- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.221
canım hayırlı akşamlar bebiş annesini şaşırtmış......son adet tarihin ne zamandı..... bide ilk kontrole ne zaman gitmiştin....kızlar hala noktayı sizle paylaşmak istedim bugün kalp atışlarını duymaya diye gittim kocaman elli kollu bi bebekle karsilastim on haftalık benim sekiz diye hesapladığı bebeğim elleri ayakları kafasi hepsi tamdı cook saskin çok
cnm son adet tarihim 26 ekim ama yumurtlama gnumde hamile kalmamisim daha once kalmisim doktorun dedigine gpre adet biter bitmez kalmisimcanım hayırlı akşamlar bebiş annesini şaşırtmış......son adet tarihin ne zamandı..... bide ilk kontrole ne zaman gitmiştin....
o zaman erken yumurtlamışsınz yada iki kere yumurtladınz:)cnm son adet tarihim 26 ekim ama yumurtlama gnumde hamile kalmamisim daha once kalmisim doktorun dedigine gpre adet biter bitmez kalmisim
cnm son adet tarihim 26 ekim ama yumurtlama gnumde hamile kalmamisim daha once kalmisim doktorun dedigine gpre adet biter bitmez kalmisim
evet evet bunu ben okudum 5 inci günden 8 güne kadar olursada kız olurmuş diyeşöyle bişey duymuştum adet bitminden 5 gün içinde hamile kalırsan erkek bebek olurmuş ama ne kadar doğru bilmem :26:
Kızlar bende nasip olursa ağustos annesi olucam sat 22 kasım 6 gün geçerken kanda 296.77 çıktı doktor alttan da baktı göremedi dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra yenile kan testini dedi yarın bakalım ne olcak kafam karma karışık sevinemedik bile(
canım sakın canını sıkma .... nasıl bi doktor o beta 296 lardayken kesenin henüz görünmeyeceğini bilmiyor mu...değer 1000 lerdeyken zor görünüyor....bu yüzdeen bence önce doktorunu değiştir ...daha sonra tek yapman gereken düzenli olarak beta hcg tekrarlamak...2 günde 2 ye katlanması gerekiyor....Allahtan hayırlısı tabiki ama bence bebeğin gayet sağlıklı...
bilmiyorum fikir verirmi ama enm adette sonraki 4. gün 192 idi değerim doktorum sadece rahim duavarına baktı kalınlaşmış ve kistin yok dedi bebek için erken olduğunu 15 gün sonra ancak görülebileceğini söylemişti... kiz siz tecrübelisinz ilk çocuğunuzdan dolayı rahat olun... dış gebelik olsa zaten belli eder kendini ağrı ile kanama ile vs... allah muhafazainşallah canım dediğin gibi olur ben zaten yumurtlama dönemim geçdikten sonra korunmayı bırakdım oyüzden çok da üzülmüyorum normaldir diye düşünüyorum ama bakalım yarın belli olcak içime sevinç geldi insallah öledir
bilmiyorum fikir verirmi ama enm adette sonraki 4. gün 192 idi değerim doktorum sadece rahim duavarına baktı kalınlaşmış ve kistin yok dedi bebek için erken olduğunu 15 gün sonra ancak görülebileceğini söylemişti... kiz siz tecrübelisinz ilk çocuğunuzdan dolayı rahat olun... dış gebelik olsa zaten belli eder kendini ağrı ile kanama ile vs... allah muhafaza
kızlar benim hiç iştahım yok bu aralar
karnım aç ama yemek yemek istemiyorum
zayıfında normalde
bebeğin gelişimine zarar verir mi ki
yaa aynı durum bendede başladı.ara ara yiyebiliyorum.dün çok fenaydı bgn toparladım biraz.midem çok bulanıyor.uykumdan uyandırıyor bazen,o derece.bir kaç arkadaş limonlu su demişti onu denedim,iyi geldi biraz.daha kötü olmasında bu halime razıyım.napalım herşey miniklerimiz için
burda herkes midem bulanıyo yazmış elh. benm hiç bulantım yok ama sadece yemek yemekistemiyorum şüphelenmeye başladım bu normalmi acaba..........
canım benim midem bulanmıyo
hiç bir belirtim yok
yemek yememe sebebim iştahsızım ondan..
tuzlu krakerde öneriyolar bulantı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?