- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 36
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.841
hahaha ne aldında o kadar hayrete düştü yaa.. yazık adam baya karamsarlığa düşmüştür bu kız beni batırır makyajıyla diye ben çok bişeyde aldırmadım hee genede baya tuttu senin tahmin edemiyorum.. mecburi ihtiyaçlarım demen zaten bitirdi beni alemsin vallahiii..
benimkide spor bi takım aldı ama sabahlığı yok al dedik kullanmam dedi ne istiyosan onu al o zaman dedik valla kafasına göre takıldı onlar hiç bakmadım aldıklarına ben o sırada gecelik çamaşır falan beğeniyordum traş makinasını aşkla aldı benimki nişana kadar bende kalacağını duyduğundaki surat ifadesi görülmeye değerdi.. elinde sımsıkı tutuyordu torbasını hunharca aldım elinden nihahaha
ya nişanda aldıklarınızı kullandınızmı siz.. annem bana kullanılmaz dedi ama zaten biz iki yıl nişanlı kaldığımızdan tarihi geçer diye kremimi parfümümü falan kullandım ben.. artık makyaj yapmadığımdan gerisi öle duruyor..
kız madem anacığın kuaför şu duvak meselesini sorayım sana bilirsin sen.. şu rahibe duvaklar nasıl yapılıyo ya öle ucundan takınca yüzümü nasıl örtcem ortasından yapsan yüzünü örtünce sıkıntı yokta arkaya atınca ters dönüyo danteller.. :26: bi tanede düz duvak istedim acep onu mu kullansam nikahta.. :26:
haha iyi yapmissin bizimkide makine istemedi ama 3lu tras bicagi aldik kopugu losyonu falan :)
kullanilmaz ama bende kullandim tatlim kullan bosver kiyafetlere de kayinvalidem kullan dedi ama kullanmadim ben :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...