Bikini alacak kizlaar dun unuttum yazmayi avize bakmaya gitmisken bauhaus a bir kacamak yapip pentiye attim kendimi tekmalt ve tek ust ihtiyacim vardi komnin yapmak icin, biri 26.40 dan 13.20 ye dusmus affetmedim:)) digeri de 26 kusurdan 19 kusura gereken parcaydi onu da kaptim nisanlimi da bekletiyorum kabin kapisinda gerci onunsikinti basiyor sirf kadinlarin oldugu yerde ben kabinde olunca tek kaliyor ya:)))
Tatilden once olsa yapamazdim enerji topladim ya canim bir de sirtim gucleniyor yuzunce bu gucle hallettik hallettik, bugun icin is bolumu ayarliyorum, annelere yatak odasi dolap çekme cekmece iclerini sildirip erdikleri yere kadar mutfakta ozgur takilmayi dusunuyorum, bir de nisanlima o kutuk gibi elektrik supurgesiyel evi supurtup ben vileda yapmak istiyorum tabii kac makine bulasik yikanir bilmiyorum nisanlim 2-3 saatlik program kullaniyordu hep dun kesfettiler 35 derece programi 35 dakika suruyormus meger zaten pis degil de tasindigi icin yikaniyorlar yyoksa can dayanmaz 3 saat surse bir makine:)))
Bir arkadasimin duvaarinda var gercekten guzel duruyor agac ve ucusan yaprak miydi kelebek miydi anneme de duvarda bir siva catlagi olan yere istiyorum ne zamandir sen nereden almistin netten aliyorlar galiba ama bilemiyorum. Banyodaki epey saglammis o zaman suyla cikmadigina gore duvara boyle kapi arkasindan bakan kedi stickeri gormustum ondan cok istiyorum kedi severiz ikimiz de bulasik makinesine de vardi kedili guzel stickerler:) ama simdi temizlenince epey beyaz oldu:)
Sabahin korunde paketlemis tabak canagi allahim enerjiye gel
masallah
canim bizde cok insan yok haliyle ama es dost bizim tanidiklarda hediye olayi var maalesef borcam ve turevleri seklimde o yuzden hic almadim dun 2 borcam cikti zaten nisanlimin eşyalarda n neyse ki onlar ise yarar hemen tiktim dolaba bugun yikanacaklarin arasina
ben acikca soyluyorum soyle seyleri hayatta kullanmam kullanacak birine verin seklinde begendiklerimi de hemen kapiyorum dolaba tikiyorum hatta daha once gormedigim 2 celik tencere daha cikti dun. Iyi ki almamisim o boy, misir pisirmek icin falan tencerem yoktu buyukce hem haslama hem patlatma icin ise yarar buyukce celik bir tek altlarinda hani atesten olusan renk degisimi var e ici yanlari temiz olduktan sonra hic umursamadim valla zaten 2 kullanimdan sonra ben de yapabilirim o renkleri:)))
9 yilda gormedim nisanlimin pazarlik yaptigini bu ev kurma surecinde 1-2 defa rastladim canim diyorum ki tam ev gecindirecek sekilde oldun aferin:))
Guzel gunlerde kullan hepsini canim, perdelerin de hayirli olsun rahatlamissindir
Haha iyiymis ben annemle bile alamam valla nisanlimla alabilirim sadece
Bizde de adam geldi ben diyorum istemiyorum kapatmak duvari soyle olacak edecek allahtan anladi demek istedigimi de sorun cikmadi nisanlim mac seyreder gibi bakiyordu ben adamla konusurken:)))
Ahh turkuaz anne evimdeki ilk goz agrim cok memnunuz canim bana sıkıcı gelmesin diye simdi diger sevdigim renklerde yapacagim aksesuarlari falan ama gercekten dinlendirici insanin icini hos ediyor cok seviyorum gule gule kullan canim.
bos ver sen esinle alirsin yine hem size ozel olir kimse gormemis olur