Tekrar tekrar gözün aydın kuşGünaydın Kızçelerrr
Ben geldimmmAskerime, mis kokuluma kavuştum da geldim Rabbim bir daha en kısası da olsa ayrılık göstermesin inşallahh Çok mutluyum çoookkk Öğleden sonra izin aldım iş yerinden. Nişanlımla buluşucaz
Tekrar tekrar gözün aydın kuş
Biraz hasret giderin sonra çeyiz alışverişine devammmmm
Şimdi sıra düğün şafağında
Evet Rabbim bir ömür mutlu etsin hepimiz sıraya girdik sankiGünaydın herkesssseeee..
Lokumcuk gelin oldu gittiiiiii.
Sıra bizdeeeee :):)
Günaydın Kızçelerrr
Ben geldimmmAskerime, mis kokuluma kavuştum da geldim Rabbim bir daha en kısası da olsa ayrılık göstermesin inşallahh Çok mutluyum çoookkk Öğleden sonra izin aldım iş yerinden. Nişanlımla buluşucaz
Olsun kuzumm. Allah razı olsun sizlerden çok güzel dualarınızı alıyorum, desteğinizi hiç esirgemediniz benden. Rabbim bu evlilik yolunda hepimizin yanında olsun inşallah. İşlerimizi kolaylaştırsınEvet Rabbim bir ömür mutlu etsin hepimiz sıraya girdik sanki
Büşüm gözünaydın tekrar Rabbim bir ömür birbirinize yapışık gezmenizi nasip etsinbiraz tuhaf bir dua oldu ama merakla bekliyorum hazırlıklarını
Amin kuzum inşallahOlsun kuzumm. Allah razı olsun sizlerden çok güzel dualarınızı alıyorum, desteğinizi hiç esirgemediniz benden. Rabbim bu evlilik yolunda hepimizin yanında olsun inşallah. İşlerimizi kolaylaştırsın
Çok yakında başlıyorumm
Hemen bakıyoreAmin kuzum inşallahBundan sonra herşeyimiz güzel mutlu olsun Çeyizime ciciler ekledim beklerim
Oo gez tabi gez bu sayede güzel yerler gör
Günaydın Kızçelerrr
Otelden çıkmadım canım ama iyi geldi
Neden çıkmadın canım ya hava falan alsaydın bak daha iyi gelirdiKızlar yaaa canım çok sıkkın
Bugün tesadüfen nilah için belediyeyi aradım bize hep 3 ay önceden açılıyo dediler ama bugün açılmış nikah tarihleriHiçbir evrağım hazır değil
Daha perşembe aradı nişanlım insan pazartesi açılıyo demez mi yaaa
Katılıyorum biz gün içinde halletmiştik. 3 gün hatta 2 gün bile sürmez sKocum. bugün git aile hekiminden kayıt oluştur. yarın sabah hallet kan verme işini ve akciğer grafisini. 1 den sonra hepsini alabiliyosun:) ÜzülmeNeden çıkmadın canım ya hava falan alsaydın bak daha iyi gelirdiHemen panik yapma canım açılır açılmaz dolmuyor ki muhakkak istediğiniz tarihe bulursunuz 5-10 dakika oynar en kötü sakin ol öncelikle evraklarda birşey yok bir gün kan veriyorsunuz sonraki gün öğleden sonra sonucunu veriyorlar hemen akciğer filmi isterlerse özelden 15 dakika bile sürmüyor evlilik ehliyetide aynı şekilde ikiniz müdürlüğe gidiyorsunuz 5 dakikanızı almıyor inan bana bir akşam foto çekilin sonraki gün kan verin sonraki gün akşama doğru tarihinizi almış olursunuz maksimum 3 gün sürer
Otelden çıkmadım canım ama iyi geldi
Tatlıım gözün aydın çok sevindim
Allah ayırmasın hiç
Çok teşekkür ederim canım AminnnGünaydin kizlar
Mrs Sahin Canım gözünaydin
Allah artik uzun ayriliklar vermesin
herkesi sevdikleri mutlu etsin
Nasılsın boncukKatılıyorum biz gün içinde halletmiştik. 3 gün hatta 2 gün bile sürmez sKocum. bugün git aile hekiminden kayıt oluştur. yarın sabah hallet kan verme işini ve akciğer grafisini. 1 den sonra hepsini alabiliyosun:) Üzülme
Aminn teşekkür ederim canımm
**
Günaydın Kızçeler
Nasılsınız bakalım?
Dün herşey çok güzeldi
Dimi bende her sabah alışmışım şafak yazmaya şimdi kuru kuru günaydın yazmak tuhafıma gittiNasılsın boncuk
Büş şafak attırmana alışmıştım tuhaf geldiNasipse inşallah düğün şafağı sayarız ki
Evet kuzum olsun daha güzel günler geldi şafak attırmayıverelimDimi bende her sabah alışmışım şafak yazmaya şimdi kuru kuru günaydın yazmak tuhafıma gitti
Olsun en güzel şafağı sayıyoruz şimdik
Kesinlikle keyif sürme günleri bunlarEvet kuzum olsun daha güzel günler geldi şafak attırmayıverelim
Neden çıkmadın canım ya hava falan alsaydın bak daha iyi gelirdiHemen panik yapma canım açılır açılmaz dolmuyor ki muhakkak istediğiniz tarihe bulursunuz 5-10 dakika oynar en kötü sakin ol öncelikle evraklarda birşey yok bir gün kan veriyorsunuz sonraki gün öğleden sonra sonucunu veriyorlar hemen akciğer filmi isterlerse özelden 15 dakika bile sürmüyor evlilik ehliyetide aynı şekilde ikiniz müdürlüğe gidiyorsunuz 5 dakikanızı almıyor inan bana bir akşam foto çekilin sonraki gün kan verin sonraki gün akşama doğru tarihinizi almış olursunuz maksimum 3 gün sürer
Katılıyorum biz gün içinde halletmiştik. 3 gün hatta 2 gün bile sürmez sKocum. bugün git aile hekiminden kayıt oluştur. yarın sabah hallet kan verme işini ve akciğer grafisini. 1 den sonra hepsini alabiliyosun:) Üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?