2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hakkında hayırlısı olsun canım aile tabi ki önemli evet sevdiğin kişiyle evleniyorsun ama aileyide atamıyorsun tabi ki ailesini ikna edemeyen sevdiğinin yanında duramayan insandan sonrada birşeyler çıkardı inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için canım

aynen öyle canım hep hayırlısını diliyorum kuzum rabbim hayırlısıysa olsun degilse olmasın diye demekki degilmiş olmadı öyle zaten şükretmek gerekiyo balım

saolll kuzummm inşalllahh bitanem saolll cümlemiz için herşey inşallahh çok güzel olur ya bişey degil kuzum yaşlandım :=)

saolll kuzummm inşalllahh bitanem saolll cümlemiz için herşey inşallahh çok güzel olur ya bişey degil kuzum yaşlandım :=)
Amin canım inşallahherşey nasip inan bana demek ki hayırlısı böyleymiş bazı şeyleri çekmeden yaşamadan öğrenilmiyor yaşadığımız herşey tecrübe iyi kötü

Amin canım inşallahherşey nasip inan bana demek ki hayırlısı böyleymiş bazı şeyleri çekmeden yaşamadan öğrenilmiyor yaşadığımız herşey tecrübe iyi kötü

aynen öyle canım evlenipte boşanmaktansa ailesi yüzünden bekarım ayrılırım daha iyi kuzum

aynen öyle canım evlenipte boşanmaktansa ailesi yüzünden bekarım ayrılırım daha iyi kuzum
Aynen canım tabi ki boşanmakta hak ama sonuçta sevgiliyken nişanlıyken ayrılmak zor olsada evliyken ayrılmak 2 kat zordur o yüzden neresinden dönersen hayrına eğer sonunda ayrılık olacaksaÇiftler aileler arasında dengeyi bulmak zorunda kapıyı kapattığında aileler dışarıda kalmalıdır başka türlü zor

aynen öyle fıstığım hayırlısı artık bakalım ne olcaksa bahtımızda onu görücez kuzum

canlar ben çıkıyorum inşallahh daha sonralarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın allaha emanet şimdiden evleniceklere bol bol mutluluk diliyorum hepinizi çok seviyorum

Sağol canım sende kendine çok iyi bak

Valla karmakarisigim su an heleee :)

Dusunun evlenmeye en cok can atan ben bile ayy son gun vaz mi gecsem diyorum baba evinden ayrilmak zor geliyor su an :)

Kızlaaar nasılsınız
Çok özledim siz

Valla karmakarisigim su an heleee :)
Çok normal canım insan herşeyi düşünüyor bugün senin günün sizin gününüz mis gibi bir hava var dışarıda Rabbim yardımcınız olsun mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun inşallah lokumum
Kızlaaar nasılsınız
Çok özledim siz
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
günaydın kızlar
Günaydın canım

Ben de iyiyim
Şirket toplantısı var antalyadayım
Hava mis

Kizlar gunaydin
yarenlere kavusabildiniz mi
nasil dugun hazirliklari

Günaydın Kızçelerrr

Ben geldimmm Askerime, mis kokuluma kavuştum da geldim Rabbim bir daha en kısası da olsa ayrılık göstermesin inşallahh Çok mutluyum çoookkk Öğleden sonra izin aldım iş yerinden. Nişanlımla buluşucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…