2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar dün gece cok kotu bişey oldu 12 günlük erkek bebeğim var hafif sarılık geciriyor gazı da var surekli ıkınıyor neyse. Dun gece kayınvalidem bebeği yıkamak için bize geldi cocuk kucagındaydı karnını falan ovdu daha yıkamamıstık sonra oglum birden morarmaya basladı hiç bişeyi yoktu aglamıyordu kadının kucagında etrafa bakıyordu once dudakları morardı sonra tüm vücudu ters cevirdik boğazına bişey kaçmıştır diye ama beslemiyordum neyse burnunu filan sıktık yuzune ufledik rengi düzeldi hemen dra geldik kanına kalbine akciğerlerine baktılar sorun yok dediler eve yolladılar ama ben dun geceden beri cok kotuyum surekli agliyorum psikolojim bozuldu o sahne gözümün onunden gitmiyor sanki bı an uyusam bebeğim yine moraracak ve... Allah korusun.. Cok kotuyum kızlar.. Sizler daha once boyle bişey yas ağınınve mı neden olmus olabilir bi daha olur mu dr siz farketmemissinizdir kusmuk yada tükürük kacmsıtır boğazına diyo.. Sizce ne olmustur

canım bebekte sıcaklık değişiminde morarma oluyor.o anda soyunuksa bu etkilemiş olabilir.banyoyu yaptırdınız mı bilmiyorum yaparken de morarma olabiliyor.biz eşimle yıkadık herşey normaldi arkasını çevirip tuttuğunda çocuk mosmor oluverdi.sonra ben aldım tuttum geçti.yani ters tutarken tutuş biçiminden kaynaklı morarma olabiliyor aniden.doktora da götürmüşsünüz birşeyi yoktur Allahın izniyle

ben de bir tek benimki çok rahat zannediyordum.takma canım olan bize oluyor takarak yıpranan biz oluyoruz.

İnş bişey yoktur cnm cok korkuyorum

Kızlar gecen cuma nst girdim bişey yoktu. Evdeyim sanci yok.38+3 deyiz. 1 hafta arayla nst cagirdi. 29 kontrol yazdı. Doktor cok mu rahat sizce. Scil bi durum olursa gel diyor. Sizce sancim var gibi arada gidip nst ye girmeli miyim cok tedirginim... ayni doktor arkadasimi 3 gunde çağırmış. Anlamadım bu işi. .. iletidimimiz gayet iyi aslında ama doktora gidince oglumun sersemligi ile unutuyor um herseyi... dogum birden başlar mi anlamaz sam cati kontrolü de yapmadi. Ya sıkıntı olursa.... uffff kafayi yiyecegim surda bir avuç kaldik doguramayan Rabbim darda birakmasin bizi

Canim benim bebegimde ters biliyorsun ve hala donmedi hareketleri cok azaldi cok korkutuyor beni. Dr bu hafta olmadigi icin banada haftaya persembe sezeryan icin gun verdi. Spinali dr mu onerdi acilma olduğunu nasil farkettin nst sancilar mi cikmisti inşallah saglikla kavusursun yavruna

Benim doktorda haftada bir sokmuyor 15 günde bir muayene aradaki haftalarda nstye alıyor en son gittiğimde de suyun falan gelirse hastaneye geliyosun hemen Dedi okadar heralde herşey normal diye tahatlar biraz

Bizde tam tersi ama oda kotu inan, adam her an doguracakmisim gibi davraniyo, gun icinde ariyorum telasla teli aciyo, evin icinde yan odadan sesleniyorum kosarak geliyo, strese sokuyo beni :) rahat ol dogurmuyorum diyorum ama kime laf anlatiyosun, bu hafta dogurmazsam kesin haftaya ise yaninda goturcek beni :)

Rahat ol güzelim.Dr a da güven.Ultrasonda bebeğin durumuna göre yorum yapmıştır.Daha yukardaysa mesela zamanı var demiştir.Benim de kontrolum vardı.Bir hafta daha verdi :) Ben gerilmiyorum.Bebişler vakitlerini bilir.Olayı akışına bırak ve rahat ol.Gerginlik bize yaramıyor.

Benim doktorda haftada bir sokmuyor 15 günde bir muayene aradaki haftalarda nstye alıyor en son gittiğimde de suyun falan gelirse hastaneye geliyosun hemen Dedi okadar heralde herşey normal diye tahatlar biraz
Bence de.Her şey normal olunca raht oluyor dr lar.Ama biz burda türlü şeyler okuyunca geriliyoruz sanırım.Bu yüzden eşim bana kızıyor burayı okuyunca :)))

Bizdede durum ayni, haftada 1kontrol, suyun sancin kanaman olursa buraya gel dedi. Dr ilk baslarda bana, olabildigince rahat ol, unutma sen hasta degil hamilesin, dagin basinada biraksam seni sorunsuz bi sekild bu cocugu dogurursun. Biz sadece komlilasyon olursa ise yarariz, yoksa doguma aktif bi katkimiz yok, demisti. Acikcasi bende ise yaradi bu sozler. Daha rahatladim.

merhaba canım...hayırlı olsun oglusun dogmus...arkadasını unuttun

teşekkür ederim canım denicem

Haklisiniz kızlar hepinize teşekkür ederin alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum. Simdi daha rahatim .vakti zamanı gelince dogacak ne olmasa bebişleri

Gözlerim doldu, allah hepimize yasatsin insaallah

İnsallah kotu bisey yoktur, allah yardimciniz olsun, korusun insallah bebislerimizi
amin cnmm cok zor ınankı dun geceden beri doğru duzgun uyumadım dınlenmedım gozum hep yavrumun ustunde yarın tekrar dra gıdecez bakalım ıns ııdir kuzum rabbım herkesın evladının korusun

Tatlım evet seninkide tersti
tatlım evet seninkide tersti doktor alttan muayene etti eger açılma yoksa beklicekti ama açılmam varmış ondan dolayı bu hafta almaya karar verdi doktorum spinalide doktorum önerdi daha rahat dedi o şekilde canım yoksa sancım falan yok ama yarın doğum inş hareketler normal benim kızımın inşallah sende hayırlı bir şekilde al bebişini kucağına tatlım telaş yapma sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…