• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar cimcimem 10 gunluk oldu 3. vun baslayan sariligimiz ne hukseliyo ne dusuyo bol bol emziryiyorim gunese cikariyorum gecmiyo sizin bildiginiz baska bir yontem varmi bi ksu sekrli su dwdi ama cesaret edemedim dwnwyeninoz vARMI

Slm canım benim bebeğimdede sarılık var değeri 18 den fazla çıkınca cuma gecesi ışın tedavisi için yatırdılar sarılığı düştü daha iyi ama tekrar yükselmemesi için bende emziriyorum şekerli su içiriyorum hergün,ben kendim de pekmezi suyla karıştırıp balı suyla karıştırıp içiyorum bugün bide mama vermeye başladım belki sütümden doymuyordur diye inş bi daha yükselmez tekrar yatmasını istemiyorum bebeğim çok sıkılıyor durmak istemiyor:(

Canım benimkinin sarılığı yeni geçti , bugün 12.günümüz....ben acıksın acıkmasın saatimi kurup her iki saatte bir gece gündüz anne sütü verdim, anca düzeldi...her seferinde 30 ml verdim, iki gündür de 40 veya 50 ml veriyorum, sarılığa tek çare bol bol anne sütü vermek, uyumasına izin verme uyandır zorla emzir canım...

Canım bende öyle yaptım ama düşmedi hastaneye yatınca düştü bebişinin en son değeri kaçtı kaç olunca düşmüş oluyor?

Canım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...
Bende pompayla weriorum arada bi ama herkez seni bırakır dio napim kendisi doyana kadar emmiyo we çok küçük doğmuştu bebeğim biz bugün 24 günlük olduk :)

Kizlar bide gaz ilaci kullanan war mi ya çok zorlanio kizim kipkirmizi oluyo ikiniyo içim gidio öyle olunca bize dr bugün RELACTAZ die damla werdi bakalim ise yariycak mi

Canım süt pompası aldın mı sen? Pompayla sağıp ver olmazsa, sarılık olmasın kuzucuk, benimki de ememiyor, göğüs ucum yok, pompayla sağıp veriyorum, bizim sarılığımız yeni geçti çok şükür...
Benim de bir göğüsün ucu diğerinden daha küçükmüş bebeğim sayesinde farketmiş oldum:) göğüs ucu çıkarıcı kullandım. İlk kullanımlarda işe yaramadı ama sonradan işe yaradı sanki, artık daha rahat tutuyor sanki minnoş:) buarada doğumunu bekleyen tüm hamişleri Rabbim sağlıkla kurtarsın :)

Kim doğum yaptı kim yapmadı takip edemiyorum, yeni site berbat takip edemiyorum. .bu arada sabah beşten beri uyanigim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum. Ama yarım saat almıyor bebeğim doğum kilosundan 300 gr vermişti almaya başladı ama yarım saat emmiyor cok üzülüyorum
Canım bebeğini güle güle büyüt inşallah ben de Allah'a bin kere hamdolsun 16 Ağustos'ta aldım kucağıma oğlumu.. Yarın ilk doktor kontrolümüz var inşalah hr şey yolundadir.. Allahım kimseye bizlere de evlat acısı göstermesin inşallah

benim kontesim 10 günlük oldu hala tam karnını doyuramıyorum sağ göğsüm emerken çok acıyor süt pompasıyla sağıp biberonda veriyoruz bazende mama veriyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun sarılık içinse doktor ilk 24 saatten sonra olduysa sarılık korkmaya gerek yok demişti. Tehlikeli olan ilk 24 saatlik kısımdaki sarılık demişti çok şükür sarılığı sonradan oldu ve geçti biz zemzem damlattık ilk doğduğunda ağzına sonrada bir hurma değdirmiştik.

Ben de varimmm ve sanirim sonuncu agustos annesi olucam.29agustos saat 11.oo

Bayagi kalabalikmisiz yahu dogurmayanlar olarak :) bekleain kizim madem bi 5gun dahada basak olsun :)

kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Elifylmz
Mihrumah
Mangomango
nesdem

Ca
Canım bebeğini güle güle büyüt inşallah ben de Allah'a bin kere hamdolsun 16 Ağustos'ta aldım kucağıma oğlumu.. Yarın ilk doktor kontrolümüz var inşalah hr şey yolundadir.. Allahım kimseye bizlere de evlat acısı göstermesin inşallah

Canim amin ,normal doğum oldu degil mi allah analı babalı büyütsun hayırlı olsun. ..

Canım ben pompa almadım sadece su bebedorun pompadan aldım üçüncü günü göğüsüm taş gibi oldu azıcık çekip emzirdim kaşıkla verdim. ..doğum kilosunun altına düştü hastanede şimdi almaya başladı ama gidip geliyoruz..sarılık yok şükür en son pazar kontrole gittik 6 ymis önceki değeri 4 e düşmüş..Çarşamba günü hem işitme testi hemde kilosuna bakılacak

Back
X