2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamamen aynı cnm. ben varııımm

uzun süredir yapıyor bu yumruğunu yemeye çalışma hareketini
önceleri bende açmı diye düşünmüştüm ama kesinlikle değil, bugünlerde de elini yumruğunu ağzına sokmaya çalışırken birde hırslanıp ağlamaya başladı. Ama engel olmamak lazımmış, elleri ve ağızlarını tanıyorlarmış gelişimleri açısından iyi ve normalmiş yani. Yalnız niye hırslanıyor ve ağlıyor onu anlamadım

Bişey farkettim hep y soru soruyorum ya dert yanıyorum sankı hıc guzel seyler olmuyo gıbı topığın dogasına aykırı olcak belkı ama anne oldugumdan berı hısstıklerımı azcık yazmak ıstedım
bebegımden once ben dunya esımden ıbaret sanıyodum oylede hıssttrms olmalıym kı esım kf dgndydı hamılelıgımı hep gelgıtlerle gecırdım yanls bı karar mı yapabılırmym eskısı gıbı olamccm hazırmym sn gune kdr hep bunlarla savastım aşdırmaya bıle gıtmstm kapıdn aglaya zırlaya dndum -ıyı kı donmusum-
Anladm kı dunya bosmus kızımdan once gorur gormez buyuk bı askla baglm ben ona yeryuzunde hıc bısey bukdr mukemml olamzne guzel bıseymş mucıze
Rabbıme sukurler olsun benı boyle bı duyguyla sereflendırdı
sımdı gozlerıme bı bakısı var olamaz boyşe bısey hıc bı goz bukdr guzel bkamaz ellerımı sımsıkı tutuyo dunya bnm oluyo bı guluşuvar ıcım erıyo bıde bı koku allahm basımı donduruyo bınlerce kez sukurler olsun hepımızın evltlarını korusun sımdı anladm dunya esımden degıl kızımdn ıbrt kızımla guzel kızımla anlamlı tbıkı esımı cok sewıyrm ama evlat baöbaska hyrlı uzun omrlerı olsun

canım merak ettim seni. yaptın mı test çevremde çok hamile kalan var benim ya korkuyorum bende
nöbetçi eczane bulamadım.yarın bakıcam inş ama kesin yapıcamama benim gibi hala adet olmayan çoktur aranızda dimi(şimdi yanıma insan arıyorum ya)inşallah adet öncesindeki mide bulantısıdır

kızlarr bugün tam 100.günümüz.
vay beee...kolikte olsa ağlama krizlerine kendisiyle birlikte benide soksada,ikimizde tepeden tırnağa kusmuk olsakta,uykusuzluktan gözlerim şişip başım dönsede,bütün sosyal hayatım bitsede,emzirmek için uğraşırkrn göğüslerim tabiri caizse parçalansada vs vs....
o benim minikim,şapşim,güzel gözlüm,saçları dimdik olduğu için ibibiğim,hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkeğim yani o benim yavrum...

Sorma bugün bizimki de hirslandi, tam kavrayamiyor sanirim o yüzden hirslanip aglamaya basladi emzigi verdim bir süre sonra atti emzigi tekrar elini aldi tekrar agladi. :) Cok komikler :) Yalniz olmadigima sevindim valla. Emzigi biraktirmak da bana hic zor olmayacak sanirim. Umarim elini birakip onun yerine de baska birsey alir. :):):):)

Amin canim. Ayni duygulara ben de kapiliyorum. Senin gibi esine deli asik bir kadindim ve ilk ay hatta esimle arama giren, bütün hayatimizi mahfeden bir seymis gibi geliyordu kizim. Simdi öyle mi??!! :) Onsuz ne yapmisim bilmiyorum. Kucagima alinca o kollari omzuma dolaniyor ya, -simdilik sarilmak amacli yapmiyor olsa da-, gözleri sütünü icerken bana bakiyor. Keyfi yerindeyse ne desem gülüyor. Bazi annelerin evladima asigim demesini simdi anliyorum.

anne sütü de damlatabilirsiniz kızlar benim bebeğimde de vardı doktor çayla silebilirsin dedi annem biz anne sütü damlattık izlere dedi olmaz dedim gözüne ama benden gizli damlatmış geçti eskilerin bir bildiği var ve sabahları anne sütüyle sildik gözünü :)))))

nöbetçi eczane bulamadım.yarın bakıcam inş ama kesin yapıcamama benim gibi hala adet olmayan çoktur aranızda dimi(şimdi yanıma insan arıyorum ya)inşallah adet öncesindeki mide bulantısıdır
bende de oldu bulantilar hatta kusmalar baslari sanirim psikolojik. ben guvenemedm 3 tane test yaptm cnm.cok kotu bunu dusunmek.kizimdan once haftada bir test yapardm hamilelik mujdesini gormek icin.simdi de kesin hamile degilim demek icin test yapiyorm.Allahim yardim et

Arkadaşlar bugün baby 2 go markasının şu tip kangurusunu aldım. Kızım sürekli kucak istiyor belki bir nebze olsun bende rahatlarim dedim ama sizdende fikir almak istedim. İçinizde kanguru kullanan varmi benim ilk bebeğim ve açıkçası icinde rahat olurmu olmazmi endiseliyim. Ne diyorsunuz?

Cnm bız kullanıyrz bı sure yuzu bana donuk bı sure sırtı donuk duruo snra sıkılıyor ama her bebek aynı degıl kı ınsallh sz skntı ckmezsnz gayt rahat edıyolar merklanmayalnız bızımkının kafa destegıde var kraftın daha baslarını tam tutamadıkları ıcın bence sende ole bısey bak

He almıssın neyse eoınle tutarsınartık gule gule kullanın

Slm ben araniza yeni katildimagustos 26da dogum yaptim bebegim 3300 dogdu sisligi inince dogumdan iki gun sonra 2900du. Ilk ay saglik ocagi kontrolumuzde agirligi3800du. ikinci ayda ise 4300 olmus saglik ocagindaki hemsirelr normal oldug unu soyledi ben mamaya baslayayim mi dedigimde. Boyu 4cm uzams seninki boya veriyor dediler. Bugun kontrol amacli dr goturdk o ise az kilo aldigini mamaya baslamam gerektigini soyledi. Ayda 500 gr azmi sizce ne yapmaliyim

Ya kızlar bulantı adet test falan yazmışsınız benimde 2 aylik oldu bebeğim bir hafta önce doktoru aradım nasıl korunayim diye ç ile başlayan bi hap onerdi ama test falan yapmadım bende daha hic adet olmadım aklıma takıldı bir haftadır kullanıyorum

boyu kac cnm 500 gr cok az degıl ortalama 600-800 gr alması beklenıyo sen bence ıı bı dr gıt guvendıgın bırıne ve ona danış onlar daha ıı bılırler

Biz yaptırdık.ateş olmadı ama yaptırdıktan 1 gün sonra 1-2 gün boyunca ishal oldu.fiyatı 140 tl.

bizde bugün yaptırdık rotavirüs aşısını, inşallah ateş filan olmaz. Dr.un da acelesi vardı sormayı unuttum birşey yaparmı diye

birde 5. ve 7.aylarda olacakmış yani toplam 3 doz dedi. Sizinkide mi öyle, bu arada fiyatı: 115 tl. aldılar özel hastanede yaptırdık.

canım daha sık emzir.. mamaya başlamaktansa sık sık emzirmeni öneririm

canım daha sık emzir.. mamaya başlamaktansa sık sık emzirmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…