• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

Benimki de okul başlayınca 58 aylık ana sınıfına veriyorum bu sene gecen sene de ana okuluna gitti seneye 70 aylık olacak ama 1730 gr doğmuştu yaşıtlarında fiziği geride sorun yaratır mı sizce ana okulunda gayet iyiydi gerçi

anasınıfı için gayet uygun bence

Selam benim kizimda Kasım 2008 li 2 yil anaokuluna gitti bende cok tereddüt yaşadım gitsemi 1 sene raporla uzatsakmi ama bu hafta kaydımızi yaptirdik hayırlısı artik

iyi yapmışsınız bence de,ben de olsam gönderirdim

Benim oğlum da Kasım 2008'li. Okuma- yazma , dört işlem vs öğrendi maalesef. Oturup hikaye okuyor kendi kendine ve bu hali beni ürkütüyor. Devlet okullarına hiç güvenim yok ama özel okullar da maşallah ateş pahası. Ankara'da (Çankaya ilçesinde) bildiğiniz butik tarzı özel okul var mı? Fiyatları daha insani olsa yollayacağız mecbur.

Bende ozelle devlet okulu arasinda cok gidip geldim ama sitemizin icindeki okula yazdirdim devlet okulu

benim oğlumda kasım 2008 doğumlu 2 yıl anaokuluna gitti.şimdi 1.sınıfa başlayacak inşallah.evrakları hazırlayıp yarın kayıt yaptıracağız.sınıflar, kesin değil ama 35.kişi olacak dediler.sizin sınıflar kaç kişilik??

benim oğlum 2009 mart doğumlu versem mi vermesem mi aklım çok karışıktı . Okuma yazmayı basit toplama çıkarma işlemlerini yaptığı için bugün kaydını yaptırdım bakalım neler bekliyor bizi Normal yazıyla okuyup yazdığı için el yazısına nasıl alışıcaz bakalım :(

Bizimde öğretmeni ve sınıfı ay sonu kura ile belli olacak sanirim 30 - 35 arası sınıflar

Mart dogumlu küçük degilmi benim kizim 2008 kasimli ben hayla kendimi alistiramadim kızım rahat benden o_O

merhaba, dün okula gidip okul formalarımızı aldık:) ders kitaplarımızı okuldan alacakmışız. kırtasiye için ise bir liste vediler. ben oğlumdan daha heyecanlıyım.:))

merhaba, dün okula gidip okul formalarımızı aldık:) ders kitaplarımızı okuldan alacakmışız. kırtasiye için ise bir liste vediler. ben oğlumdan daha heyecanlıyım.:))

hadi hayırlı olsun.Biz hafta sonu halledeceğiz inş

Benim yavrumda başlıyo bu yıl.baba oğul onlar heyecanlı,ben tedirginim.geçen yıl kreşe gitmişti ama yarım gün.bakalım bu yıl alışabilecekmi.bizde özelden yana kullandık tercihimizi.sabah 9 akşam 4 ..o yüzden tedirgin oluyorum.koskoca bir gün. Ikimizinde alışması zaman alacak sanırım

Benim yavrumda başlıyo bu yıl.baba oğul onlar heyecanlı,ben tedirginim.geçen yıl kreşe gitmişti ama yarım gün.bakalım bu yıl alışabilecekmi.bizde özelden yana kullandık tercihimizi.sabah 9 akşam 4 ..o yüzden tedirgin oluyorum.koskoca bir gün. Ikimizinde alışması zaman alacak sanırım
merhaba, hangi şehirdesiniz hangi okula verdiniz oğlunuzu? belki aynı okula başlayacak arkadaş bulurum oğluma diye soruyorum. ancak geçen yılların sayfaları daha kalabalık, bizim sayfada 10 kişi ancak varız :(

Istanbuldayım ben.doğa Koleji'ne verdim.
Azda olsak paylaşalım bence,bırakmayalım konuyu.ne yaşayacağımızı bilmiyoruz hiçbirimiz.fikir alışverişinde bulunuruz diye düşünüyorum ben

Bu arada ben çok araştırdım özelmi devletmi diye.ve kime sorsam ilkokul devlet,daha sonraları özelin daha mantıklı olduğunu söyledi.kolej öğretmenleride çoğu böyle düşünüyo. Tabi verdiğim okulun değilde özel okulda çalışan öğretmen arkadaş tanıdıklarından bahsediyorum.tercihimi devletten yana kullanacaktım fakat buradaki sınıflarında kalabalık olduğunu,okuldaki sadece 2 öğretmenin sorumluluk sahibi,hırslı(bu benim için önemliydi)olduğunu ve bunlarında bize denk gelmediğini öğrenince vazgeçtik.
Devlete verecek arkadaşlara nacizane tavsiyem öğretmenini mutlaka araştırın

Bizimde sınıf öğretmen kuramiz ayın 4 ünde belli olacak h.sonu sadece çanta alışverişi yaparım cumaya kalacak haftaya giysimiz

Biz henuz almadik ne kiyafet ne kitap.kitaplar eve gelecekmis.ist disindayiz.aradilar biraz once ay donuna kadar almamiz gerekiyomus yoksa gecikirmisiz.anlamadim mecbur degillermiki vermeye.ustelikte 1.170 istiyolar bir yil icin kitap kirtasiye sanatsal faaliyet ucreti icin.kiyafetleri bilmiyorum bile henuz

bizde bugün kiyafetimizi aldik. öğretmen seçimi yok neyazikki bizim okulda. inşallah iyi bir öğretmenimiz olur.

Back