Saat 17:30 dan 23:30 a kadar mutfagimdaydim bugun, 3 hatun calistik, etiketleri sokmek olumdu ama alt dolaplarinsilmek resmen oldurucu darbe oldu
dunurlerin biri 67 biri 73 yasinda olunca malum is basa dustu, onlar etiket sok, makine doldur yaptilar biraz.3 makine bulasik yikandi temizlenen raflara ve cekmecelere yerlesti canimiz cikti ama bakinca sadece mutfak dolabindan 3 raf 2 cekmece ve ocak altindolabin dolap bolumunu temizlemisiz, daha bir suru raf ve yikanacak sey var nasilnbitecek bilmiyorum:/
Veee ocagimi test ettim cakmak isaretiyle tanistim yaninca dondurmek lazimmis baktim citcit susmuyor:)))
Bir de 2 anne kafadar buzdolabini inceliyorlar aaa surada su var burada bu ben ocagin diger tarafindayim birden siren gibi ses cikmaya basladi dedim bismillah:)) e tencere de duduklu degil nisanlim kostungeldi arka odadan meger kapi acik kalinca otuyormus annemin dolabi 9 yillikmoldugu icin bu teknoloji bize fazla geldi:))) eglenceli bir ev oldu:)
Nisanlimin annesinden allah razi olsun ben yerlestirmiyim sen gel sec verilecekleri kullanmayacaklarini dedi de epey bir sey ayirdik bu aksam bile onun verecegi kişilere olanlar, bizim muhtarliga vereceklerimiz ve annesinin kendi evine geri goturecekleri olarak 3 ayri yerde birikiyor coook sukur:))
Damat ustume gelmeyin diyip duruyor:)) atilan bardaklarii yasini tutar bu gece:)))
dedigin gibinonemli olan aileler arasi huzur canim ister istemez cifte yansiyor cunku, kendine yapilmasini istemedigini karsindakine yapmasa insanlar aslinda sorun olmayacak bu kadar basit, karsilikli olarak tabii ki:)
Kiraciyiz canim ve ev sahibi dolaplarini cokmovmustu biz evi tutarken yaninkesinlikle kaul etmez.esyali eve bKtigimizda o yag lekelerininboyle olacagini dusunemezdik zaten caremiz de kalmamisti; ( bugun 2. Temizlikten sonra cokmaz bir yerde yag lekesi kalmis ama onceden kalan boyasi cikmis yerler cizik cizikmduruyor aman yag olmasin da raziyim valLa yagbolayindan tiksindim iyice fritoz alacagim cok yag gitse de onoadar dert oldu bana bu konu istemiyorum kizartma falan
Haha super fikir allahtan oyuna gerek yok atarsin diyor ama ne zaman atabilecegimi soylemiyor:))) bugun epey tabak, bardak kap kacakmayirdim verilecek cok uzgun nisanlim:)))
Canim saglik sorunlari olunca kaldi ki bizde var annelerinhic saymiyorum:) luks olamiyor, herkesin ihtiyaclarina gore iste luks kavrami bana gore dugun,kina vb arti buyuk ceyizler vb seyler luks biz bunlarin hicbirini yapmiyoruz, hem bizim icin zevk veren sey olmadigindan hem de butceyi diger ihtiyaclara ayirmamiz gerektiginden
benim nisanlim 40 yasinda dusun yani:) e ben de az degilim hani:) bodrum yokmcanim her evde yok maalesef buralarda, fakire bakayim hemen endamini goreyim bir
torbasizsa marathon olmaz canim bize sag ol tekrar.
Takdir ettim ablalari
gercekci insanlari her zaman severim hehe nisanlinin bakkislarini dusundum de bir an :)