- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 29
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Hayir diger okulkarinki sabah kavaltisi olarak daha besleyici.Öğlenci grup için mi diyorsun diğer derken anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir diger okulkarinki sabah kavaltisi olarak daha besleyici.Öğlenci grup için mi diyorsun diğer derken anlamadım
Anladım canım bı liste müdürün insafına kalmış bizim müdür ve aşçı belirliyorduHayir diger okulkarinki sabah kavaltisi olarak daha besleyici.
Valla hic caresizce ayrilmam direk milli egtim bakanligina sikayet ederim. Devletin bize verdigi haklardan yararlanamayacaksak neden vergi veriyoruz.Anladım canım bı liste müdürün insafına kalmış bizim müdür ve aşçı belirliyordu
İkinci sene diyetisyen eşliğinde hazırlandı bir nebze iyiydi menu mesela meyve de eklenmişti falan
Maalesef devlet anaokullarında beslenme dahil ücret veirgorsan böyle basit oluyor çünkü o kadın öğlene de yemek hazırlıyor bu yüzden pratik şeyler koyuyorlar sabahcilara ://
Benim oğlan bir yıl öğlenci ikinci yıl sabahçı gitti
Öğrencilerde harika yemek oluyordu ama bu seferde çok ufak hatta min ik porsiyonlar oluyordu bizde ondan şikayetçiydik
3 tabak yemek yiyen var demişti öğretmen bizim bı seferde koyduğumuz u çocuklara 3 seferde veriyorlardı yani düşün
Çok kafaya takma bı Sonic alamigorsun hele birde mudur ve çalışanlar çok tecrübe ise senin ağzını tıkayacak laf buluyorlar çaresizce ayrilyorsun![]()
O vergileri herkes veriyor ama herkes hakkını arayamiyor maalesef okullar da ne problemler var bir bilsenValla hic caresizce ayrilmam direk milli egtim bakanligina sikayet ederim. Devletin bize verdigi haklardan yararlanamayacaksak neden vergi veriyoruz.
Herkes hakkini arasin canim allah hepmize agiz , cene vermis. Bekleyerek hic bisey gelmiyor ne yazikki.O vergileri herkes veriyor ama herkes hakkını arayamiyor maalesef okullar da ne problemler var bir bilsen
Hala öğretmeni olmayan sınıflar var bizim burda genelde doğuda yaşanır bu durumlar (kimse yanlış anlamasın eseskiden böyleydi )
En batıda bı çok okulda böyle şuan kadrolu öğretmen olmadığı için öğrenciler boşta kimse ücretli gelmiyor falan neyse bı ara anlatacağım mevzualari bir sürü şikayet edildi bizim müdür hiç bı icraat yok maalesef![]()
950Güzel ve güvenilir bir kreş bulmuşsunuz. Ne kadar veriyorsunuz?
İşte arıyoruz bulamıyoruz benim demek istediğim bu zaten bu zamanda birileri birilerini desteklediği sürece gariban ortada kalıyor ://Herkes hakkini arasin canim allah hepmize agiz , cene vermis. Bekleyerek hic bisey gelmiyor ne yazikki.
Bana göre insan garibanda olsa sonuna kadar hakkini aramali.İşte arıyoruz bulamıyoruz benim demek istediğim bu zaten bu zamanda birileri birilerini desteklediği sürece gariban ortada kalıyor ://
Gerekli yerlere şikayette buluniyorsun yokki daha ötesi mesela bizim okul için konuşuyorum bir ilde ilçedeki en yetkili merciye şikayette bulunulmuş veliler daha ne yapsın yani hala ses yokBana göre insan garibanda olsa sonuna kadar hakkini aramali.
Belli bir dönem bir avrupa kentinde yaşadım. Orda kreşlerde çocuklara kendi başına mont nasıl giyilir ilk günden gösteriyorlardı. Montu koltuğa koyup çocuk arkasını dönüp önce bir kolumu sonra diğer kolunu kendi giyiyordu. Ve giyene kadar bekliyorlardı. Ondan sonra bir daha bu görev çocuklarında. Ve bunun gibi birçok şey. Şimdi belini toplasa nolur ki diyoruz da 20 tane çocuk her yarim saatte bir teker teker hepsinin beli açılabilir oyun oynuyorlar nihayetinde. Hocadan saç toplanması bile beklenmiş. Eğer hoca tüm bunları yapacak olursa emin olun etkinlik yapmaya vakti bile kalmaz. Çocuk bu beli de açılacak saçları da dolanacak. Mümkün olduğunca evde öğretmeye çalışacağız.
Belli bir dönem bir avrupa kentinde yaşadım. Orda kreşlerde çocuklara kendi başına mont nasıl giyilir ilk günden gösteriyorlardı. Montu koltuğa koyup çocuk arkasını dönüp önce bir kolumu sonra diğer kolunu kendi giyiyordu. Ve giyene kadar bekliyorlardı. Ondan sonra bir daha bu görev çocuklarında. Ve bunun gibi birçok şey. Şimdi belini toplasa nolur ki diyoruz da 20 tane çocuk her yarim saatte bir teker teker hepsinin beli açılabilir oyun oynuyorlar nihayetinde. Hocadan saç toplanması bile beklenmiş. Eğer hoca tüm bunları yapacak olursa emin olun etkinlik yapmaya vakti bile kalmaz. Çocuk bu beli de açılacak saçları da dolanacak. Mümkün olduğunca evde öğretmeye çalışacağız.
benim oğlum tahin helvasına bayılır 5 yaşında ama 3 yaşından beri severek yer bu mesele değil ama çocuğun wc ye gitmesin eizin vermemek garip müdüriyetle ve öğretmenle konuşun çünkü çocuklar bu tarz şeylerde yalan söylemez.ordaki velilere de sorun derim onların çocuklarına da öyle davranmışsa o hocayla bir görüşün olmadı değiştirin küçük yaşta travmaya dönüşüp çocuk okuldan soğumasınÖzel degil , devlet. Temizlik malzemelerine 150 lira ücret vererek aldik , birde 400 liralik kirtasiye malzemesi istedi cifter cifter. Onlarda problem yok ama cocuk tahin helva yermi allah askina ?
Bende oyle düsündüm. Beklemeye aldim simdilik. Cocugumla hergun konusuyorum . Neler yaptigini..benim oğlum tahin helvasına bayılır 5 yaşında ama 3 yaşından beri severek yer bu mesele değil ama çocuğun wc ye gitmesin eizin vermemek garip müdüriyetle ve öğretmenle konuşun çünkü çocuklar bu tarz şeylerde yalan söylemez.ordaki velilere de sorun derim onların çocuklarına da öyle davranmışsa o hocayla bir görüşün olmadı değiştirin küçük yaşta travmaya dönüşüp çocuk okuldan soğumasın