Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde 13 ünde oryantasyon 15 inde açılıyobilfen okullarında 3-4-5 eylülde oryantasyon varmış 8 eylülde de ders başı yapılıyormuş. sizin okullar ne zaman açılıyor?
Bende istemezdim aslında ama şans işte...teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olur inşallahben yarın tanışabileceğim öğretmenimizle,bakalım nasıl biri.
İlk yılını çalışan birini istemezdim şahsen,umarım hayırlı olur sizin için
Bence öğretmenin ilk yılı olması dezavantaj değil.çünkü yeni bir öğretmen olarak kendini göstermek isteyecek ve daha çok çalışacaktır.Zümresindeki öğretmenler de genç ve tecrübesiz olduğunu düşünerek yardım etmeye çalışacaklardır.Okul idaresi de diğer tecrübeli öğretmenlerden yardım alması konusunda arkadaşı yönlendireceklerdir.Tecrübeyle sabit:))Bizde bugün öğretmenimiz ve rehber öğretmenimizle tanıştık. Çok gençler yaa bu iyi bişeymi kötü bişeymi bilmiyorum. Zaten öğretmenimiz geçen yıl stajermiş,asistanlık yapmış. Bu yıl ilk yılı. Bakalım bizi neler bekliyo
Çok teşekkür ederim. Bunu kendi ilkokul öğretmenimde böyle söyledi. Çok taze bilgilerle,ve çok istekle yapıyorlar işlerini diye düşünüyor kendiside. Yaa aslında sürekli öğretmeni sorguluyoruz,iyimi kötümü,beklentilerimiz var doğal olarak ama öğretmenlerinde bizden,çocuklarımızdan bekledikleride vardır mutlaka. Inşallah karşılıklı memnun olduğumuz bir yıl olur.Bence öğretmenin ilk yılı olması dezavantaj değil.çünkü yeni bir öğretmen olarak kendini göstermek isteyecek ve daha çok çalışacaktır.Zümresindeki öğretmenler de genç ve tecrübesiz olduğunu düşünerek yardım etmeye çalışacaklardır.Okul idaresi de diğer tecrübeli öğretmenlerden yardım alması konusunda arkadaşı yönlendireceklerdir.Tecrübeyle sabit:))
Siz de haklısınız tabii ki de.Minişiniz geleceğini şekillendirecek eğitim hayatına ilk adımını atmış oluyor.Temeli ne kadar iyi olursa sonrası da o kadar rahat geçer siz ve kuzunuz adına:)) Veli+öğretmen beraber hareket edince sonuç başarı oluyor.Size naçizane bir tavsiye öğretmeninizden ileride yapacağı toplantılarda çocuğunuzun eksik ve başarılı yönlerini söylemesini istersiniz.(Tabii söylemezse:)) ) bu şekilde bir uygulamadan inanın velilerde çok memnun kalıyor.Böylece hem siz hem de öğretmeniniz çocuğu daha iyi tanıyacağız için başarı da artıyor.Minik kuzu ve sizin adınıza mutlu,başarılı ve huzurlu bir eğitim -öğretim dönemi geçirmeniz dileğimle...sevgilerimle...Çok teşekkür ederim. Bunu kendi ilkokul öğretmenimde böyle söyledi. Çok taze bilgilerle,ve çok istekle yapıyorlar işlerini diye düşünüyor kendiside. Yaa aslında sürekli öğretmeni sorguluyoruz,iyimi kötümü,beklentilerimiz var doğal olarak ama öğretmenlerinde bizden,çocuklarımızdan bekledikleride vardır mutlaka. Inşallah karşılıklı memnun olduğumuz bir yıl olur.