- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.241
canım bebekte sıcaklık değişiminde morarma oluyor.o anda soyunuksa bu etkilemiş olabilir.banyoyu yaptırdınız mı bilmiyorum yaparken de morarma olabiliyor.biz eşimle yıkadık herşey normaldi arkasını çevirip tuttuğunda çocuk mosmor oluverdi.sonra ben aldım tuttum geçti.yani ters tutarken tutuş biçiminden kaynaklı morarma olabiliyor aniden.doktora da götürmüşsünüz birşeyi yoktur Allahın izniyleArkadaşlar dün gece cok kotu bişey oldu 12 günlük erkek bebeğim var hafif sarılık geciriyor gazı da var surekli ıkınıyor neyse. Dun gece kayınvalidem bebeği yıkamak için bize geldi cocuk kucagındaydı karnını falan ovdu daha yıkamamıstık sonra oglum birden morarmaya basladı hiç bişeyi yoktu aglamıyordu kadının kucagında etrafa bakıyordu once dudakları morardı sonra tüm vücudu ters cevirdik boğazına bişey kaçmıştır diye ama beslemiyordum neyse burnunu filan sıktık yuzune ufledik rengi düzeldi hemen dra geldik kanına kalbine akciğerlerine baktılar sorun yok dediler eve yolladılar ama ben dun geceden beri cok kotuyum surekli agliyorum psikolojim bozuldu o sahne gözümün onunden gitmiyor sanki bı an uyusam bebeğim yine moraracak ve... Allah korusun.. Cok kotuyum kızlar.. Sizler daha once boyle bişey yas ağınınve mı neden olmus olabilir bi daha olur mu dr siz farketmemissinizdir kusmuk yada tükürük kacmsıtır boğazına diyo.. Sizce ne olmustur
ben de bir tek benimki çok rahat zannediyordum.takma canım olan bize oluyor takarak yıpranan biz oluyoruz.Şu an sinirden eşimi boğmak istiyorum ya bn evde her an tetikde doğururmuyum diye bekliyorum adam tele bakmıyor ya ne yapıyım ben bunu varya sinirden kafamdan dumanlar çıkıyor adeta yanımda olsa valla elimde kalırdı buraya yazdım iyi geldi biraz yaaaa
İnş bişey yoktur cnm cok korkuyorumcanım bebekte sıcaklık değişiminde morarma oluyor.o anda soyunuksa bu etkilemiş olabilir.banyoyu yaptırdınız mı bilmiyorum yaparken de morarma olabiliyor.biz eşimle yıkadık herşey normaldi arkasını çevirip tuttuğunda çocuk mosmor oluverdi.sonra ben aldım tuttum geçti.yani ters tutarken tutuş biçiminden kaynaklı morarma olabiliyor aniden.doktora da götürmüşsünüz birşeyi yoktur Allahın izniyle
Canim benim bebegimde ters biliyorsun ve hala donmedi hareketleri cok azaldi cok korkutuyor beni. Dr bu hafta olmadigi icin banada haftaya persembe sezeryan icin gun verdi. Spinali dr mu onerdi acilma olduğunu nasil farkettin nst sancilar mi cikmisti inşallah saglikla kavusursun yavrunaKızlaaaar Günaydın benim bebişimde halen dönmediği için ve açılmam oldugun için doktorum Perşembe saat 12 buçukta sezeryana giriyorum spinal sezeryan olucam inş merak ediyprum sezeryan olan arkadaşlarım beni biraz bilgilendirebilirlermi memnun kalmışlarmı acaba
Benim doktorda haftada bir sokmuyor 15 günde bir muayene aradaki haftalarda nstye alıyor en son gittiğimde de suyun falan gelirse hastaneye geliyosun hemen Dedi okadar heralde herşey normal diye tahatlar birazKızlar gecen cuma nst girdim bişey yoktu. Evdeyim sanci yok.38+3 deyiz. 1 hafta arayla nst cagirdi. 29 kontrol yazdı. Doktor cok mu rahat sizce. Scil bi durum olursa gel diyor. Sizce sancim var gibi arada gidip nst ye girmeli miyim cok tedirginim... ayni doktor arkadasimi 3 gunde çağırmış. Anlamadım bu işi. .. iletidimimiz gayet iyi aslında ama doktora gidince oglumun sersemligi ile unutuyor um herseyi... dogum birden başlar mi anlamaz sam cati kontrolü de yapmadi. Ya sıkıntı olursa.... uffff kafayi yiyecegim surda bir avuç kaldik doguramayan Rabbim darda birakmasin bizi
Şu an sinirden eşimi boğmak istiyorum ya bn evde her an tetikde doğururmuyum diye bekliyorum adam tele bakmıyor ya ne yapıyım ben bunu varya sinirden kafamdan dumanlar çıkıyor adeta yanımda olsa valla elimde kalırdı buraya yazdım iyi geldi biraz yaaaa
Arkadaşlar dün gece cok kotu bişey oldu 12 günlük erkek bebeğim var hafif sarılık geciriyor gazı da var surekli ıkınıyor neyse.
Rahat ol güzelim.Dr a da güven.Ultrasonda bebeğin durumuna göre yorum yapmıştır.Daha yukardaysa mesela zamanı var demiştir.Benim de kontrolum vardı.Bir hafta daha verdi :) Ben gerilmiyorum.Bebişler vakitlerini bilir.Olayı akışına bırak ve rahat ol.Gerginlik bize yaramıyor.Kızlar gecen cuma nst girdim bişey yoktu. Evdeyim sanci yok.38+3 deyiz. 1 hafta arayla nst cagirdi. 29 kontrol yazdı. Doktor cok mu rahat sizce. Scil bi durum olursa gel diyor. Sizce sancim var gibi arada gidip nst ye girmeli miyim cok tedirginim... ayni doktor arkadasimi 3 gunde çağırmış. Anlamadım bu işi. .. iletidimimiz gayet iyi aslında ama doktora gidince oglumun sersemligi ile unutuyor um herseyi... dogum birden başlar mi anlamaz sam cati kontrolü de yapmadi. Ya sıkıntı olursa.... uffff kafayi yiyecegim surda bir avuç kaldik doguramayan Rabbim darda birakmasin bizi
Bence de.Her şey normal olunca raht oluyor dr lar.Ama biz burda türlü şeyler okuyunca geriliyoruz sanırım.Bu yüzden eşim bana kızıyor burayı okuyunca :)))Benim doktorda haftada bir sokmuyor 15 günde bir muayene aradaki haftalarda nstye alıyor en son gittiğimde de suyun falan gelirse hastaneye geliyosun hemen Dedi okadar heralde herşey normal diye tahatlar biraz
Kızlar gecen cuma nst girdim bişey yoktu. Evdeyim sanci yok.38+3 deyiz. 1 hafta arayla nst cagirdi. 29 kontrol yazdı. Doktor cok mu rahat sizce. Scil bi durum olursa gel diyor. Sizce sancim var gibi arada gidip nst ye girmeli miyim cok tedirginim... ayni doktor arkadasimi 3 gunde çağırmış. Anlamadım bu işi. .. iletidimimiz gayet iyi aslında ama doktora gidince oglumun sersemligi ile unutuyor um herseyi... dogum birden başlar mi anlamaz sam cati kontrolü de yapmadi. Ya sıkıntı olursa.... uffff kafayi yiyecegim surda bir avuç kaldik doguramayan Rabbim darda birakmasin bizi
Benim doktorda haftada bir sokmuyor 15 günde bir muayene aradaki haftalarda nstye alıyor en son gittiğimde de suyun falan gelirse hastaneye geliyosun hemen Dedi okadar heralde herşey normal diye tahatlar biraz
merhaba canım...hayırlı olsun oglusun dogmus...arkadasını unuttunSelam kızlar bebeğim 20 günlük oldu bugün maşallah. Bütün gün emisiyoruz :)) ilk oğlum emmemisti farklı bir duyguymus ama hiç bir iş yapamıyorum benim bebeğim gibi bütün gün etmek isteyen bebeği olanlar yazabilir mi normal mi bu. Bugün sağlık ocağına gidicem kilosu için sanki hiç kilo almıyor bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Doğumdan sonra 500 gram kaybetmisti geçen hafta 400 gram aldı 1 hafta da sutum yarıyor mudur.
Kızlar gecen cuma nst girdim bişey yoktu. Evdeyim sanci yok.38+3 deyiz. 1 hafta arayla nst cagirdi. 29 kontrol yazdı. Doktor cok mu rahat sizce. Scil bi durum olursa gel diyor. Sizce sancim var gibi arada gidip nst ye girmeli miyim cok tedirginim... ayni doktor arkadasimi 3 gunde çağırmış. Anlamadım bu işi. .. iletidimimiz gayet iyi aslında ama doktora gidince oglumun sersemligi ile unutuyor um herseyi... dogum birden başlar mi anlamaz sam cati kontrolü de yapmadi. Ya sıkıntı olursa.... uffff kafayi yiyecegim surda bir avuç kaldik doguramayan Rabbim darda birakmas
oglusumun teyzeleri merhabalar eymen ayazim 18 08 saat 11:27de dogdu.yakisiklim benim her tarafi kasp kavuruyo nasil asabi varya gogusumun ucu yok igrasiyorum bide sutumu ne artirir kizlar yardimm...
tamam canım teşekkür ederimsaf zeytinyağını bir dene canım ben de işe yaradı sanki
teşekkür ederim canım denicemcok guzel bır dogum olmus allah analı babalı saglıkla buyutsun yavrunu..gecmıs olsun bızede boyle bır dogum nasıp olsun ısallah canım..ıstedın ıstedın normal dogurdun ne guzel..
canım bal mumu cok ıyı gelıyormus aktardan al zeytın yagı ıle erıt ılıyınca gogsune koy donsun oyle 1-2 saat dursun sonra yıka guzelce arada tekrarla gecırıyormus..ve emzırdıkten sonra kendı sutunu ucuna sür oyle kurusun..
Haklisiniz kızlar hepinize teşekkür ederin alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum. Simdi daha rahatim .vakti zamanı gelince dogacak ne olmasa bebişleriBizdede durum ayni, haftada 1kontrol, suyun sancin kanaman olursa buraya gel dedi. Dr ilk baslarda bana, olabildigince rahat ol, unutma sen hasta degil hamilesin, dagin basinada biraksam seni sorunsuz bi sekild bu cocugu dogurursun. Biz sadece komlilasyon olursa ise yarariz, yoksa doguma aktif bi katkimiz yok, demisti. Acikcasi bende ise yaradi bu sozler. Daha rahatladim.
Gözlerim doldu, allah hepimize yasatsin insaallahdoğum hikayem...
tarih 17.08.2014 pazar sabah 7.53.. tuvaletim var gibi uyandım. ayağa kalktım gidiyor bi yandan tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. derken banyoya kadar akan suyla ayakta kalakaldım birden aklıma geldi.. bu gelen benim suyumdu.. sakince eşimi aradım. işe gideli 5 dk olmuştu ve sakın heyecanlanma hemen geliyorum dedi. duşumu aldım makyajımı bile yaptım hazırlıklar tamam olunca saat 9 gibi evden çıktık. 9.30da doktordaydık. 1 cm açıklığım vardı.. doktor suyum geldiği için beni eve göndermedi.. sancım olmadığı için bir süre kendi sancımı bekleyeceğimizi söyledi.. bekledik ve sancılarım gelmeye başladı ama yeterli değildi, gittikçe şiddeti düştü.. doktor suni sancı verelim dedi ve kabul ettim. saat 14 olmuştu.. suni sancılar gelince birden benim heyecanımında etkisiyle bebeğe giden oksijen azaldı ve kalp atışları düşmeye başladı.. aniden suni sancılar kesildi ve bekledik.. bir süre sonra başımda ebeyle nefes alma teknikleri eşliğinde tekrar suni sancı başlatıldı.. kalp atışları düzenli geliyordu..4 cm açıklığın oluşması saat 18 i buldu.. derken dayanamayacağımı anladım ve epidural istiyorum dedim. anestezi verildikten sonra hızla açılma oldu ve saat 19 gibi tuvalete kalktım gidiyorum, ebe gel hadi bir muayene edelimde sonra gidersin tuvalete dedi.. kalktım peşinden gittim. muayene esnasında doktorumun geldiğini gördüm. derken anestezi uzmanı çocuk doktoru hemşireler vs olanca insan doğumhaneyi doldurdu. anladım ebe beni muayeneye değil doğum anına götürmüştü ... saat 19. 15 doğum başlıyor.. eşim yanımda elimi tutuyor. doktorum cesaret veriyor, ebe karnıma baskı yapıyor.. hadi çok iyi gidiyorsun ıkın seslerinden sonra saat 19.42 ve bebeğim kucağıma bırakılıyor kanlar içindeki yüzünde parlayan gözleriyle yüzüme bakıyor, kıpırdamıyor.. nefes alıyormu diyorum... elbette diyorlar.. derken ağlamaya başlıyor.. sarılıyorum, öpüyorum...ikimizde kan içindeyiz.. sonra alıyorlar onu.. dikişlerim tamamlanınca odaya geçiriliyorum..hem kan kaybından hem heyecandan titriyorum... yorgan örtüyorlar üzerime.. bebeğim geliyor.. kavuşuyoruz... ilk emme, ilk sarılma .. hala inanamıyorum doğum yaptığıma ve o tatlı bebeğin benim olduğuna... darısı tüm bekleyenlerin başına....
amin cnmm cok zor ınankı dun geceden beri doğru duzgun uyumadım dınlenmedım gozum hep yavrumun ustunde yarın tekrar dra gıdecez bakalım ıns ııdir kuzum rabbım herkesın evladının korusunİnsallah kotu bisey yoktur, allah yardimciniz olsun, korusun insallah bebislerimizi
Tatlım evet seninkide terstiCanim benim bebegimde ters biliyorsun ve hala donmedi hareketleri cok azaldi cok korkutuyor beni. Dr bu hafta olmadigi icin banada haftaya persembe sezeryan icin gun verdi. Spinali dr mu onerdi acilma olduğunu nasil farkettin nst sancilar mi cikmisti inşallah saglikla kavusursun yavruna
tatlım evet seninkide tersti doktor alttan muayene etti eger açılma yoksa beklicekti ama açılmam varmış ondan dolayı bu hafta almaya karar verdi doktorum spinalide doktorum önerdi daha rahat dedi o şekilde canım yoksa sancım falan yok ama yarın doğum inş hareketler normal benim kızımın inşallah sende hayırlı bir şekilde al bebişini kucağına tatlım telaş yapma sakin olCanim benim bebegimde ters biliyorsun ve hala donmedi hareketleri cok azaldi cok korkutuyor beni. Dr bu hafta olmadigi icin banada haftaya persembe sezeryan icin gun verdi. Spinali dr mu onerdi acilma olduğunu nasil farkettin nst sancilar mi cikmisti inşallah saglikla kavusursun yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?