- 28 Kasım 2010
- 41.890
- 138.873
- 798
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Verdim bir krese,daha yeni. İsim vermeyeyim yasaktir belki.siz hangi kreşe verdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim bir krese,daha yeni. İsim vermeyeyim yasaktir belki.siz hangi kreşe verdiniz?
Nedir bu zambak belgesi?Kres mutfagini kayittan once arastirmsk lazimdi
Ve en onemlisi beyaz zambak belgesi olmayan kresi tercih etmeyin lutfen arkadaslar
Bu ücretler heryerde aynı 600 lira kırtesiye malzemesi + 150 tlt temiZlik malzemesi+ 460 lira okul aidatı ve yemek bize ait.ama çocuk helva yer mi vs demeyin neden yemesin? Yemiyorsa öğrensin yesin diye ekliyorlar menüye. Amaç okulda karın doyurmak değil toplum içinde yemeyi öğrenmek vs. Ama yine de genel olarak menü bukadar hafifse dile getirin. Öğretmeni de takip edin konuşun bu durum çok önemli.Özel degil , devlet. Temizlik malzemelerine 150 lira ücret vererek aldik , birde 400 liralik kirtasiye malzemesi istedi cifter cifter. Onlarda problem yok ama cocuk tahin helva yermi allah askina ?
Tuvalete göndermeyen öğretmenler var canım. Ben oğlumu yazdırdım ilk gün öğretmen öyle sürekli tuvalete gitmek yok dedi. O gün anladım ve hemen aldım o öğretmenden. Ve aylar sonra duydum ki kadın tuvalete göndermiyormuş çocukları altlarına kaçırıp birde ıslak ıslak eve gönderiyormuş terbiyesiz , çocuğun annesi 3. Kez eve ıslak gidince gelip okula büyük kavga çıkarmış. Allah iyi insanlar çıkarsın yavrularımızın karşısına.Benim oğlumu da krese eşim bırakır eşim alır genelde. Ama ben de ara ara gidip öğretmeniyle görüşüyorum.
Bile bile tuvalete gondermeyecegini sanmıyorum yoksa altına kaçırır çocuk bu daha büyük sorun olur. Ama çocukların toplu olarak susadim ve cisim geldi demesi durumları oluyor belki o şekilde olmuştur. Sonra tek tek yollarıyla arada kaynamış olabilir belki. Ama altına kacirmadiysa demek ki normal bir durum. Atleti dışarıda kalabilir ama öğretmene bunu güzelce dediyseniz onun yardımcı kişiye bunu ileteceğini söylemesi gerekirdi bence. İnşallah iyi olur insan telaş yapıyor cidden
Hijyenik,katkisiz ve temiz gidayi sunan mutfak demek. Oyle kafalarina gore paketli gida veremezler. Corbalara bulyon koyamazlar,yemeklere margarin koyamazlar veya ikindi kahvaltisinda hazir kek veremezler.Nedir bu zambak belgesi?![]()
Hijyenik,katkisiz ve temiz gidayi sunan mutfak demek. Oyle kafalarina gore paketli gida veremezler. Corbalara bulyon koyamazlar,yemeklere margarin koyamazlar veya ikindi kahvaltisinda hazir kek veremezler.
Hangi okul bahsettiğiniz iyi olanMaalesef buyuk sehirler de krea anaokulu cok sorun2 tane degistrdm ben de ozel olmasina ragmen resmen cocuga it gibi davranmalar her gttigimde sikayetler en son bir krese verdm cok memnundum cok pahali ama deger yabanci dil egitiminden tutun muzik egitimi vs hersey var ve de birebir ilgililer asla cocugunuz ne kdr yaramaz olursa olsun uzman kadro helalli istedim ayrilirken gercektn benm cocuguma bakmak yurek ister maalesef yaramaz cocuklari ozellikle devlet hemen kapiya koyuyor mumkunde pesini birakmayin gerekirse gidin bekleyin aksama kdr ortaokula gidecek hala okulda beklerm umrum olmaz cnku guvenmiyorum kmseye
Verdim bir krese,daha yeni. İsim vermeyeyim yasaktir belki.