2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sağol teşekkür ederim bu arada çiğ köfte derken etli çiğ köfte mi yedin yoksa????
 
arkadaşlar merhabalar.

perşembe gününe etlik lokman hekim hastanesi sebahat turandan randevu aldım. sizce hastane yada doktor hakkında bilgisi olan varmı. artık doktorumu sabitlemek istiyorum.
 
canım sağol teşekkür ederim bu arada çiğ köfte derken etli çiğ köfte mi yedin yoksa????

Evet cnm gözümün önünde yaptı babam . sen yemem dersen bayağı acılı etsizçiğ köfteler var onlardan da yiyebilirsin ben bayağı çok yemiştim uzun zamandır yemiyodum sen bilirsin cnm ama dr izniyle burun spreyide kullandım 10 dk açık kalıyo sonra geri kapanıyordu


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

canım etli çiğ köfte hamileyken yasak zararlı diye biliyorum doktorun çiğ et hatta az pişmiş yumurtayı bile yememen gerektiğini söylemedi mi?
 

kız nasıl yedin...ben kafayı kırma noktasına geldim artık..

yeşillikler benim yarım gün nerdeyse sirkeli suda bekliyor çok takıntılı bir kişilik oldum..

kayınvalidem köfte kızarttı ama yemedim,kızgın yağda kızartıyor dışı birden oluyor içine baktım hafif rengi dönmemişti yemedim

mesela kızarmış köfte bile yiyemiyorum çiğ köfte etlisini düşenemiyorum
 
canım etli çiğ köfte hamileyken yasak zararlı diye biliyorum doktorun çiğ et hatta az pişmiş yumurtayı bile yememen gerektiğini söylemedi mi?

Bilmem bana öyle bişey demedi doktorum hep ceviz fındık ye asitli içme dedi bide ben öyle korkmuyorum apandisimde çalışıyo zaten bana bişey olsaydı hem 2 kere grip atlatdım şu yeni çıkan virüslerden hiç ilaç kullanmadım benim görümceme dr.u vermiş antibiyotik ve ağrı kesici içti ve bebek aşağı inmiş dedi dr ona bende bişey yok iyiyim . Az pişmiş yumurta da yedim etli çiğ köftede bundan önce modern tıp yokken insanlar ne yiyordu sonra millet tarlaya gidip orda doğum yaparmış ben o kadar abartmasamda cnm ne istiyosa onu yiyorum kola içmiyorum sigara içmiyorum bunlar daha zararlı değilmi sence?? Tabi bebeğimi bende düşünüyorum onun için endişede ediyorum lakin bildiğim bişey var sakınan gözede çöp batarmış ben bilmiyodum artık etsizini yerim gerçi onunda hangi koşullarda yapıldığı belli değil bu durumda dışardanda bişey yiyemicez birinde okumuştum dr hazır yoğurt yeme kendin yap onu ye demiş haklı ben kendim yapayım dedim istanbulda oturyorum aldığım sütün yarısına kadar su katılmıştı komşudan almıştım yoğurt onunla yaptım tadı harikaydı ama yarısına kadar su verdiğim paraya yazık dedi eşim ve bi daha almadı bende günlük süt içiyorum herne kadar sakınsakta demem o ki bi şekilde doğal yaşayamıyoruz aldığımız bal içinden bile zararlı şeyler çıkıyo bir dokun bin ah işit oldu belki ama zaman bu olunca yediğim herşeyden şüphe ederek yersem bende beslenemem bebeğimde o yüzden rahat bırakıyorum ben :)) ( tabi söylediklerim benim için geçerlidir sana lafım yok sende haklısın cnm )


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Cnm bi arkadaşa yazdım cvp ama yediğin peynirden burusella olabilceğin aklına geliryormu hiç yeşillikleri ne kadar bekletirsen beklet sirkeli suda içindeki hormonları ve topraktan aldığı ilaçları arıtamazsın haksızmıyım hem o et kurban etiydi babam kendi kesmişti ve belgesi vardı tabi sende haklısın ama bu kadar irdelersende iyi değil bence örneğin bebeğin beyin gelişimi anne karnında başlayıp 5 yaşına kadar devam ediyormuş bize bol ceviz ye derler lakin doğduktan sonrada ceviz yemesi gerkiyor bi çok anne bunu atlıyor beni geri kafalı olrak düşünmenizi istemem üniversite mezunuyum sadece yediklerimizin yüzde kaçı sağlık ki yumurtayı iyice haşlasanda içindeki ilaçlar ölmez ayrıca çok haşladığımızda yararlı vitaminler de ölür ben öyle biliyorum zaten ben sadece öneriyorum bunlar benim düşüncelerim :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Canım bile bile de lades denmez.http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=416 şu yazıyı bi okumanı tavsiye ederim.Bu senin hatan değil tabiki sana bir şey demiyorum.Doktorunun hatası bence.
 
Canım sevinirim ögrenirsen..

Canım sordum. 20. haftaya kadar alıyoruz dediler. Ben de şaşırdım ama sevindim senin adına. 0312 202 5919 nolu telefondan detaylı bilgi alabilirsin. Polikliniğe de gidebilirsin. Her türlü tetkik hastanede yapılıyor. Müdahaleli Doğum ücreti 300 TL özel oda farkı gecelik 100 Tl çok çok uygun. Tek dezavantaj bekleme oluyor randevu vaktinde almıyorlar. Ama 3. gidişte falan alışıyorsun.
 
Canım bile bile de lades denmez.http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=416 şu yazıyı bi okumanı tavsiye ederim.Bu senin hatan değil tabiki sana bir şey demiyorum.Doktorunun hatası bence.

Saol cnm okudum bilmiyordum daha dikkatli olurum sonrası için lakin anlamadığım bişey var oda zaten bu hastalık yada bakterinin insan vücündunda önceden de olabileceği ve saklı kalabileceği neyse babamın kendi kestiği et ve belgeliydi o yüzden şüphe etmiyorum neyseki bundan sonra yemicembütün hayatım boyunca sanırım daha öncesinde çok yedim bekarken şimdi yemem


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

günaydın canım.. senin burun açılmadı gitti.. gerçi benim burunda eski performansını göstermiyorda en azından zorda olsa alıyorum burnumdan. üşütüyormusun yoksa farkında olmadan, ıslak saçla filan beklemiyorsun demi??
 
mrb kizlar 2 haftadir fazla giremiyodum nete hastalik yoğun iş temposu bide ew taşima işi fln derken yeni yeni firsat bulabiliyorum..suze bi sorum olcak bnm bi paşam olcak adini bulut eymen koymak istiyoruz herkes eymeni beğeniyo bulutu hic duymadklari icin tuhaf geliyo sizce bebegim ismi nasil ?
 

canım zaten ben kendimi normal görmüyorum ki.. kırılarak cevap vermeni istemem, kırmakta istemedim..

bunun üniversite mezunu olmakla alakası yok o dediğn şeyler elbette doğrudur

benim çoğu arkadaşım hiç umursamadı birşeyi yani bana öyle dedi biri sadece sucuk yemedim oda yiyeceğimin helal olup olmadığını bilmediğimden dedi..

yanı ben kendimi zaten aşırı buluyorum bende herkes gibi davranmak istiyorum ama buda benim yapım..belki böyle değildi hamilelik psikolojisini

farklı yaşıyorum ,belki ilk başta yaşadığım bazı olaylardan dolayı..ben sana böyle yazdım ama ben kendimdeki anormalikleri biliyorum arada kendime telkin veriyorum doktorum bile

neler diyor yani herkesin bakışı farklı bende rahat olmayı isterdim...

ama o yazdığıma kırılmanı istemem eleştiri filan değildi niyetim
 
canım merhaba nasılsın?Yok üşütmüyorum ya eminim.Burnum tıkanıyo ve temizlerken kan pıhtıları çıkıyor hep ama normalmiş endişe edilecek bişey yokmuş.Zaten benim bugün kü gebelik takvimimi okusana bak altta yazan açıklamayı cuk diye oturuyor:)))
 

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın..bekleme olayına alışığım..canım peki doktorun girecek mi doğuma

tamam hastanede doğum olurda senin kendi doktorun girecek mi?sanırım bir ücret karşılığı girer değil mi?

birde aksam mesai sonrası alıyor mu prof.lar filan ..
 
.

Bende bundan bahsediyorum fikir alış verişi yapıyoruz belki bildiğimi söylüyorum yaşadığımız şeyleri paylaşıyoruz sonuçta bende yaşadıklarımı paylaştım tabi herkes farklıdır sonuçda bende senin gibi düşünüyorum ama o kadar endişeli değilim normal bi insan ne yer ne içerse bende de o fark yok yani uzatmayım daha herkes kendince haklıdır (duymak istemediği bişey için yorum istemesin kimse iyilik yapmaya gelmiyo sanırım bazılarına )


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

:)) takviminle uyumlu gidiyorsun:)) ee ne zaman öğreniyoruz bebişin cinsiyetini???
 

canım Allah ismiyle yaşatsın inşallah uzun sağlıklı ömürler versin...

isim içinize ne siniyorsa o olsun şahsen eymen ismini ben pek sevmiyorum sevmiyorum değilde

herkes bu isimi koymaya başladı..bulut ismide çok güzel bence bulut eymende hoş hiç üzülme

ama bence ikisini bir arada söyleyin yani k imi bulut kimi eymen demesin...

bizede 14.haftada erkek dedi doktorumuz ismini kürşad mete düşünüyoruz

kürşad çok banel,maço diyenlerde var ama türk ismi olsun istiyoruz.. annem söyle güzel isim koyun :) dedı onlar kuran dan istiyor ama ben istemiyorum kötü söz fılan soylenırse diye
 

sağol cnm bnde eymen ismini hep istiyodum ama iki isim istedigim icin bulut eymen olsun dedik zaten biri bulut biri eymen derse anlami klmaz bulut eymen ikisi bi arada kullanilcak..snnkilerde tam turk ismi olmuş Rabbim adiyla yaşatsin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…