• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar sonunda halı ve avizelerimi aldım , storlarım takıldı. perde seçmedim halaa. duşakabin ,tv ünitesi, mutfak masası ve yırtık geldiği için değişime giden 3 lü koltuğum eksik. inşallah bu hafta sonuna kadar bunlar da hallolucak. c.tesi çeyizimi götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum kısmetse:KK28:
Kayınvalide geliyor değil mi?
Ben ileride gerek yok annem ve halamla halledicem desem ayıp olur mu?
İstemiyorum napayım..
Hayırlı olsun gelin hanıııım :KK53::KK49:

Kayınvalide geliyor değil mi?
Ben ileride gerek yok annem ve halamla halledicem desem ayıp olur mu?
İstemiyorum napayım..
Hayırlı olsun gelin hanıııım :KK53::KK49:

canım teşekkür ederim.. biz en başından beri ev eşyası alışverişlerinde önce nişanlımla gezip beğendik alıcağımız şeyin kodunu vs. mağaza kartının arkasına yazdırdık ertesi gün kayın pederim o kartla gidip ödemeyi yaptı siparişi verdi. benim kendi annem de hala evimdeki eşyaları canlı olarak görmedi çeyiz için gittiğimiz de görücek mesela. ben arkadaşlarımla bile alışveriş yapmayı sevmiyorum ev konusunda. sonuçta o ev eşimle benim olucak. kendi aramızla tartısıp fikir birliğine varıyoruz ortak zevkimiz olan şeyleri alıyoruz yani 3. sahısların fikirleri benim için son derece gereksiz. oturma odamın halısı bugün alındı kayın pederim bana bedava verseniz evime sokmam ama siz beğenmişsiniz dedi geçtik olayı. yani kimse almayın çirkin demiyor sonuçta bizim evimiz. sen kayınvalideye fazla takılmışsın akışına bırak şimdiden sıkma canını. senin ki anne de o kayınvalide diye neden öcüymüş gibi korkuyosun istemiyosun ki. zamanında benim abimde eşinden gizli annemle koltuk rengi seçtiler eve ayrı ayrı girdiler gelin korkusundan annem seçti desek asla o koltuğu almazdı abim ben seçtim deyince çok beğendim dedi gelin hanım kolduğu aldı....

canım teşekkür ederim.. biz en başından beri ev eşyası alışverişlerinde önce nişanlımla gezip beğendik alıcağımız şeyin kodunu vs. mağaza kartının arkasına yazdırdık ertesi gün kayın pederim o kartla gidip ödemeyi yaptı siparişi verdi. benim kendi annem de hala evimdeki eşyaları canlı olarak görmedi çeyiz için gittiğimiz de görücek mesela. ben arkadaşlarımla bile alışveriş yapmayı sevmiyorum ev konusunda. sonuçta o ev eşimle benim olucak. kendi aramızla tartısıp fikir birliğine varıyoruz ortak zevkimiz olan şeyleri alıyoruz yani 3. sahısların fikirleri benim için son derece gereksiz. oturma odamın halısı bugün alındı kayın pederim bana bedava verseniz evime sokmam ama siz beğenmişsiniz dedi geçtik olayı. yani kimse almayın çirkin demiyor sonuçta bizim evimiz. sen kayınvalideye fazla takılmışsın akışına bırak şimdiden sıkma canını. senin ki anne de o kayınvalide diye neden öcüymüş gibi korkuyosun istemiyosun ki. zamanında benim abimde eşinden gizli annemle koltuk rengi seçtiler eve ayrı ayrı girdiler gelin korkusundan annem seçti desek asla o koltuğu almazdı abim ben seçtim deyince çok beğendim dedi gelin hanım kolduğu aldı....
Annem de ben de kaynanadan gülmedik canım bu zamana kadar...İkimiz de çektik.Bu yüzden dünyalar tatlısı da olsa mesafe koymak istiyorum biraz.
Benim de istediğim sadece evin içinde yaşayacağım kişiyle karar vermek.
Evin temizliğini annemle yapabilirim.Eşyaları zaten nakliyeciler getirip odalara bırakacak,biz de iki kişi ittiriveririz.
E giysilerimi çamaşırlarımı yerleştirmek desen kayınvalidemin çamaşırlarımı görmesini istemiyorum.
O yüzden çeyiz yerleştirmeme gelmesini istemezdim..

evet canım ya haklısın aslında hiç düşünmemiştim öyle annemim rahatsızlıgı sırasında nişanlımla çok fazla yüklenmiştim ve zavalım sadece beni teselli etmeye beni mutlu etmek için evimize eşya almaya uğraşıyordu
Canim o ani yasarken fark edemiyor insan biz de gecmiste benzer cokmdonem atlattik o yuzden bana oyle geldi biz de cok hastaliklar haaliyle hassas donemler atlattik karsilikli olarak sonradan zaman gecince fark ediyor insan ancak ya da karsilikli konusunca ancak.

kızlar sonunda halı ve avizelerimi aldım , storlarım takıldı. perde seçmedim halaa. duşakabin ,tv ünitesi, mutfak masası ve yırtık geldiği için değişime giden 3 lü koltuğum eksik. inşallah bu hafta sonuna kadar bunlar da hallolucak. c.tesi çeyizimi götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum kısmetse:KK28:
gulemgule kullan canim hali ve avize isi en zoru gozumde tabii bir de esimin ayrilamadigi 15 yillik muzik setini sigdiracak tv sehpasi bulamadigimiz icin kafayi yemek uzereyim:) careyi 2. Tv yinkirma masa uzerine kurdurmakta buldum simdilik 1 ay suresi var bulmak icin ama eski ise yaramayan sadece balkonda goz zevkimi bozan bisikletini de atmayı kabul etti:) artik her isin siralamasi santaja ya da motivasyona dayali oldu keyifli ama boylesi de:)

Annem de ben de kaynanadan gülmedik canım bu zamana kadar...İkimiz de çektik.Bu yüzden dünyalar tatlısı da olsa mesafe koymak istiyorum biraz.
Benim de istediğim sadece evin içinde yaşayacağım kişiyle karar vermek.
Evin temizliğini annemle yapabilirim.Eşyaları zaten nakliyeciler getirip odalara bırakacak,biz de iki kişi ittiriveririz.
E giysilerimi çamaşırlarımı yerleştirmek desen kayınvalidemin çamaşırlarımı görmesini istemiyorum.
O yüzden çeyiz yerleştirmeme gelmesini istemezdim..

canım evimi kayın pederim temizlikçi tutup temizletti yanı kaynanam gelmemiş oldu gelse de sorun değildi zaten. çeyiz yerleştirme dediğin olay da iç çamaşırından ibaret değildir. yatak odamı ben yerleştiricem dersin diğerleri de diğer odaları yerleştirirler sorun olmaktan çıkar kimsede üzülmemiş olur. bende yatak odamı kendim yerleştiricem mesela. evimin anahtarı kayınpederimde de var biz yokken eşya geliyo sağolsun ilgileniyo aksak yerleri yaptırıp hallediyo. bize süpriz yapıp cam balkon yaptırmış mesela ben lafını yapmıştım ilerde yaptırız diye... yani anahtar onda diye olay da yaratabilirdim ama yapmıyorum allah razı olsun evimin temizlik parasını dahi verdi. nişanlım dünkü çocuk da değil 30 yaşında öğretim görevlisi maddi geliri de iyi ama kayınpederimin içinden geliyor kendisi yapıyor herşeyimizi. kayınvaliden eşinin annesidir senin annene saygı gösterilmesini istiyorsan sende saygılı olmalısın bence.. herkes evladının mürvetini en güzel şekilde yaşamak ister. benim abim var gelin konusunda çok üzüldük o yüzden olaya senin kadar katı bakamıyorum kusura bakma bu şekilde yorum yaptığım için. araya mesafe koymak istiyorum demişsin. aynı cümleyi gelinimiz de kurmuştu yıllar önce ... sağolsunlar bayramdan bayrama gelirler görev icabı. diğer günlerde de gelmeleri gerekiyosa yine görev olarak gelirler ee mesafe var sonuçta.çok samimi olmamalıyız. annem kaynana ya aman kocasını alır oğluşu yapar falan. biraz empati kurmanı dilerim erkek annesiyle...

canım evimi kayın pederim temizlikçi tutup temizletti yanı kaynanam gelmemiş oldu gelse de sorun değildi zaten. çeyiz yerleştirme dediğin olay da iç çamaşırından ibaret değildir. yatak odamı ben yerleştiricem dersin diğerleri de diğer odaları yerleştirirler sorun olmaktan çıkar kimsede üzülmemiş olur. bende yatak odamı kendim yerleştiricem mesela. evimin anahtarı kayınpederimde de var biz yokken eşya geliyo sağolsun ilgileniyo aksak yerleri yaptırıp hallediyo. bize süpriz yapıp cam balkon yaptırmış mesela ben lafını yapmıştım ilerde yaptırız diye... yani anahtar onda diye olay da yaratabilirdim ama yapmıyorum allah razı olsun evimin temizlik parasını dahi verdi. nişanlım dünkü çocuk da değil 30 yaşında öğretim görevlisi maddi geliri de iyi ama kayınpederimin içinden geliyor kendisi yapıyor herşeyimizi. kayınvaliden eşinin annesidir senin annene saygı gösterilmesini istiyorsan sende saygılı olmalısın bence.. herkes evladının mürvetini en güzel şekilde yaşamak ister. benim abim var gelin konusunda çok üzüldük o yüzden olaya senin kadar katı bakamıyorum kusura bakma bu şekilde yorum yaptığım için. araya mesafe koymak istiyorum demişsin. aynı cümleyi gelinimiz de kurmuştu yıllar önce ... sağolsunlar bayramdan bayrama gelirler görev icabı. diğer günlerde de gelmeleri gerekiyosa yine görev olarak gelirler ee mesafe var sonuçta.çok samimi olmamalıyız. annem kaynana ya aman kocasını alır oğluşu yapar falan. biraz empati kurmanı dilerim erkek annesiyle...
Empatide üstüme yoktur.Çünkü benim de abim var ben de görümce oldum.
Sadece anne kız berbat tecrübeler yaşadığımız için sıcak bakamıyorum.
Saygıda kusur eden,surat asan,görüşmekten kaçan bir insan değilim.
Sadece bu zamana kadar nerede durması gerektiğini bilmeyen kayınvalidelerle karşılaştım.Bana iyi davranana ben de iyi davranırım bu kadar basit.
Öte yandan,annem hiçbir zaman damatla da ailesiyle de samimi olmaz o yüzden saygı görmemesi için bi neden yok.
Adam gibi oğlu olsun,şımarıp oğluşu olacağına.Anneme derim ,''Kendine yeni bi hayat kurduysa her adımına karışmanın bi alemi yok''.
Umarım siz de beni anlasınız.
Yatak odasını kendim yerleştirme kısmı da politik ve güzel bi çözüm olmuş bu arada sağol.
Darısı ikinci kere nişanlanırsam ona olsun..

canım evimi kayın pederim temizlikçi tutup temizletti yanı kaynanam gelmemiş oldu gelse de sorun değildi zaten. çeyiz yerleştirme dediğin olay da iç çamaşırından ibaret değildir. yatak odamı ben yerleştisorun olmaktan çıkar kimsede üzülmemiş olur. bende yatak odamı kendim yerleştiricem mesela. evimin anahtarı kayınpederimde de var biz yokken eşya geliyo sağolsun ilgileniyo aksak yerleri yaptırıp hallediyo. bize süpriz yapıp cam balkon yaptırmış mesela ben lafını yapmıştım ilerde yaptırız diye... yani anahtar onda diye olay da yaratabilirdim ama yapmıyorum allah razı olsun evimin temizlik parasını dahi verdi. nişanlım dünkü çocuk da değil 30 yaşında öğretim görevlisi maddi geliri de iyi ama kayınpederimin içinden geliyor kendisi yapıyor herşeyimizi. kayınvaliden eşinin annesidir senin annene saygı gösterilmesini istiyorsan sende saygılı olmalısın bence.. herkes evladının mürvetini en güzel şekilde yaşamak ister. benim abim var gelin konusunda çok üzüldük o yüzden olaya senin kadar katı bakamıyorum kusura bakma bu şekilde yorum yaptığım için. araya mesafe koymak istiyorum demişsin. aynı cümleyi gelinimiz de kurmuştu yıllar önce ... sağolsunlar bayramdan bayrama gelirler görev icabı. diğer günlerde de gelmeleri gerekiyosa yine görev olarak gelirler ee mesafe var sonuçta.çok samimi olmamalıyız. annem kaynana ya aman kocasını alır oğluşu yapar falan. biraz empati kurmanı dilerim erkek annesiyle...
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki, ayni durumlar bizde de mevcut ama gorev icabi degil sadece cikar icabi o ziyaretler olur yillardir dusun.ben yillarca esime hep yorma yaqzik kadina artik dinlenme vakti dedim durdum annesi ist.a geldikce. Ince fikirli oldugu noktalari goz onune aldim hep ta ki su ev yerlesme konusuna kadar orada da biraz alinganlik yaptigimi sonradan fark ettim bunda da annem her lafi 3 kere cigneyip der aman gelin alinmasin diye bir copune ellemez ben iyi niyetliyim diye mi tum bu hirdavatlar basima kalacak korkusuna panigine kapilmistim ilk gunler. Sonradan aciklaya aciklaya kayinvalidem de cope atilmadigini ihtiyaci olanlara verilecegini gorunce kendisi de memlekete götürme yerine bizim verdigimiz yere verdi bircok seyi ki bu yasta bir insan icin buyuk degisim:) nikah gunumuze anlayis gostermeleri cok icten tebrikleri annemle iyi anlasmalari en onemli noktalar benim acimdan kaldi ki kayinvalidem degil sadece annem olsaydi o gunlerde daha beter olurdu kavga ederdik annemle kesin annem asiri titiz detayci, kayinvalide daha rahat sakaci ben detayci ama rahat olmak isteyen geyik ikisinin ortaqsinda kaldim:))) tabii bunlari o yorgunluk ve stresle degil sonradan anlayabildim naaapam yeni gelinim:)))

Empatide üstüme yoktur.Çünkü benim de abim var ben de görümce oldum.
Sadece anne kız berbat tecrübeler yaşadığımız için sıcak bakamıyorum.
Saygıda kusur eden,surat asan,görüşmekten kaçan bir insan değilim.
Sadece bu zamana kadar nerede durması gerektiğini bilmeyen kayınvalidelerle karşılaştım.Bana iyi davranana ben de iyi davranırım bu kadar basit.
Öte yandan,annem hiçbir zaman damatla da ailesiyle de samimi olmaz o yüzden saygı görmemesi için bi neden yok.
Adam gibi oğlu olsun,şımarıp oğluşu olacağına.Anneme derim ,''Kendine yeni bi hayat kurduysa her adımına karışmanın bi alemi yok''.
Umarım siz de beni anlasınız.
Yatak odasını kendim yerleştirme kısmı da politik ve güzel bi çözüm olmuş bu arada sağol.
Darısı ikinci kere nişanlanırsam ona olsun..

allah gönlüne göre eş ve kayınvalide nasip etsin canım... evlilik başlı başına politika zaten. iki alenin birleşimi hiç de kolay değil.
ben bir şeye kızıyor yada beğenmiyorsam nişanlım sanki o kızmış yada o beğenmemiş gibi davranıyor. ailesi de kendi oğullarının huyunu suyunu bildiği için darılmıyo gücenmiyo. aynı şekilde kendi aileme de nişanlımın isteklerini yada istemediği şeyleri ben istiyormuşcasına söylüyorum. herkes kendi evladına karşı daha yumuşaktır alınmaz gücenmez vs... bu şekilde 10 ayı devirdik nişanlılıkta çok şükür hiç problemimiz olmadı aileler açısından.

her söyleneni kafama takmıyorum 3 görümcem var biri eşinden ayrı.
hemen hemen herşeyime bir kulp buluyor ama ben takıyor muyum? aslaa.
kına elbisen çok sade neden öye aldın ki diyor? ben sade seviyorum diyorum gülüp geçiyorum
mutfak dolap arası seramiğini beğenmedim diyor. aaa herkes beğendi bi sen beğenmedin diyorum geçiyorum.
nişan alışverişinde beni çok dandik bir çantacıya götürdü parasını kayınpederim ödicek olmasına rağmen sesimi çıkarmadım o mağazadan en iyi olabilecek çantayı aldım çıktım. taktım mı çantayı ? hayır. kocam zaten istediğimi alır ömrümü 1 çantayla geçiricek değilim dedim geçtim konuyu.

yeter ki nişanlım yanımda olsun arkamda dursun ailesine karşı beni korusun o bana yeter. ben ailesiyle aramı iyi tutar geçinirim .

allah gönlüne göre eş ve kayınvalide nasip etsin canım... evlilik başlı başına politika zaten. iki alenin birleşimi hiç de kolay değil.
ben bir şeye kızıyor yada beğenmiyorsam nişanlım sanki o kızmış yada o beğenmemiş gibi davranıyor. ailesi de kendi oğullarının huyunu suyunu bildiği için darılmıyo gücenmiyo. aynı şekilde kendi aileme de nişanlımın isteklerini yada istemediği şeyleri ben istiyormuşcasına söylüyorum. herkes kendi evladına karşı daha yumuşaktır alınmaz gücenmez vs... bu şekilde 10 ayı devirdik nişanlılıkta çok şükür hiç problemimiz olmadı aileler açısından.

her söyleneni kafama takmıyorum 3 görümcem var biri eşinden ayrı.
hemen hemen herşeyime bir kulp buluyor ama ben takıyor muyum? aslaa.
kına elbisen çok sade neden öye aldın ki diyor? ben sade seviyorum diyorum gülüp geçiyorum
mutfak dolap arası seramiğini beğenmedim diyor. aaa herkes beğendi bi sen beğenmedin diyorum geçiyorum.
nişan alışverişinde beni çok dandik bir çantacıya götürdü parasını kayınpederim ödicek olmasına rağmen sesimi çıkarmadım o mağazadan en iyi olabilecek çantayı aldım çıktım. taktım mı çantayı ? hayır. kocam zaten istediğimi alır ömrümü 1 çantayla geçiricek değilim dedim geçtim konuyu.

yeter ki nişanlım yanımda olsun arkamda dursun ailesine karşı beni korusun o bana yeter. ben ailesiyle aramı iyi tutar geçinirim .
Bazı görümceler kaynanalar istiyor ki gelin kendi istediği gibi yapsın.
Ben gelinimizin hiçbir şeyine karışmamıştım gelinlik provasına çağrılmadığım zaman da bozulmadım ne olacak kendi istediğini alsın giysin.Bir kere çağırmıştı arkadaşlarıyla gidecekmiş ''Sen arkadaşlarınla eğlenerek istediğini seç canım senin beğendiğini hepimiz beğeniriz'' demiştim.Bu kadar basit,tatlılıktan niye ayrılalım..
Görümcen de ayıp etmiş..Tutup 10 milyarlık çanta alacak değildin zaten,ne gerek vardı..
Kocam istediğimi alır zaten diyerek en politiğini yapmışsın.Nişan elbiseni de o istedi diye dallı taşlı giymeyecektin ya..

Bazı görümceler kaynanalar istiyor ki gelin kendi istediği gibi yapsın.
Ben gelinimizin hiçbir şeyine karışmamıştım gelinlik provasına çağrılmadığım zaman da bozulmadım ne olacak kendi istediğini alsın giysin.Bir kere çağırmıştı arkadaşlarıyla gidecekmiş ''Sen arkadaşlarınla eğlenerek istediğini seç canım senin beğendiğini hepimiz beğeniriz'' demiştim.Bu kadar basit,tatlılıktan niye ayrılalım..
Görümcen de ayıp etmiş..Tutup 10 milyarlık çanta alacak değildin zaten,ne gerek vardı..
Kocam istediğimi alır zaten diyerek en politiğini yapmışsın.Nişan elbiseni de o istedi diye dallı taşlı giymeyecektin ya..

gelinlik, nişanlık ve kına elbisemi nişanlımla seçtik ikimiz de beğendiğimize göre başka kim yorum yapsa takmıyoruz açıkçası. görümcemin de psikolojisine veriyorum 18 yaşında evlenmiş 22 yaşında boşanmış 17 yaşında oğlu var tek yaşıyo. o yüzden çok dikkate almıyorum laflarını. belki anlık kıskanmış olabilir kendi gençliğine gitmiştir aklı diyorum. başka konularda da çok yardımcı oluyor o yzden tek olayıyla yargılamıyorum her insanın kusurlu hareketleri olur diyorum.

gelinlik, nişanlık ve kına elbisemi nişanlımla seçtik ikimiz de beğendiğimize göre başka kim yorum yapsa takmıyoruz açıkçası. görümcemin de psikolojisine veriyorum 18 yaşında evlenmiş 22 yaşında boşanmış 17 yaşında oğlu var tek yaşıyo. o yüzden çok dikkate almıyorum laflarını. belki anlık kıskanmış olabilir kendi gençliğine gitmiştir aklı diyorum. başka konularda da çok yardımcı oluyor o yzden tek olayıyla yargılamıyorum her insanın kusurlu hareketleri olur diyorum.
Haklısınız oluyor öyle bazen.Her iyi insan bir an kıskançlığını bir şekilde belli ediyor.
Yardımcı olmak varken niye zorlaştırmak lazım ki?Abimin hayatındaki hiçbir ciddi ilişki yaşadığı kadınla münakaşaya girmedim.Herkesin ayrı bir yeri var,bitti gitti..

kızlar kolileme işi ne zormuş:( 10 raftan 4,5 u 7 koli etti iyi mi, kitap, dökuman çok ağır çekiyor. orta boy denen bir kutuyu yarım doldurmuştuk ki kütük gibi olmuş bir tarttık 16 kg:KK57: hemen azalttık ufak kutular bile dolunca 10 kg ediyor, nişanlım taşınırken kutuları 2 şer 3 er taşımışlar şaşırmış kayınvalidem hani onlara belki hafif gelir ama annemle vicdanımız el vermedi 10 kg olunca üzerini dolgu yapıp hafif kapatıyoruz. siz çeyizleri nasıl paketlediniz gerçi daha hafif olur normal eşya değil mio_O kağıt çok ağır 15 koliyi geçecek 2 kitaplık. e şifonyerin içi var daha sanırım kıyafetlerimi kendim git gel yapıp taşıyacağım bu gidişle kışlıkları götürmüştüm gerçi ama yaz ve baharlıklar burada hala:cry:

merhaba kızlar her ne kadar nikah kendi aramızda olacak dediysemde gene dayanamadım 50 kişilik nikah şekeri yaptırdım :)
çünkü patronum cuma günü bütün elemanları alıp gelecekmiş nikahı ma :) abimler kuzenler yengem derken gene baya kalabalık olduk :)

nişanlının ailesi konusunda çok şanslısın biz herşeyi kendimiz borçla yapıyoruz

Canım kitaplar çok ağır diğer eşyalar o kadarda değil .
Of cok agir cekiyormus gercekten, dogru diyorsun diger mutfak esyLarini annemle kucuk kutularla posetlerle tasidik ama kitaplar ufacik kutu bile 10 kg oluveiyor dun o agirlari saga sola cekip ust uste koyarken sirtimi agritmisim hala duzelemedim yamuldum kaldim anne bir daha nasil tasinacaksiniz diyor 5 kitaplik dolusu esya:( yanlis meslek secmisiz ne diyeyim roman az cunku hep islerimizle egitimlerle ilgili seyler verilemeyecek atilamayacak:(
merhaba kızlar her ne kadar nikah kendi aramızda olacak dediysemde gene dayanamadım 50 kişilik nikah şekeri yaptırdım :)
çünkü patronum cuma günü bütün elemanları alıp gelecekmiş nikahı ma :) abimler kuzenler yengem derken gene baya kalabalık olduk :)
iyi yapmissin canim son anda ogrenip de basalim nikahi diyenler olunca panik olmustum ama sonra laf anlatabildik de gelmediler allahtan dusunsene diger arkadas akrabalara ne diyecektik o zaman sanki adam secmis gibi:) gelinligini de giyiyorsun o yuzden davetli olmasi bana daha guzel geldi basvuru gunlerinde bizim gunumuzde gelinlik olup da sadece sahitler oldugunda biraz garip geldi goze ama tabii foto cekimi icin giymistir onlar da bizim gibi ayarlamakla ugraasmak istememislerdir.

Of cok agir cekiyormus gercekten, dogru diyorsun diger mutfak esyLarini annemle kucuk kutularla posetlerle tasidik ama kitaplar ufacik kutu bile 10 kg oluveiyor dun o agirlari saga sola cekip ust uste koyarken sirtimi agritmisim hala duzelemedim yamuldum kaldim anne bir daha nasil tasinacaksiniz diyor 5 kitaplik dolusu esya:KK43: yanlis meslek secmisiz ne diyeyim roman az cunku hep islerimizle egitimlerle ilgili seyler verilemeyecek atilamayacak:KK43:

iyi yapmissin canim son anda ogrenip de basalim nikahi diyenler olunca panik olmustum ama sonra laf anlatabildik de gelmediler allahtan dusunsene diger arkadas akrabalara ne diyecektik o zaman sanki adam secmis gibi:) gelinligini de giyiyorsun o yuzden davetli olmasi bana daha guzel geldi basvuru gunlerinde bizim gunumuzde gelinlik olup da sadece sahitler oldugunda biraz garip geldi goze ama tabii foto cekimi icin giymistir onlar da bizim gibi ayarlamakla ugraasmak istememislerdir.

daha süpriz yapan olur herhalde gelen minik birer hatıra yapayım dedim zaten nikah şekerinden çok vitrin süsü oldu şekerlerim :) hem foto çekim hem nikah hayırlısı ile atlatalım içim kıpır kıpır azcık kaldı

Kizlarr napiyonuz. Gunlerdir canim sikkin ustune bide 2 bobregimden tas dusuruyorum bunca skinti stres arasinda bitkin dusuyorum. Azicik anlatayim sizlere. Alfemodan yatak odasi aldik cuma gunu kuruluma geldi 1 kisi o koskoca yatak odasına 1 kisi gondermis alfemo. Ayni saatte gelinlik provam oldugu icin ben eve gidemedim abim ve yakin arkadasim gitti. Sonuc olarak gelinlik fazlasiyla bollasmis daraltilmasi gerekliymis onunla ugrasirken evde tam bir kaos olmus. Kuran kisi basligi duvara ve parkenin supurgeligine dusurup duvari ve yeri oyuyor hemde buyuk bir oyuk. Tabi ben delirdim alfemoyla sinirli konusma sonucunda yarin hasarli yerler boya ve tadilata giriyor. Ustelik mutfak esyalari bile yerlesmisken. Anlayacağınız siniri biraktim artik yasayan olu gibiyim hersey bir sorun:((

Selam kızlar,
14 eylül gelini olarak katılıyorum aranıza. Benim de çeyiz hazırlığı tamam sayılır, pazar günü gidecek çeyizim.
Ama eksikler var tabiki. Aksesuar almaya vaktimiz olmadı, alabilirsek alıcaz bişyler olmadı düğünden sonra bakıcaz.
Çok da ıvır zıvır sevmem evde ama, çeyizde tv ünitesi boş kalacak diye de korkuyorum:)
Mobilya sorununu çoğu kişi yaşamıştır herhalde, bize de yalnış berjer getirmişler, ayna kırık gelmiş, onları değiştirdiler.
Seçtiğimiz sehpa görselindeki gibi değildi onu iade ettik. Salonumda sehpam yok şu anda:)
Ben çeyizin serilmesini heyecanla beklemekteyim:) siz de öyle misiniz?

ayyyy sen şimdik evlendin mutlusun ay bu çok güzel bişi yaa :KK68: maşşallah diyelim nazar etmeyelim :nazar: rabbim bu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah... bizlerede bian evvel nasip etsin Allahım inşallah..
ivet beşiktaşlı olmayan adamı kocam yaparmıyım ben hiç mümkün değil.. :KK53:
ya benim pek hoşuma gitmedi bu kalabalıkla yerleştirme işi hiç olmadı sanki.. yatak odasını akrabalar yerleştirdiler sonra ablamlar geldi olmamış diye bida yerleştirdiler boş olan oda saçma sapan şeylerle dolu garip bişi oldu kesin gidip ablamla bidaha yerleştirmem gerek o evi.. yatağımı yaparkene bide beni korkuttular bi miktar bilirsin işte efsaneya büyüklerin böyle muabbetleri yok çarşaf yok bez.. çok utandım çok bozuldum.. benim için korkunç bi gün oldubilirbilirim..
ohhh sonunda yatağınızı aldınız haaa.. çok sevindiiiiiimm :KK9::KK9::KK9: güle güle kullanın hep rahat edin inşallah..
yer yatağında yatıyoduk biz diyeydin kıı :KK70:

ayyy güzel seçim yaptın vallaha kuzum eminim çok memnun kalcaksın o süpürgeden onuda güle güle kullan tertemiz olsun evisin..
yine romantizimde çığır açıyosun bakıyorumda amanda aman kocasıyla çöp kutularınada mı bakarmış romantik romantik :KK70::KK70:
15.kolini ardindan azicik mola vereyim dedim ve unutmadan tesekkur etmeliyim sana canim, dun supurgemi ilk kez kullandim, sadece yTagin gececegi hatti ve arka odanin kablo erdigi kadar yerini aldim yag gibi kayiyor bayildim annemin supurgesi yuzunden elektrik supurgesinden nefret ederdim benimkinin eski supurgesiyle resmen uyuz olmustum supurge isine ama bu bidik bidik geliyor arkamdan:) anneminki de minik ama cekince ters donuyor bocek gibi uyuz sey:) ugur bocegine benzetti nisanlim ilk goruste adi ugur bocugu artik:))) ve sesi muhtesem annem fena kaptirdi cok gecmeden alayim ben de bulunmaz sonra falan diyor orta kuvvette resmen uzaktan camasir makinesi sesi gelir gibi muhabbet edebildik annemle ben supururken ki benim gibi migrenli icin bu ne demek ancak migreni olan bilir, supurdukce sana tesekkur ederim artik canim yillarin kabusuydu benim icin annem de nisanlim gibi supurgesinden ayrilmadigindan;))) muhtara sordum en yakin zamanda eski supurgeyi goturucem bak isteasansor bana ne kadar lazim dusun o evdekileri nasil atar verirdim yoksa:)))

Back