• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

elektrigimiz olsa kesşke bizde aksam gidicezde daha baglanmadıı=)) benimkide aynen öyle soyledi kestirmeleri iyi yapamazsa döverim o boyacıyı dedi:D:D benim esyalar 20 sinde gelicek son hafta içinde kayınvalidemler kadın tutcaz biz ufak yardımlar yaparız dedi diye rahatım biraz daha. kadın temizlesinde arkadasından ben bidaha gecerim :D:D aynen canım yıkanıp asılan utu istemeyen olunca harika oluyorkullanımı
bende kadın getiricem aynen o bi temilesin detayları ben yine geçicem üstünden:9:

diyorum kı bir perdeci bulup eve getireyim bakayım ne kadar tutacak ona göre karar verecem artık
aynen baktır bakalım fiyat çok uçuk değilse yaptırabilirsinde canım
günaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff :43:
halledersin canım sorunsuz ev bulduktan sonra eşya almak yerleşmek çok sıkıntı değil
merhaba kızlar :21: maşaAllah hazırlıklar son hız devam ediyor anladıgım kadarıyla :1: ya kızlar bu arada bişey soracağım aranızda eskişehir anadolu üniversitesi ilahiyat fakultesi hakkında bilgisi olan var mı derslerin zorluğu falan nasıl ? :26:

hazırlıklar bitermi canım hergün bişey yapılıyo :) hiç bi bilgim yok ama ilahiyat zordur açıköğretimse dahada bi zordur diye düşünüyorum

bende kadın getiricem aynen o bi temilesin detayları ben yine geçicem üstünden:9:

aynen baktır bakalım fiyat çok uçuk değilse yaptırabilirsinde canım

halledersin canım sorunsuz ev bulduktan sonra eşya almak yerleşmek çok sıkıntı değil

hazırlıklar bitermi canım hergün bişey yapılıyo :) hiç bi bilgim yok ama ilahiyat zordur açıköğretimse dahada bi zordur diye düşünüyorum

aman biter bir gün inşAllah :) korkutma benı canım ya inşAllah geçerim dersleri bakalım nasip :21: Rabbim yardım eder inşAllah ben çalışırsam..

anlıyorum canım geçmiş olsun canım :( üzülme herşey hallolur inşAllah benim nişanlımların durumuda iyi değilde ama hayırlı işte Rabbim yardımcı oluyor ben buna inanıyorum cok şükür şuan mutfak masamız ve süpürgemiz hariç herşey hazır onlarda hallolur inşAllah
sende sıkma canını dua et inşAllah Rabbim bir çıkış kapısı açar.. :44:

bilmem inşallah canım ben şimdiden kendimi hazırlıyorum zaten herşeyin yarım yamalak olacağına :/

morhipodan alışveriş yapan ve memnun kalanlar var mı kızlar.. tankiniler çok pahalı 20 tlye düşmüş gerçi millet kapışmış ama bir sorayım dedim bilgisi olan var mı

Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun yatak örtüsü ve çeyiz için bi kaç parça sipariş verdim netden umarım bian önce Elime geçer heveslendim :))

Güle güle kullan canım:) benim de kargolarimin bir kısmı bugün geldi diğerlerini de merakla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

morhipodan alışveriş yapan ve memnun kalanlar var mı kızlar.. tankiniler çok pahalı 20 tlye düşmüş gerçi millet kapışmış ama bir sorayım dedim bilgisi olan var mı

Canim ben Morhipodan alışveriş yapıyorum iade sürecinde de sorun cikarmiyolar. Ama ic çamaşırı bikini vs. Iadesi yok diye biliyorum. Hijyen açısından hic bir online sitesi iade almıyor. Dün bunu bilmeden 6tane sütyen takım aldım markafoniden , allahtan kargoya verilmemiş daha iptal ettim.

Canim ben Morhipodan alışveriş yapıyorum iade sürecinde de sorun cikarmiyolar. Ama ic çamaşırı bikini vs. Iadesi yok diye biliyorum. Hijyen açısından hic bir online sitesi iade almıyor. Dün bunu bilmeden 6tane sütyen takım aldım markafoniden , allahtan kargoya verilmemiş daha iptal ettim.

neden iptal ettin canım

Valla hepsi ayni marka aynı beden sütyen takımlardi 140tl fln tuttu.bir tanesi olmazsa hepsi olmaz demekti riske giremedim. Bikini de cok sorun olacağını sanmam 20tl de riske edilebilir bence:)

evet ya ama bitmiş 20 tl için hiç düşünmezdim normale 130 çünkü :D

bende yatak örtümü netten aldim canim hem cok güzel hemde cokta uyguna geldi nerdeyse yari fiyatina ve yeri de iyi ;)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

bende yatak örtümü netten aldim canim hem cok güzel hemde cokta uyguna geldi nerdeyse yari fiyatina ve yeri de iyi ;)

Benimki günlük kullanmak için aldım.öyle danteli gelinlik gibi almadım..her zman kullanayım diye

Benimki günlük kullanmak için aldım.öyle danteli gelinlik gibi almadım..her zman kullanayım diye

En iyisini yapmışsın bende karacadan.set olarak aldım pike-nevresim-yatak örtüsü. Yıkamasi utulemesi kolay. Gelin örtüleri baza altinda bekliyo malesef ve dünya para veriliyo bosu boşuna.

ben onu alamadim daha canim ya :) hayirli olsun tatlim güzel günlerde kullan ;)

kizlar nisanlim baska memlekete tayin düşünüyor ne olur dua edinde olsun :)

Balayı içinde bugun iki tane bikini aldım :)) iyice heveslendim tatile hayırlısı ile artık gelsin balayı bu tatile çok ihtiyacım var gerçi hepimiz aynı durumdayız stres sıkıntı içindeyiz

Balayı içinde bugun iki tane bikini aldım :)) iyice heveslendim tatile hayırlısı ile artık gelsin balayı bu tatile çok ihtiyacım var gerçi hepimiz aynı durumdayız stres sıkıntı içindeyiz

aynen tatlim ya hayirli olsun :-)
Güle güle kullan ;):D

Son düzenleme:
Back