- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.761
Ben bu tatilde biraz normal insan halime döndüm cok şükür hele ist.da olsaydim bu hafta her is ust uste geldi o stresi banayansiyacakti ben de e ben sana demistim diyecektm haklinolarak cunku tatile gidememis olacaktım benim aylardir soyledigim seyleri son dakikaya biraktigi icin ama gayet sakin gecti bunsrec dinleyip kolayliklar diledim o da iyi ki bu hafta gimissiniz cokmssicak diyip durdu ama diger yonden de iyi ki dedi mi bilmiyorum sabah konuş uyorduk bir isi var aksam bir anlatiyor orada sorun cikmis etmis 4-5 is bir gunde herhalde epey bir sure yayilir yine:)Balayı içinde bugun iki tane bikini aldım :)) iyice heveslendim tatile hayırlısı ile artık gelsin balayı bu tatile çok ihtiyacım var gerçi hepimiz aynı durumdayız stres sıkıntı içindeyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle tavsiye ederim. Ben bu hafta yaptim tatil olayini inanilmaz huzurluyum ben uykumda bile esya modelleri goruyordum neredeyse acelesinyok yalafini duymaktan gina gelmisti cunku biz kadinlar kendimizi fazla kaptiriyoruz ha bu isleren zevkmalanlar icin ayri ama benim gibilere resmenniskence zevk olarak sadece duvar kagidi var valla diger her sey zorunluluktan.Kızlar benim de daha hic bişeyim hazır degil.. Herseyi ramazandan sonraya bıraktılar.. Gecen bir dolapci getirdi kb. Ölçü aldılar o kadar. Ben de bıraktım artık yarın tatile gidicem nolursa olsun napim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak etme hepsi birbirne baglantili sadece ne yaptiracagini bil yeter, bizimmislere bakiyorum zaman alan hepmkarar verme surecian itibariyle evimden gelen son foto:) banyo,mutfak, ve karoidorun seramik işleri bitmiş nihayet. oturma odasının taşları döşenmiş. sırada badana, kapı ve parke var. onlar da biterseee mutfak dolabı ve yatak odası montajı. onlarda bitersee temizlik, sonra diğer mobilyaların eve gelmesi,çeyizin gitmesi yerleşmesi:18: aman allahım sayınca yapıcak ne çok şey varmış
Eki Görüntüle 1200893
Oncelikle esyalarin hayırlı olsun o duyguyu cok iyi biliyorum uzun sure bombos evi gordugum icin birden esyalar gelince resmen ev olmistu. Ceyizinhoturmeyebasliyor musun evde yer kalmamıştı sizde:)bizim ev kucukmoldugu icin az bir seyle bile kipirdayacak yer kalmamisti, 2gunde epey sey goturmustuk bir annemle bir nisanlimla ben tabii ikisiyle de gitmekten basim donmustu:)))alıntı yapamadım ama perde konusunda hala anlaşamadık biz kızlar.. benim adamdan gizli iş becercektim ama fiyatı baya çok demişler bana ben anlamadığımdan saf gibi he dedim bugün görümceme bi mutfak zebrası 720 lira deyince ooo çokmuş ne gerek o kadarına çok pahalı dedi sanırım seçtiğim modelle alakalı fiyatı yarın gidip ya başka bitane seçiçem yada başka biyere sorucam fiyatları..
veeeeee benimde artık evimde eşyalarım vaaaarrr ay nasıl mutluyuum.. beyaz eşyalarım mobilyalarım hepsi geldi bugün evime yerleşti.. ben geç gelecekler diye bekliyordum ama çok şükür geldi herbişeyim evime bi sıcaklık geldi vallaha mobilyalar gelince geriye bitek halılar kaldı beğenilecek bide fon perde seçiçem yarın..
ya henüz hazırlıklara başlamamış arkadaşlarım hiç merak etmeyin herşey hayırlısıyla olur bakmayın bazılarımız evini döşedi bile ama hepimizin ayrı mazereti var kimimizin nişanlısı erken yerleşecek iki eve boş yere kira vermek istemiyor kimimizin daha doğrusu benim evimde adım atacak yerim kalmadı bi an evvel çeyiz yollama peşindeyim ondan acele ettiriyorum yoksa yeterli vakit var daha içiniz rahat olsun o eksikler en fazla bi haftada hallolur oda çok sürmez yani bi gün temizlesen bi gün eşyan gelse ertesi gün bida temizlik yapsan bitti gitti ev o kadar stres yapmayın sadece eşyalarınızı bi an evvel sipariş edin ki hazır olduğunuzda hemen getirsinler..
Ayrica cok dogru yazmissin, benim nisanlim zaten kirada agirdan aldigi icin isler uazyinca 2 yere kira bermek zorunda kaldi mesela bi ay daha uzamamasinicin hizlandi daa yarin tasiniyor kismetse.
Hatta biz bayramda da yapi market gezecegizgibi geliyorçok sağol canım:) Bütün hazırlıklar bayram sonrası yapılmayı bekliyo Eylül gelinlerine bayramdan sonra nefes almak yok
Haha sevdim bunu aynen bana da tuzlubgeliyor tuzlu telas cogu valla:)çok sağol canımm :) rabbim huzurla yaşamayı nasip eder inşallah hepimize yuvalarımızda.. ama o kadar zormuş ki bu işler hani tatlı telaş diyorlar bana mı tuzlu geliyor bu işler bi tek anlamadımki.. :26:
bayramdan sonra..... oh yeah.. işimiz iş valla.. yandık bence kesin galiba..
kızlar bohça yapıyonuz mu sizde.. kimlere ne konucakkiii.. bide herkese öyle süslü bohça mı olmalı yoksa teyze hala dayı falan onlara poşetle versekte olur mu ki acep.. bizde bütün sülaleye bohça oluyo resmen yaa :18:
Bizde bohca adeti yok ikintarafta daq yani nisanda da yapmadik o yuzden. Genelde soz ve nisanda bohca gordum etrafimda dugun icin gormedim hic acikcasi
hadi hayirli yolculuklar allaha emanet ol
ee nisanlin son ana birakirsa tutusur etekleri öyle ohh olsun erkek milletine
mümkün degil tatlim saolsun ben herseyin en iyisini bilirim havalarinda ev konusuda ben merkezdeyim nisanlim ilcede o yuzden bensiz tuttular ama kayinvalidem gezmis görmüş begenmis tutmuslar guzelmis ev canim :) benimki soylemeyi seviyor gerci teli bende askere giderken vermisti elindeki biraz takoz ondan gosterememistir abisine gonderdim ama adam calisiyor hemen gormemislerdir :) bencede farkli birsey umurlarinda degil gidip daha evi gormemis ya ben olsam hergun gider bakardim
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...[/QUOTE]
Alintilarim yine karistii kendimi zor tutuyorum resmen olgunlastim diyemiyorum yaslandim bu evlilik surecinde, eskiden olsa kir ker derdim nen demisyim diye tartisma cikardi:)))
Kayinvalide yani nir kadin gozuyle gorulduyse icin rahattir canim ah o mutfak dolaplarini anlatamadimnir turlunberbat diye adam bakiuor ne car burada diyor annesi bir geldi berbaqt vicik vicik dedi:))) kadin gozu derim naskasey demem:))
Iste tam daq bu yuzden hazir ailelerde oyle bir dayatma da yokken milleti memnun etmeye kasacagimiza kendimizi memnun rfkeye karar verdik niz de dugun mugun yok balayina kitlendik:)))amin tatlim evet zor ne yazikki
bizde de var tatlim ama ben sadece kayinvalideme gorumcelerime birde kaynima ha birde babaannemiz var ona cikaracagim amcasina da cikaracaktik vazgectik anam birazcik sinir oldu da bu taraflarda da cikarilirmis hatta bilezik takanlara da ama eskide kaldi artik canim o yuzden aile daha iyi
bu arada posetlede olmaz kiz ayiptir :) hazir bohca al ucuzlarindan teyzeye halaya onlara falan damatin annesine ablalarina abisine falan iyilerinden koy
zaten yapsanda bir dert yapmasanda bir dert insanoglunu mutlu edemiyorsun ne yazikki :)
Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...