- Konu Sahibi Dentistanbul
- #4.641
Selam kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada semt semt dukkan dukkan on aaraştırma yapan annemin hakkini yememeliyim, onun eledikleriyle tak tak ufak parcalari epey kolay hallettim mtabii ki eksik bitmiyor. Ama banyo copu aramaya tura cikacagim birazdan mesela:) bir de salata kurutucu ve mikser kabı istedigim markanin istedigim rengi bulamadim hala:))aynn cnm ıncik cincik cok ugrastırıyor en basıt örnek şekıl A ben )
haha sen mi karar vereceksin e cok guldum:)) biz de yapaydik karisan cok olurdu kesin tika kulagini gul gec canim sarilirsiniz birazdan herkes gergin sen evden gidiyorsun biz de didisiyoruz ama yarim saat sonra her sey normal:)benim de evin kaba temizliği yapıldı yeni ev olduğu için boya falan vardı hep.. kayınvalidem kayınbabam ve nişanlım yaptılar 2 günde kornişler takıldı kapı kilidi değişti
nikah şekerlerine haftasonu karar verdik.. davetiyelerimizi aldık şimdi isimler yazılıcak
herkes de ayrı bir sorun var davetiyeleri eve getirdim ama anneme göstermedim bile tartıştık konusmuyoruz su an
biz düğünü otelde yemekli yapacağımız için sınırlı kişi çağırıyoruz. annem saçmasapan dıdısının dıdısını çağırıo.. daha öncede bunun için tartışmıştık.. akşam eve geldim bi baktım telde saçma sapan birisini çağırmaktan bahsediyor ben de çağırma dedim. zaten kınayı ona göre yer tuttuk. kızlı erkekli istediğimiz kadar kişi çağırabileceğiz. ama anlamıo sen mi karar vericeksin diyo bi de bana dedim evet benim düğünüm olduğu için ben karar vericem. o zaman düğün yapmasaydın arkadaşlarına yapsaydın sadece dio ben de keşke dedim! konusmuyoruz su an
Hehehe canim o sozu ben yillardir duruyorum hem nisanlimdan hem cevreden, cok ozel hissediyorum beni begendigin icin der benim kadar olmasa da onu ilgilendiren seylerde o da oyledir ben de ona derim:) arkadaslar da siz zaten baskasini begenemezsiniz bir daha evlenin iste diyorlardi:)ben de alamam o zaman ben kendimi hızlı karar veren biri sanıyordum ama bu dönemde anladım ki kararsızmışım.. gecen gün kayınvalidem zaten sen oğlumu nası beğendin dedi
Burada semt semt dukkan dukkan on aaraştırma yapan annemin hakkini yememeliyim, onun eledikleriyle tak tak ufak parcalari epey kolay hallettim mtabii ki eksik bitmiyor. Ama banyo copu aramaya tura cikacagim birazdan mesela bir de salata kurutucu ve mikser kabı istedigim markanin istedigim rengi bulamadim hala)
haha sen mi karar vereceksin e cok guldum) biz de yapaydik karisan cok olurdu kesin tika kulagini gul gec canim sarilirsiniz birazdan herkes gergin sen evden gidiyorsun biz de didisiyoruz ama yarim saat sonra her sey normal
ya ben daha fotografçıyı ayarlamadım ufff bi kaç yere gittik ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. bi de biz düğün yeri ve nikahtaki fotolar için de ayrıca para vermemiz gerekecekdurum raporu vermeyeli uzun zaman oldu :
Gelinliği hallettim Avılarda bir gelinlikçide çiçek hariç 1.500 Tl ye kiraladık. İlk prova 30 Ağustos Gecikecek diye korkuyorum açıkçası. Gelin çiçeği ayakkabısı iç çamaşırları alınmadı daha.
Evimiz için dün banyo dolabı klozet duşakabin musluklar halledildi.
Perdeyi seçtim adam 4 gün sonra arayıp hazır dedi Perdeleri eve getirdim annemler incelemiş fon perdesinde lekeler varmış Geri götürücem ya kuru temizleme yaptırsın ya da yeniden diksin. Bu arada 3 odanın perdesine 880 TL verdim, güneşlikleri hediye olarak aldım. Stor güneşlikten tamamen vazgeçmiştim zaten.
Fotoğrafçıyı aylar öncesinden ayarlamıştım zaten ama mekan konusunda kararsızım, yardım edin kızlar. 3 seçeneğe indirdim alternatifleri: ÇAmlıca tepesi, florya sosyal tesisleri, Rumeli hisarı (ya da ulus parkı). Bu üç mekanı hiç bilmiyorum ama üçünü de ayrı ayrı nedenlerden istiyorum Boğaz manzarası olmasını çok istiyorum o yüzden çamlıca, Rumeli hisarı ya da ulus parkı bunun için çok uygun olur gibi. Ama orda da sadece boğaz manzarasının önünde kalsik pozların dışına çıkamıycaz gibi geliyor. Florya da ise lunapark, deniz ve yeşil alan bir aradaymış. Lunapark fikri çok eğlenceli geldi bana. Ama kararsızım kararsıııııız
Bunların dışında daha halı seçeceğim, kimbilir ne kadar tutar.
Davetiyeleri hallettik, resmini atabilirsem atmaya çalışacağım.
Beyaz eşyalarım evime geldi ama kurulamadı tesisat bağlantısı olmadığı için...
çeyizime ufak tefek eksik olanları alıyorum gördükçe, dün kaynanacığım da bişiler aldı sağ olsun
Aklıma gelenler hallettiklerim bunlar kızlar şimdilik. foto için yardımmmm
güle güle giyin inşallahInternette begenemdik hazirlardan yazdirabilir miyiz diye soracaktik ki bizim tisortler kollarini acmis bizi bekliyormus yillardir soylemekten gina gelen sozu basmislar aldik dun aksam cok mutluyum ne mobilya ne beyaz esya duvar kagidindan sonra en sevindigim olay bu tisortler oldu ondan ote nisanlimin kabul etmesi belki de))
Epey is halletmissin gozun aydin canim. Okuyunca yazdiklarini kendimize de aferin dedim tabii ev kira ve nisanlim oturmaya basladigi icin olmasi lazimdi zaten bazi seylerin ama benim umidim yoktu malumdurum raporu vermeyeli uzun zaman oldu :
Gelinliği hallettim Avılarda bir gelinlikçide çiçek hariç 1.500 Tl ye kiraladık. İlk prova 30 Ağustos Gecikecek diye korkuyorum açıkçası. Gelin çiçeği ayakkabısı iç çamaşırları alınmadı daha.
Evimiz için dün banyo dolabı klozet duşakabin musluklar halledildi.
Perdeyi seçtim adam 4 gün sonra arayıp hazır dedi Perdeleri eve getirdim annemler incelemiş fon perdesinde lekeler varmış Geri götürücem ya kuru temizleme yaptırsın ya da yeniden diksin. Bu arada 3 odanın perdesine 880 TL verdim, güneşlikleri hediye olarak aldım. Stor güneşlikten tamamen vazgeçmiştim zaten.
Fotoğrafçıyı aylar öncesinden ayarlamıştım zaten ama mekan konusunda kararsızım, yardım edin kızlar. 3 seçeneğe indirdim alternatifleri: ÇAmlıca tepesi, florya sosyal tesisleri, Rumeli hisarı (ya da ulus parkı). Bu üç mekanı hiç bilmiyorum ama üçünü de ayrı ayrı nedenlerden istiyorum Boğaz manzarası olmasını çok istiyorum o yüzden çamlıca, Rumeli hisarı ya da ulus parkı bunun için çok uygun olur gibi. Ama orda da sadece boğaz manzarasının önünde kalsik pozların dışına çıkamıycaz gibi geliyor. Florya da ise lunapark, deniz ve yeşil alan bir aradaymış. Lunapark fikri çok eğlenceli geldi bana. Ama kararsızım kararsıııııız
Bunların dışında daha halı seçeceğim, kimbilir ne kadar tutar.
Davetiyeleri hallettik, resmini atabilirsem atmaya çalışacağım.
Beyaz eşyalarım evime geldi ama kurulamadı tesisat bağlantısı olmadığı için...
çeyizime ufak tefek eksik olanları alıyorum gördükçe, dün kaynanacığım da bişiler aldı sağ olsun
Aklıma gelenler hallettiklerim bunlar kızlar şimdilik. foto için yardımmmm
Sag ol canim insallah.isler iptal oluncakendimi pazarlara vurasim geldi havDa sicak bakalim 2 pazar var bugun aa bir de deterjan kutusu bakacaktim 4 plastik sey icin kac gun daha gezecegim acaba:))sımdıden kolay gelsın o zmn cnm ıyı alısverısler sana ıns bulursun ıstedıklerını
tesekkur ederim bana vermedi nisanlim goturup askiya asmis iyi baksin di mi ama gelinlik ve damatligimiz sonucta:) benim bir de kot almam lazim nisanliminkine yakin olsun ki kot rengi farki dikkat cekmesin benim koyu ve acik ton hep onun da orta renklerde :)güle güle giyin inşallah
Sag ol canim insallah.isler iptal oluncakendimi pazarlara vurasim geldi havDa sicak bakalim 2 pazar var bugun aa bir de deterjan kutusu bakacaktim 4 plastik sey icin kac gun daha gezecegim acaba)
tesekkur ederim bana vermedi nisanlim goturup askiya asmis iyi baksin di mi ama gelinlik ve damatligimiz sonucta benim bir de kot almam lazim nisanliminkine yakin olsun ki kot rengi farki dikkat cekmesin benim koyu ve acik ton hep onun da orta renklerde
ya ben daha fotografçıyı ayarlamadım ufff bi kaç yere gittik ama çok yüksek fiyatlar veriyorlar. bi de biz düğün yeri ve nikahtaki fotolar için de ayrıca para vermemiz gerekecek
florya sosyal tesislerine gitmiştim daha önce güsel , ama çamlıca daha güzel bence
Çoğu işi bitirdik valla canım, sen yerleştin bile bir adım öndesin :)Epey is halletmissin gozun aydin canim. Okuyunca yazdiklarini kendimize de aferin dedim tabii ev kira ve nisanlim oturmaya basladigi icin olmasi lazimdi zaten bazi seylerin ama benim umidim yoktu malum
Camlica diyince sadece o sosyal tesisin oldugu yer canlaniyor gozumde bir de eskiden piknik yapilan yer vardi buyuk koru gibi ayni uer mi bilmiyorum ama hep kalabalik canlaniyor gozumde. Rumelihisari kahvalti edilen kafeleri biliyorum sadece hisarda mi cekiliyor ornek fotolar gordun mu? Manzara dnize sifir fotolar da olabilir belki cmlica dan daha güzel olur gibi... ama florya detaylarına bakinca eger resim ornekleri de gorduysen ben hayal meyal hatirliyorum nisan zamani arastirirken lunaparki bilmiyorum ama hos seyler vardi sanki ama bir de lunapark sansi varsa ulasim sorun degilse florya olurdu benim secimim. Anadolu yakasinda kalsiklesen mekan fenerbahce parki ama gercekten dogal olarak cok guzel farkli kareler cikiyor biz orada yapmistik nişan da
yaaa daha saat var dimi ufffffffffff
nası bir saat aldınız modeli var mı ?
güle güle kullansın inşallah
inşallah teşekkürlerherseye bakıp karar verin bence maddiyat hallounca alırsınız hemen, zaten zaman alan karar vermek, hallolur inşallah
çeyizim hazır gibi bir kaç ufak işi var, aşağı yulkarı biliyorum neler alacağımı netten baktım biraz. ama ister istemez çok strese girdim bakalım bugün sabah nişanlıma bastım fırçayı yarın bakacaz mobilyalara cumarteside gelinliği halledecez. tatlı dilden anlamıyorlar arkadaş napıyımm :))çeyizin hazır mı peki canım gelinlik ve nikah konusunda bişey diyemem ama eger kararsız degilsen bir günde biz mobilyayı halıyı ve perde işini hallettik yani biraz yorulacaksınız ama hallolur üzülme bak hormonlarını etkilemiş ve bu konuda bence hemen doktora git canım
canım annen nasıl oldu kaç gündür giremedim sitenin bu halinede alışamadım
Kizcelerimm napiyonuz ne zamandir giremiyorum hem telas hem telefondan netim olamadigi icin. Okadar yoğunum ki geberiyorum resmen evin temizligi bilmemnesi mobilyalar da gelecekmis bu hafta anlayacagiz katlolmus durumdayım bu telaslar tatli felan degil haa sicakta hic tatli degil))) sizlerde ne var ne yok bakalım
hu huu kmler buradaa
Oh iyi bari toparlamistir kendini :) benimde kiyafetim henuz yok kina alisverisinede gitmedim ama alicaklarm belli oldugu icin yerlerine kadar telaslanmiyorum :) ekmek kesme tahtam yok onu alicam yarin :)canım benim bu kadar ara açma bir dahakine
annem şükürler olsun iyi
hazırlıklar devam kına ile ilgili malzemeler tamam sayılır bir elbisem kaldı.davetiye basılıyor
ama çeyizde hala ufak noksanlarım var çamaşır sepetim ve çöp kovam yok