2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tekrar tekrar gözün aydın kuş
Biraz hasret giderin sonra çeyiz alışverişine devammmmm
Şimdi sıra düğün şafağında

Günaydın herkesssseeee..
Lokumcuk gelin oldu gittiiiiii.
Sıra bizdeeeee :):)
Evet Rabbim bir ömür mutlu etsin hepimiz sıraya girdik sanki

Büşüm gözünaydın tekrar Rabbim bir ömür birbirinize yapışık gezmenizi nasip etsinbiraz tuhaf bir dua oldu amamerakla bekliyorum hazırlıklarını

Olsun kuzumm. Allah razı olsun sizlerden çok güzel dualarınızı alıyorum, desteğinizi hiç esirgemediniz benden. Rabbim bu evlilik yolunda hepimizin yanında olsun inşallah. İşlerimizi kolaylaştırsın

Çok yakında başlıyorumm

Amin kuzum inşallahBundan sonra herşeyimiz güzel mutlu olsun Çeyizime ciciler ekledim beklerim

Oo gez tabi gez bu sayede güzel yerler gör

Otelden çıkmadım canım ama iyi geldi

Tatlıım gözün aydın çok sevindim
Allah ayırmasın hiç

Kızlar yaaa canım çok sıkkın
Bugün tesadüfen nilah için belediyeyi aradım bize hep 3 ay önceden açılıyo dediler ama bugün açılmış nikah tarihleriHiçbir evrağım hazır değil
Daha perşembe aradı nişanlım insan pazartesi açılıyo demez mi yaaa

Otelden çıkmadım canım ama iyi geldi

Neden çıkmadın canım ya hava falan alsaydın bak daha iyi gelirdiHemen panik yapma canım açılır açılmaz dolmuyor ki muhakkak istediğiniz tarihe bulursunuz 5-10 dakika oynar en kötü sakin ol öncelikle evraklarda birşey yok bir gün kan veriyorsunuz sonraki gün öğleden sonra sonucunu veriyorlar hemen akciğer filmi isterlerse özelden 15 dakika bile sürmüyor evlilik ehliyetide aynı şekilde ikiniz müdürlüğe gidiyorsunuz 5 dakikanızı almıyor inan bana bir akşam foto çekilin sonraki gün kan verin sonraki gün akşama doğru tarihinizi almış olursunuz maksimum 3 gün sürer

Katılıyorum biz gün içinde halletmiştik. 3 gün hatta 2 gün bile sürmez sKocum. bugün git aile hekiminden kayıt oluştur. yarın sabah hallet kan verme işini ve akciğer grafisini. 1 den sonra hepsini alabiliyosun:) Üzülme

Nasılsın boncuk

Aminn teşekkür ederim canımm
**

Günaydın Kızçeler

Nasılsınız bakalım?

Dün herşey çok güzeldi

Büş şafak attırmana alışmıştım tuhaf geldi Nasipse inşallah düğün şafağı sayarız ki

Nasılsın boncuk

Büş şafak attırmana alışmıştım tuhaf geldi Nasipse inşallah düğün şafağı sayarız ki
Dimi bende her sabah alışmışım şafak yazmaya şimdi kuru kuru günaydın yazmak tuhafıma gitti

Olsun en güzel şafağı sayıyoruz şimdik

Allah yuva kurana gerçekten yardım ediyormuş kızlar
Sabah karşıya geçtim tanıdık bi doktor vardı aile hekimim oldu bürün tahlilleri yaptırdık yarın çıkcak ve benim gitmeme bile gerek yok nişanlım halletcek.
Nikah memurlarıma da gittik durumu anlattık allah razı olsun bize cumaya kadar opsiyon verdiler sadece 20 dakika daha erkene almak zorunda kaldık çünkü istediğim saat dolmuştu.
Sonra annem hemşire olduğu için çalıştığı hastaneye gittik akciğer filmlerini hallettik 5 dakikaya hem de annem indirim yaptırdı :)
Nüfüs cüzdanım eskiydi onu da yeniledim.
Bir tek evrakları teslim etmek kaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…