2014 eylül gelinleri de buraya:))

Her yörenin adetleri ve isimleri farkli oluyo demekki:) benim ailem trakya onlar sivasli o yzden de hatlar karışıyo bazen:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun bende kayinvalidemle alisverse gdicem valiz falan ivir zvir alicakmisiz

Her yörenin adetleri ve isimleri farkli oluyo demekki:) benim ailem trakya onlar sivasli o yzden de hatlar karışıyo bazen:)

evet tatlim :)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

Kizlar bugun bende kayinvalidemle alisverse gdicem valiz falan ivir zvir alicakmisiz

oo kolay gelsin tatlim:)

Anneme bi haller oldu dun makarna yapacak burgu seviyordu diyor ondan yapiyor, bugun de acisiz ketcap seviyor nisanlim diye acisiz ketcap almis arkadaslara gore alisveris yapma aliskanligimiz var ama fazla oluyor bu ara

Benim ofise giderken hep gordugum bir arac var asansörlü tasima son 2 aydir kaza yapacaktim az daha incelerken:)) biz balkona koyuyorlar herhalde demistik ama mobilya nasil girecek iceri aklimiz ermemisti:) camin cercevelerini mi sokuyorlar canim? Fiyatı o kdar esyaya iyiymis gercekten.
3 kadina karsi mucadele veriyor su siralar:)) allahtan annesi mantikli yoksa isim cok zordu, zamaninda bir erkek annesinden cok cektim allah acidi da bu sefer mantikli ve tatli bir erkek annesi var, ama oglunu yola getirmek cok zooor cook))

Allah guc kuvvet versin sizin damatlara neden 12 yil beklendigini anlayabiliyor insan:)))

Masallah valla bence de sasirtmak hosuna gidiyor sanirim, kariyer de yaparim, yemek de, kizimi da evlendiririm:)))

Cok fenaymissiniz ya korktum ben:)))

Gule gule otur canim, tayin ihtimaliniz var olmasa bile temizse hic gerek yok bence dunyanin parasini verdik biz boyaciya evi adam etsin diye sukur resmen yenilendi ah bir de su mutfak dolaplarina care olaydi nisanlimin annesi tekrar kadina ovduracakti bugun yagcoz almis:) o da benle ayni fikirde dolPLr berbat gorunuyor bir tek oglu bunu anlamiyor
Haha :13: sabahtan lamba isine girmis kostur kostur bauhaus ziyareti yaptik o kosturuyor ben de bir agirlik uzerimde sorma:)) ben tasindim farkindaysan karanliktayim diyor ee dedim acelesi yok acelesi yok aylardir basimi yedin :)))

Iyi alisverisler canim gonlune gore seyler bulur sunuz kolayca insallah biz sadece 2 odaya avize bulabildik salon ve mutfaga lamba takilacak sarkit aldik idafeten nisanlimin annesi sok gecirmezse iyidir:)))

ee alismaya calisiyor bir usagi daha oldu canim hele evlendikten sonra gör annenlere gittiginizde onun sevdigi yemeklerden yapar annen demedi deme

canim yaa dikkat et :) evet cerceveyi indirip oradan tasiyorlar herseyi gayette rahat tasiyorlar ama kolilerde kirilacaklara dikkat edilmeli :) allah daim etsin canim muhabbetinizi:) damadinda bir sure sonra duser Sürgüsü

aynen öyle bizim adetler zor biraz bence yinede otursun sukretsin zorlamadik diye oyleleri var ki bir yelek icin kac kere gidilmis gelinmis o yuzden rabbim hepimizin iki aile arasindaki muhabbeti bozmasin huzursuzluk versin :)

öyle arada bir biraz fena olmak iyi oluyor

saol kuzum benim aynen dedigin gibi bosa para gidecekti tayini olur gidersek orada yaptiriz :) kiraci miydin tatlim hatirlayamadim da mutfak dolaplarinin kapaklara yapiskan kagitlar var onlardan düşünebilirsin tatlim mesela

oohh ne güzel renkli oluyor sizin düğünler bizim taraflarda bi halt yok al kızı git.. kına yapmak bile bi külfet oldu artık hepten soyutlandık adetlerimizden..

amaaan hiiç haberleri yok adamların böyle şeylerden nişan alışverişinde bizzat şahit oldum ona ne gerek buna ne gerek diyip durdu benimki.. adetler ney ise o uygulanır yapcak bişi yok... hadi bakalım şöyle şıkır şıkır giydirsinler gelinlerini :)

maraton toz torbasız ama canım bide azcık tuzlu söylim.. benim bahsettiğim top gibi bişi zaten kolay taşınır netten araştır bak fakir prestige 2000 yazınca çıkıyo kırmızılı grili iki çeşit var fiyat bence çok uygun gitti gidiyorda 309 liraya var hatta şimdi baktımda

tahmin etmiştim böyle olacağını adamlar bide genelde oruçluda oluyo hepten sinir yapıyo haliyle hunharca taşıyorlar.. hiç bişeyi parçalamadan taşıdılarsa ne mutlu... harikasınız ya asansörlü ev arayanı pek görmedim daha millet başımı sokayım kirasıda uygun olsun diye bakar siz özenle asansör aradınız haa aslında haklısın yaş ilerledikçe çıkması zorlaşacak.. bizim gerçi aile apartmanı bi kat çıkarım halasına otururum bi su içer soluklanırım bi kat daha kayınvalideme ordada bi yemek yerim sonrada kalkabilirsem kendi evime devirir kafayı uyurum artık...

seninkinin döküntüleri beni öldürecek yahuu bisikleti napcak bodrum kata attır hemen bence onu illa vardır bodrumunda her dairenin yeri... hem atılmadı diye içi rahat eder hemde sen evde fazlalıktan kurtulmuş olursun..
yada evde yokken annesiyle halledin o işi.. nerde die sorarsa;
+aaa hiç görmedim bilmemki şurda duruyordu anne sen gördün mü
-yooo sen görmedin mi kızım
+hayır hayret nereye gitmiş acaba dersiniz

ah o nişan alışverişi komedi zaten:) benimki kozmetik alışverişinde küçük dilini yuttu resmen. Babasının kredi kartıyla almıştık kara kara düşünmeye başladı eve gidince nası söylicem diye:) çünkü ablaları tesettürlü ve makyaj yapmıyolar doğal olarak fiyatlardan bi haberler. neyseki ablaları bir sürü eksik buldu az almışsınız bile dediler de nişanlım rahatladı:)bizim de eşarbımız pahalı makyaj da senin lüksün dediler nolmuşş

işte benimki en çok o kozmetik ürünlere itiraz etti neymiş ben makyajmı yapıyomuşum ne gereği varmış.. adet diyodum kızıyodu bana adetine başlarım diye.. sora paşa paşa aldı mecbur hakkaten çok pahalı oluyo ama onlarda yaa biz ilk bi dükkandan iki üç parça hesaplattık baktık fiyatlar o biçim geri koyduk kaçtık o dükkandan başka yerden daha uygununu bulduk öyle aldık.. benimde en sinir olduum şey onun traş takımı meselesi oldu.. aldığımız çoğu şeyi babam kendi dükkanımızda satıyodu (marketimiz var) tabi orda bişeyde diyemiyosun insan içinde.. pisi pisine para verdik.. ay bide ropdöşambr almadı kendine yaaa napcam onu dedi tüm hayallerimi yıktı gazoz fantazisi yapcaktım ben onunla amaa

benim annem kuaför yani doğduğum günden beri hayatım kozmetik malzemeleri içinde geçti. o kadar çok şey aldım ki bunların hepsini gerçekten kullanıcakmısın dedi hayretle. dedim hepsi şuan evimde zaten var yok alamam dersen babam alır bunlar benim mecburi ihtiyaçlarım pisi pisi aldı tabik. ben traş takımı almadım kendi makinası varmış zaten genelde berberde traş oluyo gereksiz dedi. lopdöşambır meselasine gelince saten takımlardan o da istemedi:) sabahlıklı spor pijama tk.aldık onun yerine. daha kullanışlı oldu:)

hahaha ne aldında o kadar hayrete düştü yaa.. yazık adam baya karamsarlığa düşmüştür bu kız beni batırır makyajıyla diye ben çok bişeyde aldırmadım hee genede baya tuttu senin tahmin edemiyorum.. mecburi ihtiyaçlarım demen zaten bitirdi beni alemsin vallahiii..
benimkide spor bi takım aldı ama sabahlığı yok al dedik kullanmam dedi ne istiyosan onu al o zaman dedik valla kafasına göre takıldı onlar hiç bakmadım aldıklarına ben o sırada gecelik çamaşır falan beğeniyordum traş makinasını aşkla aldı benimki nişana kadar bende kalacağını duyduğundaki surat ifadesi görülmeye değerdi.. elinde sımsıkı tutuyordu torbasını hunharca aldım elinden nihahaha
ya nişanda aldıklarınızı kullandınızmı siz.. annem bana kullanılmaz dedi ama zaten biz iki yıl nişanlı kaldığımızdan tarihi geçer diye kremimi parfümümü falan kullandım ben.. artık makyaj yapmadığımdan gerisi öle duruyor..

kız madem anacığın kuaför şu duvak meselesini sorayım sana bilirsin sen.. şu rahibe duvaklar nasıl yapılıyo ya öle ucundan takınca yüzümü nasıl örtcem ortasından yapsan yüzünü örtünce sıkıntı yokta arkaya atınca ters dönüyo danteller.. :26: bi tanede düz duvak istedim acep onu mu kullansam nikahta.. :26:

Saat 17:30 dan 23:30 a kadar mutfagimdaydim bugun, 3 hatun calistik, etiketleri sokmek olumdu ama alt dolaplarinsilmek resmen oldurucu darbe oldu dunurlerin biri 67 biri 73 yasinda olunca malum is basa dustu, onlar etiket sok, makine doldur yaptilar biraz.3 makine bulasik yikandi temizlenen raflara ve cekmecelere yerlesti canimiz cikti ama bakinca sadece mutfak dolabindan 3 raf 2 cekmece ve ocak altindolabin dolap bolumunu temizlemisiz, daha bir suru raf ve yikanacak sey var nasilnbitecek bilmiyorum:/
Veee ocagimi test ettim cakmak isaretiyle tanistim yaninca dondurmek lazimmis baktim citcit susmuyor:)))

Bir de 2 anne kafadar buzdolabini inceliyorlar aaa surada su var burada bu ben ocagin diger tarafindayim birden siren gibi ses cikmaya basladi dedim bismillah:)) e tencere de duduklu degil nisanlim kostungeldi arka odadan meger kapi acik kalinca otuyormus annemin dolabi 9 yillikmoldugu icin bu teknoloji bize fazla geldi:))) eglenceli bir ev oldu:)

Nisanlimin annesinden allah razi olsun ben yerlestirmiyim sen gel sec verilecekleri kullanmayacaklarini dedi de epey bir sey ayirdik bu aksam bile onun verecegi kişilere olanlar, bizim muhtarliga vereceklerimiz ve annesinin kendi evine geri goturecekleri olarak 3 ayri yerde birikiyor coook sukur:))

Damat ustume gelmeyin diyip duruyor:)) atilan bardaklarii yasini tutar bu gece:)))
dedigin gibinonemli olan aileler arasi huzur canim ister istemez cifte yansiyor cunku, kendine yapilmasini istemedigini karsindakine yapmasa insanlar aslinda sorun olmayacak bu kadar basit, karsilikli olarak tabii ki:)
Kiraciyiz canim ve ev sahibi dolaplarini cokmovmustu biz evi tutarken yaninkesinlikle kaul etmez.esyali eve bKtigimizda o yag lekelerininboyle olacagini dusunemezdik zaten caremiz de kalmamisti; ( bugun 2. Temizlikten sonra cokmaz bir yerde yag lekesi kalmis ama onceden kalan boyasi cikmis yerler cizik cizikmduruyor aman yag olmasin da raziyim valLa yagbolayindan tiksindim iyice fritoz alacagim cok yag gitse de onoadar dert oldu bana bu konu istemiyorum kizartma falan

Haha super fikir allahtan oyuna gerek yok atarsin diyor ama ne zaman atabilecegimi soylemiyor:))) bugun epey tabak, bardak kap kacakmayirdim verilecek cok uzgun nisanlim:)))
Canim saglik sorunlari olunca kaldi ki bizde var annelerinhic saymiyorum:) luks olamiyor, herkesin ihtiyaclarina gore iste luks kavrami bana gore dugun,kina vb arti buyuk ceyizler vb seyler luks biz bunlarin hicbirini yapmiyoruz, hem bizim icin zevk veren sey olmadigindan hem de butceyi diger ihtiyaclara ayirmamiz gerektiginden benim nisanlim 40 yasinda dusun yani:) e ben de az degilim hani:) bodrum yokmcanim her evde yok maalesef buralarda, fakire bakayim hemen endamini goreyim bir torbasizsa marathon olmaz canim bize sag ol tekrar.
Takdir ettim ablalari gercekci insanlari her zaman severim hehe nisanlinin bakkislarini dusundum de bir an :)

ne almadım ki yüz yıkama jeli, tonik, nemlendirici, fondoten, pudra ,allık, göz altı kapatıcısı, rimel, eye liner, göz kalemi, oje, aseton, törpü, deodorant, vücüt nemlendiricisi, şampuan,vücüt kesesi, duş jeli, rujlar vs... ben bu kadarı bile fazla oldu diye çekindim daha fazla bişey almadım. sonra görümcelerim zorla tekrar alışverişe çıkarıp parfüm, tarak, allık fırça seti, göz farı falan da aldırdılar eksikmişş:) içim rahatladı sonra ilk gün çok pişman olmuştum nişanlım çok abarttın deyince. halbuki hepsi şaunda kullandığım marka ürünler sırf onlar ödüyo diyee acımasızlık yapmadım yani.

canım ben 1-2 şeyi kullandım bohçamdan. etek-bluz, ayakkabı çanta, pudra, vs. bişeyim bitiyosa acil dalıyorum bohçalara sonra alıp geri koyuyorum yerine(sadece makyaj ürünleri için). ev yerleştirmede eksik kalmasın diye

duvak konusuna gelince de benim nikahım da salonda olucak ve ben yüzümü örtmeyi düşünmüyorum:) evet derken çekilen tüm fotolarda yüzüm görünmesin istemem tabiki. eskidenmiş bence o. baba evinden çıkarken yapabilirsin ama nikah da foto olayını düşün derim. ikinci duvak mantıklı yada rahibe duvak çok uzun oluyo genelde o katlarsın o anlık. işini görür.

sağolsunlar çok destekliyolar beni inşallah böyle devam eder zaten nişanlım en küçükeri hepsinin çoluk çocuğu var benim de ablam yoktu abla olmuş oldular gerçekten. evet nişanlımın yüzü ödeme esnasında gerçekten komikti. benim görgüsüzlük yaptığımı sandı içinden muhtemelen. ablaları bin bir kulp buldu evde bunlar ne tarağı bile yok.. hani parfüm aa parfümsüz olmazz.. hemen almak lazım. ee fırça setii onu da mı almadınız ?laflarını duyunca aslında mütevazı davrandığımı normalde kullanmadığım şeyleri sırf almak için almadığımı gördü rahatladı:)

Boyle zamanlarda biz nisanlimiza laf anlatamazken onun ailesinden birileri halimizi ortaya koyuncda inanilmaz rahatlatiyor bu insani. kayinvalidem surekli erkek iste ne anLr, anlamaz ki, kafalari farkli calisiyor diyip duruyor:) bir de isin komigi ben nisanlimi bunca yildir tanimasam annesi verdirmiyor sanacaktim o eşyaları halbuki ikimiz de ayri savas veriyoruz kurtulmak icin o eşyalardan; )))

Haha poseti kaptin hevesini kursaginda bıraktın he:))) kullanmakla iyi yapmissin bence de yazik gunah o kadar para verilmis niye ziyan olsun.
Supurgeye baktim ntte biraz yorumlara gercekten sessizligi cok iyi deniyor ki en onemli ozelliklerden, dedigin gibi ufak da agir olamaz herhalde, hep filtresi de 13 mus iyindiyorlar numarasi olmayanin cekim gucune güvenilmez diye okumustum daha once rowentadan miydi neyd teknosa da bir sey begenmistik ama numarasinonemliymis hepa nin hepsiburada da 429 du galiba fiyati incelemeye alayim nen bunu zaten evlendikten sonravatan ve teknosa haqfta sonu indirimlerini takipte olacagim sanirim:)))

sana da kv. destek oluyormuş ne güzel canım şanslısın.benim kv. alzheimer hastası o yüzden çoğu şeyi unutuyo. tek isteği aklı yerindeyken tek oğlunun evlendiğini görmek. görümcelerim hallediyo o yüzden en başından beri süreçleri sağolsunlar.

evet renkli oluyor tatlim guzel geciyor

erkeklerin haberi yok ablalari falan da soylemiyor umursamiyor ama kendileri kiz tarafi olunca gör bak nasil bilirler
ya ben ihlasin süpürgesini alacaktim hali yikamada var ama cok pahali vazgectik arceligin buhar temizlemesi var super birseymis onu düşünüyorum birde Philips supurge alirim diyorum ne diyorsunuz:)

bencede yani bende kapaliyim ama ben aldim esim istiyor bana suslen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…