tadini cikarin ve kimseyi dinlemeyin bizi sevenler cok mutlu oldu anneler bile gelmedihi icin de kims alinmadi haTta bayildilar yaptigimiza cunku mutlu olacagimiz seyi yaptik:))

cok sevindim ama zaten belliydi cnm 2 gun once ben de iptal edelim diyordum dusun:)))

evet buyuk gunu gecirdik cnm simdi balayini bekliyoruz buyuk haftayi yani 10 una kadar evle ilgili cogu seyi halledebilirsem cok iyi olacak. Saci cikarma saca cikarma guzelmis cnm tek tek bekarliga veda gibi:)

çok sevindim tatlım rabbim mutlulugunuzu daim etsin canım :KK36:

Ya kizlar biraz once yazilanlari okudum. Kayinvalide ile ilgili olanlari telefondan girdigim icin geri donup alinti yapmaya usendim genel cevap veriyim dedim.
Biraz kati dusunmuyor musunuz? Yani herseye kendi anneniz gelsin istiyorsunuz sonucta o da esinizin annesi. Nasil ki kendi anneniz heves ediyor her seyinizi gormek isiyor o da anne yani gormek heveslenmek hakki degil mi :) yanlis anlamayin herseye karisan eden kisileri istisna sayiyorum ama bazen biz gelinler aradaki dengeyi korumaliyiz.
Ama kaynananin ne isi var gelmesin etmesin diyoruz da bizim annemizde esimizin kaynanasi. Hele bi esimiz kendi annemizicin gelmesin dese kiyametleri kopaririz ne demek o diye. Empati yapalim arkadaslar insanlara pozitif enerji yollarsak pozitif tepkiler goruruz :) dugun oncesi bu kadar doldurmayin kendinizi :)

çok güzel yazmışsın tatlım benim çamaşır alısverişine ki bizde hamam takımı derler biraz agırdır gecelik di camasırları görümcemle gittik o bundan alınması gerek sen seç dedi ben seçtim diger postada kayınvalidemde vardı ama oturdu ben fikrini sordukça söyledi ben sordukça mutlu oldugu gözlerinden belli idi ee perde halıda ailesi ilçede oldugu için tek başımıza gitsek bilmeden alacaktık bu sefer benim annem yardım etti biraz karşılıklı hem sevgi gösterirsen sevgiyi alırsın ben öyle düşünüyorum :KK28:

kızlar merhabalar :KK54:
Bir haftadır ceyizimin son şeylerini alıyorduk ve dün bitti ve küçük parçaları gece saat 9 a kadar paketledik bugunde yükledik şimdi yolda hayırlısı ile sag salim varsınlar :)
mobilyalarda gelmiş yarın erkenden gidip kuracaklar inş bizde salı 5 +1 gidiyoruz yerleştirmeye bu birde babam oluyor o elini sürmeyecegi için ayırdım:KK48:
buruk bi sevinç var üzerimde babam, annem, kardeşim hepsi durgundu farklı bi hismiş :KK16:

çok güzel yazmışsın tatlım benim çamaşır alısverişine ki bizde hamam takımı derler biraz agırdır gecelik di camasırları görümcemle gittik o bundan alınması gerek sen seç dedi ben seçtim diger postada kayınvalidemde vardı ama oturdu ben fikrini sordukça söyledi ben sordukça mutlu oldugu gözlerinden belli idi ee perde halıda ailesi ilçede oldugu için tek başımıza gitsek bilmeden alacaktık bu sefer benim annem yardım etti biraz karşılıklı hem sevgi gösterirsen sevgiyi alırsın ben öyle düşünüyorum :KK28:
Aynen oyle canim ne ekersen onu biçersin derler bunlar geleceğe yatırım gibi düşün ;)

Kizlar dun catal bicagimi aldim temizleme icin gondetmislerdi ya kutahyaya aldigim adam diyoki bunu boylede kullanabilirdin polisaj lekesi vardi nasil kullaniyim dedim catalin aralati simsiyah hey Allahim dedim neyse ciktim . Ceyiz kolilerimi paketlemek icin beyaz kagit aldim hepsi beyaz olmali kirmizi kurdele ve suslerim hazir zaten yatak ve bazamida aldim istikbalden pure touch baza krem kumas kapli sectim bide annem havlu aldi yine igneoyasi kenarlari dikicekmis hic yoktu ya hahah iyi oldu aldigi :) ve nisanlimda dun tartistik kayinvalidemde tuzu biberi oldu. Evkurdan almistim yatakodami kurulumu icin dun geliceklerdi atadim nisanlimi adamlar 8 e kadar gun icinde geliceklermis saat vermediler dedim benim evde isim nezaman biterse ozamn giderim onlati bekleyemem dedi ya zaten ordasin isin var neyi sorun ettin dedim bekleyemem dedi annesini aradim umut bekleyemezmis adamlari, sen evkuru ara hemen gelsin dedin diye arafim sonucundada beklemicegni soyledi dedim e oda napsn yoruluyo sicakta orda durmak istememistir dedi sok oldum anne yatakodasi kurulucak farkindamisiniz dedim bidaha nezaman gelicek dedim biz eve gideriz onlar aradiginda taksiye atlar gideriz dedi on dakkada onlar beklesin canim dedi tamam anne sorun degil ben hallederim pazartesi gunu dedim ben eminonune catallarimi almaya gitmiyo olsam bn gelirdim size zahmet vermezdim zaten dedim bna diyemedi ya kizim sen sknti yapma isini hallet biz hallederiz diye neyse pzt gelsin dedim. Nisanlim hla tamam ara gelsin diyo olsem o bugun gelmez dedim bni nekadar uzdunuz farkindamisiniz dedim kndi keyiflerini dusunduler resmen ben bukadar cabalarken bnim karsi karsiya kaldigim tepki cok uzucu :KK43: bozuldum ama cok anladida kayinvalidem bundan sonra benim isime karismicak kimse dedim
canım bazı şeylerin parasını biz ödeyince niyeyse umursanmıyor. bende yatak odası yaptırırken nişanlım hiç sesini çıkarmadı defalarca renk konusunda fikrini sordum sen seç dedi. şimdi de hiç beğenmedim keşke beyaz olsaydı krem güzel olmadı diyor valla sinirden kuduruyorum. iki senede kırar dökerim yenisini beyaz alırsın dedim:KK34: bu arada çeyiz kolilerini kaplamak için o beyaz kağıtları nerden aldın adı ne? annem de kapamak istiyo bnde çok uğraştırıcak diye istemiyorum. ama gönlü de olsun istiyorum

kızlar eski evime geldim bu akşam beraber geldik yemek yedik bir takım nevresim getirdim kutusuyla geri yıkamak için çünkü yeni evimde asacak yer yok :KK53: çarşamba akşamı eşyalarımla gidiyorum inşallah:)
dün yatağımız almıştık bugün de çok şükür süpürgemi aldım detaylı inceleme sonucunda arzu nun tavsiye ettiği fakir prestige 2000 hepa 13 filtreli toz torbalı sesi az 390 tl ye 9 taksitle aldım indirimli fiyatı.resim ekleme de değişmiş sanırım kırmızısın aldım çok şirin oldu yorumları tam isteklerimi karşılar şekildeydi bir de satıcı çok iyi biri çıktı eşim başka şeyler için de buraya geliriz düzgün biri dedi:)
yarın yatak gelecek ve kolileme başlıyor 2 ev arası mekik dokuyacağız.

Ay ne guzelvanlatmissin canm hahah onceki yayaginiz neydiye koptum :) bende dun aldim istikbalden cikti aradan. Canim bosver eskiyi dusunme bile artik mutlu gunler seni bekliyo sen hakettigin mutlulugu yasicaksin canim bnim
bir an kaldık ne diyeceğiz diye ben yok ki eskisi dedim satıcı demiştir manyak mı bunlar:) şükürler olsun bugünlerimize canım, inatçı keçimle yollarımız bir olsun inşallah hep:) hepimizin tatlı belaları yanımızdan eksik olmasın.

Kizlar dun catal bicagimi aldim temizleme icin gondetmislerdi ya kutahyaya aldigim adam diyoki bunu boylede kullanabilirdin polisaj lekesi vardi nasil kullaniyim dedim catalin aralati simsiyah hey Allahim dedim neyse ciktim . Ceyiz kolilerimi paketlemek icin beyaz kagit aldim hepsi beyaz olmali kirmizi kurdele ve suslerim hazir zaten yatak ve bazamida aldim istikbalden pure touch baza krem kumas kapli sectim bide annem havlu aldi yine igneoyasi kenarlari dikicekmis hic yoktu ya hahah iyi oldu aldigi :) ve nisanlimda dun tartistik kayinvalidemde tuzu biberi oldu. Evkurdan almistim yatakodami kurulumu icin dun geliceklerdi atadim nisanlimi adamlar 8 e kadar gun icinde geliceklermis saat vermediler dedim benim evde isim nezaman biterse ozamn giderim onlati bekleyemem dedi ya zaten ordasin isin var neyi sorun ettin dedim bekleyemem dedi annesini aradim umut bekleyemezmis adamlari, sen evkuru ara hemen gelsin dedin diye arafim sonucundada beklemicegni soyledi dedim e oda napsn yoruluyo sicakta orda durmak istememistir dedi sok oldum anne yatakodasi kurulucak farkindamisiniz dedim bidaha nezaman gelicek dedim biz eve gideriz onlar aradiginda taksiye atlar gideriz dedi on dakkada onlar beklesin canim dedi tamam anne sorun degil ben hallederim pazartesi gunu dedim ben eminonune catallarimi almaya gitmiyo olsam bn gelirdim size zahmet vermezdim zaten dedim bna diyemedi ya kizim sen sknti yapma isini hallet biz hallederiz diye neyse pzt gelsin dedim. Nisanlim hla tamam ara gelsin diyo olsem o bugun gelmez dedim bni nekadar uzdunuz farkindamisiniz dedim kndi keyiflerini dusunduler resmen ben bukadar cabalarken bnim karsi karsiya kaldigim tepki cok uzucu :KK43: bozuldum ama cok anladida kayinvalidem bundan sonra benim isime karismicak kimse dedim
güle güle kullan canım yatak işini zamanında halletmen iyi olmuş bizim gibi olmassınız:) bir de biz çok genç olmadığımızdan yıllardır sağ elde olsa da yüzükler çok sık evli muamelesi görürdük etraftan satıcılardan şimdi daha da garip oluyor tabii:)
canım bak nikaha 2 gün kala çanta beğenemedim diye huysuzlanan nişanlım yüzünden iptal mi etsek diyordum artık düşün:) şu sıralar kimse gelin ve damattan mantık beklememeli, tabii ki dış güçlerin etkisi sözleri olmasa bu kadar dolmazsın zaten sizin oğlunuzun ki can da benim ki patlıcan mı diyesi geliyor insan ve farkındaysan hep bir taraf çok uğraştığında diğer tarafın böyle tutumu çıldırtıyor. keşke nikahı daha önce kıysaymışız dedim bir ara dün 7 kere showroom giriş çıkışı yapınca normalde yalvarsam yapmazdı bunu:))) bugün de tv sehpası turu maltepeden göztepeye bostancıya kırk yere uğradık hayatta yapmadığı şeyler ama artık olması gerekiyor tutuşmuş halde geziyoruz:)

çok sevindim tatlım rabbim mutlulugunuzu daim etsin canım :KK36:
çok sağ ol canım darısı hepinizin başına!

karşındakinin iyi niyetinden eminsen böyle davranmak en doğrusu canım çok olgunca. nişanlımın o zaman dediği sen atarsındı ben de bir sürü şeye kalsın demiş olmuştum o kadar çok şey olunca yarısından çoğunu atsak versek bile bir yığın kalmıştı şimdi ya çöpe ya kutuya giriyorlar gülüyor sadece ama annesinin yüreğine inebilirdi sadece mutfak konusunda anlaşamıyoruz varsın sorun bu olsun diyorum ne yapayım kaç yaşında insan ve een önemlisi eşimin anneme karşı tutumu benim de onun annesine alınmamamı sağlıyor ama o anneme farklı davransa eminim bana da çok batardı etrafımda böyle çok evlilik var çaba göstermek gerekiyor azıcık;)

kızlar merhabalar :KK54:
Bir haftadır ceyizimin son şeylerini alıyorduk ve dün bitti ve küçük parçaları gece saat 9 a kadar paketledik bugunde yükledik şimdi yolda hayırlısı ile sag salim varsınlar :)
mobilyalarda gelmiş yarın erkenden gidip kuracaklar inş bizde salı 5 +1 gidiyoruz yerleştirmeye bu birde babam oluyor o elini sürmeyecegi için ayırdım:KK48:
buruk bi sevinç var üzerimde babam, annem, kardeşim hepsi durgundu farklı bi hismiş :KK16:

hahaa bayıldım +1 e acaba çocuk mu var yanınızda demiştim ilkin:))) hayırlı olsun canım yarın benim paketlemem başlıyor 2 gece uykusuzum ama işim az bu hafta o yüzden nikahı da öyle düşünmüştük rahat taşınayım orada kalıp yerleşeyim rahat rahat diye. kolay gelsin şimdiden! ben de bugün eve gelince bir garip oldum eşimle laf kalabalığı yaptım ağlamamak için:)

canım bazı şeylerin parasını biz ödeyince niyeyse umursanmıyor. bende yatak odası yaptırırken nişanlım hiç sesini çıkarmadı defalarca renk konusunda fikrini sordum sen seç dedi. şimdi de hiç beğenmedim keşke beyaz olsaydı krem güzel olmadı diyor valla sinirden kuduruyorum. iki senede kırar dökerim yenisini beyaz alırsın dedim:KK34: bu arada çeyiz kolilerini kaplamak için o beyaz kağıtları nerden aldın adı ne? annem de kapamak istiyo bnde çok uğraştırıcak diye istemiyorum. ama gönlü de olsun istiyorum
biz taa en başta bir tül krizi yaşayınca ben çöp kutusunu bile arayıp sorup almıştım bardaklar, tabaklar tek tek foto göndermiştim bugün de evliliğimizin 3. günü dolmadan kahvaltı sonrası çöp kutusu baktık, ne kadar romantiğim değil mi:KK53:
tabii o sormamdan feci bunalıyor ama tül lafı geçtikçe o krizi hatırlıyorum daha çok gezecek benimle :KK53:bir çöp bakıyorum bir çamaşır askısı bir tabure yakında tüm saçları beyazlayacak:KK53:

Aynen oyle canim ne ekersen onu biçersin derler bunlar geleceğe yatırım gibi düşün :KK66:

Aynen guzelim biraz biz taviz verecegiz biraz onlar zaten tanidikca sorun da kalmiyor :KK66:

sorunları gördüğümüz kadar olan iyi şeyleri de görsek mutluluk zor değil aslında. ben o eski eşyalarla ne kadar bunalsam da nişanlıma patlamıştım annesine şakayla belirtmiştim sadece ama o karakterde biri hep şaka yapan gülen biri. asık suratlı biri olsaydı hayatta yapamazdım.
nikah olayımıza o da gönül koymadığı siz mutlu olun yeter diyebildiği için mesela unuttum gitti zaten o kalanlar da bir bir gittiği için üzülecek detaylar ortadan kalkmış oldu he tabii eşim deseydi naapıyon sen hani kabul etmiştin işin rengi farklı olurdu ama rahatlıyorsun di mi canım, ciğerim yanıyor bir iki hatıra bırak bari dedikçe olayın önemsizliğini anlıyorum o an için idareten kaldılar sadece:)

ayyyy sen şimdik evlendin mutlusun ay bu çok güzel bişi yaa :KK68: maşşallah diyelim nazar etmeyelim :nazar: rabbim bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah... bizlerede bian evvel nasip etsin Allahım inşallah..
ivet beşiktaşlı olmayan adamı kocam yaparmıyım ben hiç mümkün değil.. :KK53:
ya benim pek hoşuma gitmedi bu kalabalıkla yerleştirme işi hiç olmadı sanki.. yatak odasını akrabalar yerleştirdiler sonra ablamlar geldi olmamış diye bida yerleştirdiler boş olan oda saçma sapan şeylerle dolu garip bişi oldu kesin gidip ablamla bidaha yerleştirmem gerek o evi.. yatağımı yaparkene bide beni korkuttular bi miktar bilirsin işte efsaneya büyüklerin böyle muabbetleri yok çarşaf yok bez.. çok utandım çok bozuldum.. benim için korkunç bi gün oldu diyebilirim..
ohhh sonunda yatağınızı aldınız haaa.. çok sevindiiiiiimm :KK9::KK9::KK9: güle güle kullanın hep rahat edin inşallah..
yer yatağında yatıyoduk biz diyeydin kıı :KK70:

kızlar eski evime geldim bu akşam beraber geldik yemek yedik bir takım nevresim getirdim kutusuyla geri yıkamak için çünkü yeni evimde asacak yer yok :KK53: çarşamba akşamı eşyalarımla gidiyorum inşallah:)
dün yatağımız almıştık bugün de çok şükür süpürgemi aldım detaylı inceleme sonucunda arzu nun tavsiye ettiği fakir prestige 2000 hepa 13 filtreli toz torbalı sesi az 390 tl ye 9 taksitle aldım indirimli fiyatı.resim ekleme de değişmiş sanırım kırmızısın aldım çok şirin oldu yorumları tam isteklerimi karşılar şekildeydi bir de satıcı çok iyi biri çıktı eşim başka şeyler için de buraya geliriz düzgün biri dedi:)
yarın yatak gelecek ve kolileme başlıyor 2 ev arası mekik dokuyacağız.

bir an kaldık ne diyeceğiz diye ben yok ki eskisi dedim satıcı demiştir manyak mı bunlar:) şükürler olsun bugünlerimize canım, inatçı keçimle yollarımız bir olsun inşallah hep:) hepimizin tatlı belaları yanımızdan eksik olmasın.

güle güle kullan canım yatak işini zamanında halletmen iyi olmuş bizim gibi olmassınız:) bir de biz çok genç olmadığımızdan yıllardır sağ elde olsa da yüzükler çok sık evli muamelesi görürdük etraftan satıcılardan şimdi daha da garip oluyor tabii:)
canım bak nikaha 2 gün kala çanta beğenemedim diye huysuzlanan nişanlım yüzünden iptal mi etsek diyordum artık düşün:) şu sıralar kimse gelin ve damattan mantık beklememeli, tabii ki dış güçlerin etkisi sözleri olmasa bu kadar dolmazsın zaten sizin oğlunuzun ki can da benim ki patlıcan mı diyesi geliyor insan ve farkındaysan hep bir taraf çok uğraştığında diğer tarafın böyle tutumu çıldırtıyor. keşke nikahı daha önce kıysaymışız dedim bir ara dün 7 kere showroom giriş çıkışı yapınca normalde yalvarsam yapmazdı bunu:))) bugün de tv sehpası turu maltepeden göztepeye bostancıya kırk yere uğradık hayatta yapmadığı şeyler ama artık olması gerekiyor tutuşmuş halde geziyoruz:)

çok sağ ol canım darısı hepinizin başına!

karşındakinin iyi niyetinden eminsen böyle davranmak en doğrusu canım çok olgunca. nişanlımın o zaman dediği sen atarsındı ben de bir sürü şeye kalsın demiş olmuştum o kadar çok şey olunca yarısından çoğunu atsak versek bile bir yığın kalmıştı şimdi ya çöpe ya kutuya giriyorlar gülüyor sadece ama annesinin yüreğine inebilirdi sadece mutfak konusunda anlaşamıyoruz varsın sorun bu olsun diyorum ne yapayım kaç yaşında insan ve een önemlisi eşimin anneme karşı tutumu benim de onun annesine alınmamamı sağlıyor ama o anneme farklı davransa eminim bana da çok batardı etrafımda böyle çok evlilik var çaba göstermek gerekiyor azıcık:KK66:

hahaa bayıldım +1 e acaba çocuk mu var yanınızda demiştim ilkin:))) hayırlı olsun canım yarın benim paketlemem başlıyor 2 gece uykusuzum ama işim az bu hafta o yüzden nikahı da öyle düşünmüştük rahat taşınayım orada kalıp yerleşeyim rahat rahat diye. kolay gelsin şimdiden! ben de bugün eve gelince bir garip oldum eşimle laf kalabalığı yaptım ağlamamak için:)

biz taa en başta bir tül krizi yaşayınca ben çöp kutusunu bile arayıp sorup almıştım bardaklar, tabaklar tek tek foto göndermiştim bugün de evliliğimizin 3. günü dolmadan kahvaltı sonrası çöp kutusu baktık, ne kadar romantiğim değil mi:KK53:
tabii o sormamdan feci bunalıyor ama tül lafı geçtikçe o krizi hatırlıyorum daha çok gezecek benimle :KK53:bir çöp bakıyorum bir çamaşır askısı bir tabure yakında tüm saçları beyazlayacak:KK53:

ayyy güzel seçim yaptın vallaha kuzum eminim çok memnun kalcaksın o süpürgeden onuda güle güle kullan tertemiz olsun evisin..
yine romantizimde çığır açıyosun bakıyorumda amanda aman kocasıyla çöp kutularınada mı bakarmış romantik romantik :KK70::KK70:

Ay sorma bu ara beni sinirlendirmek icin and ictiler heralde yarin kurulucak yatak odam ne degersizmis bnim odedigim sey ama onlarin odediklerine bisey olamax

günaydın kızlar alıntı yapmadan herkes için yazıyorum..sinir stres maddiyat artık hepsi üst seviyede her an patlamaya hazır bomba gibiyiz ve bu durum beni çok üzülüyor cuma günü nikahım var dün saçlarım nikah için hazırlık yapıldı boyandı :) istediğim gibi oldu bu hafta içi son provam olacak çiçek duvak ve taç bu hafta içi halledecez...
heyecanla cuma gününü beklıyorum gelinliğimi giyip dış çekime ordanda nikah a gidecez inşallah...
benım evim zaten baya kurulmuştu ama hala evde çeyizim var son çeyizlerim pazar günü gidecek inşallah

Gelinlik provanıza kayınvalideniz gelmek istese peki kızlar?Yani gelmesi mantıklı mı kaynananın?

Canım ben, annem ve kayınvalidem gittik seçmeye de provalara da. He benim kayınvalidem karışmaz güzel akıl verir ama. Ve actırdıkca açtırdı dekoltemi ben o yuzden hep alıyorum yanıma kayınvalidemi

Canım ben, annem ve kayınvalidem gittik seçmeye de provalara da. He benim kayınvalidem karışmaz güzel akıl verir ama. Ve actırdıkca açtırdı dekoltemi ben o yuzden hep alıyorum yanıma kayınvalidemi

benımde kayınvalidem hiç karışmaz benim gelinliğimi resimden gördu biz göturmedik ben kendi annemi ve kuzenimi göturmuştum yanımda.

ayyyy sen şimdik evlendin mutlusun ay bu çok güzel bişi yaa :KK68: maşşallah diyelim nazar etmeyelim :nazar: rabbim bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah... bizlerede bian evvel nasip etsin Allahım inşallah..
ivet beşiktaşlı olmayan adamı kocam yaparmıyım ben hiç mümkün değil.. :KK53:
ya benim pek hoşuma gitmedi bu kalabalıkla yerleştirme işi hiç olmadı sanki.. yatak odasını akrabalar yerleştirdiler sonra ablamlar geldi olmamış diye bida yerleştirdiler boş olan oda saçma sapan şeylerle dolu garip bişi oldu kesin gidip ablamla bidaha yerleştirmem gerek o evi.. yatağımı yaparkene bide beni korkuttular bi miktar bilirsin işte efsaneya büyüklerin böyle muabbetleri yok çarşaf yok bez.. çok utandım çok bozuldum.. benim için korkunç bi gün oldu diyebilirim..
ohhh sonunda yatağınızı aldınız haaa.. çok sevindiiiiiimm :KK9::KK9::KK9: güle güle kullanın hep rahat edin inşallah..
yer yatağında yatıyoduk biz diyeydin kıı :KK70:

ayyy güzel seçim yaptın vallaha kuzum eminim çok memnun kalcaksın o süpürgeden onuda güle güle kullan tertemiz olsun evisin..
yine romantizimde çığır açıyosun bakıyorumda amanda aman kocasıyla çöp kutularınada mı bakarmış romantik romantik :KK70::KK70:
haha di mi ama bjk formasi giymemis adamla evlenemeyiz biz:) yer yAtagina koptum hehe adamin surati ne olurdu acaba:)
yerlesme isinde ben zamana birakicam canim nisanlim yani esim soruyor buraya mi koyucaz suraya mi e diyoruz deneriz senetle degil ya baktik pratik gelmedi cekmecelerin icini falan degistiririz:) o kadar insan herkesmkafasina gore senin mutlaka sakinnkafayla bakman gerekir biz 3 hatun mutfakta bir sey bulamamistik:)
romantigim di mi ben ya:) ama mutfak copu kucuk yeni aldiydi gecen sene el surdurtmuyordu:) e otel gibi evde sorun olmuyordu banyo copumu de iki tarafli sallanan kapakli almistim ben bastan sinir oldumdu da bekledim o da yeterince kullansin degismesi gerektigini anlasin diye:)))
tamamen kulaklarini tika o sohbetlere canim ailede adetiniz varsa hala annene sor bence ama diger sacmalamalarina kulak tika hatta evlenen arkadaslar hic oyle demiyor ama diye karsi ataga da gecebilirsin:))))
bugun de saat 10:15 te ders cikisi bimeks ten yazici tarayici fotokop fax hepsi bir arada makinemi aldim super kiz ceyizi degil mi her eve lazim:))) epilatorum yok ama tam fonksiyonlu yazicim var:))

[: 36622697, member: 386836"]Ay sorma bu ara beni sinirlendirmek icin and ictiler heralde yarin kurulucak yatak odam ne degersizmis bnim odedigim sey ama onlarin odediklerine bisey olamax[/QUOTE]
canim insan oyle hislere kapiliyor haliyle ben de cok kapildim nisanlimdan yana ilkmalisverislerde sinra dedim dayanikli cikmazsa sen alaacaksin kocam degil misin diye sakayla anlattim elektrik supurgesi incelemesini gormen lazimdi:))) kafaya dank etmiyor kolay canim sen sakayla mesajini ver bence;)
günaydın kızlar alıntı yapmadan herkes için yazıyorum..sinir stres maddiyat artık hepsi üst seviyede her an patlamaya hazır bomba gibiyiz ve bu durum beni çok üzülüyor cuma günü nikahım var dün saçlarım nikah için hazırlık yapıldı boyandı :) istediğim gibi oldu bu hafta içi son provam olacak çiçek duvak ve taç bu hafta içi halledecez...
heyecanla cuma gününü beklıyorum gelinliğimi giyip dış çekime ordanda nikah a gidecez inşallah...
benım evim zaten baya kurulmuştu ama hala evde çeyizim var son çeyizlerim pazar günü gidecek inşallah
senin geri sayim basladi stres de haliyle tavan canim bak sizde bir de soyle durum var belki de normalde ara ara tartisma yasiyoruz cougumuz yasadik ama annenin raha5sizligi nedeniyle nisanlin dolsa bile o hassas donemde patlayamamistir canim aklima geldi. Ciddi konular olmadikca nikah dugun stresinden oldugu ortada allah ciddi sorunlar yaasatmasin hicbirimize.
haha bayıldım aslinda bu yonunu ben de seviyorum kayinvalidemin cok rahattir 70 in ustunde yasinama havali alimlidir saka yapabiliyoruz yasli bey falan diye:)

Bu ay almam gerekenler:
Epilator
3 u 1 arada yazici
Catal bicak takimi
Pazar arabasi
Salata kurutucu
Mini rondo cam hazneli
Celik tepsi

Bardak, fincan ve kaseler

Rende. Utu masasi bezi vb ivir zivirlar...

Bakalim ne kadari hallolacak:/
epilator, pazar arabasi, rondo, celik tepsi halen ailanamamis olanlar:)

Diger alinmasi gerekenler
Yemek odasi yani bufe ve sandalayelerle masa nisanlimin oncelikle istedigi
Ben ise calisma odasina tv istiyorum yaptigim agir temizligin bedeli olarak:)
Elektrik supurgesi 400 tl civari begendigimi duyunca hemen alalim dedi bakalim.

Ve balayi icin otobus biletleriii:KK52:

Ben bugun rondodaan bahhsederken ondan daha onemlisi nikah islemleri var canim dedi. Senin mesaqji hissetti sanki canim ben agzimi acmiyorum cunku:KK66: yetisemeyiz nasil izin alacaksin diyorum insan her zaman evlenmiyor diyor:) adamin aktif olmasi benim yavas olmama bagli kendimi tutabilsem aslinda is dusunecek sanirim:/ ama her zaman bu kadar nasil sabredeyim:))) ve şahit krizi basladi:/
elektrik supurgesi alindi, calisma odasina tv yi secti salona tv sehpasi alir almaz eskisi calisma odasina uzerine canim tv im kurulacak insallah ah su sehpayi bir begensek:( yemek odasi bekleyebilir:)))

haha di mi ama bjk formasi giymemis adamla evlenemeyiz biz:) yer yAtagina koptum hehe adamin surati ne olurdu acaba:)
yerlesme isinde ben zamana birakicam canim nisanlim yani esim soruyor buraya mi koyucaz suraya mi e diyoruz deneriz senetle degil ya baktik pratik gelmedi cekmecelerin icini falan degistiririz:) o kadar insan herkesmkafasina gore senin mutlaka sakinnkafayla bakman gerekir biz 3 hatun mutfakta bir sey bulamamistik:)
romantigim di mi ben ya:) ama mutfak copu kucuk yeni aldiydi gecen sene el surdurtmuyordu:) e otel gibi evde sorun olmuyordu banyo copumu de iki tarafli sallanan kapakli almistim ben bastan sinir oldumdu da bekledim o da yeterince kullansin degismesi gerektigini anlasin diye:)))
tamamen kulaklarini tika o sohbetlere canim ailede adetiniz varsa hala annene sor bence ama diger sacmalamalarina kulak tika hatta evlenen arkadaslar hic oyle demiyor ama diye karsi ataga da gecebilirsin:))))
bugun de saat 10:15 te ders cikisi bimeks ten yazici tarayici fotokop fax hepsi bir arada makinemi aldim super kiz ceyizi degil mi her eve lazim:))) epilatorum yok ama tam fonksiyonlu yazicim var:))

[: 36622697, member: 386836"]Ay sorma bu ara beni sinirlendirmek icin and ictiler heralde yarin kurulucak yatak odam ne degersizmis bnim odedigim sey ama onlarin odediklerine bisey olamax
canim insan oyle hislere kapiliyor haliyle ben de cok kapildim nisanlimdan yana ilkmalisverislerde sinra dedim dayanikli cikmazsa sen alaacaksin kocam degil misin diye sakayla anlattim elektrik supurgesi incelemesini gormen lazimdi:))) kafaya dank etmiyor kolay canim sen sakayla mesajini ver bence:KK66:

senin geri sayim basladi stres de haliyle tavan canim bak sizde bir de soyle durum var belki de normalde ara ara tartisma yasiyoruz cougumuz yasadik ama annenin raha5sizligi nedeniyle nisanlin dolsa bile o hassas donemde patlayamamistir canim aklima geldi. Ciddi konular olmadikca nikah dugun stresinden oldugu ortada allah ciddi sorunlar yaasatmasin hicbirimize.

haha bayıldım aslinda bu yonunu ben de seviyorum kayinvalidemin cok rahattir 70 in ustunde yasinama havali alimlidir saka yapabiliyoruz yasli bey falan diye:)[/QUOTE]

evet canım ya haklısın aslında hiç düşünmemiştim öyle annemim rahatsızlıgı sırasında nişanlımla çok fazla yüklenmiştim ve zavalım sadece beni teselli etmeye beni mutlu etmek için evimize eşya almaya uğraşıyordu

kızlar sonunda halı ve avizelerimi aldım , storlarım takıldı. perde seçmedim halaa. duşakabin ,tv ünitesi, mutfak masası ve yırtık geldiği için değişime giden 3 lü koltuğum eksik. inşallah bu hafta sonuna kadar bunlar da hallolucak. c.tesi çeyizimi götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum kısmetse:KK28:

Back