- 4 Nisan 2014
- 634
- 80
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.521
Arkadaşlar bugün baby 2 go markasının şu tip kangurusunu aldım. Kızım sürekli kucak istiyor belki bir nebze olsun bende rahatlarim dedim ama sizdende fikir almak istedim. İçinizde kanguru kullanan varmi benim ilk bebeğim ve açıkçası icinde rahat olurmu olmazmi endiseliyim. Ne diyorsunuz?Eki Görüntüle 1289342
CanımKizlarrrrr kizim neredeyse 3 aylik olacak ben hala adet olmadim neden???
Canım teşekkür ederim inşallah durur benimkide . Ben hemen adet olmuştum kırkım çıkmadan yirmi bes gün filan sürdü lohusa kanı sonra 35 Günlükken adet oldum . Doktora sordum evet adet kanı dedi ultrasondan inceledi rahim incelmis toparlanmis dedi.bazi kadınlar hemen olur bazi kadınlarınki aylar sürer dedi normal bu haller dedi.. Bu benim doğumdan sonra üçüncü adet olmam çok şükür ki sancı olmuyor artık . Doktor hemen adet olursan bu şekilde hamile kalma riskin cok yüksek dedi. Bende bundan korkuyorum. .Insallah güle güle kullanirsin canim. Bizimki icinde hic durmuyor. Kac kere denedim. Tikis tikis olmayi sevmiyor galiba. Kucagimda da iyice gögsüme bastirarak kucaklasam itekliyor. Ne bileyim asansörde aglamaya basliyor falan. Klostrofobisi var galiba diye gülüyorum. :) O kadar da para verdik.Ama geri satacagim eger birkac ay daha kullanmazsa. Denemeye devam ediyorum.
Canım
Canım teşekkür ederim inşallah durur benimkide . Ben hemen adet olmuştum kırkım çıkmadan yirmi bes gün filan sürdü lohusa kanı sonra 35 Günlükken adet oldum . Doktora sordum evet adet kanı dedi ultrasondan inceledi rahim incelmis toparlanmis dedi.bazi kadınlar hemen olur bazi kadınlarınki aylar sürer dedi normal bu haller dedi.. Bu benim doğumdan sonra üçüncü adet olmam çok şükür ki sancı olmuyor artık . Doktor hemen adet olursan bu şekilde hamile kalma riskin cok yüksek dedi. Bende bundan korkuyorum. .
yeskatılıt: 37577163 .!.:canım daha sık emzir.. ben cede emzir
Canım Canım teşekkür ederim inşallah durur benimkide . Ben hemen adet olmuştum kırkım çıkmadan yirmi bes gün filan sürdü lohusa kanı sonra 35 Günlükken adet oldum . Doktora sordum evet adet kanı dedi ultrasondan inceledi rahim incelmis toparlanmis dedi.bazi kadınlar hemen olur bazi kadınlarınki aylar sürer dedi normal bu haller dedi.. Bu benim doğumdan sonra üçüncü adet olmam çok şükür ki sancı olmuyor artık . Doktor hemen adet olursan bu şekilde hamile kalma riskin cok yüksek dedi. Bende bundan korkuyorum. .
canım daha sık emzir.. mamaya başlamaktansa sık sık emzirmeni öneririm
boyu kac cnm 500 gr cok az degıl ortalama 600-800 gr alması beklenıyo sen bence ıı bı dr gıt guvendıgın bırıne ve ona danış onlar daha ıı bılırler
biz eczaneden aldık 140 tl ye.bize toplam 2 doz yapılacak dedi dr 2.doz 8 hafta sonra yapılcakmış ve 5 ayı dolmadan yapılmalıymış.bizde bugün yaptırdık rotavirüs aşısını, inşallah ateş filan olmaz. Dr.un da acelesi vardı sormayı unuttum birşey yaparmı diye
birde 5. ve 7.aylarda olacakmış yani toplam 3 doz dedi. Sizinkide mi öyle, bu arada fiyatı: 115 tl. aldılar özel hastanede yaptırdık.
Benim bildiğim üç doz yapılıyor ama hangi aylarda bilmiyorum bende yaptırıcam aralıkda ama tek düşündüğüm doktorumu değiştirmek istiyorum bitane aklımda var gideceğim ama iki aydır buna gidiyorum diye acaba üçüncü ayıda buna gidip aşıyı yaptırıp bidahakimde mi değiştirsem yoksa üçüncü kontrolü ve aşıyı yeni doktora mı yaptırsam?Bi
biz eczaneden aldık 140 tl ye.bize toplam 2 doz yapılacak dedi dr 2.doz 8 hafta sonra yapılcakmış ve 5 ayı dolmadan yapılmalıymış.
uskudar yunus emrede ahmet bey var bizde ona gidiyoruz. simdilik iyi mamaya ilaca karsi genc dr bi dene istersen umraniye erdemde kursat bey varms ida iyimis ama ben gitmedim canim..Kızlar üsküdarda oturuyorum varmı yakınlarda tavsiye edeceğiniz gereksiz vitamin ilaç vermeyen ve ukala olmayan bir doktor ?
Teşekkür ederim canım denicem doktorunuzu :)uskudar yunus emrede ahmet bey var bizde ona gidiyoruz. simdilik iyi mamaya ilaca karsi genc dr bi dene istersen umraniye erdemde kursat bey varms ida iyimis ama ben gitmedim canim..
canım selamlar. bu kaka çıkma olayı nerdeyse herkeste duyuyorum. ben iki aydır huggies kullanıyorum. kakası çok tazzikli çolmasına rağmen hiç dışına vermedi. sıvı kaka bariyeri var arkasında. ama bizde de son günlerde çiş sızdırma sorunu oldu. kuzum uykusunda buz gibi oldu üstü ıslandığı için. az uz değil bayağı ıslanıyo. ben de bezi değiştirdim şimdilik takipteyim.kızlar çıldıracağım ya bebişim 2 aylık son dört seferdir üst üste yaptığı kaka doğru beline çıkıyor nedir bunun sebebi hikmeti. kıyafet değiştirmekten bir hoş oldum bizim ki zaten çok üşüyor birde kıyafet değiştirince başlıyo titremeye üşüteceğim ondan korkuyorum. sizde de oluyor mu? ben nasıl tekrar bezin içine sokarım bunu molfiksin 3 numarasını kullanıyorum. bezi göbeğininde üstünden sarıyorum gene çıkıyo gene çıkıyo bir akıl verin lütfen...
Kizlarrrrr kizim neredeyse 3 aylik olacak ben hala adet olmadim neden???
çok tatlısınız yakızlarr bugün tam 100.günümüz.
vay beee...kolikte olsa ağlama krizlerine kendisiyle birlikte benide soksada,ikimizde tepeden tırnağa kusmuk olsakta,uykusuzluktan gözlerim şişip başım dönsede,bütün sosyal hayatım bitsede,emzirmek için uğraşırkrn göğüslerim tabiri caizse parçalansada vs vs....
o benim minikim,şapşim,güzel gözlüm,saçları dimdik olduğu için ibibiğim,hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkeğim yani o benim yavrum...
Ben de huggies cis sizdirdi hic memnun kalmadim. Bezini değiştirirken ust bas değiştir. 1. Ayin sonunda degistim bezi ben.... Allah tan usutmedim yavrumu...canım selamlar. bu kaka çıkma olayı nerdeyse herkeste duyuyorum. ben iki aydır huggies kullanıyorum. kakası çok tazzikli çolmasına rağmen hiç dışına vermedi. sıvı kaka bariyeri var arkasında. ama bizde de son günlerde çiş sızdırma sorunu oldu. kuzum uykusunda buz gibi oldu üstü ıslandığı için. az uz değil bayağı ıslanıyo. ben de bezi değiştirdim şimdilik takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?