- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #4.681
canım özelden yazayım foruma açık olarak isim yazmıyorum daha önce bir yerde meslekle ilgili yazıp başıma sıkıntı olmuştu o yüzden isim kullanamam buradansaol tatlımayy bende yaşamadım ama şimdi yaşıyorum nişanda agzımın kenarında kocaman bi uçuk vardı en etkili ilaç kullandım 1 haftaya geçer demişti doktor ama banamısın demedi şimdi de nikah salonda düşünüyorduk ya sesim kısılır diyordum
bu arada canım tatlım iyoruz ama isimlerimizi bilmiyoruzben eda kızlarrr isimlerinizi söyleyin de tam tanışalım
Brova tatlımhehe özel mesajı öğrendim sayende canım konuşma başlat tan girdim senin profile girip haha başardım gururluyum
bu arada egzama diyince rahmetli anneannemin gençliğinde egzaması tutunca rahmetli dedem bulaşıkları yıkamaya başlamış. egzaması geçmiş ama dedem vefat edene kadar bulaşıkları yıkama işi üstüne kalmış. ah biraz çekseymişim çok örnek alınacak kadınmış aslında rahmetli
canım siz 2 düğün yapıyorsunuz tabii 2. milad sayılıyor sanırımbiz haliyle tamam balayına konsantreyiz ama yine de evlilik tarihimiz yıldonumlerimiz o gün olacak, o yüzden hani güzel hatırlayalım. sıcakta gezmek de zor akşam yemekten sonra gezip geç saatte eve gelip hoş bir ortam hazırlamış olalım önceden yeni hayatımızın ilk günü evimizin ilk günü olsa bana yeter dedim, nişanlım da ayarlayabilirsek yakında ama hoş bir yerde otel de olabilir diyor. ikisinden hangisi olursa artık tişörtler siyah pişeceğiz diyip duruyor iyi de yani damat olsan gömlek üstüne ceket olacaktı a garibim benim bir düşünse
Hepsi cok güzel tatlım hayırlısı ile mutlulukla kullan canımkızlar bunlar da bnm evdekı dolaplardan cıkardıklarım ceyizlerim
günaydın kızlar hazırlıklar tam hız devam ediyor herkesin bir de hayırlısı ile evlerimizde oturmayı nasip etsin ALLAH ım artık iyice telaş heyecan başladı noksanlar bitmiyor devamlı bir şeyler için çaba harcıyorum nişanlımda en baştan beri hep evle benle ilgili oldu o yüzden sorunlar daha çabuk çözuluyor.bu hafta sonu noksanlarımı birazda olsa almayı planlıyorum
Hepsi cok güzel tatlım hayırlısı ile mutlulukla kullan canım
boy olayini hic dusunmemistim canim ama 5 cm uzun benden sadece uyumlu oldu yan yana:)hahahaha şurda sana güldüğüm kadar kimseye gülmüyorum siz cidden harika bi çift olcaksınız heee.. çöp kovasını güzel paketlettirde gönder cidden çok romantik olurtişörtlerinize bayıldımdı bu arada belirtmeden geçemeyeceğim güle güle giyin hep hevesim vardı benimde ama bizde baya boy farkı var tencere yuvarlanınca onun beline benimse omuzlarıma geliyor resmen kapağa hiç denk gelemiyoz
amin canim her evde huzur olur insallah. Rast gele bulursun imsallah aradiklarini.günaydın kızlar hazırlıklar tam hız devam ediyor herkesin bir de hayırlısı ile evlerimizde oturmayı nasip etsin ALLAH ım artık iyice telaş heyecan başladı noksanlar bitmiyor devamlı bir şeyler için çaba harcıyorum nişanlımda en baştan beri hep evle benle ilgili oldu o yüzden sorunlar daha çabuk çözuluyor.bu hafta sonu noksanlarımı birazda olsa almayı planlıyorum :)
renkleri cok guzel keyifle mutlu gunlerde kullan canim.kızlar bunlar da bnm evdekı dolaplardan cıkardıklarım ceyizlerim
gunu alinca ben de cok aceleye geldi bu ya hazir degildim daha dedim:)Ben evet demem o an ki ruh halime özellikle sana baglı diyorum
anneannemin torunu olarak yuzkarasiyim kesinlikle canim dusunup bir seyler yapmaliyim:) haha hain planLrim var diyorsun:) benimki toplu yemek yapmada yanimda olsun yeter ocagin onunde karistirma isinde mesela gecen gun mediamarkkta rondo gosterdim merak ediyordu hi bu kadarcik mi basiliyor diyor icimden aferin dedim kullanacagi makineyle ilgileniyor sogan sarmisak isini yikmayi dusunuyorum ben de ellerimi kokutamam diyorum.Brova tatlım
Haha supermiş annanen tatlım allah rahmet eylesin bende banyo ile tuvaleti yıkmayı düşünüyorum
Haklısın en özel bişey olmalı bence otelde balayı için yer ayırtın onların süprizleri güzel oluyor
Aklına gelmemiştir gelse laf etmez
Kizlaar 22 agustos saat 14:30 a randevu aldik yani 7 günüm varAcayip bir hismis elim ayagim dolasiyor
karmasik duygular icindeyim sahitlerimiz aradik bir 3. Sahit de ayarlayacagiz yedek olarak olmazsa 3 sahitli olacagiz:)
simdiki konumuz anneleri alsak mi, sadece sahitler ve biz demistik e nisanlimin annesi istanbul disindan geliyor nikahtan sonra karsida kalabilir ama oncesi evimizde kalmasi lazim e o zamanda evi duzenleyemeyiz off bilmiyorum sonra kardesler alinganlik ypar mi anneler geldi biz niye gelmedik diye o yuzden zaten kimse olmasin demistim hic degistirmesek mi kararimizi bir yandan yasli insanlar istiyorlar da onladin da gonlu olsa mutlu olurum ama onlari mutlu edeyim derken kendim mutsuz olmak istemiyorum
boy olayini hic dusunmemistim canim ama 5 cm uzun benden sadece uyumlu oldu yan yana:)
hee cok romantigim di mi demistim ya adami bu hale ben getirdim zaten:)
kina olayini cozdunuz mu canim neye karar verdiniz?
amin canim her evde huzur olur insallah. Rast gele bulursun imsallah aradiklarini.
renkleri cok guzel keyifle mutlu gunlerde kullan canim.
gunu alinca ben de cok aceleye geldi bu ya hazir degildim daha dedim:)
anneannemin torunu olarak yuzkarasiyim kesinlikle canim dusunup bir seyler yapmaliyim:) haha hain planLrim var diyorsun:) benimki toplu yemek yapmada yanimda olsun yeter ocagin onunde karistirma isinde mesela gecen gun mediamarkkta rondo gosterdim merak ediyordu hi bu kadarcik mi basiliyor diyor icimden aferin dedim kullanacagi makineyle ilgileniyor sogan sarmisak isini yikmayi dusunuyorum ben de ellerimi kokutamam diyorum.
[QUOTEd86, post: 36518488, member: 98360"]kına gecemi evimizin bahçesine yapmaya karar verdim bizim mahallede hep bahçelerde oluyor dedi annem ve daha da güzel oluyor açık havada..bugun biriyle anlaştım kendi çalıp kendi söyleyecek kına gecesinde hiç öyle cd filan uğraşmayacam nişanlımda davul zurna getirecekmiş :)
komşularda bahçeyi süsleyecek bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.bide kına kıyafetini halletsem çok iyi olacak
Ya haftaya bu saatte evlenmis olacagiz saka gibi hem guzel hem stresli anlamadim ben bu isi nisanlim da aylar once bilseydik cok heyecan yapardik diyor iyi oldu boyle diyor hakli sanirim bilemedim:) allah bakti biz yetisemeyecegiz isleri rast getirdi bu hafta diyorum. Sag ol canim insallah hepimiz gelip mujdeleri paylasiriz:)çok ama çok az var şimdiden hayırlı olsun canım benim darısı hepimiizin başına
Ya haftaya bu saatte evlenmis olacagiz saka gibi hem guzel hem stresli anlamadim ben bu isi nisanlim da aylar once bilseydik cok heyecan yapardik diyor iyi oldu boyle diyor hakli sanirim bilemedim:) allah bakti biz yetisemeyecegiz isleri rast getirdi bu hafta diyorum. Sag ol canim insallah hepimiz gelip mujdeleri paylasiriz:)
Haha cok guldum bildigin agustos gelini he bak ama sen de agustos gelinisin:)) cuma olsun ki o gunu, gecesi sabahi stressiz gonlumuzzce gecirelim istiyorduk ama ya 22 sineya da 5 eylule randevu alamazsak diye de kara kara dusunuyorduk bir de sabah olmasin diye sahitlerin rahat gelmesi ve sabah telasi olmasin diye sukur ogleden sonra oldu simdi anneleri alsak mi almasak mi onun derdine dustuksen bildiğin agustos gelini oldun :) tam iki hafta sonra bu saatlerde nikah ım kıyılmış tazecik bir gelin olacam :)
Kizlaar 22 agustos saat 14:30 a randevu aldik yani 7 günüm varAcayip bir hismis elim ayagim dolasiyor
karmasik duygular icindeyim sahitlerimiz aradik bir 3. Sahit de ayarlayacagiz yedek olarak olmazsa 3 sahitli olacagiz:)
simdiki konumuz anneleri alsak mi, sadece sahitler ve biz demistik e nisanlimin annesi istanbul disindan geliyor nikahtan sonra karsida kalabilir ama oncesi evimizde kalmasi lazim e o zamanda evi duzenleyemeyiz off bilmiyorum sonra kardesler alinganlik ypar mi anneler geldi biz niye gelmedik diye o yuzden zaten kimse olmasin demistim hic degistirmesek mi kararimizi bir yandan yasli insanlar istiyorlar da onladin da gonlu olsa mutlu olurum ama onlari mutlu edeyim derken kendim mutsuz olmak istemiyorum
boy olayini hic dusunmemistim canim ama 5 cm uzun benden sadece uyumlu oldu yan yana:)
Oyle adet varsa kacirma canim cok daha samimi olacaktirKizlaar 22 agustos saat 14:30 a randevu aldik yani 7 günüm varAcayip bir hismis elim ayagim dolasiyor
amin canim her evde huzur olur insallah. Rast gele bulursun imsallah aradiklarini.
anneannemin torunu olarak yuzkarasiyim kesinlikle canim dusunup bir seyler yapmaliyim:) haha hain planLrim var diyorsun:) benimki toplu yemek yapmada yanimda olsun yeter ocagin onunde karistirma isinde mesela gecen gun mediamarkkta rondo gosterdim merak ediyordu hi bu kadarcik mi basiliyor diyor icimden aferin dedim kullanacagi makineyle ilgileniyor sogan sarmisak isini yikmayi dusunuyorum ben de ellerimi kokutamam diyorum.
ohhhhh hadi hayırlı olsun çok heyecanlı ya :) vakit yaklaştıkça bende heyecan yapmaya başladım hadi hayırlısı bakalım canım :)
[QUOTEd86, post: 36518488, member: 98360"]kına gecemi evimizin bahçesine yapmaya karar verdim bizim mahallede hep bahçelerde oluyor dedi annem ve daha da güzel oluyor açık havada..bugun biriyle anlaştım kendi çalıp kendi söyleyecek kına gecesinde hiç öyle cd filan uğraşmayacam nişanlımda davul zurna getirecekmiş :)
komşularda bahçeyi süsleyecek bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.bide kına kıyafetini halletsem çok iyi olacak
Oyle adet varsa kacirma canim cok daha samimi olacaktirKizlaar 22 agustos saat 14:30 a randevu aldik yani 7 günüm varAcayip bir hismis elim ayagim dolasiyor
ayyy hayırlı olsun bir haftaya resmen karı koca olacaksınız ne kadar güzel bi haber bu böyle..
en güzeli kafanız rahat kıyıverin nikahı gitsin eğer içlerinde kalmayacaksa tabi ailelerin öbür türlü gereksiz kalabalık yaa..
27 cm var benimkiyle aramda kıyaslanamaz durumdayız bence 5 cmcik bişey yapmaz size merak etme ..
romantizm konusunda ders vermelisin bize senden öğreneceğimiz çok şey var
kına olayı çözülmez bizde artık koyverdim gitti umrumda değil ama son kazığımıda attım bugün o konuda.. madem kına karma olacak ve madem kakalak gibi oturacağım bütün gece sağlam bi masa isterim dedim şöyle bol ışıklı ledli falan... çok pahalı falan dediler ama bana sürekli kıyas yaptıkları bi akraba vardı bak onunkide karma oldu yok oda kapalı oda oynadı onunki hiç karışmadı vs. vs. diye bende dedim onunkide öyleydi aynından istiyorum gıklarını çıkaramadılar paşa paşa süslenecek o masa gayet şaşalı bi şekilde...
haha lafi tam yerine oturtmussun hazir cevaplari severim:)) kendileri kiyaslarken iyi alin bakin kiyas nasil olirmus:)ayyy hayırlı olsun bir haftaya resmen karı koca olacaksınız ne kadar güzel bi haber bu böyle..
en güzeli kafanız rahat kıyıverin nikahı gitsin eğer içlerinde kalmayacaksa tabi ailelerin öbür türlü gereksiz kalabalık yaa..
27 cm var benimkiyle aramda kıyaslanamaz durumdayız bence 5 cmcik bişey yapmaz size merak etme ..
romantizm konusunda ders vermelisin bize senden öğreneceğimiz çok şey var
kına olayı çözülmez bizde artık koyverdim gitti umrumda değil ama son kazığımıda attım bugün o konuda.. madem kına karma olacak ve madem kakalak gibi oturacağım bütün gece sağlam bi masa isterim dedim şöyle bol ışıklı ledli falan... çok pahalı falan dediler ama bana sürekli kıyas yaptıkları bi akraba vardı bak onunkide karma oldu yok oda kapalı oda oynadı onunki hiç karışmadı vs. vs. diye bende dedim onunkide öyleydi aynından istiyorum gıklarını çıkaramadılar paşa paşa süslenecek o masa gayet şaşalı bi şekilde...
Sabret canim yavas da olsa alisiliyor amacok karisiyor alintilar ozletme kendini.sizler olmasanız bu siteye girmeme kararı alıcaktım okadar sinirleniyorum sitenin yeni haline alıntı bildirim mailleriniz gelmi,yo bildirimlere tıklayınca direk bu sayfayı açmıyor ay deliricem telefon uygulaması açılmıyor hata veriyo düşünün yani
alintilar karismis yukarida yazdim kabullendiler canim yeter ki evlenin mutlu olun gozuyle bakiyorlar artik cunku aileler bile gelecek olsa gelinlik giymem gerekecekti damatlikti araba susuydu imkansizdi ve asil istedigimolmayacakti oyle:) nisani keyifle yapmistik onu hatirlayin diyorum:)))Oooo telaş başlamış
Hmm aileler olmak ister malum düğün olmayacagı için beklerler canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?