• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

bilfen okullarında 3-4-5 eylülde oryantasyon varmış 8 eylülde de ders başı yapılıyormuş. sizin okullar ne zaman açılıyor?

Iyi geceler hanımlar konuyu ben başlatmıştım kızm 2009 Mart doğumluydu ama araştırıp fikrimden vazgeçtim anaokuluna geri yazdırdım seneye inş sizlerin kuzularına başarılar dilerim

Sınıf kuramiz oldu güzel düşünmüşler ailelere sectirdiler kurayı ama öğretmenimiz p.tesi ogrenicegiz sonrada formayı gidip aldım ayyyy büyümüş bebegim ben her an aglama modundayim :KK36:

Hayırlı olsun bizde kura falan yok. inşallah iyi ogretmenleri, arkadaşları olur

Biz de bilmediğimiz bir öğretmene yazıldık,inşallah iyidir.Öğretmen seçemedik malesef.Bugün de formasını aldık oğlumun

Merhaba arkadaşlar,
Benim kızım da bu yıl yani yarın 1. Sınıfa başlcak.
Ben devlet okuluna yazdırdım, ama araştırdım ve benim içime sinen ,en iyi okulu bulduğumuza inanıyorum.hatta evimi taşıdım.
Allah utandırmasın hepimizi. Emeklerimiz boşa gitmez inşallh,
Yarın için sabırsızlanıyorum ...¿

slm arkadaşlar.benim de oğlum yarın başlıyor.bulunduğumuz ilçeye yenitaşındık.aklımızda sorularla okul-öğretmen seçimi yaptık.inşallah herşey güzel olur.

[QUOsra848post0, member: 188153"]çocuğunu özel anaokuluna gönderen varmı aranızda acil bişey sormam gerek:KK66:[/QUOTE]
ben gecen yil gonderdim

Tüm annelere ve kuzulara hayırlı olsun bakalım yeni eğitim öğretim yılımız
Benim oğlumda devlet okulunda 1. Sınıf yarın öğretmenimizi tanıyacağız

Bizde bugün öğretmenimiz ve rehber öğretmenimizle tanıştık. Çok gençler yaa bu iyi bişeymi kötü bişeymi bilmiyorum. Zaten öğretmenimiz geçen yıl stajermiş,asistanlık yapmış. Bu yıl ilk yılı. Bakalım bizi neler bekliyo

ben yarın tanışabileceğim öğretmenimizle,bakalım nasıl biri.

İlk yılını çalışan birini istemezdim şahsen,umarım hayırlı olur sizin için

ben yarın tanışabileceğim öğretmenimizle,bakalım nasıl biri.

İlk yılını çalışan birini istemezdim şahsen,umarım hayırlı olur sizin için
Bende istemezdim aslında ama şans işte...teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olur inşallah

merhaba, bizim öğretmenimiz oldukça tecrübeli devletten emekli olmuş. doğuş okullarında 8 yıl çalışmış. 55-60 yaş arasıdır sanırım; bakımlı, akıllı bir bayan izlenimi verdi ilk gün. umarım herşey güzel olur kuzularımız için...

Merhaba;
bizde iki gündür başladık hayırlısıyla öğrtmenimiz 30-35 yaşlarında tecrübeli birisi
şimdilik neyin ne olduğunu tam anlayamadık beklemedeyiz günde 2 saat gidiyoruz okula

Bizde bugün öğretmenimiz ve rehber öğretmenimizle tanıştık. Çok gençler yaa bu iyi bişeymi kötü bişeymi bilmiyorum. Zaten öğretmenimiz geçen yıl stajermiş,asistanlık yapmış. Bu yıl ilk yılı. Bakalım bizi neler bekliyo
Bence öğretmenin ilk yılı olması dezavantaj değil.çünkü yeni bir öğretmen olarak kendini göstermek isteyecek ve daha çok çalışacaktır.Zümresindeki öğretmenler de genç ve tecrübesiz olduğunu düşünerek yardım etmeye çalışacaklardır.Okul idaresi de diğer tecrübeli öğretmenlerden yardım alması konusunda arkadaşı yönlendireceklerdir.Tecrübeyle sabit:))

Bence öğretmenin ilk yılı olması dezavantaj değil.çünkü yeni bir öğretmen olarak kendini göstermek isteyecek ve daha çok çalışacaktır.Zümresindeki öğretmenler de genç ve tecrübesiz olduğunu düşünerek yardım etmeye çalışacaklardır.Okul idaresi de diğer tecrübeli öğretmenlerden yardım alması konusunda arkadaşı yönlendireceklerdir.Tecrübeyle sabit:))
Çok teşekkür ederim. Bunu kendi ilkokul öğretmenimde böyle söyledi. Çok taze bilgilerle,ve çok istekle yapıyorlar işlerini diye düşünüyor kendiside. Yaa aslında sürekli öğretmeni sorguluyoruz,iyimi kötümü,beklentilerimiz var doğal olarak ama öğretmenlerinde bizden,çocuklarımızdan bekledikleride vardır mutlaka. Inşallah karşılıklı memnun olduğumuz bir yıl olur.

Çok teşekkür ederim. Bunu kendi ilkokul öğretmenimde böyle söyledi. Çok taze bilgilerle,ve çok istekle yapıyorlar işlerini diye düşünüyor kendiside. Yaa aslında sürekli öğretmeni sorguluyoruz,iyimi kötümü,beklentilerimiz var doğal olarak ama öğretmenlerinde bizden,çocuklarımızdan bekledikleride vardır mutlaka. Inşallah karşılıklı memnun olduğumuz bir yıl olur.
Siz de haklısınız tabii ki de.Minişiniz geleceğini şekillendirecek eğitim hayatına ilk adımını atmış oluyor.Temeli ne kadar iyi olursa sonrası da o kadar rahat geçer siz ve kuzunuz adına:)) Veli+öğretmen beraber hareket edince sonuç başarı oluyor.Size naçizane bir tavsiye öğretmeninizden ileride yapacağı toplantılarda çocuğunuzun eksik ve başarılı yönlerini söylemesini istersiniz.(Tabii söylemezse:)) ) bu şekilde bir uygulamadan inanın velilerde çok memnun kalıyor.Böylece hem siz hem de öğretmeniniz çocuğu daha iyi tanıyacağız için başarı da artıyor.Minik kuzu ve sizin adınıza mutlu,başarılı ve huzurlu bir eğitim -öğretim dönemi geçirmeniz dileğimle...sevgilerimle...

Back