• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar ben dün hastane çantasına koymak için bebek bezi aldım ama yanlışmı aldım kararsız kaldım bebeğim geçen hafta kontrolde 3150gr dı bende primanın 3-6 kg olanından aldım yeni doğan 2 den aldım yani büyük gelmez demi bebeğim doğduğunda

mrb kızlar ben dün hastane çantasına koymak için bebek bezi aldım ama yanlışmı aldım kararsız kaldım bebeğim geçen hafta kontrolde 3150gr dı bende primanın 3-6 kg olanından aldım yeni doğan 2 den aldım yani büyük gelmez demi bebeğim doğduğunda
Yok canım doğru bende o bedende aldın 1 numara küçük gelebiliyormuş

günaydın anneler...benım göbek dımdık duruyor ınmıyor ya bu kız hıc sınyal vermıyor bıze..
Benim nazlı kızımda hiç sinyal vermiyor dediğin gibi göbekde dimdik görenler kaç ayın var diye sorduğunda her an bekliyorum diyorum herkes şok oluyor sen hiç son anlarda gibi değilsin diyolar çok inatçı olacak bizim bu kızlar bence

Canım ben pompa almadım sadece su bebedorun pompadan aldım üçüncü günü göğüsüm taş gibi oldu azıcık çekip emzirdim kaşıkla verdim. ..doğum kilosunun altına düştü hastanede şimdi almaya başladı ama gidip geliyoruz..sarılık yok şükür en son pazar kontrole gittik 6 ymis önceki değeri 4 e düşmüş..Çarşamba günü hem işitme testi hemde kilosuna bakılacak
Canım sen bebeğine mama verdin mi?

Kızlar şimdi telden hala giremiyoruz ya normal netten bağlanıyorum ama bundada yazım alıntılanınca bildirim gelmiyormu yoksa ben ayarını falanmı yapmadım bakmadıktan sonra göremiyom verilen cvpları

buzlarulkesi gozunaydin canimm..bebisler ilkgunler hep kilo weriolar sikma canini..cork cork emer alir annesi:)

sujinii yarkitino yesilsis ses werin kizlar nealemdesiniz..

yrn sbh ben de kawusuyorum insallah kuzuma..gerginim biraz..

Alin bendende o kadar :))) goren banada daha inmemis daha doguma var diyo tirt

günaydın anneler...benım göbek dımdık duruyor ınmıyor ya bu kız hıc sınyal vermıyor bıze..

Benim nazlı kızımda hiç sinyal vermiyor dediğin gibi göbekde dimdik görenler kaç ayın var diye sorduğunda her an bekliyorum diyorum herkes şok oluyor sen hiç son anlarda gibi değilsin diyolar çok inatçı olacak bizim bu kızlar bence

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr ya ben altıma yaptım yada suyum geldi...... şimdi hastaneye gidiyoruz durum ne diye........

Hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallahh..

buzlarulkesi gozunaydin canimm..bebisler ilkgunler hep kilo weriolar sikma canini..cork cork emer alir annesi:)

sujinii yarkitino yesilsis ses werin kizlar nealemdesiniz..

yrn sbh ben de kawusuyorum insallah kuzuma..gerginim biraz..

Simdiden hayirli olsun xanim..

Canim benimde dimdikti ama 38. Haftada geldi :)) hatta doktorum vebegin gelmesi icinsuyunin az yerinin dar olmasiblazimki bebek icerde sikintiya girsin cikmak istesin demisti.40.haftayi bekliyecegini hatta gecikebilcegini bile soyledi.o gunku kontrolden 3 gun sonra dogum yaptim :))

Ayyy hadi insallah insallah :):)

Canim benimde dimdikti ama 38. Haftada geldi :)) hatta doktorum vebegin gelmesi icinsuyunin az yerinin dar olmasiblazimki bebek icerde sikintiya girsin cikmak istesin demisti.40.haftayi bekliyecegini hatta gecikebilcegini bile soyledi.o gunku kontrolden 3 gun sonra dogum yaptim :))

Kızlaaaaaaaar doğumum oldu:) sabah saat10:05 te buraya yazdım bebek inmedi diye söylendim oğlum dediki sen misin beni çağıran 10:10 suyum ve pembe akıntım geldi.. Hemen doktora geldik sancım hiç yoktu. Doktor 24 saate kadar senin sancını bekleyecez sonra suni verecez dedi.. Benim yatışım bu sabah12:00 gibi yapıldı sancılar 14:20 de başladı.. Hafifki sancılar.. Sanki ishal olmuş gibi - ki ishal de olmuşum hastanede farkettim.. 15:30 da arttı sancılar.. AçıLmam 19:30 gibi tam oldu.. O civarda doğumhaneye alındım.. Ya tamam öyle pırt diye olmadı ama hamdolsun Rabbim beni o dar yolda koymadı.. Dikişim çok var hem içten hem dıştan.. İçerde minnoşun kafası bi yere takıldığı için iç dikişler de oldu.. Allah tüm doğum yapanların evladını bağışlasın.. Gününü bekleyenleri Rabbim hayırlısı ile kurtarsın.. Hepinizden Allah razı olsun..

Ne kadar tanıdık sözler. Sen hala dogurmadin miiii? Yok oğlum tembel yerini sevdi. Aslinda cokta acil degil demi sonucta gunumuze var. Sadece don zamanlar xor geçiyor. Yoksa 31 agustosa daha coooooookkk var :-)

kizlar emzirme sorunu yaşayan var mi hastanede sutum gelmedi eve gelincede biberonla mama takviyesi yaptik simdi memeyi red ediyor böyle bir soruu asan var mi

Kim doğum yaptı kim yapmadı takip edemiyorum, yeni site berbat takip edemiyorum. .bu arada sabah beşten beri uyanigim iki saate bir emzirmeye çalışıyorum. Ama yarım saat almıyor bebeğim doğum kilosundan 300 gr vermişti almaya başladı ama yarım saat emmiyor cok üzülüyorum

canım aynısını bende yaşadım şükür şimdi kendi alıyor sarılığı da yeni geçiyor kuzumun ,nerdeyse 1 saat arayla emiyor

Back
X