- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Hakkında hayırlısı olsun canım aile tabi ki önemli evet sevdiğin kişiyle evleniyorsun ama aileyide atamıyorsun tabi ki ailesini ikna edemeyen sevdiğinin yanında duramayan insandan sonrada birşeyler çıkardı inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için canımcanım ailesi istemiyodu zaten her zamanki sorunlar bende dedim yeter çok sıkıldım diye olucaksa olsun olmucaksa olmasın oda ikna edemiyorum dedi bende sen nasıl bir erkeksin anlamadım zaten ben dedim baya bi uzun konuşma yaptık ve bitirdik kuzum hayırlısı herşeyin canım
Hayırlısını dile canım her zaman. Hayırlı değilmiş demekki senin için. Şükret her zaman. Bak biz bile nişanlıyız evlilik arefesindeyiz ama yinede dilimizden düşmüyor hayırlısı olsun kelimesi. Boşuna dememişler "Gelin ata binmiş ya nasip demiş". O kadar doğru ki. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım aile tabi ki önemli evet sevdiğin kişiyle evleniyorsun ama aileyide atamıyorsun tabi ki ailesini ikna edemeyen sevdiğinin yanında duramayan insandan sonrada birşeyler çıkardı inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için canım
Amin canım inşallahsaolll kuzummm inşalllahh bitanem saolll cümlemiz için herşey inşallahh çok güzel olur ya bişey degil kuzum yaşlandım :=)
Amin canım inşallahherşey nasip inan bana demek ki hayırlısı böyleymiş bazı şeyleri çekmeden yaşamadan öğrenilmiyor yaşadığımız herşey tecrübe iyi kötü
Aynen canım tabi ki boşanmakta hak ama sonuçta sevgiliyken nişanlıyken ayrılmak zor olsada evliyken ayrılmak 2 kat zordur o yüzden neresinden dönersen hayrına eğer sonunda ayrılık olacaksaaynen öyle canım evlenipte boşanmaktansa ailesi yüzünden bekarım ayrılırım daha iyi kuzum
Aynen canım tabi ki boşanmakta hak ama sonuçta sevgiliyken nişanlıyken ayrılmak zor olsada evliyken ayrılmak 2 kat zordur o yüzden neresinden dönersen hayrına eğer sonunda ayrılık olacaksaÇiftler aileler arasında dengeyi bulmak zorunda kapıyı kapattığında aileler dışarıda kalmalıdır başka türlü zor
Sağol canım sende kendine çok iyi bakaynen öyle fıstığım hayırlısı artık bakalım ne olcaksa bahtımızda onu görücez kuzum
canlar ben çıkıyorum inşallahh daha sonralarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet şimdiden evleniceklere bol bol mutluluk diliyorum hepinizi çok seviyorum
Dualarım seninle canımNasıl karışmaz duygular benim bile şimdiden her hale giriyor
Düğün balayı için 10 günmü alacaksın kuzumHayırlı olsun canım güle güle kullanın merakla bekliyorum ama evinin resimlerini ben Büş görüyor bak kıskandım
Amin inşallahSen nasılsın canım
Kuzum son 3 yatcaz kalkcazı söylemen gerek bugün bol bol
Ayyy iki güncüüükkk. heyecan tavandır şimdi tüm duygular karışmıştırrrr. ben bile öyleyim şimdiden değişik duygular içindeyim. Sabah bi uyanıyorum 1 gün daha geçmiş diyorum bi yandan sevinip bi yandan gözlerim doluyo
Çok normal canım insan herşeyi düşünüyor bugün senin günün sizin gününüz mis gibi bir hava var dışarıda Rabbim yardımcınız olsun mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun inşallah lokumumValla karmakarisigim su an heleee :)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınKızlaaar nasılsınız
Çok özledim siz
Günaydın canımgünaydın kızlar
Çok normal canım insan herşeyi düşünüyor bugün senin günün sizin gününüz mis gibi bir hava var dışarıda Rabbim yardımcınız olsun mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun inşallah lokumum
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Günaydın canım
Ben de iyiyim
Şirket toplantısı var antalyadayım
Hava mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?