- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #6.121
ole olacak ama hırpalanmasından korkuyorum allah bılıyo ya vıcdanım hıc rahat degıl...en azından 7-8 yasına gelsın cok ısterdım ama nasıp...
benımde kardeşlerımle bırınle 5 bırınle 6 yas var aramızda ben byuttum onları annemden cok bakmısımdır onlarda bana cok duskun bu sebeple ıyıkıkardesleırm olmuslar ama annecım ıkız gıbı pes pese olunca benle cok ılgılenenemmıs bende cok hırcın buyumuusum :26:
dılerım oglusum bole olmaz
ecmelcim blogcuanne nin iki çocuğu var
blogunda kardeş kıskançlığı için bulduğu çözümler vs var
aşağı yukarı 2010 başından itibaren bakarsan bulursun
benim daha ilk olduğundan şöyle bir okudum
ama çok faydalanıyorum ben onun blogundan
kızlar duğasını esirgemeyen herkeze çok teşşekkür ederim kendi kendime dedim ki sizlerin duasını almadan kontrollerime gitmicem....bana güç veriyosunuzz çokkk sağolun....Rabbim hepimizin bebeklerini korusun...
bu arada bebişim çok şükür sağloklı ve kıpır kıpır bir daha ki kontrolde 2 testimiz olucak bakalım allahtan hayırlısı ......![]()
gözün aydın canım
çook şükür cidden merak etmiştim senikızlar kanama için dün doktora gittim yatış verdi dün hastanedeydim yeni geldim eve.10 gün raporluyum.şükür bebek iyi
gözün aydın
iyice dinlenirsin bişicik kalmaz inşallah
Bende ağustos annesi oluyorum Allahın izniyle : )))![]()
hayırlı olsun canım hoş geldin
Bende bir agustos annesi olarak araniza katilmaktan keyif aliyorum.. Kisaca kendimi tanitayim.. 25 yasindayim ilk gebeligim, bugun 7+3 agustos ayini son gununden yakaliyoruz bebegimle :) en son 7+0 da kalp atislarini duyduk.. Simdi yaptirmam gereken kan tahlilleri var.. Tsh teksoplazma glukoz rubella hemogram idrar testi istedi.. Bunlari sizlerde yaptirmissinizdir mutlaka, bir gunde cikiyor mu sonuclar bilginiz var mi ?
hoş geldin
ben akşama almıştım sonucu diye hatırlıyorum
torchu yani işte rubella toksoplazma vs önce özel labaratuvarda
sonra tokso yu devlette yaptırdım
en fazla ertesi güne kalmıştır devlette
Bende bende agustos annesi olcam
hayırlı uğurlu olsun canım hoş geldin