Kizlar benim alinti mesajlarim gelmiyor 2 gundur ayarlari kontrol ettim bildirim isadetli ama neden gelmiyor
((
Bugun avize abajur her neyse onLri almamiz gerekiyor aksam olmadan elektrikci gelmesi gerekiyor hic umudum yok
bauhaus un sitesine baktim begenmedim acaba magazada baska model var midir ikea da daha cok secenek var ama cok kalabalik mi olur bugun yine2 ayak bi pabuca sıkıştı :84:
Bir de beyefendi yatak olayin yeni aklina geldi tabii kanepeye kaldi ya simdi
Size tavsiyem nisanlinizi once yollayin eve hic cenenizi yormadan mecburen her seyi dusunuyorlar:))))
ben hazırını beğendiğim bir modeli mobilyacıya yaptıyıyorum içini de kendim çizdim hazır modeldeki gibi yaptırmadım. kapakları ikimize eşit olacak şekilde böldüm içten. eşit askı ve raf oldu böylelikle. bence yarı yarıya paylaşmaktansa böl daha iyi karışmasın kıyafetler:) mesela benim nişanlım sigara kullanıyo. ceketlerine siner o koku. ee çeket de her giyildiğinde yıkanan bişey değil. benim kıyafetlerime kokusu karışmasın diye ayırdım hep dolabı
Anladim canim, biz de az da olsa sigara icen benim:) ama giyilmis kiyafet dolaba yani esas dolaba asilmaz bizde ha tabii mont ve takimlar icin yri oodada 2 kapili dolabimiz var diger 5 kapiliya yikanmamis cop sokmam takınti olayi aileden geliyor maalesef
Annesi dun sag taraftaki askilar cok yuksekmis dedi belki de o bolumu ona veririm gerci 5 cm uzun benden ama olsun 5 cm 5 cm dir, eger kiyafet sigma yukseklik acisindan esitsiz olacaksa da 2 kapili bolumlerin bir kapisi onun taraf digeri benim olur tabii ben onun tarafina taarruza gecebilirim
ben de şaka yoldu takıldım bana bayramlık bile almadın dedim ama ciddiye aldı, pazar günü gidip alalım diyo. ya şaka yaptım ne gerek var diyorum yok bizim adetimiz zaten sen demesen de ben sana alalım dicektim diyo:26: bence ablalarına falan sordu da öyle konuşuyo. yoksa adet fln bilmez o hayatta:)
Buyuk ihtimalle sormustur canim erkekler tam cocuk gibi olabiliyor bu konularda ama tatli geliyor bana bu halleri hi bilmem ki bizde nasil acaba bir sorayim edeyi m:)
kuzucum benim toz torbalı gördüğüm en iyi ve ayrıcada sessiz süpürge fakir hepa 2000 oldu fiyat olarakta uygun çekim gücü muhteşem adam boruyu çıkartıp elini koydu oraya kaldırdı makinayı en yüksek güçte çalıştıramazsın diyolar zaten onu.. o makinaya bi bak derim
alla alla nerelisiniz kız siz ne değişik adet bu böyle bizde yok böle bişey valla..
pikeleri bende sardırdıktan sora göremedim açtırtmadı annem ütüsü bozulcak diye yaa yapan hatun öyle demiş...
ay o kitaplar... benimde çok.. ve sokacak yerim varmı evde bilemiyorum kitaplık felan yaptırtmadık çünkü.. ev kaçıncı kat ki... asansör kim kaybetmişte biz bulalım nerde bizde o lüks
4. kat bak benimde.. imanım gevriyor çıkana kadar.. o taşımacı elemanlara hakkaten çok dikkat etsin pis pis elleriyle heryeri elliyolar duvarlarda parmak izleri falan kalıyo eşyayı sağa sola çarpıyolar falan dikkatli olsunlar yaa..
temizlik işi gözümü korkutuyor benim Allah kolaylık versin size şimdiden.. bizede tabii... şöyle illik gibi parlatalım mis gibim temizlik koksun inşallah evimizin dört bi yanı çabucak çok çok uğraştırmadan.. dolap içlerine örtü sermeyi düşünüyormusun.. şöyle temizliği kolay olan dolap içi malzemelerden almayı düşünüyorum ben hatta buzdolabınada düşünüyorum öyle bişey daha iyi olur demi..
bencede iyi fikir havlu kenarı oyalı tülbentlerden başlamak istiyorum özellikle.. sonra eskiyince tülbentten sökülüp havluyada geçirilir hem..
senin döküntüden kurtuluşun yok bence kendini buna alıştır anacım
inşallah attırır ilerde..
az olsun öz olsun herbişeyin emin ol çok daha iyi böylesi ki 20 havlu hiç az değil tam ideal.. çünkü yazık olacak çok yapılan herşeye sandıkta sararcaklar ancak..
önceki seneler bizimkiler hediye almışlardı bi hırka bi eşarp vs. gibi.. heryerin adeti ayrı bu konuda bizde böyle bişey yok mesela o yüzden pek fikrim yoktu hatta onlarda kızda erkeğe alırmış ben ilk bişi almamıştım ama sonra nişanlıma sordum benimde sana mı almam gerek bilmiyorum ben adetinizi diye oda normalde evet alınır dedi bende aldım bişiler ona o bayram.. bu bayram ikimizde almıcaz ama zaten düğün alışverişine gidilecek bayramdan sonra gereksiz..
Canim cok sag ol hemen marathonun yanina yaziyorum bunu da onceden arastirayim yine istiyorum yanlis bir sey olmasin gordugum yerde elime alayim sirtimda sorun var o yuzden rahat yürümesi zorlamamasi lazim beni bir de gurultuye ikimiz de gelemiyoruz uslu cocuk lazim.
Dun tasindi nisanlim diuor ki memnun kalmadim cok hoyrat tasidilar dedim nerede ozenli tasiyacak adam istisnalar vardir ama genelde saman balyasi gibi atıyorlar koli sayisini gorunce fazla para istemisler bir de ama yine annemin sordugu yere gore iyi sayilir. Biz ikimiz de asansorsuz evden simdi cok sukur asansore geciyoruz ama inan bu luks degil belli yasta ve saglik sorunlariyla sart canim biz asansorluaradigimiz icin cok zorlandik ev bulmada, baska seylere gözümüzü kapadik asansore yoneldik anlayacagin, 3 . Kat bizim de. Kolileri ne yapiyorlar diye merak ediyordum safim herhalde ben adam eline alip nasil inecek diyordum meger ellerini arkaya dogru uzatip 2-3tane sirtinda arkSinda tasiyormus adamlar. Rahatlikla koli yapacagim ben de. Butun ivir zivir dahil her seyi paketlemisler sandalye falan onlari ellemismadamlar sadece allahtan ama bak duvarlarda el lekesi olmus mu merak ettim simdi bakayim ben en iyisi duvar silgileri vardi onlarla temizlemek lazim gec olmadan sagol canim
ah sorma eski pasli bir bisiklet var sakin getirme demistim dun kondisyon bisikletini kastetmistim aslinda bisikleti nereye koydunuz dedim, annesiyle ikisi bir anda sessizlik baslari one egmeler:))) annesi diyor ki getirdi dinletemedim laf diyor. Balkona yakismadi diyor of allahimmmmm
(( sandalyeleri yine annesi goturmeyelim demis 2 tane kapmis kar kardir diye saka gibiyiz valla sen atarsin iste diyor bir de offf offf:)))
Bu arada esya tasitacaklara fiyat araligi fikri olmasi acisindan
Annem 2 kitapligi sormustu 250 demislerdi, nisanlim bulasik makinesi, 2 kapili dolap, 3 kitaplik, bilgisayar masasi, kondisyon bisikleti, kulustur cope atilacak yaris bisikleti, goren de sportif sanacak:)) 2 sandalye, kiyafetler. 12 koli, mutfak esyLari toplam 550.
Annemin sordugu az da olsa ezya araba gelecek 2 adam gelecek demis o yuzden ben de iyi dusunup kolilerimi tum kitaplari dosyalari, giyim hurclari hatta 2kitapliklar ve bir de sifoniyer imi bir de mini tv goturecegim bakalim ne kadar fiyat cikacak:)
Kizlar Ben de simdi geldim tatile.. Evle ilgili hic bisey düşünmeden Guneslenip kitap okucam denize giricem. Ohh canıma değsin 😁😁
Bn hic gitmedim kayınvalidelere bayramlaşmaya ayıp mı oldu acaba 😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben gecen hafta sabah ve aksam konustum sadece nisanlimla telefonu yanima almadigim icin sabah ne yapacagini soyluyordu aksam da hallettiklerini inanilmaz guzel bir duyguydu aylarca ipligimi uzatirken cektigim acinin sonunda ben dinlenirken o calisti ama simdi yine beni de strese sokacak ama girmiyorum tatil iyi geldi valla:)))