2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen niye gidiyorsun güzelim, görmek isteyen gelir görür, bebeğin daha çok küçük 1) hava değişiminden etkilenebilir, gidecegin yer neresi bilmiyorum ama sıcaklık, nem farklı gelebilir
2) uçakla gideceksen o kadar insanın kalabalığın içinde hasta olabilir, gittigin yerde sen geldin diye ev curcuna olup ne kendinle ne bebeginle ilgilenebilirsin misafirden
3) gideceğin evin sıcaklığı ne olur gece üşütebilirsin
4) herkes Şapur şupur öpmek kucağına almak isteyecek ne kadar engel olsanda milletçe çok seviyoruz öyle öpmeyi, bebeğini hasta edebilirler
5) bebeğin gittigi yeri yadırgayabilir, huzursuzlanabilir

Benim aklıma gelenler bunlar, haa tabi içinde bulunduğun durumu sen daha iyi bilirsin

kızlar aklıma gelmişken söyliyeyim bebişleri mamadan dolayı fışkırarak kusan arkadaşlara;bizim paşa mamada çok kusuyordu muslukmu diyeyim fıskiyemi diyeyim doktorumuzda her mama markasının oluyor ama humananın AR(anti reflü)mamasını tavsiye ederim demişti(bu arada bu ARler genelde eczanelerde satılıyor)milupa.bebelac.ülker herobeby.hatta kolik olduğumuz için humana anti kolik mamasını bile kullandım hiçbiri humanaAR mama kadar rahatlatmadı bizi.belki çok az kusuyor kussada oda daha rahat oluyor bende gramajına göre pahalı biraz ama ben çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim

Canım benim oğlan önce geceleri ağlardi uyanirdi 5 saat filan uyuyordu şimdi 7saat uyuyor ama şunu farkettim uyanmaya çalışıyor fakat ışık açık olmadigindan ayikamiyor mizirdanmaya başlıyor ben kalkıp ışığı açıp wcye gidiyorum,geldiğimde uyanmış..önce kendi uyanıyordu şimdi neden böyle oluyor acaba ters birşey mi var

Kesinlikle gitme endiselerinde cok haklisin.annene bu gerekcelerini anlatsan kirilmasalar.ben cesaret edip gitmedim gitmemde kimseninde kirilmaya hakki yok aslinda.hasta olsalar onlarda uzulur.[/QUOTE]

Üc yorumun da bana hak vermesine cok sevindim. Gercekten bana da hic mantikli gelmiyor ama ailem sürekli ne zaman geliyorsunuz diye baski yapiyorlar. Babam biraz rahatsiz oldugu icin benim gitmem bekleniyor, torununu görsün diye ama gercekten hic o strese girmek istemiyorum ki zaten internetten kamerali görüsüyoruz yani bebegi görebiliyorlar. Kirilirlar gibime geliyor, gelemicem desem direk. Diger yandan sizlerin de dedigi gibi, üsütürse, herkes sapur supur öperse bir de ben gidene kadar aileden biri de o an grip olabilir. Ayrica benim annem de cok karisir, babam da... Öyle yapma, böyle yapma, sunu giydir, bunu cikar...Sevinclerinden de ne yapacaklari belli olmaz.. Bebek cok kücük yerini yadirgayacagini da düsünüyorum ben. Dedim ya uyku vakti gelince yatak odasina geciyorum anliyor artik alisti o düzene...Yani hic rahat etmeyecegimi biliyorum. Ben huzursuz olunca kizim da cok huzursuz oluyor bir de isin bu kismi var. Ben bahane eder gibi daha kücük cok huzursuzlaniyor dedim, burda kac kisiyiz bakariz bir cocuga mi bakamayacagiz dediler. Ne desem bir cevaplari var yani.

Bebek kücük rahat edemicem desem, kirilacaklar. Kimsenin kirilmaya hakki yok bence de aslinda ama alinganlar.. Düsünmekten uyku tutmadi beni ya...

Bu arada cok gecmis olsun miragenet, umarim toparlamissindir.

Kesinlikle gitme endiselerinde cok haklisin.annene bu gerekcelerini anlatsan kirilmasalar.ben cesaret edip gitmedim gitmemde kimseninde kirilmaya hakki yok aslinda.hasta olsalar onlarda uzulur.

Üc yorumun da bana hak vermesine cok sevindim. Gercekten bana da hic mantikli gelmiyor ama ailem sürekli ne zaman geliyorsunuz diye baski yapiyorlar. Babam biraz rahatsiz oldugu icin benim gitmem bekleniyor, torununu görsün diye ama gercekten hic o strese girmek istemiyorum ki zaten internetten kamerali görüsüyoruz yani bebegi görebiliyorlar. Kirilirlar gibime geliyor, gelemicem desem direk. Diger yandan sizlerin de dedigi gibi, üsütürse, herkes sapur supur öperse bir de ben gidene kadar aileden biri de o an grip olabilir. Ayrica benim annem de cok karisir, babam da... Öyle yapma, böyle yapma, sunu giydir, bunu cikar...Sevinclerinden de ne yapacaklari belli olmaz.. Bebek cok kücük yerini yadirgayacagini da düsünüyorum ben. Dedim ya uyku vakti gelince yatak odasina geciyorum anliyor artik alisti o düzene...Yani hic rahat etmeyecegimi biliyorum. Ben huzursuz olunca kizim da cok huzursuz oluyor bir de isin bu kismi var. Ben bahane eder gibi daha kücük cok huzursuzlaniyor dedim, burda kac kisiyiz bakariz bir cocuga mi bakamayacagiz dediler. Ne desem bir cevaplari var yani.

Bebek kücük rahat edemicem desem, kirilacaklar. Kimsenin kirilmaya hakki yok bence de aslinda ama alinganlar.. Düsünmekten uyku tutmadi beni ya...

Bu arada cok gecmis olsun miragenet, umarim toparlamissindir.[/QUOTE]
Eşin bu konuda ne diyor...şimdilerde mere virüsü var ya onu söyle :) ortalık toparlansin öyle gelelim de...bu uçak ve hastanelerde ben çok tirsiyorum..bu öpme işine sinir oluyorum. . Ben kendi annr babama diyebilirim bunu ki dinlerler ama eşimin annesine anlatamiyorum...birkaç ay atlatirsan iyi olur ama babanda hastaymis allah şifa versin önemli mi böyleyse ben giderdim. ..

Canim seninki nekadarlik oldu? Masallah ne güzel uzun uyuyor ozendim valla :) benimki agstos 7 de dogdu gece en fazla 3 saat uyuyo sonra uyaniyo emiyo bidaha uyuyo hep boyle..

Muhtemelen mastit baslangici.ben de gecirdim.mutlaka yapman gerekenler:sık emzirme,oncesinde sicak dus ve masaj.dr a gidersen sana antibiyotik verecektir sakin kullanma.kara lahanayi buzluga koy sogut.sonra gogsunun uzerine kou ve masaj yap.mutlaka ise yarar.cok gecmis olsun.

Bu arada cok gecmis olsun miragenet, umarim toparlamissindir.[/QUOTE]

Teşekkür ederim iyileştim baya pazar gunu eşim gelip alacak inşallah.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım deneyeceğim inşallah gecer...

Eşin bu konuda ne diyor...şimdilerde mere virüsü var ya onu söyle :) ortalık toparlansin öyle gelelim de...bu uçak ve hastanelerde ben çok tirsiyorum..bu öpme işine sinir oluyorum. . Ben kendi annr babama diyebilirim bunu ki dinlerler ama eşimin annesine anlatamiyorum...birkaç ay atlatirsan iyi olur ama babanda hastaymis allah şifa versin önemli mi böyleyse ben giderdim. ..[/QUOTE]

Yok canim babamin rahatsizligi uzun zamandir var, yolculuk yapmasina engel sadece o acidan dedim. Ama bir süre görmeleri internetten yetse keske. Büyük ihtimalle gitmeyecegim ama sagligini etkiler falan bir sekilde birseyler söyleyecegim artik. Bakalim neler olacak... Öpme isini bizimkiler dinlemez. Cünkü bizimkiler sürekli yeni moda anne babalari elestirirler. Biz kac cocuk büyüttük ne nazlisiniz derler.

Bide bana sormadan kızımın resmini kendi facende paylaşan eltiyi ne yapmalı ?

Canım sorma doğum yaptığım günün. gecesi benim eltim de koymuş bir baktım benim çocuk çok sinir oldum ona ne ya
Benimde görümcem doğardoğmaz koymuş Allahtan eşim erken fark edip müdahale etmiş. kendi oğlunu görmeye gelenlere bile göstermiyordu anlamadım bizim bebeklerimizi çok mu kıymetsiz görüyorlar. Tamamiyle işgüzarlar

canım senin kaç günlük artık benimkide uyandırmasam 6-7 saat uyuyacak kan şekeri düşecek diye korkuyorum biz daha 60 günlüğüz uyandırmasam sorun olur mu acaba...

Ev yerleştirecem diye sütüm filan kesildi resmen yemek filan yiyemiyorum ... eşim işe gitti artık kalkacak halim kalmadı... evin heryeri dandini nereye el atacağım bilmiyorum

Ev yerleştirecem diye sütüm filan kesildi resmen yemek filan yiyemiyorum ... eşim işe gitti artık kalkacak halim kalmadı... evin heryeri dandini nereye el atacağım bilmiyorum
kendini bu kadar yorma ev işi bekler ama bebişin büyümesi beklemez bende yeni taşındım heryer her yerde sadece yatak odasıyla mutfağa öncelik verdim diğer yerleri elim oldukça yavaş yavaş yapıyorum acelesi yok kendine dikkat et önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…