- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.201
mrb arkadaşlar benım ogretmen anneler bı sorum olacak dogm snrası ızın ıslemlerinizi yaptınız mı ben raporu alıp meb e verdim şimdi merak ediyorum işleme kondu mu acaba.. nasıl kontrol edebılırım siz ne yaptınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı bakalım canım bır avazda ısallah dogur saglıkla yavrunu...Kızlar 5 cm yatışım yapıldı suyum açıldı bana dua edin nolur.
Ne kadar tanıdık sözler. Sen hala dogurmadin miiii? Yok oğlum tembel yerini sevdi. Aslinda cokta acil degil demi sonucta gunumuze var. Sadece don zamanlar xor geçiyor. Yoksa 31 agustosa daha coooooookkk var![]()
Benim nazlı kızımda hiç sinyal vermiyor dediğin gibi göbekde dimdik görenler kaç ayın var diye sorduğunda her an bekliyorum diyorum herkes şok oluyor sen hiç son anlarda gibi değilsin diyolar çok inatçı olacak bizim bu kızlar bence
Alin bendende o kadar :))) goren banada daha inmemis daha doguma var diyo tirt
Ne kadar tanıdık sözler. Sen hala dogurmadin miiii? Yok oğlum tembel yerini sevdi. Aslinda cokta acil degil demi sonucta gunumuze var. Sadece don zamanlar xor geçiyor. Yoksa 31 agustosa daha coooooookkk var![]()
Canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerinizi alırız biran önceKızlar 5 cm yatışım yapıldı suyum açıldı bana dua edin nolur.
Bende sıkıntı yaşıyorum aslında ilk günden geldi sütüm ama yetmiyor oğlum mamada almıyor. Bugün aylık kontrolünü yaptırdık sadece 400 gr almış doğum kilosunun üstüne çok canım sıkıldıkizlar emzirme sorunu yaşayan var mi hastanede sutum gelmedi eve gelincede biberonla mama takviyesi yaptik simdi memeyi red ediyor böyle bir soruu asan var mi
ayy cok zormus anne olmsk bnde hergun agliyorum emmiyor dye cozum de bulamiyorum .canm emdikce artar ddiyolar ya en azından memeni almis ins artarCanım Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerinizi alırız biraazındance
Bende sıkıntı yaşıyorum aslında ilk günden geldi sütüm ama yetmiyor oğlum mamada almıyor. Bugün aylık kontrolünü yaptırdık sadece 400 gr almış doğum kilosunun üstüne çok canım sıkıldı
Ben bir aydır 1 beden kullanıyorum ki çokda küçük birşey doğmadı benimki tam 4 kilo doğdu şimdi bitmek üzere bezimiz acaba yine 1 beden mi alsam diye düşünüyorum.mrb kızlar ben dün hastane çantasına koymak için bebek bezi aldım ama yanlışmı aldım kararsız kaldım bebeğim geçen hafta kontrolde 3150gr dı bende primanın 3-6 kg olanından aldım yeni doğan 2 den aldım yani büyük gelmez demi bebeğim doğduğunda
Canım sen bebeğine mama verdin mi?
Evet gerçektende çok zormuş anne olmak çok büyük sorumluluk. İnşallah artar ve kilo alır miniğim. Biberona alışınca memeyi istemiyorlar daha kolay oluyor onlar için biberondan emmek. Sütünü sağıp biberonla ver bari bu şekilde beslenen çok bebek var canım üzülme.ayy cok zormus anne olmsk bnde hergun agliyorum emmiyor dye cozum de bulamiyorum .canm emdikce artar ddiyolar ya en azından memeni almis ins artar
arkadaşlar benim bu ikinci çocuğum olmasına rağmen biraz pimpiriklendim çünkü ilk kızımın bu dönemlerini hiç hatırlamıyorum.benim kız bıraksam sabaha kadar uyuyor gece bir kere zorla uyandırıyorum.sarılık yok.gündüz de çok sakin.nedeyse hiç ağlamıyor.aglarsa bi ınga deyip bir süre sonra tekrar bi ınga diyor.çoğunlukla ben uyandırıyorum beslemek için.ne giydireceğimi sapıtıyorum .sıcaktan baygın duryor gibi geliyor.sizlerin durumunuz nasıl bana benzeyen var mı
saol cnm ins. tum bebisler saglikli olsunEvet gerçektende çok zormuş anne olmak çok büyük sorumluluk. İnşallah artar ve kilo alır miniğim. Biberona alışınca memeyi istemiyorlar daha kolay oluyor onlar için biberondan emmek. Sütünü sağıp biberonla ver bari bu şekilde beslenen çok bebek var canım üzülme.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah iyi haberlerinizi alırız biran önce
Bende sıkıntı yaşıyorum aslında ilk günden geldi sütüm ama yetmiyor oğlum mamada almıyor. Bugün aylık kontrolünü yaptırdık sadece 400 gr almış doğum kilosunun üstüne çok canım sıkıldı
ayyy çok heycanlıııı...bebiş gelioooo..Allah yardımcın olsunn pırt die çıkartıwer inşallah cnım
çarşamba doğum yaptım pazartesi doktora işitme sarılık testleri için götürmüştük.yani 5 günlük falandı.doğum kilosuna geri dönmüştü.doktor anne sütüne devam sakın mama verme dedi.öyle de yaptım.şimdi kaç kg bilmiyorum ama toparlandı.iki gündür de öyle çok uymuyor ve ağlıyor.sanırım yani inşallah bir problem yok gibi.Aynı durumlar cnm, profiline baktımda, buraya da yazdıgını gordum. Kilo alması nasıl? Genel olarak gunluk 30-50 gr alması bekleniyor bu aylarda.. haber et.
ayyy ağlayacağım şimdi yaa hayırlı olsun ne güzel anar bunlar böyle yıllar sonra bu safyayı açar okursun kaydet bi yere sayfa numarasını:))doğum hikayem...
tarih 17.08.2014 pazar sabah 7.53.. tuvaletim var gibi uyandım. ayağa kalktım gidiyor bi yandan tutmaya çalışıyorum ama tutamıyorum. derken banyoya kadar akan suyla ayakta kalakaldım birden aklıma geldi.. bu gelen benim suyumdu.. sakince eşimi aradım. işe gideli 5 dk olmuştu ve sakın heyecanlanma hemen geliyorum dedi. duşumu aldım makyajımı bile yaptım hazırlıklar tamam olunca saat 9 gibi evden çıktık. 9.30da doktordaydık. 1 cm açıklığım vardı.. doktor suyum geldiği için beni eve göndermedi.. sancım olmadığı için bir süre kendi sancımı bekleyeceğimizi söyledi.. bekledik ve sancılarım gelmeye başladı ama yeterli değildi, gittikçe şiddeti düştü.. doktor suni sancı verelim dedi ve kabul ettim. saat 14 olmuştu.. suni sancılar gelince birden benim heyecanımında etkisiyle bebeğe giden oksijen azaldı ve kalp atışları düşmeye başladı.. aniden suni sancılar kesildi ve bekledik.. bir süre sonra başımda ebeyle nefes alma teknikleri eşliğinde tekrar suni sancı başlatıldı.. kalp atışları düzenli geliyordu..4 cm açıklığın oluşması saat 18 i buldu.. derken dayanamayacağımı anladım ve epidural istiyorum dedim. anestezi verildikten sonra hızla açılma oldu ve saat 19 gibi tuvalete kalktım gidiyorum, ebe gel hadi bir muayene edelimde sonra gidersin tuvalete dedi.. kalktım peşinden gittim. muayene esnasında doktorumun geldiğini gördüm. derken anestezi uzmanı çocuk doktoru hemşireler vs olanca insan doğumhaneyi doldurdu. anladım ebe beni muayeneye değil doğum anına götürmüştü ... saat 19. 15 doğum başlıyor.. eşim yanımda elimi tutuyor. doktorum cesaret veriyor, ebe karnıma baskı yapıyor.. hadi çok iyi gidiyorsun ıkın seslerinden sonra saat 19.42 ve bebeğim kucağıma bırakılıyor kanlar içindeki yüzünde parlayan gözleriyle yüzüme bakıyor, kıpırdamıyor.. nefes alıyormu diyorum... elbette diyorlar.. derken ağlamaya başlıyor.. sarılıyorum, öpüyorum...ikimizde kan içindeyiz.. sonra alıyorlar onu.. dikişlerim tamamlanınca odaya geçiriliyorum..hem kan kaybından hem heyecandan titriyorum... yorgan örtüyorlar üzerime.. bebeğim geliyor.. kavuşuyoruz... ilk emme, ilk sarılma .. hala inanamıyorum doğum yaptığıma ve o tatlı bebeğin benim olduğuna... darısı tüm bekleyenlerin başına....