• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

e ve l yapıyoruz. Daha doğrusu yapmaya çalışıyoruz. Bugün gidemedi okula hala dün verdiği ödevle uğraşıyoruz hasta hasta. Böyle devam edersek konuşurum zaten bu ne böyle

sizinkiler sanki çok hızlı gitmiyor mu ?
özel okul olduğundan böyle galiba. Bizim okulda 2009 doğumluların hepsini bir sınıfa koydular. En küçükler bizimkiler yani. Toplantı vardı geçen hafta öğretmenimize sordum diğer sınıflardan yavaşmı ilerleyecekler diye. Hayır dedi aynı gidicez müfredat ne ise o.

Yani 2010 doğumlu olanlar da bizimle aynı gidiyorlar. Sizinkiler hızlı gibi :)

Ama bize başta eve ödev vermiyoruz demişlerdi. Hafta sonu sadece..hatta kitapta getirmiyolardı eve geçen hafta oğlum alıp gelmiş diyede hemen aradılar. Zaten bu çocuk 8:45 ders başlıyo 16:00 ya kadar okulda. Gelmesi 16:30 ü buluyo. 20:00 de uyku saatimiz,bu çocuğun kendine vakit ayırması lazım birazda. Öğretmen değilim ama bunun abartıldığını düşünüyorum. Ben özele verdim ama gerekirse alırım. Mutsuz bir çocuk yetiştirmek istemiyorum

Harf derken e ve l harfi.bi nevi cizgi aslinda.heekeste aynidir heralde 2 e.3 e.4 e birlesik bide l ayni sekilde.ben isleben konudan ziyade odevin cok olmasindan sikayetciydim ama hallettik sanirim

harflere mi geçtiler,bu kadar çabuk olur mu hiç ya ? Biz çizgi çalışıyoruz

Bide size bisey sorayim.baba önlügü diye bisey varmi.yoksa boya onlugu ama yazim hatasimi yapilmis.istemisler ama baba onlugu diye bisey duymadim daha once.acaba varda benmi bilmiyorum diye kafa patlatiyorum yarim saattir

Bide size bisey sorayim.baba önlügü diye bisey varmi.yoksa boya onlugu ama yazim hatasimi yapilmis.istemisler ama baba onlugu diye bisey duymadim daha once.acaba varda benmi bilmiyorum diye kafa patlatiyorum yarim saattir

boya önlüğüdür canım,ana sınıfında almıştık biz de

Ayyy ço

Ayyy çok geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.napcan, küçük çocuklar hep öyle.biz de iki senedir geniz eti, kulakta sıvı sorunu yaşıyoruz.bakalım bu sene neler yaşıcazo_O

geçmiş olsun sizede arkadaşım inşallah rahat bir yıl geçiririz

Benim oğlumda burnunu çekip duruyo. Ilaçta veremedim,uyuklar diye. 9dan 4 e kadar okul saati.
2009 lu benim çocuğum,hafta sonu ödevi biraz zorladı bizi. Hemen sıkıldı,sizde durumlar nasıl. Benim çocuğumdamı yoksa sadece sıkıntı

sizede geçmiş olsun sizde erken vermişsiniz arkadaşım benim iki komşum var çocukları 2009 şubatlı anasınıfına verdiler. benim oğlumu ben geç gönderdim yine sıkılıyor ödev yapma konusunda

biz çizgi çalışmalarındayız şuanda bazen boyama ve oyun hamuru da oynuyorlar
benim oğlan da bugün okul var mı / ödev yapmak hiç de eğlenceli değilmiş filan diyor :KK12:erkek çocuğu işte

bizde çizgi çalışmasındayız dalgalı çizgileri yapıyor kuzum
ama aynı söylemler bizde de var malesef benimkide erkek çocuğu

bizimkiler de hamurla oynuyorlar, fazla sıkmıyorlar çocukları, oyun şarkı v.b. var. böylesi daha iyi tabi eğlenerek yavaş yavaş öğrensinler. ama ben çok sabırsızlanıyorum bir an önce okuma yazmayı öğrensin istiyorum :)

Merhaba benimde büyük kızım birinci sınıfa başladı şuan tam 66 aylık. Okul öncesi iki yıl tam gün anaokulunda geçirdiği için kes yapıştır boya dan çok fazla bıkmıştı. bir yıl daha anaokuluna gitmek hiç istemedi. çalışan bir anneyim ; iki hafta yıllık iznimi kullanıp alışma döneminde yanın da olmaya çalıştım; 20aylık bir kızım daha var ve ablasını çok kıskanıyor. öğretmenimiz çok küçük , oyun oynamak istiyor ; fakat gayretli bakalım deneyelim; gibi bi yorum yaptı. çok fazla yazma ödevi veriyor. özel bi yayının okuma yazma dergi setini aldırdı ve şuan onuncu dergideyiz her dergi otuz sayfa. başka arkadaşlarımın çocuklarının öğretmenleri spor -boyama -müzik- etkinlik şeklinde geçirdi bizim öğretmenimiz son sürat gidiyor. okula alışma uyum sorunu kesinlikle yok çok mutlu gidip geliyor. ama gece on bir on ikilere kadar ders yapıyoruz. çok yoruluyor. sıra arkadaşı ondan bir yaş iki ay büyük arasında bakışlarında bile büyük bi fark gördüm. şuan ne yapacağımı bilmiyorum. yapmaya çalışıyor fakat çok yorgun bitkin okuldan almayı düşünebilirim..

DİLA-ELA BENCE ERKEN VERMİŞSİN ARKADAŞIM
BENİM OĞLUMU BEN GEÇ VERDİM HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM, İNŞALLAH SIKINTISIZ GEÇER BU YILINIZ

Merhaba benimde büyük kızım birinci sınıfa başladı şuan tam 66 aylık. Okul öncesi iki yıl tam gün anaokulunda geçirdiği için kes yapıştır boya dan çok fazla bıkmıştı. bir yıl daha anaokuluna gitmek hiç istemedi. çalışan bir anneyim ; iki hafta yıllık iznimi kullanıp alışma döneminde yanın da olmaya çalıştım; 20aylık bir kızım daha var ve ablasını çok kıskanıyor. öğretmenimiz çok küçük , oyun oynamak istiyor ; fakat gayretli bakalım deneyelim; gibi bi yorum yaptı. çok fazla yazma ödevi veriyor. özel bi yayının okuma yazma dergi setini aldırdı ve şuan onuncu dergideyiz her dergi otuz sayfa. başka arkadaşlarımın çocuklarının öğretmenleri spor -boyama -müzik- etkinlik şeklinde geçirdi bizim öğretmenimiz son sürat gidiyor. okula alışma uyum sorunu kesinlikle yok çok mutlu gidip geliyor. ama gece on bir on ikilere kadar ders yapıyoruz. çok yoruluyor. sıra arkadaşı ondan bir yaş iki ay büyük arasında bakışlarında bile büyük bi fark gördüm. şuan ne yapacağımı bilmiyorum. yapmaya çalışıyor fakat çok yorgun bitkin okuldan almayı düşünebilirim..

Durumumuz aynı. Çocuklar küçük,ödevler fazla. Henüz gelmedi ama ödevi geldi. Tam bir sayfa yazısı var bu akşam

anneveoglusu ; erken verdim doğru söylüyosun bi acelemiz var zaten herşeyde erken yürüsün erken konuşsun erken okula gitsin:) anaokulu öğretmenleri yapar gönderin müfredat zaten çok basitleştirildi ; diye mezun etmişlerdi hayırlısı bakalım bir süre daha gözlemleyeceğim ;
zytn_lmn allah yardımcımız olsun her akşam üç sayfa ödev var , 20 aylık ufaklık sen çekil ben yapcam der asıl yapması gereken ablası yapamıyom der:)

biraz rahatladım,tek benim oğlum değilmiş demek.Benim 22 aylık oğlum da abisinin her şeyini karalıyor,ne ara fırsat buluyor bilmiyorum

Sanki gitgide alisiyoruz gibi.dun okuldan geldi ve cok zorlamadan yapti odevini.dusuniyorumda bende 5 yasinda anasinifi.6 ysinda ilkokula gitmistim.79 lulara denk gelen bi kanundu.gozum bu kk okuyunca korkmustu acikcasi.ya yapamassa ya sıkılırsa diye

malesef benimki de ödev yapmak istemiyor.Yine mi ödev diyor,sanki yıllardır ödev yapıyor da...Off,nasıl okuyacak bu çocuk.Bugün de mi kul var diye söyleniyor

Aynen benimki...iki haftadır sinir stres sahibi oldum..Yapmak istemiyor ..resmen ağlıyarak yapıyoruz. Oyunlarla kandırmaca ile ders yaptırıyoruz.Haftaya harflere başlıycaz inşallah ozamanda böyle olmaz...

Aynen benimki...iki haftadır sinir stres sahibi oldum..Yapmak istemiyor ..resmen ağlıyarak yapıyoruz. Oyunlarla kandırmaca ile ders yaptırıyoruz.Haftaya harflere başlıycaz inşallah ozamanda böyle olmaz...
aynı canım yaaa benim oğlanda ağlamaya başladı artık

arkadaşlar bizim öğretmen dün çok ödev vermiş 5 sayfa çizgi çalışması
4 sayfa mat ödevi oğlanın nevri döndü yaaa
çizgi çalışmalarını bıraktı zaten 3 sayfa yaptı

Back