- Konu Sahibi Dentistanbul
- #3.721
bende kadın getiricem aynen o bi temilesin detayları ben yine geçicem üstündenelektrigimiz olsa kesşke bizde aksam gidicezde daha baglanmadıı=)) benimkide aynen öyle soyledi kestirmeleri iyi yapamazsa döverim o boyacıyı dedi benim esyalar 20 sinde gelicek son hafta içinde kayınvalidemler kadın tutcaz biz ufak yardımlar yaparız dedi diye rahatım biraz daha. kadın temizlesinde arkadasından ben bidaha gecerim aynen canım yıkanıp asılan utu istemeyen olunca harika oluyorkullanımı
aynen baktır bakalım fiyat çok uçuk değilse yaptırabilirsinde canımdiyorum kı bir perdeci bulup eve getireyim bakayım ne kadar tutacak ona göre karar verecem artık
halledersin canım sorunsuz ev bulduktan sonra eşya almak yerleşmek çok sıkıntı değilgünaydın kızlar
Sizin tek perdelerinizi bayram sonrasına kalmış ne güzel :/ Benim daha ev yok eşya yok offffffff offffffff
merhaba kızlar maşaAllah hazırlıklar son hız devam ediyor anladıgım kadarıyla ya kızlar bu arada bişey soracağım aranızda eskişehir anadolu üniversitesi ilahiyat fakultesi hakkında bilgisi olan var mı derslerin zorluğu falan nasıl ? :26:
hazırlıklar bitermi canım hergün bişey yapılıyo :) hiç bi bilgim yok ama ilahiyat zordur açıköğretimse dahada bi zordur diye düşünüyorum