• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Merhaba arkadaslar
hepinize yeni yolda basarilar diliyorum
benim kizim bu yil 2.sinifa gecti gecen yil sizin yasadiguniz heyecanlari bizlerde yasadik
endise soru isaretleri vb
cok sukur hepimizin yavrulari basariyla bitirdi
benim sizlere ufak bir tavsiyem olucak eger imkaniniz varsq pc kullaniyorsaniz mutlala morpa kampyse uye olmanizi tavsiye ederim
harfleri ogrenme birbirine katma eglenceli bir sekilde ogretilmus durumda
tablette acilmiyor
Allah minuklere zihun acikligi verein insalla

45 kişilik sınıflarımız,offf,ruhum daralıyor düşündükçe.Niye okul yapılmıyor ki

bizede 40 kişi dendi. sonradan sınıf açıldı. şuan mevcut 30 sanırım, daha gelmeyenler var.

bizim sınıfımızda 39 kişi görünüyor gelmeyenler varmış,yeni bir sınıf açılacakmış 35 e sabitleyeceğiz dedi müdür sınıfları.öğretmenimiz bayan, bu yıl bizim okula başlamış, 12 yıl başka okulda görev yapmış tecrübeli bir öğretmen.erkek öğretmen istemiştim ama olmadı malesef:(

Bizim sınıf 18 kişi...ögretmenimiz erkek...25 yıllık ögretmen...çocuklugumdaki ögretmenler gibi...disiplinli...

Erkek ögretmen olması sınıfın mevcudu ve hocanın tutumu çok hoşuma gitti...şimdilik pozitif duygular içerisindeyim...

ne kadar şanslısınız.20-25 kişilik sınıflar hayal bizim için.46-47 kişiyle ve üstelik tam da yoğun ilgilenilmesi gereken bir yaşta nasıl olacak bilmiyorum.

bu sene hem birinci sınıf annesi hem de birinci sınıf öğretmeniyim :) 13 yıl aradan sonra ilk defa birinci sınıf alıyorum .. benim heyecanım kızımın heyecanını bastırdı açıkçası :) .. yıllardır çok istememe rağmen tayinci olmamı gerekçe gösterip bir vermediler ama nihayet birinci sınıfım oldu .. diğer sınıflara göre en azından şimdilik çok yorucu ama bir o kadar da zevkli ve eğlenceli ... 25 öğrencim var en yaramazı bile ayrı sevimli ..
bu arada bir arkadaş birinci sınıf öğretmeninin yeni olduğunu ve bu nedenle endişelendiğini yazmış .. içiniz rahatlatır mı bilmem ama daha önceki okulumda stajyer bir arkadaşımız vardı .. şubat atamasında gelmişti ve eylülde ona birinci sınıf verdiler .. benim de stajyerimdi .. ama işini o kadar zevkle ve isteyerek yapıyordu ki inanın 12 yıllık olmama rağmen onu hayranlıkla takip ediyordum ve kızımın da böyle bir öğretmene düşmesi için çok dua ettim ..
bence öğretmende en çok dikkat edeceğiniz husus . işini severek ve zevkle yapıyor mu ? eğer bu konuda şüpheniz yoksa içiniz rahat bir şekilde çocuğunuzu ona teslim edebilirsiniz ....

bu sene hem birinci sınıf annesi hem de birinci sınıf öğretmeniyim :) 13 yıl aradan sonra ilk defa birinci sınıf alıyorum .. benim heyecanım kızımın heyecanını bastırdı açıkçası :) .. yıllardır çok istememe rağmen tayinci olmamı gerekçe gösterip bir vermediler ama nihayet birinci sınıfım oldu .. diğer sınıflara göre en azından şimdilik çok yorucu ama bir o kadar da zevkli ve eğlenceli ... 25 öğrencim var en yaramazı bile ayrı sevimli ..
bu arada bir arkadaş birinci sınıf öğretmeninin yeni olduğunu ve bu nedenle endişelendiğini yazmış .. içiniz rahatlatır mı bilmem ama daha önceki okulumda stajyer bir arkadaşımız vardı .. şubat atamasında gelmişti ve eylülde ona birinci sınıf verdiler .. benim de stajyerimdi .. ama işini o kadar zevkle ve isteyerek yapıyordu ki inanın 12 yıllık olmama rağmen onu hayranlıkla takip ediyordum ve kızımın da böyle bir öğretmene düşmesi için çok dua ettim ..
bence öğretmende en çok dikkat edeceğiniz husus . işini severek ve zevkle yapıyor mu ? eğer bu konuda şüpheniz yoksa içiniz rahat bir şekilde çocuğunuzu ona teslim edebilirsiniz ....

Bendim...dün oryantasyon vardı ve oğlum o kadar mutlu bi şekilde çıktı ki sınıftan tedirginliğimi aldı götürdü. Akşam bile öğretmeninden bahsediyo. Oğlum mutluysa bende mutlu
image.jpg
Sizin içinde,öğrencileriniz içinde hayırlı,güzel bir yıl dilerim

Nerdesinskokulum, post: 36873051, member: 115309"]bizimki de 46 olmuş :KK43:[/QUOTE]
Nerdesiniz canım? Çok üzüldüm..

bizim sınıfımızda 22 kişi şükürler olsun ve istediğimiz öğretmendeyiz hamdolsun.....

bu arada bende izmir de oturuyorum kızım ali kaya ilköğretim okulunda okuyor

TE="Hera, post: 36941242, member: 80885"]Evimiz bayraklı da okul Bornova da. Siz nerdesiniz :KK19:[/QUOTE]
Karşıyakadayız canım.benim kızım da seneye başlayacak.ben de okul ve öğretmen araştırması yapıyorum.bornovayı az çok bilirim.hangi okul? Bu arada karşıyakadaki hanımlar, okulları değerlendirelim beraberEn Büyük KK

Back