- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #3.821
pikesi nevresimi falan sonradan eklenmis tatlim bizim nisandan sonra gelir nisan bohcasi gibi isimler farkli iste
birde hali alirlar ama ben aldirmadim mobilyama gore istedim canim:)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...
Her yörenin adetleri ve isimleri farkli oluyo demekki:) benim ailem trakya onlar sivasli o yzden de hatlar karışıyo bazen:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun bende kayinvalidemle alisverse gdicem valiz falan ivir zvir alicakmisiz
ohh ne guzel valla benimde bir tatile ihtiyacim var ama simdi mümkün degil balayini dört gözle bekliyorum :)
valla tatlim annemler yeni tasindi bizimde 6.katti asansörlü tasima sirketi ile anlastik camin birini cikartip herseyi camdan asagi tasidilar guzel oldu :)
fikir acisindan bizim 3 koltuk takimi 1 yemek takimi yatak odasindan yatak ve sifonyer 1 tv unitesi ve bir sürü koli vardi adamlar 1 milyara tasi.dilar bu arada kolilenecekleri biz yaptik digerlerini onlar kapladilar
su anda sukrediyorum ki benim nisanlim ayri evde oturmuyormus ayy kafayi yerdim allah sana kolaylik versin tatlim :)
yorulacak :) bizim erkek tarafi ilcede olduklari icin onlar beni gormeye geliyor ben gitmiyorum gitem hazir alirdim ev hic musait degil yapmak icin :)
bu arada ben kurbanida gecirince bayramda bana koç ta gelmisti o yuzden nisanlim ramazandan once evlenelim diyordu bende hayir ramazanda evde olacagim diyordum o zaman kurbandan once dugun olur ben bir daha koçla ugrasmam dedi
Masallah valla bence de sasirtmak hosuna gidiyor sanirim, kariyer de yaparim, yemek de, kizimi da evlendiririm:)))Konu baklava olunca annem hayatta hazir aldirmaz hele ki bayramsa:) benim annem çalışan bir kadın dışarıdan bakan asla yemek yapar hele ki baklava acar demez. Sanirim insanları şaşırtmayı seviyo.annem yapti dicem fln ya şimdi hevesleniyo.
Cok fenaymissiniz ya korktum ben:)))ayy kiz bosver yuklen o sana bakmak zorunda sen calissan da
bak hamam takimi alisverisine gittik nisanlimin ablasi gelip bana kiz ne istiyorsan aldir tam zamani bosver alsinlar dedi enistede geldi aldirdin aldirdin simdi zamani iyi degerlendir dedi :) o yuzden bosver aldir güzel bir şey
Gule gule otur canim, tayin ihtimaliniz var olmasa bile temizse hic gerek yok bence dunyanin parasini verdik biz boyaciya evi adam etsin diye sukur resmen yenilendi ah bir de su mutfak dolaplarina care olaydi nisanlimin annesi tekrar kadina ovduracakti bugun yagcoz almis:) o da benle ayni fikirde dolPLr berbat gorunuyor bir tek oglu bunu anlamiyorhatunlar benim bey dün eve gidip bakti ve anahtari almis:) ev guzelmis zaten yeni evlerdi hicbir tadilata gerek yokmus mutfak dolaplari iyiymis banyoda da dolap varmis dusakabinde laminat falan boya yaptiracaktim vazgectim her an tayini cikip gidebiliriz o kadar para vermek istemedim baska birsey aldiririm diye düşündüm ve cok heyecanlandim bizim evimiz yaa
Haha :13: sabahtan lamba isine girmis kostur kostur bauhaus ziyareti yaptik o kosturuyor ben de bir agirlik uzerimde sorma:)) ben tasindim farkindaysan karanliktayim diyor ee dedim acelesi yok acelesi yok aylardir basimi yedin :)))Kizla bu sabah nişanlımin telefonuyla uyandimm.acar acmaz ilk soru led ve spotlar ne renk olsun? Honk diy:13:e kaldım. Iki renk salladim kapattim uyku sersemi.sonra bir telefon daha! Yolladigim fotolara bak dusakabin nasil olsun? Havlupan ne renk olsun? Ay sinirden gulesim geldi. Artik onu uyku tutmuyo , uyuma sırası bana geldi:)
Kizlar bugun bende kayinvalidemle alisverse gdicem valiz falan ivir zvir alicakmisiz
Anneme bi haller oldu dun makarna yapacak burgu seviyordu diyor ondan yapiyor, bugun de acisiz ketcap seviyor nisanlim diye acisiz ketcap almisarkadaslara gore alisveris yapma aliskanligimiz var ama fazla oluyor bu ara
Benim ofise giderken hep gordugum bir arac var asansörlü tasima son 2 aydir kaza yapacaktim az daha incelerken:)) biz balkona koyuyorlar herhalde demistik ama mobilya nasil girecek iceri aklimiz ermemisti:) camin cercevelerini mi sokuyorlar canim? Fiyatı o kdar esyaya iyiymis gercekten.
3 kadina karsi mucadele veriyor su siralar:)) allahtan annesi mantikli yoksa isim cok zordu, zamaninda bir erkek annesinden cok cektim allah acidi da bu sefer mantikli ve tatli bir erkek annesi var, ama oglunu yola getirmek cok zooor cook))
Allah guc kuvvet versin sizin damatlara neden 12 yil beklendigini anlayabiliyor insan:)))
Masallah valla bence de sasirtmak hosuna gidiyor sanirim, kariyer de yaparim, yemek de, kizimi da evlendiririm:)))
Cok fenaymissiniz ya korktum ben:)))
Gule gule otur canim, tayin ihtimaliniz var olmasa bile temizse hic gerek yok bence dunyanin parasini verdik biz boyaciya evi adam etsin diye sukur resmen yenilendi ah bir de su mutfak dolaplarina care olaydi nisanlimin annesi tekrar kadina ovduracakti bugun yagcoz almis:) o da benle ayni fikirde dolPLr berbat gorunuyor bir tek oglu bunu anlamiyor
Haha :13: sabahtan lamba isine girmis kostur kostur bauhaus ziyareti yaptik o kosturuyor ben de bir agirlik uzerimde sorma:)) ben tasindim farkindaysan karanliktayim diyor ee dedim acelesi yok acelesi yok aylardir basimi yedin :)))
Iyi alisverisler canim gonlune gore seyler bulur sunuz kolayca insallah biz sadece 2 odaya avize bulabildik salon ve mutfaga lamba takilacak sarkit aldik idafeten nisanlimin annesi sok gecirmezse iyidir:)))
Erzurumluyuz tatlimbakma sen daha agirlari varda biz biraz alttan aliyoruz canim
asansörlü tasimalar var tatlim güzel oluyor ama genede baslarinda durmak lazim
Canim Sağol cevabın için. Biz nişanda verdik bohcalari 6 ay once. Şimdi düğünde alışveriş yapmicaz. Yarın bayramlik bişeyler almaya gidelim dedi nisanlim. Ablasi öyle söylemiş.olmazsa olmaz demiş. Oysa ben sakasina takilmistim o da yok oyle bisey ben duymadım alamam demisti. hadi sen Bilmiyosun 3 ablan da mı akil vermiyo sana dedim kiii bu lafimin üstünden saatler gece ablasi aramış:)
Canim cok sag ol hemen marathonun yanina yaziyorum bunu da onceden arastirayim yine istiyorum yanlis bir sey olmasin gordugum yerde elime alayim sirtimda sorun var o yuzden rahat yürümesi zorlamamasi lazim beni bir de gurultuye ikimiz de gelemiyoruz uslu cocuk lazim.
Dun tasindi nisanlim diuor ki memnun kalmadim cok hoyrat tasidilar dedim nerede ozenli tasiyacak adam istisnalar vardir ama genelde saman balyasi gibi atıyorlar koli sayisini gorunce fazla para istemisler bir de ama yine annemin sordugu yere gore iyi sayilir. Biz ikimiz de asansorsuz evden simdi cok sukur asansore geciyoruz ama inan bu luks degil belli yasta ve saglik sorunlariyla sart canim biz asansorluaradigimiz icin cok zorlandik ev bulmada, baska seylere gözümüzü kapadik asansore yoneldik anlayacagin, 3 . Kat bizim de. Kolileri ne yapiyorlar diye merak ediyordum safim herhalde ben adam eline alip nasil inecek diyordum meger ellerini arkaya dogru uzatip 2-3tane sirtinda arkSinda tasiyormus adamlar. Rahatlikla koli yapacagim ben de. Butun ivir zivir dahil her seyi paketlemisler sandalye falan onlari ellemismadamlar sadece allahtan ama bak duvarlarda el lekesi olmus mu merak ettim simdi bakayim ben en iyisi duvar silgileri vardi onlarla temizlemek lazim gec olmadan sagol canimah sorma eski pasli bir bisiklet var sakin getirme demistim dun kondisyon bisikletini kastetmistim aslinda bisikleti nereye koydunuz dedim, annesiyle ikisi bir anda sessizlik baslari one egmeler:))) annesi diyor ki getirdi dinletemedim laf diyor. Balkona yakismadi diyor of allahimmmmm (( sandalyeleri yine annesi goturmeyelim demis 2 tane kapmis kar kardir diye saka gibiyiz valla sen atarsin iste diyor bir de offf offf:)))
oohh ne güzel renkli oluyor sizin düğünler bizim taraflarda bi halt yok al kızı git.. kına yapmak bile bi külfet oldu artık hepten soyutlandık adetlerimizden..
amaaan hiiç haberleri yok adamların böyle şeylerden nişan alışverişinde bizzat şahit oldum ona ne gerek buna ne gerek diyip durdu benimki.. adetler ney ise o uygulanır yapcak bişi yok... hadi bakalım şöyle şıkır şıkır giydirsinler gelinlerini :)
maraton toz torbasız ama canım bide azcık tuzlu söylim.. benim bahsettiğim top gibi bişi zaten kolay taşınır netten araştır bak fakir prestige 2000 yazınca çıkıyo kırmızılı grili iki çeşit var fiyat bence çok uygun gitti gidiyorda 309 liraya var hatta şimdi baktımda
tahmin etmiştim böyle olacağını adamlar bide genelde oruçluda oluyo hepten sinir yapıyo haliyle hunharca taşıyorlar.. hiç bişeyi parçalamadan taşıdılarsa ne mutlu... harikasınız ya asansörlü ev arayanı pek görmedim daha millet başımı sokayım kirasıda uygun olsun diye bakar siz özenle asansör aradınız haaaslında haklısın yaş ilerledikçe çıkması zorlaşacak.. bizim gerçi aile apartmanı bi kat çıkarım halasına otururum bi su içer soluklanırım bi kat daha kayınvalideme ordada bi yemek yerim sonrada kalkabilirsem kendi evime devirir kafayı uyurum artık...
seninkinin döküntüleri beni öldürecek yahuubisikleti napcak bodrum kata attır hemen bence onu illa vardır bodrumunda her dairenin yeri... hem atılmadı diye içi rahat eder hemde sen evde fazlalıktan kurtulmuş olursun..
yada evde yokken annesiyle halledin o işi.. nerde die sorarsa;
+aaa hiç görmedim bilmemki şurda duruyordu anne sen gördün mü
-yooo sen görmedin mi kızım
+hayır hayret nereye gitmiş acaba dersiniz
ah o nişan alışverişi komedi zaten:) benimki kozmetik alışverişinde küçük dilini yuttu resmen. Babasının kredi kartıyla almıştık kara kara düşünmeye başladı eve gidince nası söylicem diye:) çünkü ablaları tesettürlü ve makyaj yapmıyolar doğal olarak fiyatlardan bi haberler. neyseki ablaları bir sürü eksik buldu az almışsınız bile dediler de nişanlım rahatladı:)bizim de eşarbımız pahalı makyaj da senin lüksün dediler nolmuşş
işte benimki en çok o kozmetik ürünlere itiraz etti neymiş ben makyajmı yapıyomuşum ne gereği varmış.. adet diyodum kızıyodu bana adetine başlarım diye.. sora paşa paşa aldı mecburhakkaten çok pahalı oluyo ama onlarda yaa biz ilk bi dükkandan iki üç parça hesaplattık baktık fiyatlar o biçim geri koyduk kaçtık o dükkandan başka yerden daha uygununu bulduk öyle aldık.. benimde en sinir olduum şey onun traş takımı meselesi oldu.. aldığımız çoğu şeyi babam kendi dükkanımızda satıyodu (marketimiz var) tabi orda bişeyde diyemiyosun insan içinde.. pisi pisine para verdik.. ay bide ropdöşambr almadı kendine yaaa napcam onu dedi tüm hayallerimi yıktı gazoz fantazisi yapcaktım ben onunla amaa
benim annem kuaför yani doğduğum günden beri hayatım kozmetik malzemeleri içinde geçti. o kadar çok şey aldım ki bunların hepsini gerçekten kullanıcakmısın dedi hayretle. dedim hepsi şuan evimde zaten var yok alamam dersen babam alır bunlar benim mecburi ihtiyaçlarımpisi pisi aldı tabik. ben traş takımı almadım kendi makinası varmış zaten genelde berberde traş oluyo gereksiz dedi. lopdöşambır meselasine gelince saten takımlardan o da istemedi:) sabahlıklı spor pijama tk.aldık onun yerine. daha kullanışlı oldu:)
Tabi illaki eksikler olur canim ya hersey olacak degil
ee alismaya calisiyor bir usagi daha oldu canim hele evlendikten sonra gör annenlere gittiginizde onun sevdigi yemeklerden yapar annen demedi deme
canim yaa dikkat et :) evet cerceveyi indirip oradan tasiyorlar herseyi gayette rahat tasiyorlar ama kolilerde kirilacaklara dikkat edilmeli :) allah daim etsin canim muhabbetinizi:) damadinda bir sure sonra duser Sürgüsü
aynen öyle bizim adetler zor biraz bence yinede otursun sukretsin zorlamadik diyeoyleleri var ki bir yelek icin kac kere gidilmis gelinmis o yuzden rabbim hepimizin iki aile arasindaki muhabbeti bozmasin huzursuzluk versin :)
öyle arada bir biraz fena olmak iyi oluyor
saol kuzum benim aynen dedigin gibi bosa para gidecekti tayini olur gidersek orada yaptiriz :) kiraci miydin tatlim hatirlayamadim damutfak dolaplarinin kapaklara yapiskan kagitlar var onlardan düşünebilirsin tatlim mesela
oohh ne güzel renkli oluyor sizin düğünler bizim taraflarda bi halt yok al kızı git.. kına yapmak bile bi külfet oldu artık hepten soyutlandık adetlerimizden..
amaaan hiiç haberleri yok adamların böyle şeylerden nişan alışverişinde bizzat şahit oldum ona ne gerek buna ne gerek diyip durdu benimki.. adetler ney ise o uygulanır yapcak bişi yok... hadi bakalım şöyle şıkır şıkır giydirsinler gelinlerini :)
maraton toz torbasız ama canım bide azcık tuzlu söylim.. benim bahsettiğim top gibi bişi zaten kolay taşınır netten araştır bak fakir prestige 2000 yazınca çıkıyo kırmızılı grili iki çeşit var fiyat bence çok uygun gitti gidiyorda 309 liraya var hatta şimdi baktımda
tahmin etmiştim böyle olacağını adamlar bide genelde oruçluda oluyo hepten sinir yapıyo haliyle hunharca taşıyorlar.. hiç bişeyi parçalamadan taşıdılarsa ne mutlu... harikasınız ya asansörlü ev arayanı pek görmedim daha millet başımı sokayım kirasıda uygun olsun diye bakar siz özenle asansör aradınız haaaslında haklısın yaş ilerledikçe çıkması zorlaşacak.. bizim gerçi aile apartmanı bi kat çıkarım halasına otururum bi su içer soluklanırım bi kat daha kayınvalideme ordada bi yemek yerim sonrada kalkabilirsem kendi evime devirir kafayı uyurum artık...
seninkinin döküntüleri beni öldürecek yahuubisikleti napcak bodrum kata attır hemen bence onu illa vardır bodrumunda her dairenin yeri... hem atılmadı diye içi rahat eder hemde sen evde fazlalıktan kurtulmuş olursun..
Takdir ettim ablalariah o nişan alışverişi komedi zaten:) benimki kozmetik alışverişinde küçük dilini yuttu resmen. Babasının kredi kartıyla almıştık kara kara düşünmeye başladı eve gidince nası söylicem diye:) çünkü ablaları tesettürlü ve makyaj yapmıyolar doğal olarak fiyatlardan bi haberler. neyseki ablaları bir sürü eksik buldu az almışsınız bile dediler de nişanlım rahatladı:)bizim de eşarbımız pahalı makyaj da senin lüksün dediler nolmuşş
hahaha ne aldında o kadar hayrete düştü yaa.. yazık adam baya karamsarlığa düşmüştür bu kız beni batırır makyajıyla diye ben çok bişeyde aldırmadım hee genede baya tuttu senin tahmin edemiyorum.. mecburi ihtiyaçlarım demen zaten bitirdi beni alemsin vallahiii..
benimkide spor bi takım aldı ama sabahlığı yok al dedik kullanmam dedi ne istiyosan onu al o zaman dedik valla kafasına göre takıldı onlar hiç bakmadım aldıklarına ben o sırada gecelik çamaşır falan beğeniyordumtraş makinasını aşkla aldı benimki nişana kadar bende kalacağını duyduğundaki surat ifadesi görülmeye değerdi.. elinde sımsıkı tutuyordu torbasını hunharca aldım elinden nihahaha
ya nişanda aldıklarınızı kullandınızmı siz.. annem bana kullanılmaz dedi ama zaten biz iki yıl nişanlı kaldığımızdan tarihi geçer diye kremimi parfümümü falan kullandım ben.. artık makyaj yapmadığımdan gerisi öle duruyor..
kız madem anacığın kuaför şu duvak meselesini sorayım sana bilirsin sen.. şu rahibe duvaklar nasıl yapılıyo ya öle ucundan takınca yüzümü nasıl örtcem ortasından yapsan yüzünü örtünce sıkıntı yokta arkaya atınca ters dönüyo danteller.. :26: bi tanede düz duvak istedim acep onu mu kullansam nikahta.. :26:
Saat 17:30 dan 23:30 a kadar mutfagimdaydim bugun, 3 hatun calistik, etiketleri sokmek olumdu ama alt dolaplarinsilmek resmen oldurucu darbe oldudunurlerin biri 67 biri 73 yasinda olunca malum is basa dustu, onlar etiket sok, makine doldur yaptilar biraz.3 makine bulasik yikandi temizlenen raflara ve cekmecelere yerlesti canimiz cikti ama bakinca sadece mutfak dolabindan 3 raf 2 cekmece ve ocak altindolabin dolap bolumunu temizlemisiz, daha bir suru raf ve yikanacak sey var nasilnbitecek bilmiyorum:/
Veee ocagimi test ettim cakmak isaretiyle tanistim yaninca dondurmek lazimmis baktim citcit susmuyor:)))
Bir de 2 anne kafadar buzdolabini inceliyorlar aaa surada su var burada bu ben ocagin diger tarafindayim birden siren gibi ses cikmaya basladi dedim bismillah:)) e tencere de duduklu degil nisanlim kostungeldi arka odadan meger kapi acik kalinca otuyormus annemin dolabi 9 yillikmoldugu icin bu teknoloji bize fazla geldi:))) eglenceli bir ev oldu:)
Nisanlimin annesinden allah razi olsun ben yerlestirmiyim sen gel sec verilecekleri kullanmayacaklarini dedi de epey bir sey ayirdik bu aksam bile onun verecegi kişilere olanlar, bizim muhtarliga vereceklerimiz ve annesinin kendi evine geri goturecekleri olarak 3 ayri yerde birikiyor coook sukur:))
Damat ustume gelmeyin diyip duruyor:)) atilan bardaklarii yasini tutar bu gece:)))
dedigin gibinonemli olan aileler arasi huzur canim ister istemez cifte yansiyor cunku, kendine yapilmasini istemedigini karsindakine yapmasa insanlar aslinda sorun olmayacak bu kadar basit, karsilikli olarak tabii ki:)
Kiraciyiz canim ve ev sahibi dolaplarini cokmovmustu biz evi tutarken yaninkesinlikle kaul etmez.esyali eve bKtigimizda o yag lekelerininboyle olacagini dusunemezdik zaten caremiz de kalmamisti; ( bugun 2. Temizlikten sonra cokmaz bir yerde yag lekesi kalmis ama onceden kalan boyasi cikmis yerler cizik cizikmduruyor aman yag olmasin da raziyim valLa yagbolayindan tiksindim iyice fritoz alacagim cok yag gitse de onoadar dert oldu bana bu konu istemiyorum kizartma falan
Haha super fikir allahtan oyuna gerek yok atarsin diyor ama ne zaman atabilecegimi soylemiyor:))) bugun epey tabak, bardak kap kacakmayirdim verilecek cok uzgun nisanlim:)))
Canim saglik sorunlari olunca kaldi ki bizde var annelerinhic saymiyorum:) luks olamiyor, herkesin ihtiyaclarina gore iste luks kavrami bana gore dugun,kina vb arti buyuk ceyizler vb seyler luks biz bunlarin hicbirini yapmiyoruz, hem bizim icin zevk veren sey olmadigindan hem de butceyi diger ihtiyaclara ayirmamiz gerektigindenbenim nisanlim 40 yasinda dusun yani:) e ben de az degilim hani:) bodrum yokmcanim her evde yok maalesef buralarda, fakire bakayim hemen endamini goreyim bir torbasizsa marathon olmaz canim bize sag ol tekrar.
Takdir ettim ablalarigercekci insanlari her zaman severim hehe nisanlinin bakkislarini dusundum de bir an :)
sağolsunlar çok destekliyolar beni inşallah böyle devam ederzaten nişanlım en küçükeri hepsinin çoluk çocuğu var benim de ablam yoktu abla olmuş oldular gerçekten. evet nişanlımın yüzü ödeme esnasında gerçekten komikti. benim görgüsüzlük yaptığımı sandı içinden muhtemelen. ablaları bin bir kulp buldu evde bunlar ne tarağı bile yok.. hani parfüm aa parfümsüz olmazz.. hemen almak lazım. ee fırça setii onu da mı almadınız ?laflarını duyunca aslında mütevazı davrandığımı normalde kullanmadığım şeyleri sırf almak için almadığımı gördü rahatladı:)
hahaha ne aldında o kadar hayrete düştü yaa.. yazık adam baya karamsarlığa düşmüştür bu kız beni batırır makyajıyla diye ben çok bişeyde aldırmadım hee genede baya tuttu senin tahmin edemiyorum.. mecburi ihtiyaçlarım demen zaten bitirdi beni alemsin vallahiii..
benimkide spor bi takım aldı ama sabahlığı yok al dedik kullanmam dedi ne istiyosan onu al o zaman dedik valla kafasına göre takıldı onlar hiç bakmadım aldıklarına ben o sırada gecelik çamaşır falan beğeniyordumtraş makinasını aşkla aldı benimki nişana kadar bende kalacağını duyduğundaki surat ifadesi görülmeye değerdi.. elinde sımsıkı tutuyordu torbasını hunharca aldım elinden nihahaha
ya nişanda aldıklarınızı kullandınızmı siz.. annem bana kullanılmaz dedi ama zaten biz iki yıl nişanlı kaldığımızdan tarihi geçer diye kremimi parfümümü falan kullandım ben.. artık makyaj yapmadığımdan gerisi öle duruyor..
kız madem anacığın kuaför şu duvak meselesini sorayım sana bilirsin sen.. şu rahibe duvaklar nasıl yapılıyo ya öle ucundan takınca yüzümü nasıl örtcem ortasından yapsan yüzünü örtünce sıkıntı yokta arkaya atınca ters dönüyo danteller.. :26: bi tanede düz duvak istedim acep onu mu kullansam nikahta.. :26:
Boyle zamanlarda biz nisanlimiza laf anlatamazken onun ailesinden birileri halimizi ortaya koyuncda inanilmaz rahatlatiyor bu insani. kayinvalidem surekli erkek iste ne anLr, anlamaz ki, kafalari farkli calisiyor diyip duruyor:) bir de isin komigi ben nisanlimi bunca yildir tanimasam annesi verdirmiyor sanacaktim o eşyaları halbuki ikimiz de ayri savas veriyoruz kurtulmak icin o eşyalardan; )))
ah o nişan alışverişi komedi zaten:) benimki kozmetik alışverişinde küçük dilini yuttu resmen. Babasının kredi kartıyla almıştık kara kara düşünmeye başladı eve gidince nası söylicem diye:) çünkü ablaları tesettürlü ve makyaj yapmıyolar doğal olarak fiyatlardan bi haberler. neyseki ablaları bir sürü eksik buldu az almışsınız bile dediler de nişanlım rahatladı:)bizim de eşarbımız pahalı makyaj da senin lüksün dediler nolmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?