- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.261
Canim evn baska olur rahatlik acisindan.ben olsam gitmem evimden.insanlari rahatsiz etmezsin ama sen rahat edebilir misin.surekli memen disarda olucak.ne bileyimbben ailem ankarada olmasina ragmen irda dogurmak yerine bu el kadar sehirde tek dr ile idare ediyorum.benimki de abarti olabilr ama ailem yanima geldi buna ragmen duzenim bozuldu.Arkadaşlar bişey danışayım.Annem doğuma yanıma gelecek.Bir süre sonra sen de alıp gideyim diyor memlekete.Burda bana faydası olmayan bir kaynanam var.Ama yine de gidip gitmeme konusunda kararsızım.Siz ne dersiniz?Gitmeli mi,kalmalı mı?Gidersem uçakla gidicem ama yol değil sorun olan.Annemlerin evi çok büyük değil.Babama diğer kardeşime rahatsızlık vermekten korkuyorum.Çok muallaktayım.Fikirlere açığım.
Canim akah anali babaki buyutsun..dogumun cok guzel gerceklesmis sukur.doğum hikayem...
tarih 17.08.2014 pazar sabah 7.53.. tuvaletim var gibi uyandım. ayağa kalktım gidiyor bi yandan tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. derken banyoya kadar akan suyla ayakta kalakaldım birden aklıma geldi.. bu gelen benim suyumdu.. sakince eşimi aradım. işe gideli 5 dk olmuştu ve sakın heyecanlanma hemen geliyorum dedi. duşumu aldım makyajımı bile yaptım hazırlıklar tamam olunca saat 9 gibi evden çıktık. 9.30da doktordaydık. 1 cm açıklığım vardı.. doktor suyum geldiği için beni eve göndermedi.. sancım olmadığı için bir süre kendi sancımı bekleyeceğimizi söyledi.. bekledik ve sancılarım gelmeye başladı ama yeterli değildi, gittikçe şiddeti düştü.. doktor suni sancı verelim dedi ve kabul ettim. saat 14 olmuştu.. suni sancılar gelince birden benim heyecanımında etkisiyle bebeğe giden oksijen azaldı ve kalp atışları düşmeye başladı.. aniden suni sancılar kesildi ve bekledik.. bir süre sonra başımda ebeyle nefes alma teknikleri eşliğinde tekrar suni sancı başlatıldı.. kalp atışları düzenli geliyordu..4 cm açıklığın oluşması saat 18 i buldu.. derken dayanamayacağımı anladım ve epidural istiyorum dedim. anestezi verildikten sonra hızla açılma oldu ve saat 19 gibi tuvalete kalktım gidiyorum, ebe gel hadi bir muayene edelimde sonra gidersin tuvalete dedi.. kalktım peşinden gittim. muayene esnasında doktorumun geldiğini gördüm. derken anestezi uzmanı çocuk doktoru hemşireler vs olanca insan doğumhaneyi doldurdu. anladım ebe beni muayeneye değil doğum anına götürmüştü ... saat 19. 15 doğum başlıyor.. eşim yanımda elimi tutuyor. doktorum cesaret veriyor, ebe karnıma baskı yapıyor.. hadi çok iyi gidiyorsun ıkın seslerinden sonra saat 19.42 ve bebeğim kucağıma bırakılıyor kanlar içindeki yüzünde parlayan gözleriyle yüzüme bakıyor, kıpırdamıyor.. nefes alıyormu diyorum... elbette diyorlar.. derken ağlamaya başlıyor.. sarılıyorum, öpüyorum...ikimizde kan içindeyiz.. sonra alıyorlar onu.. dikişlerim tamamlanınca odaya geçiriliyorum..hem kan kaybından hem heyecandan titriyorum... yorgan örtüyorlar üzerime.. bebeğim geliyor.. kavuşuyoruz... ilk emme, ilk sarılma .. hala inanamıyorum doğum yaptığıma ve o tatlı bebeğin benim olduğuna... darısı tüm bekleyenlerin başına....
Canim dualarim kuzunla.Oglumun atesi var o yuzden moralim cok bozuk hastanedeyim henuz dua edin iylessin dussun atesi nolur arkadaslar.oglum iylessin gidelim birlikte sagsalim evimize birlikte size yazicam dogum hikayemi..dua edin ama nolur
Allah anali babali buyutsun canim.cok guzel bi duygu olsa gerek.Merhaba kızlar,
Ben artık anneyim,ağustos annesi :) yazamadım hatta hiç giremedim kk'ne,yazılanları okumadan önce ben msj yazayım dedim ...Hatırlayanlar olacaktır kordon sarkması gibi ciddi bir riskle karsı karsıyaydım ve 14 agustos perşembe günü hazırlıklı olarak gittiğim kontrolde dr.alalım dedi.Ani bir yatış hazırlıklar derken saat 14.38 de kızımı kucağımda buldum.Spinal sezaryen oldum,2 de miyomum çıktı rahimde,onları da temizledi dr.um.Normal dogumu cok istedigim ve gercekten de duzenli spor,eğitim ve saglıklı beslenmeyle normal ,hatta ilaçsız,müdahalesiz doğal doğuma hazırlandığım için riskin cıktıgı son 2 hafta kendimi yenilmiş hissediyordum.Son gün de sanki doğuracakmış ,bebeğime kavuşacakmış gibi değil,o daha hazır olmadıgı icin 24 gun erken oldugu için,gelecegi zamanı kendi secemedigi icin bebeğimden zorla ayırıyorlarmış gibi duygularla ve erken dogacagı icin bagısıklıgı yeterince gelişmezse ,küveze girerse gibi endişelerle sezaryene girdim.Ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var.Sez agrılarını da atlattım sayılır,kendimi daha iyi hissediyorum.Hastanede bebeğimi yıkarlarken girdiğim yogun bakımda yatan bebişleri görünce halime şükrettim.Siz de sorunları kafanıza takmayın,bebeğinizi kucağınıza alınca herşey bitiyor :) Darısı tüm hamilelerin başına ...
Ayy canim az kalmis sag saglim kavusun ins.ben de spinal sezaryen Olucam.Kızlaaaar Günaydın benim bebişimde halen dönmediği için ve açılmam oldugun için doktorum Perşembe saat 12 buçukta sezeryana giriyorum spinal sezeryan olucam inş merak ediyprum sezeryan olan arkadaşlarım beni biraz bilgilendirebilirlermi memnun kalmışlarmı acaba
Canim sakin ol bebeki dusun.erkekler biz gii degil.Şu an sinirden eşimi boğmak istiyorum ya bn evde her an tetikde doğururmuyum diye bekliyorum adam tele bakmıyor ya ne yapıyım ben bunu varya sinirden kafamdan dumanlar çıkıyor adeta yanımda olsa valla elimde kalırdı buraya yazdım iyi geldi biraz yaaaa
masallah canim allah anali babali buyutsun.Merhaba teyzeler kızım Ayza ipek bugün 14 günlük oldutam gaz emzirmeye devam ediyoruz Ben normal doğum yaptım Dikişlerimden 1-2 tanesi eridi bakımı çok zor 2 saatte 1 emziriyorum 13 kilo almıştım şimdiden 10 kilo gitti 3 kilom kaldı İphone uygulamasıda sıkıntı var galiba hata veriyor :/ arada sırada girmeye çalışıyorum
Cnm sotun olsa cagirirdi beni de haftada bir aldi simdi sancim cikinca 4gune bir alicak.Kızlar gecen cuma nst girdim bişey yoktu. Evdeyim sanci yok.38+3 deyiz. 1 hafta arayla nst cagirdi. 29 kontrol yazdı. Doktor cok mu rahat sizce. Scil bi durum olursa gel diyor. Sizce sancim var gibi arada gidip nst ye girmeli miyim cok tedirginim... ayni doktor arkadasimi 3 gunde çağırmış. Anlamadım bu işi. .. iletidimimiz gayet iyi aslında ama doktora gidince oglumun sersemligi ile unutuyor um herseyi... dogum birden başlar mi anlamaz sam cati kontrolü de yapmadi. Ya sıkıntı olursa.... uffff kafayi yiyecegim surda bir avuç kaldik doguramayan Rabbim darda birakmasin bizi
Canim iki gündür ben de aynı sorunu yaşıyordum bugun çözümü buldum sanırım. Internette okumuştum philips avent göğüs kalkanı inanılmaz etkili ben bugün gogsumde sizlamayla uyandim 1-2 saat geçmesini bekledim bu arada uygulamadigim sey kalmadi zeytinyağı , lansinoh, soğuk kompres... Hiçbiri ise yaramayinca eşime söyledim avent göğüs kalkanı alıp gel diye ben bilemem diyince birlikte gittik ben butun yol boyunca ağladım alır almaz taktım ve direkt geçirdi aşırı şaşırdım sen de alıp dene istersenselam kızlar göğüs ucum felaket yara geçmek de bilmiyor aynı sorunu yaşayan var mı bana bu konuda yardımcı olur musunuz??
Doğum yapmış arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, sağol sujini liste güzel olmuş, çok merak ediyordum herkesi ama geriye dönüp okumak mümkün değildi..Allah razı olsun senden...
Kim doğum yaptı kim yapmadı takip edemiyorum, yeni site berbat takip edemiyorum. .bu arada sabah beşten beri uyanigim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum. Ama yarım saat almıyor bebeğim doğum kilosundan 300 gr vermişti almaya başladı ama yarım saat emmiyor cok üzülüyorum
Canim evn baska olur rahatlik acisindan.ben olsam gitmem evimden.insanlari rahatsiz etmezsin ama sen rahat edebilir misin.surekli memen disarda olucak.ne bileyimbben ailem ankarada olmasina ragmen irda dogurmak yerine bu el kadar sehirde tek dr ile idare ediyorum.benimki de abarti olabilr ama ailem yanima geldi buna ragmen duzenim bozuldu.
Canim akah anali babaki buyutsun..dogumun cok guzel gerceklesmis sukur.
Canim dualarim kuzunla.
Allah anali babali buyutsun canim.cok guzel bi duygu olsa gerek.
Ayy canim az kalmis sag saglim kavusun ins.ben de spinal sezaryen Olucam. Canım evet bugün gidiyoruz bakalım doğuma neler olucak Allah'ın izniyle inş kavuşucaz inatçı minnoşa dönmedi yani çok komik :) hayırlısı ama ...darısı sana bakalım:)
Canim sakin ol bebeki dusun.erkekler biz gii degil.
masallah canim allah anali babali buyutsun.
Cnm sotun olsa cagirirdi beni de haftada bir aldi simdi sancim cikinca 4gune bir alicak.
Merhaba cümleten öncelikle :)Takip ettiğim kadarı ile liste; üç günlük çocukla o kadar sayfayı nasıl okuduysam artık bende şaştım.
1-hlyrya 29+5'de erken doğum yaptı, minik kızi Defnecik evinde nihayet nazar değmesin miniğe..
2-dlsdmstf 31+5'de erken doğum yaptı, kızi Esila ile evde şuan... Yutmayı ögrenmeye çalışıyordu yumurcak
3-Sarakızim 34+5'de doğum yaptı, en son bebisi küvezde idi... İnsallah iyidir..
4-bck_bsra44 37+4 2700 gr. 50 cm. normal doğumla bir kız sahibi oldu maşallah...
5-nurdanckrn 37+3'de normal doğumla 2720 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdi maşallah...
6-Sare2012 37+3'de epidural normal doğumla 2900 gr bir oğlu oldu maşallah
7-asmin_44 Spinal anestezi sezaryan ile bir oğlu oldu maşallah...
8-kavun_ici 35. haftada sezaryanla 2800 gr kız bebek sahibi oldu maşallah...
9-edebiyatgamze 37+0'da genel anestezi sezaryan ile kızi Asya'yi dünyaya getirdi maşallah ...
10-levla80 39. haftasinda normal doğumla bir kız bebek sahibi oldu maşallah...(24.07.2014)
11-GlFm 38. haftada tansiyon sebebi ile 48 cm 2670 gr ağırlığındaki kızını suni sancılı normal doğumla dünyaya getirdi maşallah...(25.07.2014)
12-gulbis 38. hafta acil sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah...(26.07.2014)
13-akabe01 40. hafta bebek ters geldiği için mecburi sezaryanla 3850 gr 52 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah.....
14-hassaspera 40.hafta sezaryan doğumla bebeğini dünyaya getirdi maşallah (25.07.2014)..
15-tepeler 38+3'de kandaki pıhtıdan dolayı mecburi sezaryan ile doğum yaptı maşallah... (24.07.2014)..
16-niveheyve 39.haftasında epidurallı mecburi sezaryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah...27.07.214
17-didem_ada 36. haftada ikiz kızları beren (1800 gr) ve Bade'yi (2200 gr) sezaryan doğumla dünyaya getirdi.(27.07.2014)
18-MehtapTok 38+1de 3 kg 51 cm normal doğum yaptı maşallah(30.07.2014)
19-beykannesli 39. hafta 3420 gr 51 cm oğlunu dünyaya getrdi maşallah...(01.08.2014)
20-denizati 38. haftada spinal sezaryan ile 2900 gr. 49.cm kızı Anka Mira'yı dünyaya getirdi maşallah...(25.07.2014)
21-nergizz06 39. hafta genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...(01.08.2014)
22-esragogo 38. haftada sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...
23-fmlaaa 36+4'de en normal doğumla kızını dünyaya getirdi maşallah...
24-yarenyar 39. hafta da sezaryan ile 3700 gr 54 cm oğlunu dünyaya getirdi maşallah...
25-piscus 39. hafta acil sezaryan ile bebeğini kucağına aldı. Bebek çok sağlıklı maşallah...(04.08.2014)
26-efser_16 39. hafta da epidural sezaryan ile 3350 gr bebeğini dünyaya getirdi maşallah...nazar:(05.08.2014)
27-_Biriciksin_ 40. haftasında 3kg 52 cm olan kızı Ayza İpek'i dünyaya getirdi maşallah...nazar:(06.08.2014)
28-aycaaaaaaa 40. haftasında epidural sezaryan ile oğlu Bilal Eymen'i dünyaya getirdi maşallah...(04.08.2014)
29-cicegimm epidural sezeryan ile 2880 gr olan kızı Melis'i dünyaya getirdi maşallah...(02.08.2014)
30-aozli 36+3'de epidural sezaryan ile 3000 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah...(06.08.2014)
31-dogaaalll06 36+5'de sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah...(06.08.2014)
32-moonlight002 36+4'de acil spinal sezaryan ile 3200 gr olan oğlunu düyaya getirdi maşallah...(06.08.2014)
33-dilekemre 39. hafta spinal sezaryan 2800 gr olan bebeğini dünyaya getirdi maşallah..(07.08.2014)
34-nisan.yagmuru 38. haftada normal doğumla 2710 gr. olan oğlu Oktay Mert'i dünyaya getirdi maşallah..(07.08.2014)
35-duygu68 sezaryan ile 3030 gr olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah..(07.08.2014)
36-ktg 39. haftasında spinal sezaryan ile 2900 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah..(07.08.2014)
37-dombik 40+1'de sezaryanla bebeğini dünyaya getirdi maşallah..
38-kodal82 Epidural sezeryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah...(04.08.2014)
39-silentgirl89 spinal sezaryanla 3050 gr. 50 cm olan oğlu Muhammed Yahya'yı dünyaya getirdi maşallah...(01.08.2014)
40-KubraUsa 39. haftada Arden bebeği dünyaya getirdi maşallah...(10.08.2014)
41-sevvill 38. haftada sezaryanla 2500 gr 50.cm olan kızını dünyaya getirdi maşallah...(08.08.2014)
42-asimavi 40+5'de normal doğumla 3625 gr olan kızını dünyaya getirdi maşallah...(04.08.2014)
43-cen_net 39+0'da sezaryan doğumla 3200 gr olan annesinin İnci'si dünyaya geldi maşallah(05.08.2014)
44-sindere 37+3'de sezaryan doğumla yavrusunu dünyaya getirdi maşallah(19.07.2014)
45-QUEEN24 40. hafta'da genel anestezi sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah(11.08.2014)
46-suheylaylmz Sezaryan doğumla kızı Ada'yı dünyaya getirdi. (11.08.2014)
47-setem 38. haftada epidural sezeryan ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah(11.08.2014)
48-themisantigone 37+5'de spinal sezaryan ile 3100 gr 51 cm olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah(11.08.2014)
49-eylul71984 40. haftada sezaryan ile 3270 gr 51 cm olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah(15.08.2014)
50-SemraBaris 38. haftada normal doğum ile 3200 gr 50 cm olan kızını dünyaya getirdi maşallah(15.08.2014)
51-mervebaby 38. haftada genel anestezi sezaryan ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah(08.08.2014)
52-nehneh 38+5'de normal doğum ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah(16.08.2014)
53-23melis 39. haftada sezaryan ile 3480 gr 52 cm olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah(09.08.2014)
54-BuzlarUlkesi 38. haftada spinal sezaryan ile 3410 gr 50 cm olan oğlu Kürşat Mete'yi dünyaya getirdi maşallah(14.08.2014)
55-Ayela 39. haftada sezaryan ile 3300 gr 54 cm olan oğlunu dünyaya getirdi maşallah(13.08.2014)
56-sercem1 40. haftada normal doğum ile 3400 gr 52 cm olan oğlu İbrahim'i dünyaya getirdi maşallah(13.08.2014)
57-mine44yilmaz 38+4'de epidural sezaryan doğum ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah(13.08.2014)
58-rumigul 39. haftada normal doğum ile oğlunu dünyaya getirdi maşallah(14.08.2014)
59-yesil_sis 40. haftada epidurallı normal doğum ile bebeğini dünyaya getirdi maşallah(17.08.2014)
60-felideala 36. haftada spinal sezaryan ile kızını dünyaya getirdi maşallah(14.08.2014)
61-sujini 38+2'de spinal sezaryan ile 3900 gr 51 cm olan oğlu Poyraz'ı dünyaya getirdi maşallah(18.08.2014) :))
rabbım yar ve yardımcın olsun sagsalım yavruna kavustursunKizlarr sezeryana gidiyorum ..dualarinizi bekliyorumm
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah ikinizde saglikla kurtulursunuzHerkese günaydın güzel anneler :) bende bugün inşallah doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin inş hayırlı günler diliyorum doğum yapan arkadaşlarıma kuzucuklarıyla çok büyük mutluluklar diliyorum doğum yapacak olan anneler ise onlarda inş tez zamanda hayırlı zamanda yavrularını alsınlar kucakalrına Allah'a emanet olun
Unutumuyum canım aşk olsun doğuma hazırlık derken siteye giremedim doğum yaptık tan sonra bebis hiç rahat vermiyor bütün gün emiyor maşallah zar zor kendime vakit ayırıyor um. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Son durumlar nasılmerhaba canım...hayırlı olsun oglusun dogmus...arkadasını unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?