2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ben bu tatilde biraz normal insan halime döndüm cok şükür hele ist.da olsaydim bu hafta her is ust uste geldi o stresi banayansiyacakti ben de e ben sana demistim diyecektm haklinolarak cunku tatile gidememis olacaktım benim aylardir soyledigim seyleri son dakikaya biraktigi icin ama gayet sakin gecti bunsrec dinleyip kolayliklar diledim o da iyi ki bu hafta gimissiniz cokmssicak diyip durdu ama diger yonden de iyi ki dedi mi bilmiyorum sabah konuş uyorduk bir isi var aksam bir anlatiyor orada sorun cikmis etmis 4-5 is bir gunde herhalde epey bir sure yayilir yine:)

Kesinlikle tavsiye ederim. Ben bu hafta yaptim tatil olayini inanilmaz huzurluyum ben uykumda bile esya modelleri goruyordum neredeyse acelesinyok yalafini duymaktan gina gelmisti cunku biz kadinlar kendimizi fazla kaptiriyoruz ha bu isleren zevkmalanlar icin ayri ama benim gibilere resmenniskence zevk olarak sadece duvar kagidi var valla diger her sey zorunluluktan.

Merak etme hepsi birbirne baglantili sadece ne yaptiracagini bil yeter, bizimmislere bakiyorum zaman alan hepmkarar verme sureci

Oncelikle esyalarin hayırlı olsun o duyguyu cok iyi biliyorum uzun sure bombos evi gordugum icin birden esyalar gelince resmen ev olmistu. Ceyizinhoturmeyebasliyor musun evde yer kalmamıştı sizde:)bizim ev kucukmoldugu icin az bir seyle bile kipirdayacak yer kalmamisti, 2gunde epey sey goturmustuk bir annemle bir nisanlimla ben tabii ikisiyle de gitmekten basim donmustu:)))

Ayrica cok dogru yazmissin, benim nisanlim zaten kirada agirdan aldigi icin isler uazyinca 2 yere kira bermek zorunda kaldi mesela bi ay daha uzamamasinicin hizlandi daa yarin tasiniyor kismetse.

çok sağol canım:) Bütün hazırlıklar bayram sonrası yapılmayı bekliyo Eylül gelinlerine bayramdan sonra nefes almak yok
Hatta biz bayramda da yapi market gezecegizgibi geliyor
Haha sevdim bunu aynen bana da tuzlubgeliyor tuzlu telas cogu valla:)
Bizde bohca adeti yok ikintarafta daq yani nisanda da yapmadik o yuzden. Genelde soz ve nisanda bohca gordum etrafimda dugun icin gormedim hic acikcasi

hadi hayirli yolculuklar allaha emanet ol

ee nisanlin son ana birakirsa tutusur etekleri öyle ohh olsun erkek milletine

mümkün degil tatlim saolsun ben herseyin en iyisini bilirim havalarinda ev konusuda ben merkezdeyim nisanlim ilcede o yuzden bensiz tuttular ama kayinvalidem gezmis görmüş begenmis tutmuslar guzelmis ev canim :) benimki soylemeyi seviyor gerci teli bende askere giderken vermisti elindeki biraz takoz ondan gosterememistir abisine gonderdim ama adam calisiyor hemen gormemislerdir :) bencede farkli birsey umurlarinda degil gidip daha evi gormemis ya ben olsam hergun gider bakardim

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...[/QUOTE]
Alintilarim yine karistii kendimi zor tutuyorum resmen olgunlastim diyemiyorum yaslandim bu evlilik surecinde, eskiden olsa kir ker derdim nen demisyim diye tartisma cikardi:)))
Kayinvalide yani nir kadin gozuyle gorulduyse icin rahattir canim ah o mutfak dolaplarini anlatamadimnir turlunberbat diye adam bakiuor ne car burada diyor annesi bir geldi berbaqt vicik vicik dedi:))) kadin gozu derim naskasey demem:))

Iste tam daq bu yuzden hazir ailelerde oyle bir dayatma da yokken milleti memnun etmeye kasacagimiza kendimizi memnun rfkeye karar verdik niz de dugun mugun yok balayina kitlendik:)))

Alintilarim yine karistii kendimi zor tutuyorum resmen olgunlastim diyemiyorum yaslandim bu evlilik surecinde, eskiden olsa kir ker derdim nen demisyim diye tartisma cikardi:)))
Kayinvalide yani nir kadin gozuyle gorulduyse icin rahattir canim ah o mutfak dolaplarini anlatamadimnir turlunberbat diye adam bakiuor ne car burada diyor annesi bir geldi berbaqt vicik vicik dedi:))) kadin gozu derim naskasey demem:))

Iste tam daq bu yuzden hazir ailelerde oyle bir dayatma da yokken milleti memnun etmeye kasacagimiza kendimizi memnun rfkeye karar verdik niz de dugun mugun yok balayina kitlendik:)))[/QUOTE]

çok saolasın kuzum :) hakkaten öyle yaa boş ev ruh gibi geliyordu adam oldu efendi oldu şimdi.. ilk fırsatta kırılcak eşyaları yollayacağım zaten görümcemde öyle dedi çeyiz bizde normalde toplu gider ama kırılcak eşyalar mahvolur atıyolar oraya buraya o karmaşada biz ufaktan taşıyalım daha iyi olur dedi ilk fırsatta tabak çanağı yolluyorum ama daha evin mobilya sonrası temizliği var önce onu halledelim diyorum temiz temiz götüreyim yerleştireyim hemen demi.. ohh yer açılcak evde

müstakbel eniştemiz evinize yerleşiyor hee hadi hayırlısı olsun zaman çabucak geçsinde sende geç bian evvel yanına inşallah.. :)

ilerde bizede tatlı gelir mi ki dersin bu telaşlı hallerimizi hatırladıkça.. herkes dedikçe uyuz oluyorum yaa.. uykusuz geceler rüyalara giren nevresim takımları vs vs... nasıl tatlı nasıl tatlı nesi tatlı

ohh bohçadanda yırttın yani.. hadi gene iyisin hee.. bizde ananeye kaç beden don koysak diye düşünelim burda..

benim sandik isi yeni bitti birkac sey daha var ama anama gina gelmis resmen:) yazma lifte konuluyor tatlim allah kolaylik versin ins cikarmazsin benim cikarmamamda ki en onemli sebep hamam takimlarinda falan bohca yolluyorsun o yuzden cikarmadin onlarin bana getirdiklerinden guzelleri ayirip lazim oldugunda cikarip bohca yapar veririm dedik canim:)

Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

Iste tam daq bu yuzden hazir ailelerde oyle bir dayatma da yokken milleti memnun etmeye kasacagimiza kendimizi memnun rfkeye karar verdik niz de dugun mugun yok balayina kitlendik:)))[/QUOTE]

aynen öyle icim rahat tatlim :)
ohh en güzeli kendinizi mutlu edin :) bizde balayinda biraz ipin ucu kacacak gibi geliyor maddi acidan ama hicte umrumda degil

ayy ne güzel asıl iş bitmiş senin.. sandık önemli yaa.. tıkılı duruyo daha havluların kenarları geççek benim danteller yıkancak ütülencek.. tülbent zaten olmazsa olmaz çift bile koyabilirim elimdekileri çıkarmam lazım bian evvel kumaş felanda konuyomuş eskiden bizde eteklik falan ama o kadar uğraşamam yaa.. ne koy derlerse koyarım bende artık topu annelere atıyorum.. çok geriyor bu çeyizdi bohçaydı muabbeti beni düşünmek bile istemiyorum aslında ama olucak mecbur.. bizde öle hamam takımında bohça neyin yok kız o denişik adetmiş heral :26: çeyiz sercen mi peki? hiç niyetim yok benim öyle bişeye çok şükür erkek tarafıda istemiyor..

Nisanlim da kirilacaklari annesiyle onden goturmus canim aydi goturmen cok iyi olur senin de, ben esyalarimi asiri dosyam ve kitaplarim var onlari nasil gofurecegim bilmiyorum nizim ev asansorlu degil kendimiz in cik tasiyamayiz kiyafetler sorun degil de gerci onlari yavas yavas gotururum diyorum mevsim disi olanlari ama o agirlar dusunduruyor. Bugun icin dikkat et dedim nisanlima kolilerinnasil tasiyorlar bak dedim hani simdi koli belli bir sey aliyor ya ust uste koyunca adam onununnasil gorecek e sirtina da alamaz koliyi gozumde canlanamadi bu konu bir turlu:))

Evin ilk temizligi yapilmisti dip kose dolaplarin ici de ben aldiklaarimi goturup cogu mutfak esyasi oldugu icin dolaplara istifledim canim ama yikanmamis haldeler haliyle bulasik makinesi bugun nisaanlimla tasinacak cunku, bir de ben kullanacagim zama mutfagi onceden yine hepsini indirip makinede yikayip dolap iclerini bulasik deterjanli suyla silmem lazim, tabii onceden yavas yavas olmasi lazim bunların da nasil olacak bilmiyorum:)

Bir de yatak odasinda dolabin nir tarafina nevresimleri ve havlulari yigdim yigdim dediysem sizlerinkinin yaninda minik tepecik 20 havlu toplamda ve 2 nevresim takimi:)))

Kizlar su cikarma isini bir anlatin merak ettim neyi nereye cikariyorsunuz bohca soz konusu ama cikarmayi cozemedim:) goturmeye mi cikarma
Deniyor?

haha iyi fikir stoklari eritmekmicin cifter cifter:) ben de nisanlimin eski tabak canakoari icin gecen gun diyorum ki, bak canim tam okullarin acilma zamani 2 ogrenci evi eksiklerini giderir sayende:) vereceklerimi kabullendi artik ama hala dun eski yemek masasinin sahlamlarindan birkac sandalyesini getiriyoruz sen atarsin sonra diyor:))) illa ben atacagim anlamadim zzevk adigimi mi dusunuyor halbuki o kadar dedim ugrasmayalim bir de atmakla:)

Bu bayram tatilini iyi degerlendirmemiz lazim bakalim kac is halledecegiz daha sonra nikah islemleri sikisacak malum...
-abajur mu avize mi neyse onlar:)
- scanerli fotokopili yazici tonerli olacak uygun fiyata olmasi sart tabii
-epilator kk da arastirmalara hiz vermem lazim:)
-tv sehpasi siyah olacak ve altina muzik setinin en azindan 2 parcasi sigmasi lazim.
-hosuma giden renklerde bulursam kilimler hali yerine makinede yikanabilenlerden. Mutfak icin annem benim odamin kilimini 2 ye bolecek insallah renkleri uydu ve o mutfaga kesinlikle para harcamak istemiyorum:)
-elektrik supurgesi hafif olmali ama iyi cekmeli diyorum imkansiz sanirim bir de ttorbali olacak kesinlikle, tabii buna karar vermek cogundan zor olabilir nisanlimin kini suruklerken insan kol Ksi yapabilir kutuk gibi asiri gurultulu istemiyoruz bir de isimiz zor supurge konusunda, tavsiyesi olan var mi kizlar?

Ben de ilk defa bir sey icin fiyatini dusunmeden hareket ediyorum o da balayı canim. Her seyin uyhunu pratiği olsun derdim ama nisaanlimla bastan konusmustuk dugun mugun yapmıyoruz nikah bile kenxi aramizda balayina tum dikkatimizi ve nakitimizi aktaralim dedik o yuzden icim de rahat :)

Bir ara balayi fikirlerimizi toparlayalim dondukten sonra ya da ileride romantik tatiller icin planlarimiz olur

Bietim alındı yarın akşam avşaya tatile gidiyorum :)
tabiki nişanlım gayet soğuk bu durumu bu akşam onlara gidecem kayınvalidemle bayramlaşacam bide bana bayramlık almışlar süpriz yapak için ama nişanlım söyledi.
ayıp olmaz dimi kızlar bayramda burda olmayacam birde kayınpederim bayramda denize göturecekti bizi öyle anlaşmıştık

kızlar dün evime gittim ve şok oldum nişanlım evi ilaçlamıştı mutfaktan böcekler çıktı ölmüş hepsi ben o halini görünce sinirimde ağlicaktım hepsi öldü bişey olmaz iyice temizlenir diyo ama gel gör ki ben orayı gördüm ve sinirlendim :18: nasıl temizlenicek of daha duvarların astar boyası bu hafta biter esas boyaya başlamadı o ev adam olucakta ben görücem. mutfak dolaplarını değiştirelim dedim ev sahibi kabul etmedi kiradan düşmem dedi biz değiştirelim diyorum 600 700 liralık dolabı adama niye bırakiyim diye düşünüyüo ama ben çok bunaldım pis ve nasıl temizlenicek nasıl olucak Allahım sen yardım et yarabbim

oh keyfini çıkar canım boşver gerisinin düşünme

Canım hic üzülme bos kalan her evde bu sıcakta böcek olabilir. Benimde evim tadilatta aksam gittiğimde bakıyorum böcekler var. Bende tüm tadilat Sonunda ilaclaticam anca icime siner. Benim daha evin dış kapisi iç kapisi ,parkesi yok.badananin astari bile gecilmedi. Yetişir evlerimiz üzülme.yerlestigimiz günleri de Görücez inşallah en kisa zamanda :) ben 15 günde hem birsürü mobilya alip hemde evin tamamen kırılip bu kadar duzeldigini gördüm ya artık canımı sikmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde hamam takimina gelenler de kiza bohca getiriyor hatta kartta taktilar canim yemek getirdiler yediler cay ictiler oynadilar gittiler :)

evet bizde hamam takiminda kiz tarafinin ailesine aldilar kumas falan ama ben koymayacagim bohcada nevresim takimi yaptirdim biz sandik isini gecen sene ceyizciye verdik tatlim pike falan yaptirdik guzel oldu bitti de annemler gecirmislerde yorganlara nevresimleri güzel olmus ben göremedim ne yazikki :) bende ceyiz sermeyecegim tatlim hic ugrasamam :)

aynı durum bende de var canım. İçim hiç rahat değil. Bu akşam nişanlımla gidiyoruz arkadaşlarımızın yanına. Bayramı orda geçireceğiz. İlk bayram olduğu için kaynana acaba gönül koyar mı diye düşünüyorum Bu akşam bize gelecek, bayram için hediye almış onları verecek sanırım. Ayıp oluyor gibi ama napıyım artık biletler alındı bile

Merhaba kizlar. 10gun sonra nisanim var fakat hala iyi bir kuaför bulamadim. Antalyada saci ve özellikle makyaji cok iyi yapan uygun fiyatta bi kuaför önerebilirmisiniz

evettt adaşım benim 3 günlük tatil biraz kafa dinleyip bronzlaşıp gelecem inşallah :)
ohh mis gibi ne güzel bende bayramın birinci günü nişanlımla havuza gidicem ayıp olur annenlere dedim olmaz ben söylicem dedi ikinci gün bayramlaşmaya gidicektik zaten halalara amcalara oyüzden birinci günü havuzda değerlendirelim dedik annem biraz dırdır yaptı ama tmm dedi
ya canım valla temizlenince heralde olucak evin geneli güzel ama biz uğraştığmız için güzelleştirdik benden önceki kadın nasıl pisse heryer leş gibi pimapenlerin arasından dört parmak genişliğinde pislikler çıkıyo portmantosu var evin onu bi çektikki altını hiç silmemiş bile rahat 5 6 yıllık pislik Allahtan banyoyu olduğu gibi değiştiriyoruz adam kabul etti kiradan düşüyo ama mutfağı kabul etmedi
soranlara teşekkürler kızlar bel fıtığı var annemin

geçmiş olsun canım çok zorluyomu anneni ben yazdığını görmemişim

bazen tutuluyo beli işte yine öyle oldu

cikarma yani ilerde akrabalarin dugunleri olur bohca isterlerse benim ve kayinvalidemin yaptiklari degilde digerlerinden bohca yapip vermek tatlim o da istersen iste:)

Canim ev sahibinin ikisini de yenilerse kiradan geriye bişey kalmaz diye düşündü heralde. Belki seneye yeniler.sen evini güzelce temizle eşyaların da gelince mis gibi olur.bazi insanlar malesef pis ve umursamaz. Benim evden çıkan kiraciyi görsen ağlardin evin haline. Bütün duvarlar delik desikti 3kat alci çektirmek zorunda kaldik.mutfak ve banyo dan bahsetmiyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…