• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Arkadaşlar oğlumun öğretmenine ısınamadım bi türlü, öğlenciyiz malum sabah olsa neyse dicem ama bizim öğretmen hergün geç kalıyor.sırada tüm sınıfların öğretmeni başında bizimki yok geçen haftada böyleydi.zorla geliyormuş gibi bir hali var,içim hiç rahat değil.sizce sınıfını değiştirmelimiyiz.

Arkadaşlar oğlumun öğretmenine ısınamadım bi türlü, öğlenciyiz malum sabah olsa neyse dicem ama bizim öğretmen hergün geç kalıyor.sırada tüm sınıfların öğretmeni başında bizimki yok geçen haftada böyleydi.zorla geliyormuş gibi bir hali var,içim hiç rahat değil.sizce sınıfını değiştirmelimiyiz.
Idarenin sinifini degistirecegini hic sanmam.çok üzuldum.umarim sorunsuz cozersin canim.

TE="Hera, post: 36941242, member: 80885"]Evimiz bayraklı da okul Bornova da. Siz nerdesiniz :KK19:
Karşıyakadayız canım.benim kızım da seneye başlayacak.ben de okul ve öğretmen araştırması yapıyorum.bornovayı az çok bilirim.hangi okul? Bu arada karşıyakadaki hanımlar, okulları değerlendirelim beraberEn Büyük KK[/QUOTE]
İzmir koleji canım. Hayırlısı olsun şimdiden. Anaokuluna gidiyor mu ?

Karşıyakadayız canım.benim kızım da seneye başlayacak.ben de okul ve öğretmen araştırması yapıyorum.bornovayı az çok bilirim.hangi okul? Bu arada karşıyakadaki hanımlar, okulları değerlendirelim beraberEn Büyük KK
İzmir koleji canım. Hayırlısı olsun şimdiden. Anaokuluna gidiyor mu ?[/QUOTE]
Özel bir anaokuluna gidiyor canım.izmir koleji yeni bir okul de mi? Izleminlerini aktarir misin? Diger araştirdigin kolejler hakkinda da bilgi verir misin? Ben de arastirma surecindeyim..

öyle biliniyor ama burası artıcumhuriyetin yukarısında körfezköy filan oradamustafa kemal mahallesi inde sınıfımız bugün 28 ögrenci oldu valla bazı veliler köpürdü nakilleri şikayet edeceğiz diyenler var bakalım ne olacak

[QUOTE="aleksandra35, post: 3[/QUOTE]
Özel bir anaokuluna gidiyor canım.izmir koleji yeni bir okul de mi? Izleminlerini aktarir misin? Diger araştirdigin kolejler hakkinda da bilgi verir misin? Ben de arastirma surecindeyim..[/QUOTE]
Biz şimdilik memnunuz bi sorun yaşamadık. Benim şimdi burda diğer okulları anlatmam doğru olmaz bana olumsuz gelen sana olumlu olabilir. 1 sene vaktin var gezip kendin konuşarak daha doğru sonuca ulaşırsın.

[QUOTE="aleksandra35, post: 3
Özel bir anaokuluna gidiyor canım.izmir koleji yeni bir okul de mi? Izleminlerini aktarir misin? Diger araştirdigin kolejler hakkinda da bilgi verir misin? Ben de arastirma surecindeyim..[/QUOTE]
Biz şimdilik memnunuz bi sorun yaşamadık. Benim şimdi burda diğer okulları anlatmam doğru olmaz bana olumsuz gelen sana olumlu olabilir. 1 sene vaktin var gezip kendin konuşarak daha doğru sonuca ulaşırsın.[/QUOTE]
Özelden yazabilirsin canim.istemiyorsan yazma tabi.

merhabalar benim oğlumda birinci sinif
öğretmeniz iyi bir bayan, ama oğlum çok isteksiz ödev yapma konusunda

M
merhabalar benim oğlumda birinci sinif
öğretmeniz iyi bir bayan, ama oğlum çok isteksiz ödev yapma konusunda
Merhaba canim.ögretmenini sevmenize sevindim.bu çok önemli çünkü.ödev yapmama konusuna gelince, daha o küçük.yeni başladı maratona.zamanla alışır merak etme.bence çok baskı yapma.ne de olsa bu durum onun için yeni.nerde oturuyorsunuz canım?

M

Merhaba canim.ögretmenini sevmenize sevindim.bu çok önemli çünkü.ödev yapmama konusuna gelince, daha o küçük.yeni başladı maratona.zamanla alışır merak etme.bence çok baskı yapma.ne de olsa bu durum onun için yeni.nerde oturuyorsunuz canım?

baskı yapmamaya çalışıyorum
Tekirdağda oturuyoruz canım siz

izmir çok güzel bir kent üniversiteyi okumuştum orda

şimdi öğretmeni aradı benimki haftasonundan beri grip
gecede öksürükten uyuyamadı yavrum
başını kaldıramıyormuş ilaçmı verdiniz dedi öğretmeni
ben izin alıp gidip kuzumu okuldan alacağım
offf yaa hastalanmasını hiç istemiyorum bu yıl önemli okula devam

Ayyy ço
izmir çok güzel bir kent üniversiteyi okumuştum orda

şimdi öğretmeni aradı benimki haftasonundan beri grip
gecede öksürükten uyuyamadı yavrum
başını kaldıramıyormuş ilaçmı verdiniz dedi öğretmeni
ben izin alıp gidip kuzumu okuldan alacağım
offf yaa hastalanmasını hiç istemiyorum bu yıl önemli okula devam
Ayyy çok geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.napcan, küçük çocuklar hep öyle.biz de iki senedir geniz eti, kulakta sıvı sorunu yaşıyoruz.bakalım bu sene neler yaşıcazo_O

Benim oğlumda burnunu çekip duruyo. Ilaçta veremedim,uyuklar diye. 9dan 4 e kadar okul saati.
2009 lu benim çocuğum,hafta sonu ödevi biraz zorladı bizi. Hemen sıkıldı,sizde durumlar nasıl. Benim çocuğumdamı yoksa sadece sıkıntı

malesef benimki de ödev yapmak istemiyor.Yine mi ödev diyor,sanki yıllardır ödev yapıyor da...Off,nasıl okuyacak bu çocuk.Bugün de mi kul var diye söyleniyor

malesef benimki de ödev yapmak istemiyor.Yine mi ödev diyor,sanki yıllardır ödev yapıyor da...Off,nasıl okuyacak bu çocuk.Bugün de mi kul var diye söyleniyor
Bize tam 5 sayfa ödev verilmiş. Fazla değilmi,bana çok geldi. 6.günümüz daha bugün

beş sayfa ödev fazla bence, bizim hafta sonu iki sayfaydı kızım sızlanıp durdu, harflere başlayan var mı, biz çizgi çalışmasındayız, kalemi yanlış tutuyormuş, çok problem olur mu acaba

biz çizgi çalışmalarındayız şuanda bazen boyama ve oyun hamuru da oynuyorlar
benim oğlan da bugün okul var mı / ödev yapmak hiç de eğlenceli değilmiş filan diyor :KK12:erkek çocuğu işte

Merhaba
bizde çizgi çalışmasındayız. Kızım hiç yapmak istemiyor zorla yaptırıyorum malesef. İnşallah harflere geçince böyle sorun çıkartmazlar bize ufaklıklar :) .

e ve l yapıyoruz. Daha doğrusu yapmaya çalışıyoruz. Bugün gidemedi okula hala dün verdiği ödevle uğraşıyoruz hasta hasta. Böyle devam edersek konuşurum zaten bu ne böyle

Back