• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Arkadaşlar, bizim öğretmenimiz her gün 5 sayfa ödev veriyor. Ödevler 2 saat sürüyor. Devlet okuluna gidiyor. Normal mi sizce? Sizin ödevleriniz kaç sayfa oluyor ve 1 sayfayı ne kadar sürede yapıyor?

Arkadaşlar, bizim öğretmenimiz her gün 5 sayfa ödev veriyor. Ödevler 2 saat sürüyor. Devlet okuluna gidiyor. Normal mi sizce? Sizin ödevleriniz kaç sayfa oluyor ve 1 sayfayı ne kadar sürede yapıyor?
Nerde oturuyorsunuz canım? Sen bu konuyla ilgili topik açmış mıydın??

Biz baya hızlı gidiyoruz sanırım t bitmek üzere ve dikte çalışmalarına başladık bile ben okuyorum o yazıyor. Lale ela el ele gibi cümle şeklinde.

bizim ögretmen az ödev veriyor a-e çalıştık ama henz elaya el e geçmedik ..
bende endişliyim yavaşmı gidiyoruz ne ?

yavaş gitmek bence daha iyi.Nasıl olsa okuma yazma öğrenecekler. asıl sorun, bizim çok ödevimizin olması ya da bana öyle geliyor. Arkadaşlar her gün 4-5 sayfa ödev normal mi. Lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız?

yavaş gitmek bence daha iyi.Nasıl olsa okuma yazma öğrenecekler. asıl sorun, bizim çok ödevimizin olması ya da bana öyle geliyor. Arkadaşlar her gün 4-5 sayfa ödev normal mi. Lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız?

mesela şöyle söyleyim güzel yazı defrterleri varya ondan en fazla 2 sayfa ödevimiz oluyor,

kitaptdanda 4 sayfa veriyor ama kitabın çogu resim zaten boyama resimleirn altında olan 3-4 satır yazıyı yapıyoruz okadar çok der vermiyor yani ..

Anladım, canım. o zaman bizimki de normal. aşağı yukarı bizim öğretmen de aynı şekilde veriyor. O halde benim kızım yavaş. Çok ağır yapıyor, uzun sürüyor ve sıkılyor.

Anladım, canım. o zaman bizimki de normal. aşağı yukarı bizim öğretmen de aynı şekilde veriyor. O halde benim kızım yavaş. Çok ağır yapıyor, uzun sürüyor ve sıkılyor.

ama bunların hepsi bri günde degill

1 gün kitaptan , bir gün defter den yapıyoruz ödev

merhabalar.. biz dün i harfine geçtik.. hergun 4 sayfaya yakın ödevimiz bizimde var.. öğretmenimiz çok iyi ama kızım okula gitmek istemiyor. hala yanında birimizi istiyor

normal canım az bile, 2-3 saatte bitirmesi de normal, 1. sınıf böyle, sıkcaksınız dişinizi artık

Merhabalar, benim yiğenimde bu sene 1.sınıfa başladı bizde lale ele lere bitirdik ata - atalat let lere başladık. çok ödev veriyor okuma kitapları var şapidik şıpıdık diye çok güzel heceleme şeklinde şiirler var içinde.eğerki sınıfta yapamayan var ise öğretmen yüzden yavaş gidiyor olabiir çünkü ilk zamanlarda yazı defterine e harfi ile bitirdi diyebilirim yani
hata baktığımda akşamları yine e hrfi deişliğim oldu :)

Fakat yiğenimin sınıfında ikiz kardeş biri kız biri erkek , hergün akalemini silgisini parasıı lıyorlar yiğenime tekme atmıiş çock. ablam annesini aradı öğretmeni ile konuşn demiş bu sabah gitti konuştu yerini değiştirmiş öğretmenleri sessiz pek kıyamıyor ama olan benim yiğenime oluyor öğlen gittik sınıfına o arkadaşlarını göster bakim dedim o anki sinirle siz dedim niye kalemini silgisini alıyorsunuz niye vuruyorsunuz dedim bakın bir daha duymuyim çok kötü olur dedim bağırmışım ama hç farkında değilim yani ablamda skin ol öğretmen bu sefer takar bizim çocuğa deyince şaştım kaldım bu öğretmen hiç mi görmüyor yani anlamıyorum ki.

siz hiç böyle sorunlar yaşıyor musunuz?

Merhabalar, benim yiğenimde bu sene 1.sınıfa başladı bizde lale ele lere bitirdik ata - atalat let lere başladık. çok ödev veriyor okuma kitapları var şapidik şıpıdık diye çok güzel heceleme şeklinde şiirler var içinde.eğerki sınıfta yapamayan var ise öğretmen yüzden yavaş gidiyor olabiir çünkü ilk zamanlarda yazı defterine e harfi ile bitirdi diyebilirim yani
hata baktığımda akşamları yine e hrfi deişliğim oldu :)

Fakat yiğenimin sınıfında ikiz kardeş biri kız biri erkek , hergün akalemini silgisini parasıı lıyorlar yiğenime tekme atmıiş çock. ablam annesini aradı öğretmeni ile konuşn demiş bu sabah gitti konuştu yerini değiştirmiş öğretmenleri sessiz pek kıyamıyor ama olan benim yiğenime oluyor öğlen gittik sınıfına o arkadaşlarını göster bakim dedim o anki sinirle siz dedim niye kalemini silgisini alıyorsunuz niye vuruyorsunuz dedim bakın bir daha duymuyim çok kötü olur dedim bağırmışım ama hç farkında değilim yani ablamda skin ol öğretmen bu sefer takar bizim çocuğa deyince şaştım kaldım bu öğretmen hiç mi görmüyor yani anlamıyorum ki.

siz hiç böyle sorunlar yaşıyor musunuz?
yaşıyoruz canım ya yaşamaz mıyız hiç benim oğlanın yanında oturan kız çok yaramaz geçen gün benimkinin yerine oturmuş kalkmamış benim oğlan da kaldıramayınca için için ağlamış yavrum ben gittim sonra baktım içini çekiyor ağlıyor o kız hemen kalktı bende güzel bir dille uyardım ama anlamıyor bildiğini okuyor yine
ondan sonra bugün sabah götürdüm sırasına bıraktım bende geride bekliyorum yine dudaklarını büzdü duygusallaştı gözleri doldu ben hastayım gitmeyecem filan demeye başladı
soruyorum oğlum birisi bişey mi yaptı diye yok diyor burnum akıyor diyor
öğretmen ağlarken gördü ona durumu anlattık bugün yerini değiştirdi bakalım ne olacak
çok üzülüyorum bu duruma

Her öğretmenin ödev verme tarzı farklı bir de veli beklentisi yüksek olan (velilerce iyi öğretmen diye seçilen) öğretmen arkadaşlar ister istemez bir yarış düzeninde gidiyorlar. Benim ortanca kızımın öğretmeni öyle, garibim ödevden başını kaldıramıyor. Bazen müfredat dışı öğrendikleri bilgilere şaşıp kalıyorum. Oğlumu bu yıl 1. sınıfa verdim, öğretmenimiz büyük ablamızı mezun etti oğluşu aldı :) Büyük ablamızın öğretmeni ders konusunda fazla yükleme yapmayan ılımlı bir bayan o yüzden oğluma da kendisiyle devam etme kararı aldım. Rabbim hepsine zihin açıklığı versin inşaallah.

SLM BURALARA KİMSE UĞRAMIYOR SANIRIM HERKESİN 1. SINIFLARI ÇOK İYİ GİDİYOR

ZAMBAKYAYINLARINDAN ADES setini buldum tavsiyelerini bekliyorum önerilerinize açığım

Back