Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, dün okula gidip okul formalarımızı aldık:) ders kitaplarımızı okuldan alacakmışız. kırtasiye için ise bir liste vediler. ben oğlumdan daha heyecanlıyım.:))
Keske liste veeseler.su kadar odeme yapin gondericez diyolar.kardesimin kizida basliyo bu yil onlardada vardi bi liste mevzuu.nedir ne degildir sormadim ama.okula gore degisiyor olabilir.Kızım devlet okuluna gidecek. bize kırtasiye listesi vermediler. Özel okullarda veriyorlar galiba.
geçen yıl bi kolejin anaokuluna gönderdim. internetten bi kirtasiye ile anlasmislar ordan siparis vermiştik. ordan almak zorunda da değildik. mesela boyama onlugunu başka yerden alıp gondermistim.Keske liste veeseler.su kadar odeme yapin gondericez diyolar.kardesimin kizida basliyo bu yil onlardada vardi bi liste mevzuu.nedir ne degildir sormadim ama.okula gore degisiyor olabilir.
merhaba, benim de tercihimi özelden yana kullanmamda yaşı etkili oldu. devlet okuluna verecek olsam sanırım bir yıl daha beklerdim.Benimkide subat 1. Iki ay var aralarında
merhaba, bizim okulda da 1. sınıf ders kitapları diye bir link açılmış netten 1.050 tl + bir liste tutuşturdular elimize kırtasiye malzemelerine ilişkin sanırım toplamda sizin bildirdiğiniz rakamı bayağı bir aşarız. bana çok yüksek geldi rakamlar ama yapacak birşey yok...Keske liste veeseler.su kadar odeme yapin gondericez diyolar.kardesimin kizida basliyo bu yil onlardada vardi bi liste mevzuu.nedir ne degildir sormadim ama.okula gore degisiyor olabilir.
Bende hem kiyafet hemde kirtasiye ucretini pahali buluyorum acikcasi.yedekte alinacak.amaan yilda bir deyip avutuyorum kendimi.merhaba, bizim okulda da 1. sınıf ders kitapları diye bir link açılmış netten 1.050 tl + bir liste tutuşturdular elimize kırtasiye malzemelerine ilişkin sanırım toplamda sizin bildirdiğiniz rakamı bayağı bir aşarız. bana çok yüksek geldi rakamlar ama yapacak birşey yok...
biz bahçeşehir kolejine yazdırdık. umarım memnun kalırız.Bende hem kiyafet hemde kirtasiye ucretini pahali buluyorum acikcasi.yedekte alinacak.amaan yilda bir deyip avutuyorum kendimi.
Siz hangisine vermistiniz
merhaba canım, siz hangi okula kayıt yaptırdınız? hangi şehirdesiniz?Merhaba zorlu bir yıla hazırlanan anneler Benim oğlumda Aralık 2008 doğumlu. Bizde koleje kayıt olduk Nisan'da. Bugün kıyafetlerimizi aldık Hepimiz için hayırlısı olsun.
Ah ben ne cok istedim orayi.hatta daha cocugum yoktu tv de reklamini gormustum taa o zamanlardan...biz bahçeşehir kolejine yazdırdık. umarım memnun kalırız.
İzmirdeyiz cnm. İzmir Koleji'ne yazdırdık umarım bizim için hayırlı bir seçim olmuşturmerhaba canım, siz hangi okula kayıt yaptırdınız? hangi şehirdesiniz?
Ah ben ne cok istedim orayi.hatta daha cocugum yoktu tv de reklamini gormustum taa o zamanlardan...
Ama komsum 30 binlerden bahsedince niyetimi bozmak zorunda kaldim
Avcilardayim ben.florya bahcesehir icin konusmustuk.neyse zaten biz okula cok ısındık.zaten bahçeşehirde görev yapan bayan yaptı kaydını.burasıyla aralarındaki bağı bilemiyorum.oda doğru bir karar verdiğimizi düşünüyo.buranın aktiviteleri çok daha fazlaymış.buda iyi bişey benim için.çok küçükler daha.hayırlısı..komşunuz abartılı fiyatlar vermiş. siz hangi şehirdesiniz? İstanbul'la diğer şehirler de fiyat olarak fark ediyor.
Tabi sakın yanlış anlaşılmasın bu yorumum.kedi ulssamadigi ete mindar der hesabi gibi oldu galiba biraz.yok oyle degil.kesinlikle çok param olsa bahçehir derim.hatırlıyorum o reklamı.biz bilim adamı yetiştiriyoruz çocuğuna güvenmeyen bize getirmesin demişti.Avcilardayim ben.florya bahcesehir icin konusmustuk.neyse zaten biz okula cok ısındık.zaten bahçeşehirde görev yapan bayan yaptı kaydını.burasıyla aralarındaki bağı bilemiyorum.oda doğru bir karar verdiğimizi düşünüyo.buranın aktiviteleri çok daha fazlaymış.buda iyi bişey benim için.çok küçükler daha.hayırlısı..