Gozunu rahatsiz edecek bir deseni yoksa hic sıkıştırma derim canim kizlar da demis zaten bir de borc varsa zamanabirakip tam icinesinen bir sey bulabilirsin de
Benden baskasi kadarsiz kaldim diyince bir garip oluyorum :))) ama cidden bu konuda nisanlimlakendimi egitime alamayi dusunuyorum omrumuz karar surecinde tukeniyor
))
Kendi yapiyor dusun iftar sonrasi hem de takdir etmelisin dedigin gibi, ama beklemesi zor gelir tabii sonucu dusun kendi el emegi olacak duvarlariniz:)
Perde haric digerleri bende de yok
)) sadece Yatak odasina fon alacagim o da yok:))
Gecmis olsun canim, bir sekilde her sey tamamlaniyor amaonce ama sonra, onemli olaan kendi onceliklerimizi belrlemek bizi en mutlu edecek seyleei one almak bence. Allahtan ayni dusunceedeyiz bu konuda nisanlimlanyoksa nir de o karar faslini ceosek 19 senede evlenemezdik
)
Nisanlimin annesi sag olsun kadin getirip temizletti yoksao ilk halini ben temizlesem o eve hic isinamayacaktim sanirim simdi bile mutfak dolaplarindaki lekeler yuzunden hozum acik kabuslaar goruyorum; ((
Inan bana kendini hazirlamak cokmise yariyor basta birkac arkadasimla konusyordum hatta annem ennufak detaylari hatirlatiyordu e diger yanda nisanlimmacelesi yok ya acelesi yok ya saglik olsun hasta mi olalim diyor baktim aslimda adam hakli ama bu kadaryavas bana da yavas geldinorasinayri:) oncelikle omarkadaslarla evlilik hazirliklariminkonusmayi biraktim cunku ya aileleri yapmis her seyi ki maddiyat isleri ne derece etkiliyor malum ya da kendileri iclerinde kalanlari sana aaa bu olmadannolir mu falan seklinde yansıtıyor e biz de zaten heyecanli ve tecrunesiz bir donemdeyiz kafamiz karisiyor,
gulemgule kullan canim tez gelirler insallah:) ben bir turlu cesaret edemiyorum netten tekstil vb almaya iade vb seylerden de hoslanmadihim icin:)
Ekim de polar battaniyler cikinca ilk yatak ortumu alacagim insallah ne zaman cikar bilmiyorum ama is guzel renk ve desen bulmakta ennzoru o
(
Magazadan urunu gorup sonra mi netten aliyorsunuz kizR bir ben miyim bu konuda kil
)
Cok dogru bence
hani cocuklari buyuyup evdennayrilinca kac yil sonra boşanan ciftleri dusunun, hep bir mesgale sonra hop hop yapacak dusunecek konu kalmayinca birnirini yiyorlar:))) isin sakasi tabii ama hep sevgili, sozlu, nisanli gezdik alisverismkiyafetle sinirli oldu evlendikten sonra esini alip ev esyasintekstili ivir ziviri bakmak keyiflinolacaktir diye düşünüyorum:))
Senin de istdigin anlasiliyorumarim daha da muylu olacaginiz bir yer olur