- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.221
canım pes etme eninde sonunda alır. tomrisin emzirme notları diye bir blog var onu oku işine yarayacağını düşünüyorum...selam kizlar morelim cok bozuk oglum asidan sonra memeyi almiyo sagip veriyorum ne yapcam ben kendimi ise yaramaz hissediyorum cunku mememn ucu yoktu zaten silikonla emziriyodum malesef simdi emmedi sizce baslarmi yine emmeye zatn ise baslicm bilmiyorm napcm allahtan sutum geliyo masallah intrntte okudum pompadan veriln sutle emilen sutun farki varms anlayamadim ama cok uzuldm...
Kızlar bugün bebeğim her saat başı emmek istiyor, doymuyor desem çişli bezimizde azalma yok büyüme atağı olabilir mi
Bebeğim hasta oldu kızlar iki gündür annemlerdeyim abim oğlu diş çıkarıyor boğaz enfeksiyonu olmuş sanırım ondan bulaştı acile gittik antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum ama ilerleyecek diye başladım :-(
Canım seninki kaç aylık benimki 1.aydan sonra kendi uyanıyordu gece 5 saatti ama iki aya gelirken yani 57-58 günlükken 7-8saat uyumaya başladı. .Sabah ben ışığı açıyorum kendi uyanıyor bende uyandırıyordum ama artık kendi düzenlermis internette iji aylık bebekler 7-8 gece uykusu olur diyor. .sen ne okumuştun uyandırmak mı gerek?
ıslak mendil favorim!Ya kızlar benim kız kusuyorua eee tabi halıyada geldi ama çıkartamdım bir türlü biliyormusunuz ne ile temizlemir?
Kizlar size bir derdimi aktarmak istiyorum. Benim ailem biraz uzaktalar. Birkac aksilik oldu ve ailem bebegi göremediler, gelemediler, annem haric. Simdi görmek istiyorlar ama benim gözüm hic yolu kaldirmiyor. Ucakla 2,5 saat gerci ama ucak da degil problem, evim düzenimi bozmak istemiyorum, gittim mi bir hafta kalmami bekleyecekler. Ama bebegimle daha yeni yeni bir rutin olusturdum, aksamlari belli bir saatte uykusu geliyor, ne bileyim gece oldugunu yatak odasina gittigimde anliyor direk artik. Bir de yatagimiz genis kizim aramizda yatiyor buna suan icin alisti, orda bu imkanim olmayacak. Gece kalkip mama hazirla bütün siseleri sterilize et falan... Evde olunca ic camasirinla bile kalkip gidip mama hazirlayabilirsin, ya da bir bornoz atarsin üstüne falan... Bi de gece yarisi o mahmurlukla kalk giyin sana ait olmayan bir düzende mama hazirla... Ki kizim gazli bir bebek bazen cok huzursuz oluyor falan... Hic istemiyorum gitmek, en azindan kizim bir 6 7 aylik olana kadar... Bir de kis geldi, onlarin orasi daha soguk. Akrabalar falan... Malum grip mevsimi de acildi... Herkes öpecek sarilacak bir sevgi bicimi olarak ama bebegim anne sütü de tam almadigi icin iyice korkuyorum...
Napcam ben ya?! Bir tavsiyesi olan???
esimin korunmasi ve takvim yontemi cnm regl oldum ben rahatim oyuzdenkızlar benim hamile kalmaktan ödüm kopuyor,Allahım yavrularımıza ömür versin benim iki tane,rabbim isteyene versin.benim gibi olup risksiz bir çözüm bulan var mı?
Bide bana sormadan kızımın resmini kendi facende paylaşan eltiyi ne yapmalı ?
Bide bana sormadan kızımın resmini kendi facende paylaşan eltiyi ne yapmalı ?
Bende laf soktum ama sinirimi alamadım bide kendisi doğum yaptığında bebeği vizim yanımıza bile sokmamıştı şimdi sen kalk benim kızımın fotosunu paylaş sen kimsin sana ne oluyo düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyorBenimde gorumcem yaptı aynını doğar doğmaz eşim kıyameti koparttı naptın sen ben bile paylaşmadım nazar değer diye dedi. Halayım ben paylaşırım sana mı sorcam deyip çıktı işin içinden sinir olduk.
İşte biraz empati kursa yapmaz zaten. Kaldırdımı bari fotoyu lafı yedikten sonraH
Bende laf soktum ama sinirimi alamadım bide kendisi doğum yaptığında bebeği vizim yanımıza bile sokmamıştı şimdi sen kalk benim kızımın fotosunu paylaş sen kimsin sana ne oluyo düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor
Kaldırdı ama akşamımı zehir etti sağolsunİşte biraz empati kursa yapmaz zaten. Kaldırdımı bari fotoyu lafı yedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?