- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle kız çocukları farklı katılıyorum arkadaşım erkek çocuklar isteksiz ve sorumluluk almak istemiyorlar
kız annelerinden şikayetlenme yok maşallah yapıyorlarmış ödevlerini
dediklerini uygulayacağım arkadaşım sağolasın
biz "el ele" yazmaya başladık. ama öğretmeni herkes kendi adını yazmayı öğrensin tatilde demiş. kuzumun adı "kayra" el yazısı ile çok zor nasıl yazsın. tatil burnumuzdan geldi. çok zor gerçekten...
biz "el ele" yazmaya başladık. ama öğretmeni herkes kendi adını yazmayı öğrensin tatilde demiş. kuzumun adı "kayra" el yazısı ile çok zor nasıl yazsın. tatil burnumuzdan geldi. çok zor gerçekten...
merhabalar arkadaşlar
benim oğlum yazma konusunda istek yok
okulda yazamadığı için deftari kalemi fırlatmış ağlamaya başlamış bağırtısından diğer çocuklar korkmuş
öğretmeni anlattı çok üzüldüm devamlı elimi tut diyor yazarken ne yapacağımı bilemez durumdayım
birde okulun wcsine tek başına gitmek istemiyormuş korkuyorum diyor
anlatıyorum ama aynı evde de çocuk tek başına wcya gitmek istemiyor kapıdan ayrıldığımdan kıyamet kopuyor.
maaşALLAH masum çocuklar okula başladı demek.bence bunlar çocugun yapısı ile ailenin tutum ve davranışlarıyla ilgili
2 tane oglum var ikizler
okuldna geliyoruz eller yıkanıp ödeve oturyoruz çok vermiyor ögretmenimiz zaten 1-2 sayfa ödevimiz oluyor..
okuldada gayet sakinler , ögretmenin gözdesi olmuşlar şimdiiden
ögretmen ne istediyse akşamda yerleştiriyoruz birlikte çantalarına
en yakına rkadaşımın kızı ise ne okula gelmek istiyor nede ödev yapıyor
ögretmeni her konuda tutum , davaranış düzen herşeyindne şikayetçi
kız-erkek meselesi degildir bunlar
kişilik ve yetişmeyle alakalı diyorum.
merhaba arkadaşım.merhabalar arkadaşlar
benim oğlum yazma konusunda istek yok
okulda yazamadığı için deftari kalemi fırlatmış ağlamaya başlamış bağırtısından diğer çocuklar korkmuş
öğretmeni anlattı çok üzüldüm devamlı elimi tut diyor yazarken ne yapacağımı bilemez durumdayım
birde okulun wcsine tek başına gitmek istemiyormuş korkuyorum diyor
anlatıyorum ama aynı evde de çocuk tek başına wcya gitmek istemiyor kapıdan ayrıldığımdan kıyamet kopuyor.
Merhaba arkadadim birinci sinifta annelerin bu tarz endiseleri olabiliyorCEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
DR GÖTÜRECEĞİM KUZUMU HALA DERS YAPMAK İSTEMİYOR YAVRUM BAKALIM DR NE DİYECEK
Ilk defa boyle birsey duydum ogrenmedigi harfleri nasik yaoicakki yavrucakbiz "el ele" yazmaya başladık. ama öğretmeni herkes kendi adını yazmayı öğrensin tatilde demiş. kuzumun adı "kayra" el yazısı ile çok zor nasıl yazsın. tatil burnumuzdan geldi. çok zor gerçekten...