• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

gecen ramazanda gec de olsa almislardi hatta ramazanlik yani iftarlik alip yollamislardi ama bu sene birsey goremedik benim bey askere gitti anne babasindan tik yok :D

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

Benim ilk bayramim subatta nişanlandim o yzden pek bilmiyorum:) bakalım yarın gidiyoruz alışverişe. Annem de diyo sende baklava götür bayramlaşmaya giderken ayip olurmuş eli boş.anneme yine baklava tepsisinin yolu göründü yazık kadincagiza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzucum benim toz torbalı gördüğüm en iyi ve ayrıcada sessiz süpürge fakir hepa 2000 oldu fiyat olarakta uygun çekim gücü muhteşem adam boruyu çıkartıp elini koydu oraya kaldırdı makinayı en yüksek güçte çalıştıramazsın diyolar zaten onu.. o makinaya bi bak derim :34:

alla alla nerelisiniz kız siz ne değişik adet bu böyle bizde yok böle bişey valla..

pikeleri bende sardırdıktan sora göremedim açtırtmadı annem ütüsü bozulcak diye yaa yapan hatun öyle demiş... :53:

ay o kitaplar... benimde çok.. ve sokacak yerim varmı evde bilemiyorum kitaplık felan yaptırtmadık çünkü.. ev kaçıncı kat ki... asansör kim kaybetmişte biz bulalım nerde bizde o lüks :31: 4. kat bak benimde.. imanım gevriyor çıkana kadar.. o taşımacı elemanlara hakkaten çok dikkat etsin pis pis elleriyle heryeri elliyolar duvarlarda parmak izleri falan kalıyo eşyayı sağa sola çarpıyolar falan dikkatli olsunlar yaa..

temizlik işi gözümü korkutuyor benim Allah kolaylık versin size şimdiden.. bizede tabii... şöyle illik gibi parlatalım mis gibim temizlik koksun inşallah evimizin dört bi yanı çabucak çok çok uğraştırmadan.. dolap içlerine örtü sermeyi düşünüyormusun.. şöyle temizliği kolay olan dolap içi malzemelerden almayı düşünüyorum ben hatta buzdolabınada düşünüyorum öyle bişey daha iyi olur demi..

bencede iyi fikir havlu kenarı oyalı tülbentlerden başlamak istiyorum özellikle.. sonra eskiyince tülbentten sökülüp havluyada geçirilir hem.. :27: senin döküntüden kurtuluşun yok bence kendini buna alıştır anacım :31: inşallah attırır ilerde..

az olsun öz olsun herbişeyin emin ol çok daha iyi böylesi ki 20 havlu hiç az değil tam ideal.. çünkü yazık olacak çok yapılan herşeye sandıkta sararcaklar ancak..

önceki seneler bizimkiler hediye almışlardı bi hırka bi eşarp vs. gibi.. heryerin adeti ayrı bu konuda bizde böyle bişey yok mesela o yüzden pek fikrim yoktu hatta onlarda kızda erkeğe alırmış ben ilk bişi almamıştım ama sonra nişanlıma sordum benimde sana mı almam gerek bilmiyorum ben adetinizi diye oda normalde evet alınır dedi bende aldım bişiler ona o bayram.. bu bayram ikimizde almıcaz ama zaten düğün alışverişine gidilecek bayramdan sonra gereksiz..

Erzurumluyuz tatlim:-) bakma sen daha agirlari varda biz biraz alttan aliyoruz canim :-)
asansörlü tasimalar var tatlim güzel oluyor ama genede baslarinda durmak lazim :-)

Kizlar Ben de simdi geldim tatile.. Evle ilgili hic bisey düşünmeden Guneslenip kitap okucam denize giricem. Ohh canıma değsin 😁😁
Bn hic gitmedim kayınvalidelere bayramlaşmaya ayıp mı oldu acaba 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohh ne güzel iyice eglen dinlen tatlim mumkunse benim yerimede :D

Kizlar benim alinti mesajlarim gelmiyor 2 gundur ayarlari kontrol ettim bildirim isadetli ama neden gelmiyor:(((
Bugun avize abajur her neyse onLri almamiz gerekiyor aksam olmadan elektrikci gelmesi gerekiyor hic umudum yok:( bauhaus un sitesine baktim begenmedim acaba magazada baska model var midir ikea da daha cok secenek var ama cok kalabalik mi olur bugun yine2 ayak bi pabuca sıkıştı :84:
Bir de beyefendi yatak olayin yeni aklina geldi tabii kanepeye kaldi ya simdi :60:
Size tavsiyem nisanlinizi once yollayin eve hic cenenizi yormadan mecburen her seyi dusunuyorlar:))))

Anladim canim, biz de az da olsa sigara icen benim:) ama giyilmis kiyafet dolaba yani esas dolaba asilmaz bizde ha tabii mont ve takimlar icin yri oodada 2 kapili dolabimiz var diger 5 kapiliya yikanmamis cop sokmam takınti olayi aileden geliyor maalesef:(
Annesi dun sag taraftaki askilar cok yuksekmis dedi belki de o bolumu ona veririm gerci 5 cm uzun benden ama olsun 5 cm 5 cm dir, eger kiyafet sigma yukseklik acisindan esitsiz olacaksa da 2 kapili bolumlerin bir kapisi onun taraf digeri benim olur tabii ben onun tarafina taarruza gecebilirim:27:

Buyuk ihtimalle sormustur canim erkekler tam cocuk gibi olabiliyor bu konularda ama tatli geliyor bana bu halleri hi bilmem ki bizde nasil acaba bir sorayim edeyi m:)

Canim cok sag ol hemen marathonun yanina yaziyorum bunu da onceden arastirayim yine istiyorum yanlis bir sey olmasin gordugum yerde elime alayim sirtimda sorun var o yuzden rahat yürümesi zorlamamasi lazim beni bir de gurultuye ikimiz de gelemiyoruz uslu cocuk lazim.

Dun tasindi nisanlim diuor ki memnun kalmadim cok hoyrat tasidilar dedim nerede ozenli tasiyacak adam istisnalar vardir ama genelde saman balyasi gibi atıyorlar koli sayisini gorunce fazla para istemisler bir de ama yine annemin sordugu yere gore iyi sayilir. Biz ikimiz de asansorsuz evden simdi cok sukur asansore geciyoruz ama inan bu luks degil belli yasta ve saglik sorunlariyla sart canim biz asansorluaradigimiz icin cok zorlandik ev bulmada, baska seylere gözümüzü kapadik asansore yoneldik anlayacagin, 3 . Kat bizim de. Kolileri ne yapiyorlar diye merak ediyordum safim herhalde ben adam eline alip nasil inecek diyordum meger ellerini arkaya dogru uzatip 2-3tane sirtinda arkSinda tasiyormus adamlar. Rahatlikla koli yapacagim ben de. Butun ivir zivir dahil her seyi paketlemisler sandalye falan onlari ellemismadamlar sadece allahtan ama bak duvarlarda el lekesi olmus mu merak ettim simdi bakayim ben en iyisi duvar silgileri vardi onlarla temizlemek lazim gec olmadan sagol canim;) ah sorma eski pasli bir bisiklet var sakin getirme demistim dun kondisyon bisikletini kastetmistim aslinda bisikleti nereye koydunuz dedim, annesiyle ikisi bir anda sessizlik baslari one egmeler:))) annesi diyor ki getirdi dinletemedim laf diyor. Balkona yakismadi diyor of allahimmmmm:((( sandalyeleri yine annesi goturmeyelim demis 2 tane kapmis kar kardir diye saka gibiyiz valla sen atarsin iste diyor bir de offf offf:)))

Bu arada esya tasitacaklara fiyat araligi fikri olmasi acisindan

Annem 2 kitapligi sormustu 250 demislerdi, nisanlim bulasik makinesi, 2 kapili dolap, 3 kitaplik, bilgisayar masasi, kondisyon bisikleti, kulustur cope atilacak yaris bisikleti, goren de sportif sanacak:)) 2 sandalye, kiyafetler. 12 koli, mutfak esyLari toplam 550.
Annemin sordugu az da olsa ezya araba gelecek 2 adam gelecek demis o yuzden ben de iyi dusunup kolilerimi tum kitaplari dosyalari, giyim hurclari hatta 2kitapliklar ve bir de sifoniyer imi bir de mini tv goturecegim bakalim ne kadar fiyat cikacak:)

Ben gecen hafta sabah ve aksam konustum sadece nisanlimla telefonu yanima almadigim icin sabah ne yapacagini soyluyordu aksam da hallettiklerini inanilmaz guzel bir duyguydu aylarca ipligimi uzatirken cektigim acinin sonunda ben dinlenirken o calisti ama simdi yine beni de strese sokacak ama girmiyorum tatil iyi geldi valla:)))

ohh ne guzel valla benimde bir tatile ihtiyacim var ama simdi mümkün degil balayini dört gözle bekliyorum :)

valla tatlim annemler yeni tasindi bizimde 6.katti asansörlü tasima sirketi ile anlastik camin birini cikartip herseyi camdan asagi tasidilar guzel oldu :)
fikir acisindan bizim 3 koltuk takimi 1 yemek takimi yatak odasindan yatak ve sifonyer 1 tv unitesi ve bir sürü koli vardi adamlar 1 milyara tasidilar bu arada kolilenecekleri biz yaptik digerlerini onlar kapladilar ;)

su anda sukrediyorum ki benim nisanlim ayri evde oturmuyormus ayy kafayi yerdim allah sana kolaylik versin tatlim :)

Canim Sağol cevabın için. Biz nişanda verdik bohcalari 6 ay once. Şimdi düğünde alışveriş yapmicaz. Yarın bayramlik bişeyler almaya gidelim dedi nisanlim. Ablasi öyle söylemiş.olmazsa olmaz demiş. Oysa ben sakasina takilmistim o da yok oyle bisey ben duymadım alamam demisti. hadi sen Bilmiyosun 3 ablan da mı akil vermiyo sana dedim kiii bu lafimin üstünden saatler gece ablasi aramış:)

iyi yapmis bosver git al tatlim adet yerini bulsun ayakkabi cantaydi kapali isen basortusu falan tam takir aldir canim simdiden alissin bosver :)

Benim ilk bayramim subatta nişanlandim o yzden pek bilmiyorum:) bakalım yarın gidiyoruz alışverişe. Annem de diyo sende baklava götür bayramlaşmaya giderken ayip olurmuş eli boş.anneme yine baklava tepsisinin yolu göründü yazık kadincagiza:)

yorulacak :) bizim erkek tarafi ilcede olduklari icin onlar beni gormeye geliyor ben gitmiyorum gitem hazir alirdim ev hic musait degil yapmak icin :)
bu arada ben kurbanida gecirince bayramda bana koç ta gelmisti o yuzden nisanlim ramazandan once evlenelim diyordu bende hayir ramazanda evde olacagim diyordum o zaman kurbandan once dugun olur ben bir daha koçla ugrasmam dedi :D

iyi yapmis bosver git al tatlim adet yerini bulsun ayakkabi cantaydi kapali isen basortusu falan tam takir aldir canim simdiden alissin bosver :)

Nişanlım alicak ya kiyamiyorum:) pantolon ve bluz alirim çanta atakkabi bohcada vardi zaten onlari giderim degerlensin bari. Nasilsa 1.5 ay sonra herşeyi mi almak zorunda kalicak ben is bulana kadar.simdi yuklenmiyim:)

yorulacak :) bizim erkek tarafi ilcede olduklari icin onlar beni gormeye geliyor ben gitmiyorum gitem hazir alirdim ev hic musait degil yapmak icin :)
bu arada ben kurbanida gecirince bayramda bana koç ta gelmisti o yuzden nisanlim ramazandan once evlenelim diyordu bende hayir ramazanda evde olacagim diyordum o zaman kurbandan once dugun olur ben bir daha koçla ugrasmam dedi :D

Konu baklava olunca annem hayatta hazir aldirmaz hele ki bayramsa:) benim annem çalışan bir kadın dışarıdan bakan asla yemek yapar hele ki baklava acar demez. Sanirim insanları şaşırtmayı seviyo.annem yapti dicem fln ya şimdi hevesleniyo.

Nişanlım alicak ya kiyamiyorum:) pantolon ve bluz alirim çanta atakkabi bohcada vardi zaten onlari giderim degerlensin bari. Nasilsa 1.5 ay sonra herşeyi mi almak zorunda kalicak ben is bulana kadar.simdi yuklenmiyim:)

ayy kiz bosver yuklen o sana bakmak zorunda sen calissan da;)
bak hamam takimi alisverisine gittik nisanlimin ablasi gelip bana kiz ne istiyorsan aldir tam zamani bosver alsinlar dedi enistede geldi aldirdin aldirdin simdi zamani iyi degerlendir dedi :) o yuzden bosver aldir güzel bir şey;)

Konu baklava olunca annem hayatta hazir aldirmaz hele ki bayramsa:) benim annem çalışan bir kadın dışarıdan bakan asla yemek yapar hele ki baklava acar demez. Sanirim insanları şaşırtmayı seviyo.annem yapti dicem fln ya şimdi hevesleniyo.

ayy ne güzel o zaman :)

hatunlar benim bey dün eve gidip bakti ve anahtari almis:) ev guzelmis zaten yeni evlerdi hicbir tadilata gerek yokmus mutfak dolaplari iyiymis banyoda da dolap varmis dusakabinde laminat falan boya yaptiracaktim vazgectim her an tayini cikip gidebiliriz o kadar para vermek istemedim baska birsey aldiririm diye düşündüm ve cok heyecanlandim bizim evimiz yaa:D:D

hatunlar benim bey dün eve gidip bakti ve anahtari almis:) ev guzelmis zaten yeni evlerdi hicbir tadilata gerek yokmus mutfak dolaplari iyiymis banyoda da dolap varmis dusakabinde laminat falan boya yaptiracaktim vazgectim her an tayini cikip gidebiliriz o kadar para vermek istemedim baska birsey aldiririm diye düşündüm ve cok heyecanlandim bizim evimiz yaa:D:D

Hayırlı olsun canim Güle güle oturun:)

Kizla bu sabah nişanlımin telefonuyla uyandimm.acar acmaz ilk soru led ve spotlar ne renk olsun? Honk diye kaldım. Iki renk salladim kapattim uyku sersemi.sonra bir telefon daha! Yolladigim fotolara bak dusakabin nasil olsun? Havlupan ne renk olsun? Ay sinirden gulesim geldi. Artik onu uyku tutmuyo , uyuma sırası bana geldi:)

Kizla bu sabah nişanlımin telefonuyla uyandimm.acar acmaz ilk soru led ve spotlar ne renk olsun? Honk diye kaldım. Iki renk salladim kapattim uyku sersemi.sonra bir telefon daha! Yolladigim fotolara bak dusakabin nasil olsun? Havlupan ne renk olsun? Ay sinirden gulesim geldi. Artik onu uyku tutmuyo , uyuma sırası bana geldi:)

haha ohh keyfine bak sen tatlim calissin birak:)

ayy kiz bosver yuklen o sana bakmak zorunda sen calissan da;)
bak hamam takimi alisverisine gittik nisanlimin ablasi gelip bana kiz ne istiyorsan aldir tam zamani bosver alsinlar dedi enistede geldi aldirdin aldirdin simdi zamani iyi degerlendir dedi :) o yuzden bosver aldir güzel bir şey;)

Valla iki gündür okuyorum şu hamam takımı olayini anlamadim.beni bi aydınlat canım yaa:) nisanlimin hakkını yiyemem canım ya hala benim ameliyat masraflarımin taksitlerini ödüyo ailesinin haberi yok.o yuzden yuklenmiyorum.

Valla iki gündür okuyorum şu hamam takımı olayini anlamadim.beni bi aydınlat canım yaa:) nisanlimin hakkını yiyemem canım ya hala benim ameliyat masraflarımin taksitlerini ödüyo ailesinin haberi yok.o yuzden yuklenmiyorum.

hmm anlıyorum tatlim cani sagolsun:)

hamam takimi bizde geline ic camasirlar, gecelikler, pijama takimi, pike takimi, nevresim takımı, ayakkabi, terlikler, canta, cuzdan, sac kurutma makinesi, duzlestirici, semsiye, kiyafet, başörtü, pardesu, sonra maras isi sandik ayriyeten kucuk sandik ve makyaj kutusu, makyaj malzemeleri, sonra hamam tasi, kesesi, gümüş samdan, makyaj aynasi, gümüş kurani kerim koymak icin birsey aldik ismi aklima gelmiyor şuan, bizde nalinlik var ondan, taki kutusu, lahzalar, bunlara ek kayinvalidemin yaptigi havlular, lifler, yazmalar, patikler, şallar, birde bohcalar, birde bizde kadama takimi olur kadifeden birde ev halkina gömlek anneme etek bluz aldik:) biraz karisik oldu ama birde bunlara ek teyzeler halalar ve eslerine gömlek ve kumas konur canim :)

Son düzenleme:

birde bunlari erkek tarafi toplanir getirir yemek getirirler yerler icerler oynar giderler ayriyeten gelenlerde geline bohca getirir birde normalde hamam kapatilir kasa kasa meyve alinir eglendirilir ama ben hamam olayini sevmedigim icin yaptirmadim canim:)

hmm anlıyorum tatlim cani sagolsun:)

hamam takimi bizde geline ic camasirlar, gecelikler, pijama takimi, pike takimi, nevresim takımı, ayakkabi, terlikler, canta, cuzdan, sac kurutma makinesi, duzlestirici, semsiye, kiyafet, başörtü, pardesu, sonra maras isi sandik ayriyeten kucuk sandik ve makyaj kutusu, makyaj malzemeleri, sonra hamam tasi, kesesi, gümüş samdan, makyaj aynasi, gümüş kurani kerim koymak icin birsey aldik ismi aklima gelmiyor şuan, bizde nalinlik var ondan, taki kutusu, lahzalar, bunlara ek kayinvalidemin yaptigi havlular, lifler, yazmalar, patikler, şallar, birde bohcalar, birde bizde kadama takimi olur kadifeden birde ev halkina gömlek anneme etek bluz aldik:) biraz karisik oldu ama birde bunlara ek teyzeler halalar ve eslerine gömlek ve kumas konur canim :)

Oy oy oy al al bitmez:) buna benzeri nisan bohçası için yaptik. Ama bu kadar detaylı degil. Ic camasirlari, pijamalar gecelikler. Çanta, ayakkabi terlik , etek-bluz, parfum, makyaj çantası ve malzemeleri, havlular, esarplar , patikler, lifler falan. Ben sandik aldirmadim evde koyucak yer bulamam sonra diye. Epilator lazer yaptırdığm icin aldirmadim. Sac duzlestirici masasi kurutma nakinam fln da evde bol bol vardı zaten o yzden alinmadi. (Annem kuaför). Benim alisveris çabuk bitmis senin listeye bakinca:)

Oy oy oy al al bitmez:) buna benzeri nisan bohçası için yaptik. Ama bu kadar detaylı degil. Ic camasirlari, pijamalar gecelikler. Çanta, ayakkabi terlik , etek-bluz, parfum, makyaj çantası ve malzemeleri, havlular, esarplar , patikler, lifler falan. Ben sandik aldirmadim evde koyucak yer bulamam sonra diye. Epilator lazer yaptırdığm icin aldirmadim. Sac duzlestirici masasi kurutma nakinam fln da evde bol bol vardı zaten o yzden alinmadi. (Annem kuaför). Benim alisveris çabuk bitmis senin listeye bakinca:)

pikesi nevresimi falan sonradan eklenmis tatlim bizim nisandan sonra gelir nisan bohcasi gibi isimler farkli iste ;)
birde hali alirlar ama ben aldirmadim mobilyama gore istedim canim:)

Back