2014 eylül gelinleri de buraya:))

Benim ilk bayramim subatta nişanlandim o yzden pek bilmiyorum:) bakalım yarın gidiyoruz alışverişe. Annem de diyo sende baklava götür bayramlaşmaya giderken ayip olurmuş eli boş.anneme yine baklava tepsisinin yolu göründü yazık kadincagiza:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erzurumluyuz tatlim bakma sen daha agirlari varda biz biraz alttan aliyoruz canim
asansörlü tasimalar var tatlim güzel oluyor ama genede baslarinda durmak lazim

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

ohh ne güzel iyice eglen dinlen tatlim mumkunse benim yerimede

ohh ne guzel valla benimde bir tatile ihtiyacim var ama simdi mümkün degil balayini dört gözle bekliyorum :)

valla tatlim annemler yeni tasindi bizimde 6.katti asansörlü tasima sirketi ile anlastik camin birini cikartip herseyi camdan asagi tasidilar guzel oldu :)
fikir acisindan bizim 3 koltuk takimi 1 yemek takimi yatak odasindan yatak ve sifonyer 1 tv unitesi ve bir sürü koli vardi adamlar 1 milyara tasidilar bu arada kolilenecekleri biz yaptik digerlerini onlar kapladilar

su anda sukrediyorum ki benim nisanlim ayri evde oturmuyormus ayy kafayi yerdim allah sana kolaylik versin tatlim :)

iyi yapmis bosver git al tatlim adet yerini bulsun ayakkabi cantaydi kapali isen basortusu falan tam takir aldir canim simdiden alissin bosver :)

yorulacak :) bizim erkek tarafi ilcede olduklari icin onlar beni gormeye geliyor ben gitmiyorum gitem hazir alirdim ev hic musait degil yapmak icin :)
bu arada ben kurbanida gecirince bayramda bana koç ta gelmisti o yuzden nisanlim ramazandan once evlenelim diyordu bende hayir ramazanda evde olacagim diyordum o zaman kurbandan once dugun olur ben bir daha koçla ugrasmam dedi

Nişanlım alicak ya kiyamiyorum:) pantolon ve bluz alirim çanta atakkabi bohcada vardi zaten onlari giderim degerlensin bari. Nasilsa 1.5 ay sonra herşeyi mi almak zorunda kalicak ben is bulana kadar.simdi yuklenmiyim:)

Konu baklava olunca annem hayatta hazir aldirmaz hele ki bayramsa:) benim annem çalışan bir kadın dışarıdan bakan asla yemek yapar hele ki baklava acar demez. Sanirim insanları şaşırtmayı seviyo.annem yapti dicem fln ya şimdi hevesleniyo.

ayy kiz bosver yuklen o sana bakmak zorunda sen calissan da
bak hamam takimi alisverisine gittik nisanlimin ablasi gelip bana kiz ne istiyorsan aldir tam zamani bosver alsinlar dedi enistede geldi aldirdin aldirdin simdi zamani iyi degerlendir dedi :) o yuzden bosver aldir güzel bir şey

ayy ne güzel o zaman :)

hatunlar benim bey dün eve gidip bakti ve anahtari almis:) ev guzelmis zaten yeni evlerdi hicbir tadilata gerek yokmus mutfak dolaplari iyiymis banyoda da dolap varmis dusakabinde laminat falan boya yaptiracaktim vazgectim her an tayini cikip gidebiliriz o kadar para vermek istemedim baska birsey aldiririm diye düşündüm ve cok heyecanlandim bizim evimiz yaa

Hayırlı olsun canim Güle güle oturun:)

Kizla bu sabah nişanlımin telefonuyla uyandimm.acar acmaz ilk soru led ve spotlar ne renk olsun? Honk diye kaldım. Iki renk salladim kapattim uyku sersemi.sonra bir telefon daha! Yolladigim fotolara bak dusakabin nasil olsun? Havlupan ne renk olsun? Ay sinirden gulesim geldi. Artik onu uyku tutmuyo , uyuma sırası bana geldi:)

haha ohh keyfine bak sen tatlim calissin birak:)

Valla iki gündür okuyorum şu hamam takımı olayini anlamadim.beni bi aydınlat canım yaa:) nisanlimin hakkını yiyemem canım ya hala benim ameliyat masraflarımin taksitlerini ödüyo ailesinin haberi yok.o yuzden yuklenmiyorum.

hmm anlıyorum tatlim cani sagolsun:)

hamam takimi bizde geline ic camasirlar, gecelikler, pijama takimi, pike takimi, nevresim takımı, ayakkabi, terlikler, canta, cuzdan, sac kurutma makinesi, duzlestirici, semsiye, kiyafet, başörtü, pardesu, sonra maras isi sandik ayriyeten kucuk sandik ve makyaj kutusu, makyaj malzemeleri, sonra hamam tasi, kesesi, gümüş samdan, makyaj aynasi, gümüş kurani kerim koymak icin birsey aldik ismi aklima gelmiyor şuan, bizde nalinlik var ondan, taki kutusu, lahzalar, bunlara ek kayinvalidemin yaptigi havlular, lifler, yazmalar, patikler, şallar, birde bohcalar, birde bizde kadama takimi olur kadifeden birde ev halkina gömlek anneme etek bluz aldik:) biraz karisik oldu ama birde bunlara ek teyzeler halalar ve eslerine gömlek ve kumas konur canim :)

Son düzenleme:

birde bunlari erkek tarafi toplanir getirir yemek getirirler yerler icerler oynar giderler ayriyeten gelenlerde geline bohca getirir birde normalde hamam kapatilir kasa kasa meyve alinir eglendirilir ama ben hamam olayini sevmedigim icin yaptirmadim canim:)

Oy oy oy al al bitmez:) buna benzeri nisan bohçası için yaptik. Ama bu kadar detaylı degil. Ic camasirlari, pijamalar gecelikler. Çanta, ayakkabi terlik , etek-bluz, parfum, makyaj çantası ve malzemeleri, havlular, esarplar , patikler, lifler falan. Ben sandik aldirmadim evde koyucak yer bulamam sonra diye. Epilator lazer yaptırdığm icin aldirmadim. Sac duzlestirici masasi kurutma nakinam fln da evde bol bol vardı zaten o yzden alinmadi. (Annem kuaför). Benim alisveris çabuk bitmis senin listeye bakinca:)

pikesi nevresimi falan sonradan eklenmis tatlim bizim nisandan sonra gelir nisan bohcasi gibi isimler farkli iste
birde hali alirlar ama ben aldirmadim mobilyama gore istedim canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…