2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah güle güle kullanirsin canim. Bizimki icinde hic durmuyor. Kac kere denedim. Tikis tikis olmayi sevmiyor galiba. Kucagimda da iyice gögsüme bastirarak kucaklasam itekliyor. Ne bileyim asansörde aglamaya basliyor falan. Klostrofobisi var galiba diye gülüyorum. :) O kadar da para verdik. Ama geri satacagim eger birkac ay daha kullanmazsa. Denemeye devam ediyorum.

Kizlarrrrr kizim neredeyse 3 aylik olacak ben hala adet olmadim neden???
Canım
Canım teşekkür ederim inşallah durur benimkide . Ben hemen adet olmuştum kırkım çıkmadan yirmi bes gün filan sürdü lohusa kanı sonra 35 Günlükken adet oldum . Doktora sordum evet adet kanı dedi ultrasondan inceledi rahim incelmis toparlanmis dedi.bazi kadınlar hemen olur bazi kadınlarınki aylar sürer dedi normal bu haller dedi.. Bu benim doğumdan sonra üçüncü adet olmam çok şükür ki sancı olmuyor artık . Doktor hemen adet olursan bu şekilde hamile kalma riskin cok yüksek dedi. Bende bundan korkuyorum. .

Onu bilmiyordum sagol yanitin icin. Ben de adet olacagim diye bekliyorum, birden ne kadar zaman gectigini fark edince panik oldum. Demek ki kadindan kadina degisiyormus..Ayy umarim benim de sansiciz olur artik. Dogum yapmis olmanin fiziksel artilari da olsun artik :) Korundugunuz sürece korkma canim, tekrar hamile kalmazsin. Zaten öyle pat diye olmuyor ki.. Biz kac ay denemistik

Selam kzlar..bu gece yatmadan önce mama vermeye karar verdim.doğumdan sonraki ilk bikac günü saymazsak bu ilk olacak.sizce kaç cc vermeliyim.birden 120 ml çok olur mu ?

Bi
biz eczaneden aldık 140 tl ye.bize toplam 2 doz yapılacak dedi dr 2.doz 8 hafta sonra yapılcakmış ve 5 ayı dolmadan yapılmalıymış.

Bi

biz eczaneden aldık 140 tl ye.bize toplam 2 doz yapılacak dedi dr 2.doz 8 hafta sonra yapılcakmış ve 5 ayı dolmadan yapılmalıymış.
Benim bildiğim üç doz yapılıyor ama hangi aylarda bilmiyorum bende yaptırıcam aralıkda ama tek düşündüğüm doktorumu değiştirmek istiyorum bitane aklımda var gideceğim ama iki aydır buna gidiyorum diye acaba üçüncü ayıda buna gidip aşıyı yaptırıp bidahakimde mi değiştirsem yoksa üçüncü kontrolü ve aşıyı yeni doktora mı yaptırsam?

Kızlar üsküdarda oturuyorum varmı yakınlarda tavsiye edeceğiniz gereksiz vitamin ilaç vermeyen ve ukala olmayan bir doktor ?

Kızlar üsküdarda oturuyorum varmı yakınlarda tavsiye edeceğiniz gereksiz vitamin ilaç vermeyen ve ukala olmayan bir doktor ?
uskudar yunus emrede ahmet bey var bizde ona gidiyoruz. simdilik iyi mamaya ilaca karsi genc dr bi dene istersen umraniye erdemde kursat bey varms ida iyimis ama ben gitmedim canim..

canım selamlar. bu kaka çıkma olayı nerdeyse herkeste duyuyorum. ben iki aydır huggies kullanıyorum. kakası çok tazzikli çolmasına rağmen hiç dışına vermedi. sıvı kaka bariyeri var arkasında. ama bizde de son günlerde çiş sızdırma sorunu oldu. kuzum uykusunda buz gibi oldu üstü ıslandığı için. az uz değil bayağı ıslanıyo. ben de bezi değiştirdim şimdilik takipteyim.

Kizlarrrrr kizim neredeyse 3 aylik olacak ben hala adet olmadim neden???

Ben lohusalıktan çıktığım gibi adet oldum hatta adet kanamam bitti aynı ay içinde bir daha adet oldum. Bende çikolata kisti olduğundan ağrılı geçiriyorum adet dönemimi doktorum 3 gün önce hormonlu spiral taktı şimdilik ne ağrım var ne sızım bir yandan da korunuyor olacak olmak güzel. 6 ay bekle bence normal adet görmemen 6 ayı geçince bir doktora görün bu arada da korunmayı bırakmayın ama :)

çok tatlısınız ya uzun ömürlü huzurlu günlere inşallah...

ben de bunca huyuma asiliğime rağmen annem neden beni atamıyo derdim, anne olunca anladım

Ben de huggies cis sizdirdi hic memnun kalmadim. Bezini değiştirirken ust bas değiştir. 1. Ayin sonunda degistim bezi ben.... Allah tan usutmedim yavrumu...

Kizlar bu kaka olayi iyice cwnimi sikmaya basladi yine 4 gun oldu bundan once de 8 gun yapmamisti fitil vermistim mecburen. Her yolu deniyorum zeyftinyagiyla masaj yapiyorum hareket yaptiriyorum yok yapmiyo. Sikinyisi yok sukur ikinmiyo aglamiyo rahatsiz degil ama ust uste bu kadar uzun sure yapmayisi canimi sikiyo artik ne yapmaliyim sizce? Bu arada sadece anne sutu aliyo kuzum

Ayy ben deli olcam artık yaa hic bise yemio bu çocuk 30.ml süt zor iciyo onuda kusuyo kakada yapmio ayy napcam ben yaa küçük doğdu zaten hepten minicik kalcak ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…